Merusecim hadi hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcın...İnanıyorum ben bu sefer olucak...
insallah yenacim su siskoluktan bi kurtulsam oooooooooh dicem.
sabah arkadasim gelip alacak beni spor salonuna yazildik fitness yapacaz tabi ben 1-2 gune vazgecmezsem..
Bende özledim canım....Ne mi yapıyorum??????Avrupa da ne yapılırsa hepsini canım..Bar,pup,cabareler arasında mekik dokuyorum....
Pıssst seksi hatun...Özledim seni,,naapıyorsun avrupalarda..:))))
Evine dön artık...:)))
Ne güzel bir şey bu mutluluğu yaşamak...MAAŞALLAH..Bayılıyorum Okan'a Ne adam ..:)))) Çenem ağrıdı gülmekten..:))
Bugün akşam beni mest eden bir olay oldu..banyodayım saçımı düzeltiyorum oğlumda kuyruk gibi arkamda her daim,bana bakarak anne nekadar güzelsin dedi...:asigim: :asigim:
Allahım sen koru çocuklarımı..:Saruboceq:
Canım kankacığım.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Dualarım seninle.Seni seviyorum...selam Yena,sende benim gibi geç girmişsin..ben ağrılarımdan yatamadm..ilaçlard artık tesir etmiyor..
Bayılrım bu dizelerine;gerçi hepsi ayrı güzel...En uzak mesafe ne Afrikadır,
Ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..
Can Yücel
Kelebeğim bende 2 gündür acayip yeme isteği hissediyorum...Ne yapacağım bilmem.Umarım abartmam...Ben menümü yazmak dahi istemiyorum cumadan bu yana rejimi sallamıyorum moralimmmm çok bozuk acayip bir yeme isteği içindeyim. Ne yapacağım bilmiyorum :1no2: kalkıp leslie yapacağım şimdi yemeden kesemiyorum sporu bırakmıyım bari :gitme:
Spor salonundan çok faydalanacaksın eminim.Hayırlı olsun canım....insallah yenacim su siskoluktan bi kurtulsam oooooooooh dicem.
sabah arkadasim gelip alacak beni spor salonuna yazildik fitness yapacaz tabi ben 1-2 gune vazgecmezsem..
Heyyyyy BEYZUS ve ZEYNEP'te burdalar...Cıstak cıssstak..sositososito hihoyyyt
Bütün gün şu PC karşısında oturdum resmen sünger beyinli oldum bu ne yaaa... fisfisfis İş yok yaaa doğuda iş bulmak çok daha zor :gitme: offf çok sıkılıyorummm benneyaptımki . Küçük bir ihtimalde olsa haftaya pazar izmire uçuyorum hihoyyyt ordan da aşkımın yanına manisaya alkisalkisalkis . Biletimi ayarlayabilirsem sürpriz yapacağım :asigim:. Hem bana tatil olur hem de ilişkimiz canlanır biraz uzaklık çok yıpratıyor iliişkiyi senağlama :çok üzgünüm: :1no2:.
Sünger beyinlimi.?? İlahi bahar..:roflol: :roflol: :roflol:
Vallaaa Yenacım tabiri caizse maL gibiyim benneyaptımki
slm kizlar yarin insallah diyetime tam olarak basliyorum ve tabiki sporada bakalim hayirlisi.baslamassam ipin ucu iyice kacacak.
Evet canım benimde çok sevdiğim sözler...aslında çok var ama,sıkarım diye korkuyorum...seven var,sevmeyen var diimi..:)))
Arada alıntı yaparım böyle...yerimseniben
Ömer Hayyam'ın rubailerinden eklemiştim bir ara BEYZUS'UM çok beğenmişti...
Ayrıca bilgi için tekrar teşekkür ederim..Ben bir ara fırsat bulup araştırayım..Yada oğlumun mevlüdünden sonra bakayım...
Mucksss..
Merkez üssü marmara denizi olan 4.4 şiddetinde deprem olmuş İstanbul'da...
Allah beterinde korusun..:Saruboceq:Orada oturanlara geçmiş olsun diyorum...Sürekli büyük bir deprem olucağından konuşuluyor,nasıl korkmuştur halk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?