günaydınnnnnnnn
Merkez üssü marmara denizi olan 4.4 şiddetinde deprem olmuş İstanbul'da...
Allah beterinde korusun..:Saruboceq:Orada oturanlara geçmiş olsun diyorum...Sürekli büyük bir deprem olucağından konuşuluyor,nasıl korkmuştur halk...
amin cnm tam merkez biziz ızmıt allahım o günleri yaşatmasın ufak bi sarsıntı bıle hatırlatıyo gecmişi kı dun olan daha da bir korkuttuk allahım şu kış mevsimin de bizi yıne sokaklarda yaşatmasın senağlama
ben yine hastayım yaaaa:gitme::gitme:
üşütme grip karışımı bişey...
iki ortalığı toparladım diye hemen halim kalmadı yineee.... her yerim ağrıyo:gitme:
gece her yerim ağrıyodu, inanın çocuk gibi oturup ağladım her yerim ağrıyo diye, nane içtim ve ağrı kesici aldım yattım sabah epey iyiydim ama hareket edince falan yine ortaya çıktı, geçmemiş demek:çok üzgünüm:
naneyle falan idere edip geçirmeye çalışıyorum ama geçmiyo yaaa...
kaloriferlerde bi yanmaya başlasa artıkboshayallersmile
ama bende de vaaaar, sen doktorun verdiği antibiyotiği iyi olur olmaz daha yarıya bile gelmeden "artık iyiyim ben:sm_cool:"diyip sonuna kadar gitmeden bırakırsan böyle iyi olaman iştealsanaalsanasmile
galiba en iyisi tekrardan bir antibiyotiğe başlamak ve de SONUNA KADAR DÜZENLİ KULLANMAK...alsanaalsanasmile
Günaydın Kızlar
Burda hava aydınlanmıyor bile yaaa yine uyandım saat 10 olmuş ama dışarısı sanki saat 7 gibi karanlık :sinifsinif: WC den sonra tartılayım dedim 3 gündür ne bulursam götürüyorum ya o bakımdan :sinifsinif: gördüklerime inanamadım 2 kg fazla gösterdi akannehir cumaya kadar çizelgemddeki rakama düşmem lazım :sinifsinif: bu ne 1 veriyoruz 2 alıyoruz çok sıkıldım artık alsanaalsanasmile
herkese gunaydin.veeeeeee basladim 1,5 saat fitness yaptim geldim evi sildim supurdum tabiki diyetimede basladim spor diyetisyeninin verdigi listeye gore.hadi hepimize kolay gelsin
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanbenimde burnum akmaya başladı ilk hava değişiminde böyle olursam kış nasıl acaba:2::2::2:
Merkez üssü marmara denizi olan 4.4 şiddetinde deprem olmuş İstanbul'da...
Allah beterinde korusun..:Saruboceq:Orada oturanlara geçmiş olsun diyorum...Sürekli büyük bir deprem olucağından konuşuluyor,nasıl korkmuştur halk...
Mutlu pazarlar,
zynpkr,çok hoşsun,hiiç kilolu durmuyorsun...ki şimdi dahada zayıflamışsın,kimbilir nasıl bir afet olmuşsundur...
ben yine hastayım yaaaa:gitme::gitme:
üşütme grip karışımı bişey...
iki ortalığı toparladım diye hemen halim kalmadı yineee.... her yerim ağrıyo:gitme:
gece her yerim ağrıyodu, inanın çocuk gibi oturup ağladım her yerim ağrıyo diye, nane içtim ve ağrı kesici aldım yattım sabah epey iyiydim ama hareket edince falan yine ortaya çıktı, geçmemiş demek:çok üzgünüm:
naneyle falan idere edip geçirmeye çalışıyorum ama geçmiyo yaaa...
kaloriferlerde bi yanmaya başlasa artıkboshayallersmile
ama bende de vaaaar, sen doktorun verdiği antibiyotiği iyi olur olmaz daha yarıya bile gelmeden "artık iyiyim ben:sm_cool:"diyip sonuna kadar gitmeden bırakırsan böyle iyi olaman iştealsanaalsanasmile
galiba en iyisi tekrardan bir antibiyotiğe başlamak ve de SONUNA KADAR DÜZENLİ KULLANMAK...alsanaalsanasmile
monti açısından berbat geçen bir haftasonunun ardından hemen toparlanıyorum...( arkadaşa davetliydik )
KAHVALTI
tb ekmek,light üçgen peynir,domates,salatalık,çay
ÖĞLE
nohut yemeği,cacık
ARA
elma,armut
AKŞAM
z,yağlı pırasa, ( pirinçsiz ve havuçsuz belki yumurta kırarım ) yoğurt,salata
su,iksir,yeşilçay,ısırgan çay,capuccino
Antibiyotiği sakın yarıda kesme canım...Biliyorsundur muhakak hatıltatyım dedim...
Monti topiğinde yazdığım burdada geçerli hehehe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?