Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

35 dk. sabah yürüyüş + 30 dakika leslie + 10 dakika kondisyon bisikleti + 7 dakika kol egzersizi + 40 twistt dönüşü hihoyyyt zemuszemus

Alllaaahhhh şevkimii isteğimi hırsımı arttırsınnn daha çok yapayım daha çok daha çoooookk :lepi: sarkmadaaan güzeeel güzeeelll zayıflayalım.

Allahhh sizlerede bu isteğii nasip etsinnn :Saruboceq:

Mutlu pazarlar,

zynpkr,çok hoşsun,hiiç kilolu durmuyorsun...ki şimdi dahada zayıflamışsın,kimbilir nasıl bir afet olmuşsundur...

selam Yena,sende benim gibi geç girmişsin..ben ağrılarımdan yatamadm..ilaçlard artık tesir etmiyor..

Selam zeynepçim...

Karşılaşamadık demekki..Bayağı açıktı pc ama ben Okan bayülgen'in programını izliyordum...

Allah hayırlı şifalar versin canım..Siz ne zaman evinize geçiyorsunuz,soğumadımı oralar..

ben de ocak 1 de 70 i hedefliyorum.yılbaşına 70 kilo olarak girecem inşallah.hem de izmirde giricem yeni yıla inşallah.ayyy.hem giden kiloları hem de yeni yılı kutlamaya gidicem.dağıtıcam.kaydirigubbakcemile3

Hımmm demek İzmir, mekan bellimi.??

Benim nispet yapmak istediğim bir sürü kişi var kaydirigubbakcemile3 2 ay sonra da düğünümüze var, artık abiye giymek istiyorum ya :)

Ne güzel,zayıflamak için bahanende var,düğünde şöyle kuğu gibi olman dileğiyle canım....

Sağol canım bilgi için...Her şehirde prosedir farklımı acaba,birde sen nereye başvuru yaptın ilk..Meslek liselerinemi halk eğitim merkezinemi..??

Eğer senin anlattığın gibiyse ben kabul edilmem sanırım..yüksekokul mezunuuyum çünkü...

Son düzenleme:
Öfkeni tutma,öfkeni yasa
Bu kadar cok sey olurken
Hicbir sey olmuyormus gibi yapma...

Murathan Mungan

En uzak mesafe ne Afrikadır,
Ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..

Can Yücel

Sevgilim! ben sana “eşim” diyemem. Eşim demek, benzerim demektir. Ben, bana benzeyen birini sevemem.

K.İskender

Ailece dışarıda yemek yedik. Ben de 2 lahmacun yedim, 1 şişe kola içtim :)
Bunun karşılığında da akşam sadece salata ile geçiştireceğim. Lahmacun yediğim için yemekten sonra da 5 km yürüdüm :dance: Sanırım dengelendi :)

Kola ortalam 90 kalori, 2 lahmacun da 500 kalori imiş. Bu durumda öğle yemeğinde toplam 600 kalori almış oldum. Sabah da 450 kalori almıştım. Bu durumda akşam için sadece 150 kalorim kaldı :) 5 km de yürüdüm, 150-200 kalori de oradan kazancım var, o da yanıma kar kalsın kaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun..Bizde sabah dışarıda kahvaltıdaydık,hiiç abartmadan klasik kahvaltımı yedim..Sadece 4-5 dilim sucuk attım ağzıma,:)

Akşam için balık yapıcam,bol salata...balık bizim pazar akşamlarının fiks mönüsü oldu..Eğer dışarıda değilsek,gelen yoksa...

İyi yürümüşsün maşallah,

Çok güzel :) Ben de 5 km yürüdüm kaydirigubbakcemile2 Aynen böyle devam :)

Pazar günleri ailece bir şeylerin yapıldığı gün. Birlikte kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği :) Ailemle kebapçıya gitmişken hayır ben yemeyeceğim deyince onlar da rahatsız oluyor :) Akşamı hafif geçireceğim ben de :) Dengelenecek. Sizin balık seçiminiz de çok iyi akşam için, ben de uzun zamandır yemedim iyi hatırlattın :)

bugünkü menümü yazıorum arkadaşlar =)
sabah: şekersiz kahve ve bir dilm ekmek
öğlen: 2 yumurta 1 domates ve marul
akşam: balık ve salata

unutulmaaaaz
unutulmaaaaz
yaşadığımız unutulmaz
bize olanlar yaşananlar
nasıl olur unutuluuuuur...

Ben menümü yazmak dahi istemiyorum cumadan bu yana rejimi sallamıyorum moralimmmm çok bozuk acayip bir yeme isteği içindeyim. Ne yapacağım bilmiyorum :1no2: kalkıp leslie yapacağım şimdi yemeden kesemiyorum sporu bırakmıyım bari :gitme:

rica ederim.

Ana maddeler şehire göre farklılık göstermez galiba.
ben ilk halk eğitim merkezine başvurdum.

birde yüksekokul kabul olunurmu hiç bilmiyorum canım :1no2: ,
müsait bir vaktinde bir halk eğitim merkezine uğrasan, her konuda mutlaka yardımcı olurlar sana canım.

Öfkeni tutma,öfkeni yasa
Bu kadar cok sey olurken
Hicbir sey olmuyormus gibi yapma...

Murathan Mungan

En uzak mesafe ne Afrikadır,
Ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..

Can Yücel

Sevgilim! ben sana “eşim” diyemem. Eşim demek, benzerim demektir. Ben, bana benzeyen birini sevemem.

K.İskender

yenam topiği okurken, bu 3güzel mesajı ard arda okuduktan sonra sesli bi şekilde aynen şunu söylemişim kendi kendime;

--- "waaaawww ard arda çok güzel olmuş...:asigim:" =))

ellerine, yüreğine sağlık canım benim=)

slm kizlar yarin insallah diyetime tam olarak basliyorum ve tabiki sporada bakalim hayirlisi.baslamassam ipin ucu iyice kacacak.

Evet canım benimde çok sevdiğim sözler...aslında çok var ama,sıkarım diye korkuyorum...seven var,sevmeyen var diimi..:)))

Arada alıntı yaparım böyle...yerimseniben

Ömer Hayyam'ın rubailerinden eklemiştim bir ara BEYZUS'UM çok beğenmişti...

Ayrıca bilgi için tekrar teşekkür ederim..Ben bir ara fırsat bulup araştırayım..Yada oğlumun mevlüdünden sonra bakayım...
Mucksss..

slm kizlar yarin insallah diyetime tam olarak basliyorum ve tabiki sporada bakalim hayirlisi.baslamassam ipin ucu iyice kacacak.

Merusecim hadi hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcın...İnanıyorum ben bu sefer olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…