Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merusecim hadi hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcın...İnanıyorum ben bu sefer olucak...

insallah yenacim su siskoluktan bi kurtulsam oooooooooh dicem.

sabah arkadasim gelip alacak beni spor salonuna yazildik fitness yapacaz tabi ben 1-2 gune vazgecmezsem..

sabah arkadasim gelip alacak beni spor salonuna yazildik fitness yapacaz tabi ben 1-2 gune vazgecmezsem..

Sakın vazgeçme...zayıflamazsan bile sıkılaşırsın ve kendini daha mutlu hissedersin...

Eğer senin kilona fazla gelirse bazı hareketler, spor hocasına belirtirsin...Birden kendini zorlamanda iyi olmaz..:)

Heyyyyy BEYZUS ve ZEYNEP'te burdalar...Cıstak cıssstak..sositososito hihoyyyt

Pıssst seksi hatun...Özledim seni,,naapıyorsun avrupalarda..:))))

Evine dön artık...:)))
Bende özledim canım....Ne mi yapıyorum??????Avrupa da ne yapılırsa hepsini canım..Bar,pup,cabareler arasında mekik dokuyorum....
Tatlım şaka bir yana bizimkilerin hastane kontrolleri var.Trakya üniversitesine götürüyorum.Arabasız olmuyor ;yaklaşık 1 saatlik yol Edirne..Bizim hatun kişiler uzun yol trafiğinde araba kullanamıyor.İş bana düşüyor;sanırım pazar günü döneceğim...
Ne güzel bir şey bu mutluluğu yaşamak...MAAŞALLAH..
selam Yena,sende benim gibi geç girmişsin..ben ağrılarımdan yatamadm..ilaçlard artık tesir etmiyor..
Canım kankacığım.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Dualarım seninle.Seni seviyorum...
En uzak mesafe ne Afrikadır,
Ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..

Can Yücel
Bayılrım bu dizelerine;gerçi hepsi ayrı güzel... Kelebeğim bende 2 gündür acayip yeme isteği hissediyorum...Ne yapacağım bilmem.Umarım abartmam...

Spor salonundan çok faydalanacaksın eminim.Hayırlı olsun canım....
Heyyyyy BEYZUS ve ZEYNEP'te burdalar...Cıstak cıssstak..sositososito hihoyyyt

Evetttt buradayım ama sen gittin galiba....

BEYZUSÇUM şoförlükmü yapıyorsun..?

Geçmiş olsun canım..

Bütün gün şu PC karşısında oturdum resmen sünger beyinli oldum bu ne yaaa... fisfisfis İş yok yaaa doğuda iş bulmak çok daha zor :gitme: offf çok sıkılıyorummm benneyaptımki . Küçük bir ihtimalde olsa haftaya pazar izmire uçuyorum hihoyyyt ordan da aşkımın yanına manisaya alkisalkisalkis . Biletimi ayarlayabilirsem sürpriz yapacağım :asigim:. Hem bana tatil olur hem de ilişkimiz canlanır biraz uzaklık çok yıpratıyor iliişkiyi senağlama :çok üzgünüm: :1no2:.

Sünger beyinlimi.?? İlahi bahar..:roflol: :roflol: :roflol:

Vallaaa Yenacım tabiri caizse maL gibiyim benneyaptımki

Öyle deme kendine...İş bulamadığın için sıkılıyorsun,haklısında..Benim bile çok yoğun geçiyor günlerim,buna rağmen kendimi hala boşlukta ve amaçsız yaşıyormuşum gibi hissediyorum...

BEYZUS'UM İyi geceler tatlım...Kendine iyi bak...

Son düzenleme:
Günaydın,

Güzel,neşeli ve hareketli bir hafta diliyorum....
Tükanı temizledim,ayakkabılarınızı dışarıda çıkarın girerken...sempatiksalakcinni:roflol:

günaydım cnm bende rüyamda kılo verdıgımı gördum sabah öyle bir kalkıyorum ki gözler acılmadan tartıya vee 1 kilo verdigimi görünce mutlu mutlu oldum annem de gülüyo bir yüzünü yıka hayal görüyo olabilirsin diye hayal falan degil 1 kılo gtmişşş :)),) yaşaşınnn

sen yap canım arada alıntı o zamana.s, bana kalsa ben hiç sıkılmayanlardanım zatenşutarafagittiŞeniz

aaa canım tatlış oğlun sünnet olmuştu değilmi? işte düzenli takip edemediğimden onuda yazamamıştım kusura bakma, geçmiş olsun, hayırlı olsun canım sünnetiniz...
şimdi daha iyidir heralde epey vakit geçti aradan, hatta iyi bile olmuştur (inşaallah)=))
öpüyorum onu yanaklarındanŞeniz=))

bu arada herkese günaydın kızlaaaaarŞeniz

gününüz aydın olsun....opuyorumnanaktan

ben yine kahvaltıya gitmem lazım hemen, annem başladı bile

Günaydın Kızlar

Burda hava aydınlanmıyor bile yaaa yine uyandım saat 10 olmuş ama dışarısı sanki saat 7 gibi karanlık :sinifsinif: WC den sonra tartılayım dedim 3 gündür ne bulursam götürüyorum ya o bakımdan :sinifsinif: gördüklerime inanamadım 2 kg fazla gösterdi akannehir cumaya kadar çizelgemddeki rakama düşmem lazım :sinifsinif: bu ne 1 veriyoruz 2 alıyoruz çok sıkıldım artık alsanaalsanasmile

Merkez üssü marmara denizi olan 4.4 şiddetinde deprem olmuş İstanbul'da...

Allah beterinde korusun..:Saruboceq:Orada oturanlara geçmiş olsun diyorum...Sürekli büyük bir deprem olucağından konuşuluyor,nasıl korkmuştur halk...

amin cnm tam merkez biziz ızmıt allahım o günleri yaşatmasın ufak bi sarsıntı bıle hatırlatıyo gecmişi kı dun olan daha da bir korkuttuk allahım şu kış mevsimin de bizi yıne sokaklarda yaşatmasın senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…