Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benm tartım yağ kas su ölçümü yapanlardan,17 temmuzda 37 olan yağ oranı şimdi 32ye indi;ama ben de istiyorum bi diyetisyene gidip yağım kasım suyum kan değerim vb vs ölçüm yaptırmak..Diyetisyene mi gitmem gerek,dahiliye ya da nereye ??bilmiyorumkismile

Bu enerjin, neşen kaybolmasın hep böyle ol :) Bir zayıflasam evdeki tüm eşyaları hayrına dağıtacağım ben dekaydirigubbakcemile3 Telefon numaramı değiştirmem ama

hemen değiştirmicem ben de.bana kendimi ezik hissettiren 2.sınıf insan yerine koyan o aptal kafalara önce bir inat yapıyım.görsünler zeynep neymiş.ondan sonraaa hepsini silicem.bana her anımda her durumda yanımda olup değer verenler gerek.diğer mahlukatlar defolup gidicek.sositosositosositososito

günaydın kızlar

baharcım neredn bana öğrettin şimdi bowni intense yi akşam kipaya gitmiştik aldım bayıldım ne kaaa güzel bişey öleeee klava:klava:ikimize gelsin ikimizde tatlı abur cubur canavarıyız çünki bende onlardan vazgeçebilsem vereceğim kiloları

yenacım ne kaa mutlu olduğunu anlayabiliyorum canım kilolar yüzünden sürekli mutsuz hissediyoruz kendimizi dün bende arkadaşla facede konuşurken çok güzelsin güzelliğin kalbinede yansıyor diyince çok mutlu oldum ne güzelliği bu kilolarla dedim bende

şimdi pazara gidiyorum ordan gelincede 1 saat uzaklıkta l.c. waikikinin olduğu yere gideceğiz kızıma ciciler almaya burada hiçbirşey beğenemiyorum waikiki tarzı çok yakışıyor çocuklara inşallah güzel ciciler bulabilirim .bütün hafta evde çocukla çok sıkılıyorum inşallah güzel birgün olur ve oralarad kaçamak yapmam

ya evetttt harika bişidi.uzun zamandır içimdeydi.off onda aldıgım zevki hiç birşeyde alamadım. :sm_cool: zaten hedeflerimden biriydi.komik ama.
Ben ona bindiğimde o kaa bağpırmışım ki iki gün sesim çıkmadı..Bir de biz bindikten sonra binen arkadaşları izlerken midem bulandı çıkardımdı kaydirigubbakcemile3

Diyetisyene gitmek en iyisi :) Eğer devlet hastanesindeki diyetisyene gideceksen önce dahiliyeye gidiyorsun, uzman doktor seni diyetisyene yönlendiriyor. Aki takdirde diyet bölümüne randevu alamıyorsun. Diyetisyene gittiğinde de 2 ay sonrasına randevu veriyor kaydirigubbakcemile3 En iyisi çok ücret talep etmeyen bir özel diyetisyene gitmek. Burada bahsediyorlardı, 40 liraya 3 kez gidebiliyorlarmış a.s Ben de gitmek istiyorum :)

Benim nispet yapmak istediğim bir sürü kişi var kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra da düğünümüze var, artık abiye giymek istiyorum ya :)

Oraya gitcen,şurdan gelcen ppüüff -tatlicadiarzu- Bizim kızlar gittiydi bi diyetisyene -bi ara modaydı bizde diyetisyene gitmek naniknanik- sotrayım bakayım onlara ona göre bi karar verem a.s

Ben şimdi gidip hazırlansam ne kaa ii olacak değilse geç kalacağım kafamçokkarıştıBen her fırsatta burayı tıklıyorum;ama yine de giremezsem beni unutmayın anacuuum aklinialirimsmile
Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Benim nispet yapmak istediğim bir sürü kişi var kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra da düğünümüze var, artık abiye giymek istiyorum ya :)

giyersin cnm.azcık hırsla 2 ayda 82 ye falan çok rahat düşersin en kötü ihtimalle.bizim düğünler geçti.giyemedim. neyse artık birdahaki sefere.

kızlar ya benim kalça bölümümde ciddi anlamda fazlalık var.ne yapmam gerekiyor yaa.üzülüyorum.

giyersin cnm.azcık hırsla 2 ayda 82 ye falan çok rahat düşersin en kötü ihtimalle.bizim düğünler geçti.giyemedim. neyse artık birdahaki sefere.

70'leri göreceğim, herkes bana gıpta ile bakacak kaydirigubbakcemile2

kızlar ya benim kalça bölümümde ciddi anlamda fazlalık var.ne yapmam gerekiyor yaa.üzülüyorum.

Bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Sen kilo verdikçe incelme olacak. Nereden gideceğine bedenin karar veriyor. Sen istikrarla kilo vermeye devam et, elbet oradan da gidecek a.s

cnmm inşallah.:) hep beraber görücez..
bu arada nişan başladı.ankara havası oynuyolar yaa.:gitme: dayanamıyorum.erkenden gidiyim işe bari.

canım böyle sürekli tatlı tüketmekle oluşan sorunlar, sorun olarak sadece kiloyla kalsa yine iyidir bir nebze belki
ama sürekli düzensiz yemek yeme, sürekli sağlıksız yemek yeme vede fazla tatlı tüketimi çok zararlı.....
Allah esirgesin başta şeker hastalığına yakalanma riskin çook yüksek ve diğer rahatsızlıklar,
ALLAH ESİRGESİN CANIM.

en yakın vakitten sağlıklı beslenmeyi yoluna oturtmalı, aldığın şeker dozunuda ayarlamalısın...

çok şeker yemek şeker hastalığındanda kaynaklanabilir, bence iyi bir uzman doktora görün en yakın vakitte. birde şeker öyle bişeyki yedikçe yiyesi gelir insanın
yedikçe yedirtir şekeri ve acayip iştah açar, şekerde pek sağlıklı bir yiyecek değil zaten birde.
şeker hastalığının belirtilerinden bazıları; çok şeker yeme isteği, çok su içme isteği, ateş basması, çok tuvalete çıkma ihtiyacı hissetmek özellikle şekerli yiyecekler ardından, ağız kuruluğu.

ne olur beni yanlış anlama sakın canım, sadece iyiliğine yazdım bunları, ifademde kırıcı bir yer olduysa zerre kadar bile, aff ola senden yana...

Yok canım estağfurullah bunlar bilincinde olduğum şeyler zaten Allah korusunnn hastalıklardan şeker yememem lazım bu tatlı isteğimi sağlığım için engellemem lazım farkındayım bundan sonra şeker ihtiyacımı meyvelerden karşılayacağım çok gerekirse de light tatlı ya da light çikolata yerim Allahhh esirgesin gerçekten çok zor hastalıklı olmak :çok üzgünüm:

Heeeyyy millleeet bugün pazarrr leslieye başlamak ve alışkanlık haline getirmek için güzel birgün aklinialirimsmile
Ben şimdi 3 mile başladım POWER WALK olanı yapıyorum 12. dakikada soluklanma gereği hissettim sabah çok yedim ya bünye çabuk yoruldu sempatiksalakcinni haaaddddiiii sizzzde açın birer tane çooookkk zevkli yapmak yerimseniben 30 dakika olmadan bırakmak yok benneyaptımki terim soğumadan kaldığım yerden devam edeyim

saolasın canım:çok üzgünüm:
neyse...

canım bu açık meslek lisesi konusunda, ne kadar doğru olduklarını bilmesemde tüm bildiklerimi yazıyım sana buraya canım.
evet lise mezunu olsanda buraya kayıt olabiliyorsun, yalnız bir şartı var üniversite ile hiçbir ilişiğin olmamalı, üniversiteye açıköğretimden bile olsa kayıt yaptırmamış olmalısın.
geri kalanda da pek bir şart aranmıyor galiba.
ben düz lise mezunuyum, en azından elimde bir meslek olsun düşüncesi ile kayıt yaptırdım bu sene canım. bakalım hayır olur inşaallah hakkımda...

bugünde zaten gidemedim okula, kendimi toparlayamadım dün geceden kalma işte:çok üzgünüm:
devamsızlık hakkımı azalttı bugünki gidemiyişim, geçen haftada öyle oldu zaten tatilden dolayı gidemediğim için.
toplam ders saatinin 4de 1i kadar devamsızlık hakkımız var.
her hafta toplam 16saat ders görüyoruz.

30 dakika leslie mi yaptımmmm şimdi kondisyon bisikletime eziyet etmeye gidiyorum ardından twistt dönüşüde yapacağımmmm hihoyyyt
Sizi gaza getirsin diye yazıyorum bunları haddi bakkeeemmmm kaldırın koca popoları :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…