Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyyy ne kadar güzel yaaa :asigim: anne olmak ne kadar güzel birşey maşalllllaaahhhh Allah herkesin çocuğunu bağışlasın. Güzel yazılar yazsın inşallahhhh :Saruboceq:

başın sağolsun canım benden küçüksün ama unutma konusunda kendine güvenin harika...öyle yapmak gerek zaten ama çoğunlukla yapılamıyor sen şanslısın kaydirigubbakcemile2

Sağol canım a.s
Daha önce yaptığım rejimde şapır şapır kilo verirken B12 vitaminindende yitirdim sempatiksalakcinni unutkanlığım meşhurdur benim :sinifsinif: eskiden cin gibiydim şimdi salak gibiyim kaydirigubbakcemile3 bu B12 eksikliğide gereksizleri unutmamı kolaylaştırıyor kaydirigubbakcemile3 Hele konu erkekler olunca ağlarım ağlarım sonra yanımdan geçse tanımam kaydirigubbakcemile3 Erkekkler gereksiz yaratıklar sakın üzmeyin kendinizi onlar için biri gidiyor diğeri geliyor zaten ortalıkta o kadar fazla ki -tatlicadiarzu- henüz kökü kurumadı onun için ağlayıııpp sızlanmanın gereği yok sempatiksalakcinni önümüzdeki maçlara bakacağız hihoyyyt

Günaydın hanımlaaaarr

Yağmurlu bir pazar sabahı erzurum için... Hava karanlık olduğu için çok uyuma gereği duymuşum. Leslie yaparım diyordum ama Carrefour açılmıştır gidip şu yulaf ezmesini bulmam lazım kahvaltı için planım o çünkü. Bundan sonra daha erken kalkmaya çalışacağım. Saati kurmam gerekecek galiba insanın işi olmayınca zamanda umrunda olmuyor açıkçası
Şimdi gidiyorummmm gelince leslie de yaparım umarım.
İyi pazaaarlaarrr...

Ben gittim geldim herkes hala uyuyor mu
Yulaf ezmesi buldum ve aldım ama onun yanısıra poğaça aldım kaşarlı yanında da küçük kutularda olan bir kahvaltılık seti. zeytin ezmesi,krem peynir,kayısı reçeli ve tereyağı. Yulaf ezmesini attım dolaba bugün Pazar güzel bir kahvaltı yapayım dedim 35 dakika yürümüş oldum leslie yapacağım ama bunları yedikten sonra ne işe yarar bilmiyorum

Geçmiş olsun zeynep aplamm yyaaw,Allah şifa versin de kilolar acuk daha bekleyebülüü kanımca yerimseniben

Ne kaa üzmüşler seni :teselli: Regl olduğun için falan bu kaa üzüldün sanırım :1no2:

Senin adına çok sevindim :) Onları büyütmek o kadar zorken tek bir sözleri bile mest edip mutlu kılabiliyor insanı :) Anne olmak güzel şey.

selam Yena,sende benim gibi geç girmişsin..ben ağrılarımdan yatamadm..ilaçlard artık tesir etmiyor..

Geçmiş olsun. İnşallah bu ağrılardan kurtulursun. Bir çeken bilir

Anladım ki acele etmeyince mutlaka gidiyor. Mesela ben de dün ipin ucunu kaçırdım ama bugün yine kilo vermişim :dance: Sabah kaçırmış olabilirsin, önemli olan diğer öğünlerde bu fazlalığı dengelemek. Hafif şeylerle geçir diğer öğünleri. Yulaf ezmesini de fazla tüketme. Günde 50 gram yeterlidir. Zaten 50 gr. günlük karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor. 50 gramın kalorisi 180 kalori civarında :)

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydın.bomba gibiyim.ne dengesiz bir yaratıım ben anlamadım gitti.kaydirigubbakcemile3
sabah güzel bir kahvaltı yaptım bugün kızlar abartmadım herhalde.
1,5 dlm çavdar ekmeği 2 kk peynir domates salatalık biber 2 tane de ızgara tavuk sosis
sosis yedim yaa.nasıl mutlu oldum.hahahakaydirigubbakcemile3

Hep bomba gibi kal zeynepim yyaawolumunekankayizsmile Ne kaa kötü bişi anlıyorum diyemiyeceğim;ama hepsi gelip geçici TtIıNn!!

Hep bomba gibi kal zeynepim yyaawolumunekankayizsmile Ne kaa kötü bişi anlıyorum diyemiyeceğim;ama hepsi gelip geçici TtIıNn!!

cnmm idolüm benim.ben de bi 70 lere ineydim yaa.off az kaldı şükür.sonra da 60 lara inicem veee tüm hayallerimi gerçekleştiricem.ondan sonra daa yeni bir hayat.eskide kalan herkesi ve herşeyi çöpe atıcammm.giysilerimi dağıtıcam benim gibi bi şişko daha bulursamm.telefonumu bile deiştiricem.beni acıtan eskiyi hatırlatan hiç birşey kalmayacak hayatımda.:lepi::lepi:

Seren serengil'i izliyorum çikolatalı kek yiyor sempatiksalakcinni Ben de diyetime döndüm sayılır yyaaw,yediklerim de giden 20 kilonun hediyesi olsun bayanssulusmile Müthiş hediyeler verdim kendime hheekaydirigubbakcemile3 Ama artık devam eskisi gibi,Aralık1 de 67 kilo olacağım inşallah :Saruboceq: Hedefimi belirledim,iş hedef için çabalamaya kaldı..Benm gibi kilolu bi arkadaşın diyet koçu oldum laelaelaelaelae Onla beraber tam gazzz başlıyoruz
Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Bu enerjin, neşen kaybolmasın hep böyle ol :) Bir zayıflasam evdeki tüm eşyaları hayrına dağıtacağım ben dekaydirigubbakcemile3 Telefon numaramı değiştirmem ama

Benm eskiden pek kıyafetim yok,yeniden de pek bişi almadım malum vermeye devam ediyorum yerimseniben Zaten staj için klasik kıyafetler almam gerek onun için de en kısa zamanda 67 olmam ve ona göre dolabımı doldurmam gerek zayıf zayıf zemuszemus

ben de ocak 1 de 70 i hedefliyorum.yılbaşına 70 kilo olarak girecem inşallah.hem de izmirde giricem yeni yıla inşallah.ayyy.hem giden kiloları hem de yeni yılı kutlamaya gidicem.dağıtıcam.kaydirigubbakcemile3

En son hedefin 67 mi? Yani 67'yi gördükten sonra diyet yapmayacaksın? Sen neredeyse başarmışsın :) Şunun şurasında ne kalmış ki :)

yaa dün lunaparka gittim.crazy dans var bilen bilir.ben ona hep inmek isterdim gidince.arkadaşlar her oyuncaga binerdi ama ben crazy dans a bi kere sığmadıgım ve rezil oldugum için binemezdim.hatta diğerlerini de denemeye cesaret edemiyordum.korkuyordum rezil olucam diye.dün arkadaşla lunaparka gittik.malum canım sıkkın diye nasıl eğlendireceğini şaşırdı.:):) içimde kalan herşeye bindim.acayip eğlendim.amaa o bahsettiğim crazy dan a bir kız binecekti.o da bayagı kiloluıydu.kız sığmadı.o gözüme takıldı.ne kadar mahcup oldugunu düşündüm.eski halim aklıma geldii.çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm:

En son hedefin 67 mi? Yani 67'yi gördükten sonra diyet yapmayacaksın? Sen neredeyse başarmışsın :) Şunun şurasında ne kalmış ki :)

Aslında hani 62yi görsem de fena olmaz ama boshayallersmile Şimdilik 67yi görmek hedefim,aileme ve de özellikle anneme kalsa bu kaa verdiğim yetermiş;ama tabi arkadaşlar daha vermem gerektiğini söylüyor halilye..Daha bkı şişmansınız diyo bana sempatiksalakcinni

Ben de çekinirdim açıkcası öle lunapark oyuncaklarına binmeye,ucunda rezil olmak var neme gerek..Hoş aslında rezil olmaktan çok o durumda ezik hissetmek ama crazy dance süpsüper bişi delikafadulden

Lunaparkta aynı endişeyi ben de yaşadım yıllarca Ben sığamamaktan çok oradaki güvenlik kemerleri beni tutmazsa ne yaparım diye düşünürdüm :1shok: Artık hepsine binebiliyorum, biraz daha zayıflasam... kaydirigubbakcemile2

Beden kitle indeksini anlamıyorum zaten ben :uhm: Bana hesaplama yöntemi çok saçma geliyor :) Bence sen kilo vermeye devam ederken git yağ oranını ölçtür. 62'ye inmen gerekiyor mu gerekmiyor mu o zaman daha iyi anlarsın :)

Ben de çekinirdim açıkcası öle lunapark oyuncaklarına binmeye,ucunda rezil olmak var neme gerek..Hoş aslında rezil olmaktan çok o durumda ezik hissetmek ama crazy dance süpsüper bişi delikafadulden

ya evetttt harika bişidi.uzun zamandır içimdeydi.off onda aldıgım zevki hiç birşeyde alamadım. :sm_cool: zaten hedeflerimden biriydi.komik ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…