- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Bayılıyorum Okan'a Ne adam ..:)))) Çenem ağrıdı gülmekten..:))
Bugün akşam beni mest eden bir olay oldu..banyodayım saçımı düzeltiyorum oğlumda kuyruk gibi arkamda her daim,bana bakarak anne nekadar güzelsin dedi...:asigim: :asigim:
Allahım sen koru çocuklarımı..:Saruboceq:
başın sağolsun canım benden küçüksün ama unutma konusunda kendine güvenin harika...öyle yapmak gerek zaten ama çoğunlukla yapılamıyor sen şanslısın kaydirigubbakcemile2
tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.iyiki varsınız..benim payıma düşenklava:
aman bir ayağa kalkabileyimde başka birşey istemiyorum..meruse canım geçiş olsun..bak bende de sedef var .yıllardır alıştım artık..bu aralar en kolay yemekleri yapıyorum.biraz hazıra konmak gibi.ama iyileşince eskisii gibi rejime devam..kızlar bir görseniz mutfak bulaşık dolu makineye ile atacak halim yok..yarın inşallah sağlık ocağına gidip iğne vurulacağım.o beni birkaç saat rahatlatıyor..o arada evi toparlarım..allahtan eşim fazla sorun çıkarmadı.yoksa tam rezil olurdum..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenhep böyleler zaten insanın içini paramparça ediyorlar canım hiç bişey yapmak istemiyor dünya bulaşık var hanfendi kendine bişeyler alacakmış ayakkabı çanta ffalan senağlamasenağlamasenağlama bide kızartma yapcakmışım onlara
Bayılıyorum Okan'a Ne adam ..:)))) Çenem ağrıdı gülmekten..:))
Bugün akşam beni mest eden bir olay oldu..banyodayım saçımı düzeltiyorum oğlumda kuyruk gibi arkamda her daim,bana bakarak anne nekadar güzelsin dedi...:asigim: :asigim:
Allahım sen koru çocuklarımı..:Saruboceq:
selam Yena,sende benim gibi geç girmişsin..ben ağrılarımdan yatamadm..ilaçlard artık tesir etmiyor..
Ben gittim geldim herkes hala uyuyor mu
Yulaf ezmesi buldum ve aldım ama onun yanısıra poğaça aldım kaşarlı yanında da küçük kutularda olan bir kahvaltılık seti. zeytin ezmesi,krem peynir,kayısı reçeli ve tereyağı. Yulaf ezmesini attım dolaba bugün Pazar güzel bir kahvaltı yapayım dedim 35 dakika yürümüş oldum leslie yapacağım ama bunları yedikten sonra ne işe yarar bilmiyorum
kızlarrrr günaydın.bomba gibiyim.ne dengesiz bir yaratıım ben anlamadım gitti.kaydirigubbakcemile3
sabah güzel bir kahvaltı yaptım bugün kızlar abartmadım herhalde.
1,5 dlm çavdar ekmeği 2 kk peynir domates salatalık biber 2 tane de ızgara tavuk sosis
sosis yedim yaa.nasıl mutlu oldum.hahahakaydirigubbakcemile3
Hep bomba gibi kal zeynepim yyaawolumunekankayizsmile Ne kaa kötü bişi anlıyorum diyemiyeceğim;ama hepsi gelip geçici TtIıNn!!
kızlarrrr günaydın.bomba gibiyim.ne dengesiz bir yaratıım ben anlamadım gitti.kaydirigubbakcemile3
sabah güzel bir kahvaltı yaptım bugün kızlar abartmadım herhalde.
1,5 dlm çavdar ekmeği 2 kk peynir domates salatalık biber 2 tane de ızgara tavuk sosis
sosis yedim yaa.nasıl mutlu oldum.hahahakaydirigubbakcemile3
cnmm idolüm benim.ben de bi 70 lere ineydim yaa.off az kaldı şükür.sonra da 60 lara inicem veee tüm hayallerimi gerçekleştiricem.ondan sonra daa yeni bir hayat.eskide kalan herkesi ve herşeyi çöpe atıcammm.giysilerimi dağıtıcam benim gibi bi şişko daha bulursamm.telefonumu bile deiştiricem.beni acıtan eskiyi hatırlatan hiç birşey kalmayacak hayatımda.:lepi::lepi:
Seren serengil'i izliyorum çikolatalı kek yiyor sempatiksalakcinni Ben de diyetime döndüm sayılır yyaaw,yediklerim de giden 20 kilonun hediyesi olsun bayanssulusmile Müthiş hediyeler verdim kendime hheekaydirigubbakcemile3 Ama artık devam eskisi gibi,Aralık1 de 67 kilo olacağım inşallah :Saruboceq: Hedefimi belirledim,iş hedef için çabalamaya kaldı..Benm gibi kilolu bi arkadaşın diyet koçu oldum laelaelaelaelae Onla beraber tam gazzz başlıyoruz
Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
En son hedefin 67 mi? Yani 67'yi gördükten sonra diyet yapmayacaksın? Sen neredeyse başarmışsın :) Şunun şurasında ne kalmış ki :)
yaa dün lunaparka gittim.crazy dans var bilen bilir.ben ona hep inmek isterdim gidince.arkadaşlar her oyuncaga binerdi ama ben crazy dans a bi kere sığmadıgım ve rezil oldugum için binemezdim.hatta diğerlerini de denemeye cesaret edemiyordum.korkuyordum rezil olucam diye.dün arkadaşla lunaparka gittik.malum canım sıkkın diye nasıl eğlendireceğini şaşırdı.:):) içimde kalan herşeye bindim.acayip eğlendim.amaa o bahsettiğim crazy dan a bir kız binecekti.o da bayagı kiloluıydu.kız sığmadı.o gözüme takıldı.ne kadar mahcup oldugunu düşündüm.eski halim aklıma geldii.çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm:
yaa dün lunaparka gittim.crazy dans var bilen bilir.ben ona hep inmek isterdim gidince.arkadaşlar her oyuncaga binerdi ama ben crazy dans a bi kere sığmadıgım ve rezil oldugum için binemezdim.hatta diğerlerini de denemeye cesaret edemiyordum.korkuyordum rezil olucam diye.dün arkadaşla lunaparka gittik.malum canım sıkkın diye nasıl eğlendireceğini şaşırdı.:):) içimde kalan herşeye bindim.acayip eğlendim.amaa o bahsettiğim crazy dan a bir kız binecekti.o da bayagı kiloluıydu.kız sığmadı.o gözüme takıldı.ne kadar mahcup oldugunu düşündüm.eski halim aklıma geldii.çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm:
Aslında hani 62yi görsem de fena olmaz ama boshayallersmile Şimdilik 67yi görmek hedefim,aileme ve de özellikle anneme kalsa bu kaa verdiğim yetermiş;ama tabi arkadaşlar daha vermem gerektiğini söylüyor halilye..Daha bkı şişmansınız diyo bana sempatiksalakcinni
Ben de çekinirdim açıkcası öle lunapark oyuncaklarına binmeye,ucunda rezil olmak var neme gerek..Hoş aslında rezil olmaktan çok o durumda ezik hissetmekama crazy dance süpsüper bişi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?