Beden kitle indeksini anlamıyorum zaten ben :uhm: Bana hesaplama yöntemi çok saçma geliyor :) Bence sen kilo vermeye devam ederken git yağ oranını ölçtür. 62'ye inmen gerekiyor mu gerekmiyor mu o zaman daha iyi anlarsın :)
Bu enerjin, neşen kaybolmasın hep böyle ol :) Bir zayıflasam evdeki tüm eşyaları hayrına dağıtacağım ben dekaydirigubbakcemile3 Telefon numaramı değiştirmem ama
Ben ona bindiğimde o kaa bağpırmışım ki iki gün sesim çıkmadı..Bir de biz bindikten sonra binen arkadaşları izlerken midem bulandı çıkardımdı kaydirigubbakcemile3ya evetttt harika bişidi.uzun zamandır içimdeydi.off onda aldıgım zevki hiç birşeyde alamadım. :sm_cool: zaten hedeflerimden biriydi.komik ama.
Benm tartım yağ kas su ölçümü yapanlardan,17 temmuzda 37 olan yağ oranı şimdi 32ye indi;ama ben de istiyorum bi diyetisyene gidip yağım kasım suyum kan değerim vb vs ölçüm yaptırmak..Diyetisyene mi gitmem gerek,dahiliye ya da nereye ??bilmiyorumkismile
hemen değiştirmicem ben de.bana kendimi ezik hissettiren 2.sınıf insan yerine koyan o aptal kafalara önce bir inat yapıyım.görsünler zeynep neymiş.ondan sonraaa hepsini silicem.bana her anımda her durumda yanımda olup değer verenler gerek.diğer mahlukatlar defolup gidicek.sositosositosositososito
Oraya gitcen,şurdan gelcen ppüüff -tatlicadiarzu- Bizim kızlar gittiydi bi diyetisyene -bi ara modaydı bizde diyetisyene gitmek naniknanik- sotrayım bakayım onlara ona göre bi karar verem a.sDiyetisyene gitmek en iyisi :) Eğer devlet hastanesindeki diyetisyene gideceksen önce dahiliyeye gidiyorsun, uzman doktor seni diyetisyene yönlendiriyor. Aki takdirde diyet bölümüne randevu alamıyorsun. Diyetisyene gittiğinde de 2 ay sonrasına randevu veriyor kaydirigubbakcemile3 En iyisi çok ücret talep etmeyen bir özel diyetisyene gitmek. Burada bahsediyorlardı, 40 liraya 3 kez gidebiliyorlarmış a.s Ben de gitmek istiyorum :)
Benim nispet yapmak istediğim bir sürü kişi var kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra da düğünümüze var, artık abiye giymek istiyorum ya :)
giyersin cnm.azcık hırsla 2 ayda 82 ye falan çok rahat düşersin en kötü ihtimalle.bizim düğünler geçti.giyemedim.neyse artık birdahaki sefere.
kızlar ya benim kalça bölümümde ciddi anlamda fazlalık var.ne yapmam gerekiyor yaa.üzülüyorum.
70'leri göreceğim, herkes bana gıpta ile bakacak kaydirigubbakcemile2
Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Sen kilo verdikçe incelme olacak. Nereden gideceğine bedenin karar veriyor. Sen istikrarla kilo vermeye devam et, elbet oradan da gidecek a.s
Evet tatlım ben neden bu haldeyim sanıyorsun tabak tabak yada tencere tencere yediğim yemekler yüzünden değil benim hayatım aburcuburla geçti hiçbirzaman oturup 3 öğün ev yemeği yemedim. Tatlıya karşı zaafım var evet ama nasıl kurtulacağımı bilmiyorum çoğu yerde yasaklanmış beyaz şeker ama tatlı bağımlılığımı nasıl çözeceğimi bilmiyorum :sinifsinif:
Güzeller hepinizi çokkk öpüyorum.Pek sık gelemiyorum;malum evimde değilim....
İyi geceler...
Meyracım geçmiş olsun...Dikkat et kendine canım....Umarım sorunlarınız bir an önce hallolur...
Sen meslek lisesinden bahsetmişsin...Başvuruyu nasıl yaptın canım...Anlatabilirmisin bana...
Anladığım kadarıyla nerden mezun olursan ol yinede kabul ediliyorsun diimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?