üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum
bende babama antibiyotik getir demiştim, saolsun az önce getirdi, aldım 1tane.
bende hayırlısı ile artık iyi olsamda rejimime başlasam, günler geçip gidiyooo....
kurban bayramına şuanki halimden daha zayıf bir halde girmek istiyoruuuum=)))
2011in nisanında düğünüm var,
özelliklede düğünümde zayıf olmak, gelinliğimin içine incecik bir halde girmek istiyorumboshayallersmileboshayallersmile
ince, narin ve de güzel bir gelin olmak istiyorum düğünümdeee=))boshayallersmile
yaaa iyiki varsınız canlarım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
siz burada varken dışarıya çıkma gereği bile duymuyorum gerçekten
ben evde pek duramayan, hergün çıkıp şöyle dolaşmak isteyen biriyimdir ama sizinle tanıştığımdan beri çok değiştim bu konuda=)))
bu durumdan nişanlımda çok memnun açıkçası, çünkü hiç istemoordu çok dışarı çıkmamıkaydirigubbakcemile3
kızlar çoook mutlum beeen :) yeniden rejime girdim bugn 4. günüm veeeeeeee 2 kilo verdiiiiiiiiiiimmmm allahıma şükürler olsun 90 kiloya geri düştüm :)))) kelebekler gibi uçasım geliooooo kaydirigubbakcemile3
Sen isveç dietimi yapıyosun..?
baktım şimdi o isveç diyetine benzio ona ama bence bnm yaptığım daha kolay. seneler önce bi onu denemiştim ben ve yapamamıştım....
Niye sordum biliyomusun benim gibi obez bir arkadaşım sağlıklı ve bilinçli beslenerek bayağı güzel kilo veriyordu...
Sonra hadi daha hızlı vereyim diye İsveç diyeti yaptı,şimdi metabolizması tamamen durdu gibi..Haftalardır kilo veremiyor...
Bu tip düşük kalorili diyetler yaparken iyi ama bıraktığın anda tekrar geri alma riski çok yüksek...
Diyeti bitirdikten sonra çok dikkat et canım....
Hoşbulduk sevgili YENA..s.a..çok teşekkür ederim canım..
Hoşgeldin aramıza...a.s.Allah bağışlasın evlatlarını..
sağlıklı ve kolay kilo vermeler...
İnşallah canım..kilo vermekten başka çarem yok canım...hemen hemen aynı kilolardayız seninle...opuyorumnanaktanhoşgeldiniz.burada çok güzel destek var.ve çok güzel motive oluyorsunuz.en kötü anlarda destek geliyor ve kendini bırakmaya fırsat kalmıyor bile.ben de böyle oldu en azından.benim de boyum 167 117 kiloyla başladım.burayı keşfettiğimde 115 kiloydum.
kilo vermek zor değil.sadece karar vermiş olmanız yeter.vereliniortak
Eşim Erzurum'lu canım bir kaç kez gitmiştim...Malesef iş sahibi olamadım henüz okul için ailecek gelmiştik ablam ve kardeşimde burda okudu kardeşim bu sene mezun oluyor ve büyük ihtimalle seneye yaza samsuna taşınıyoruz hihoyyyt
Kızlar bu Leslie nasıl bir yürüyüş programıdır tavsiye edermisiniz bana da?Evettt bende leslie mi yaptımmm hihoyyyt
Ter saçlarımın arasından süzülüp burnumdan damlamaya başladı :roflol:
Bugün ki spor menüm sempatiksalakcinni
30 dakika dışarda markete yürüyüş ve dönüş ( BİM uzak kalıyor bize hızlı hızlı yürüyerek gidiyorum aklinialirimsmile )
30 dakika leslie Power Walk
10 Dakika kondisyon bisikleti
5 dakika kol egzersizi
50 twister dönüşü :lepi:
Yediklerimi yazma gereği duymuyorum çünkü hala rejime konsantre olamadım :1no2:
İkimizde hoşgeldik,hoşbulduk canım..yavrun yaşına girdi mi?Ben gebeliğimi 17 kilo ile tamamladım..lohusalığımda iyice coştum..ne olduysa oldu işte pöffff...mafoldumben..ama inş.kurtulacağım bu kilolardan..merhaba arkadaşlar bende buradayım ama kendimi tanıtmadım sizlere geçen yıl doğum yaptım doğumdan sonrada bayaa kilo aldım doğamın sayesindeopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHoşbuldummmmmmmm...hoşgeldin canım sende aramıza=)) opuyorumnanaktan
Hoşbulduk sevgili YENA..s.a..çok teşekkür ederim canım..
İnşallah canım..kilo vermekten başka çarem yok canım...hemen hemen aynı kilolardayız seninle...opuyorumnanaktan
Eşim Erzurum'lu canım bir kaç kez gitmiştim...
Kızlar bu Leslie nasıl bir yürüyüş programıdır tavsiye edermisiniz bana da?
İkimizde hoşgeldik,hoşbulduk canım..yavrun yaşına girdi mi?Ben gebeliğimi 17 kilo ile tamamladım..lohusalığımda iyice coştum..ne olduysa oldu işte pöffff...mafoldumben..ama inş.kurtulacağım bu kilolardan..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHoşbuldummmmmmmm...
Niye sordum biliyomusun benim gibi obez bir arkadaşım sağlıklı ve bilinçli beslenerek bayağı güzel kilo veriyordu...
Sonra hadi daha hızlı vereyim diye İsveç diyeti yaptı,şimdi metabolizması tamamen durdu gibi..Haftalardır kilo veremiyor...
Bu tip düşük kalorili diyetler yaparken iyi ama bıraktığın anda tekrar geri alma riski çok yüksek...
Diyeti bitirdikten sonra çok dikkat et canım....
ya canim aynisini bendeniz yasiyorum iste..verdim kilolari ac kalaraktan tabiri cahizse simdi bir aydir tik yok kilo vermem durdu hemde spor yaptigim halde...
kızlar çoook mutlum beeen :) yeniden rejime girdim bugn 4. günüm veeeeeeee 2 kilo verdiiiiiiiiiiimmmm allahıma şükürler olsun 90 kiloya geri düştüm :)))) kelebekler gibi uçasım geliooooo kaydirigubbakcemile3
Eeee 5 ay kalmış düğününe,hadi sıkı sarıl diyetine..İncecik zarif bir gelin olarak görmek istiyoruz seni..:)
Arkadaşlar ben pro üyelik başvurusunda bulundum..:)) Bakalım ne zaman gelicek kartım..
Bayağı kozmetik hediyeler var,hadi faydalanayım dedim..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?