- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Kendimi tanıtayım size...ikiz annesiyim.İkizlerim yaşlarına girecekler yakında inş...gebeliğimde ve özellikle lohusalığımda kilo aldım çok...1 haftadır diyetteyim..inş. destekle devamı gelecek...en kısa zamanda stickerımı da hazırlayacağım...hepimize kolay gelsin...güzel destekli muhabbetler olsun..öperim hepinizi...
Hoşgeldiniz aramıza ikiz bebek daha bir güzel oluyordur herhalde opuyorumnanaktan
Sticker hazırlıycam demişsiniz ama ben yine de merak ettim. Boyunuzu,kilonuzu ve yaşınızı :uhm: umarım en kısa sürede dilediğiniz kiloya ulaşırsınız bizimle :hulya:
Kendimi tanıtayım size...ikiz annesiyim.İkizlerim yaşlarına girecekler yakında inş...gebeliğimde ve özellikle lohusalığımda kilo aldım çok...1 haftadır diyetteyim..inş. destekle devamı gelecek...en kısa zamanda stickerımı da hazırlayacağım...hepimize kolay gelsin...güzel destekli muhabbetler olsun..öperim hepinizi...
Herkese yeni bir başlangıç selamı vermek isterim...yeni üyeyim ve ilk mesajım bu... beraber zayıflamak için beni de aranıza alırsınız umarım...
herkese gunaydin.veeeeeee basladim 1,5 saat fitness yaptim geldim evi sildim supurdum tabiki diyetimede basladim spor diyetisyeninin verdigi listeye gore.hadi hepimize kolay gelsin
Tombul kelebek'im Erzurum'da görev icabımı bulunmaktasın canım?
geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanbenimde burnum akmaya başladı ilk hava değişiminde böyle olursam kış nasıl acaba:2::2::2:
iki prens ve bir prenses annesiyim
ayy tşk ederim.bunu duyunca bir mutlu oldum ki sorma.:) a.s.
:sm_cool::sm_cool:
Herkese yeni bir başlangıç selamı vermek isterim...yeni üyeyim ve ilk mesajım bu... beraber zayıflamak için beni de aranıza alırsınız umarım...
merhaba arkadaşlar bende buradayım ama kendimi tanıtmadım sizlere geçen yıl doğum yaptım doğumdan sonrada bayaa kilo aldım doğamın sayesindeopuyorumnanaktan
üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum
üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?