Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz aramıza ikiz bebek daha bir güzel oluyordur herhalde opuyorumnanaktan
Sticker hazırlıycam demişsiniz ama ben yine de merak ettim. Boyunuzu,kilonuzu ve yaşınızı :uhm: umarım en kısa sürede dilediğiniz kiloya ulaşırsınız bizimle :hulya:

Hoşbulduk canım..opuyorumnanaktan annelik harika bir lutuf...benimkisi çifte kavrulmuş oldu çok şükür...canım çoooook tombik bir hatunum ben..boyum 1.66 kilom geçen hafta tartıldığımda 109 'du..yaşımda 31 canım...112 ye kadar çıktım..kafamçokkarıştı

Hoşgeldin aramıza...a.s.Allah bağışlasın evlatlarını..

sağlıklı ve kolay kilo vermeler...

Herkese yeni bir başlangıç selamı vermek isterim...yeni üyeyim ve ilk mesajım bu... beraber zayıflamak için beni de aranıza alırsınız umarım...

hoşgeldiniz.burada çok güzel destek var.ve çok güzel motive oluyorsunuz.en kötü anlarda destek geliyor ve kendini bırakmaya fırsat kalmıyor bile.ben de böyle oldu en azından.benim de boyum 167 117 kiloyla başladım.burayı keşfettiğimde 115 kiloydum.
kilo vermek zor değil.sadece karar vermiş olmanız yeter.vereliniortak

herkese gunaydin.veeeeeee basladim 1,5 saat fitness yaptim geldim evi sildim supurdum tabiki diyetimede basladim spor diyetisyeninin verdigi listeye gore.hadi hepimize kolay gelsin

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Evettt bende leslie mi yaptımmm hihoyyyt
Ter saçlarımın arasından süzülüp burnumdan damlamaya başladı :roflol:
Bugün ki spor menüm sempatiksalakcinni
30 dakika dışarda markete yürüyüş ve dönüş ( BİM uzak kalıyor bize hızlı hızlı yürüyerek gidiyorum aklinialirimsmile )
30 dakika leslie Power Walk
10 Dakika kondisyon bisikleti
5 dakika kol egzersizi
50 twister dönüşü :lepi:

Yediklerimi yazma gereği duymuyorum çünkü hala rejime konsantre olamadım :1no2:

merhaba arkadaşlar bende buradayım ama kendimi tanıtmadım sizlere geçen yıl doğum yaptım doğumdan sonrada bayaa kilo aldım doğamın sayesindeopuyorumnanaktan

162 boy 98 kilo ve geliyorrrrrrrrrrrrrr 40 yaşındayım :)

üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum

merhaba arkadaşlar bende buradayım ama kendimi tanıtmadım sizlere geçen yıl doğum yaptım doğumdan sonrada bayaa kilo aldım doğamın sayesindeopuyorumnanaktan

eh artık tanışmış olduk işte=))opuyorumnanaktan
memnun oldum canım tanıştıımıza.

üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum

MAŞAALLAH.
Rabbim çocuklarına hayırlı, uzun ömürler versin inşaallah canım=)opuyorumnanaktan

Maşalllaaah ya 40 anne olmak için geç bir yaş değil artık evlenme yaşı çok ilerledi çünkü bu gidişle ben ilk çocuğu 32-33te falan doğurcam herhalde :kedi:

En kısa sürede verebilirsin kilolarını umarım bizlerle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…