Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaa ALLAH beterinden korusun inşaallah, AMİN.
hepsine geçmiş olsun.fisfisfis

AMİN.

canım benim:teselli:

ben yine hastayım yaaaa:gitme::gitme:
üşütme grip karışımı bişey...
iki ortalığı toparladım diye hemen halim kalmadı yineee.... her yerim ağrıyo:gitme:
gece her yerim ağrıyodu, inanın çocuk gibi oturup ağladım her yerim ağrıyo diye, nane içtim ve ağrı kesici aldım yattım sabah epey iyiydim ama hareket edince falan yine ortaya çıktı, geçmemiş demek:çok üzgünüm:
naneyle falan idere edip geçirmeye çalışıyorum ama geçmiyo yaaa...
kaloriferlerde bi yanmaya başlasa artıkboshayallersmile
ama bende de vaaaar, sen doktorun verdiği antibiyotiği iyi olur olmaz daha yarıya bile gelmeden "artık iyiyim ben:sm_cool:"diyip sonuna kadar gitmeden bırakırsan böyle iyi olaman iştealsanaalsanasmile

galiba en iyisi tekrardan bir antibiyotiğe başlamak ve de SONUNA KADAR DÜZENLİ KULLANMAK...alsanaalsanasmile

herkese gunaydin.veeeeeee basladim 1,5 saat fitness yaptim geldim evi sildim supurdum tabiki diyetimede basladim spor diyetisyeninin verdigi listeye gore.hadi hepimize kolay gelsin

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanbenimde burnum akmaya başladı ilk hava değişiminde böyle olursam kış nasıl acaba:2::2::2:

canım bünyelerimiz kilo almaya çok müsait ben 19 kilo verdikten sonra 4-5 ay sabitte tutmayı başarabilmişken tekrar tatlılara başlayaınca 11 kilosunu 3-4 ay içinde hooop aldım kaldı ki sen daha yeni vermiştin ardından kaçamaklar fazla olunca kilo alman çok normal sürpriz değil yani.moralini bozma sakın sen dikkat ettiğinde güzel kilo verebiliyorsun

Son düzenleme:
herkese gunaydin.veeeeeee basladim 1,5 saat fitness yaptim geldim evi sildim supurdum tabiki diyetimede basladim spor diyetisyeninin verdigi listeye gore.hadi hepimize kolay gelsin

canım benimmmm hoşgeldiiinnnolumunekankayizsmile diyete ve spora başlamana çok sevindimalkisalkisalkis kilo verdikçe moralin daha da yerine gelecek bitanem..hem burada hep birlikte olacağız:1hug:alkisalkisalkis

aa dün çağrıda adamın biri söyledi bana da.bilet almak için aradı.sallanıyoruz dedi çok normal bir şekilde.tabni bişey demedim.hanımefendi siz hissetmediniz mi sallandık bayagı dedi.doğruymuşşş.
geçmiş olsun oradaki herkesee

monti açısından berbat geçen bir haftasonunun ardından hemen toparlanıyorum...( arkadaşa davetliydik )

KAHVALTI
tb ekmek,light üçgen peynir,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
nohut yemeği,cacık

ARA
elma,armut

AKŞAM
z,yağlı pırasa, ( pirinçsiz ve havuçsuz belki yumurta kırarım ) yoğurt,salata

su,iksir,yeşilçay,ısırgan çay,capuccino

benim de dünkü menüm çok saçmaydı ama napıyım yemek yiyemedim
sabah 2 sosis 2 kk peynir 1,5 dlm çavdar ekmeği domates salatalık biber
sonra 1 armut 20 tane falan sarı leblebi(saydım kaydirigubbakcemile3 )
2 saat sonra kadar eti form çikolata kaplı bisküvi canım acaip tatlı istedi 1 paket yedim
2 saat sonra 1 mandalina
akşam:1 kase mercimek çorbası yogurt ve salata

2 mil leslie yaptım.
sonuç:-900 gr sositososito

Antibiyotiği sakın yarıda kesme canım...Biliyorsundur muhakak hatıltatyım dedim...

Monti topiğinde yazdığım burdada geçerli hehehe..

Herkese yeni bir başlangıç selamı vermek isterim...yeni üyeyim ve ilk mesajım bu... beraber zayıflamak için beni de aranıza alırsınız umarım...

Kendimi tanıtayım size...ikiz annesiyim.İkizlerim yaşlarına girecekler yakında inş...gebeliğimde ve özellikle lohusalığımda kilo aldım çok...1 haftadır diyetteyim..inş. destekle devamı gelecek...en kısa zamanda stickerımı da hazırlayacağım...hepimize kolay gelsin...güzel destekli muhabbetler olsun..öperim hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…