Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende babama antibiyotik getir demiştim, saolsun az önce getirdi, aldım 1tane.

bende hayırlısı ile artık iyi olsamda rejimime başlasam, günler geçip gidiyooo....
kurban bayramına şuanki halimden daha zayıf bir halde girmek istiyoruuuum=)))

2011in nisanında düğünüm var ,
özelliklede düğünümde zayıf olmak, gelinliğimin içine incecik bir halde girmek istiyorumboshayallersmileboshayallersmile
ince, narin ve de güzel bir gelin olmak istiyorum düğünümdeee=))boshayallersmile

yaaa iyiki varsınız canlarım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

siz burada varken dışarıya çıkma gereği bile duymuyorum gerçekten
ben evde pek duramayan, hergün çıkıp şöyle dolaşmak isteyen biriyimdir ama sizinle tanıştığımdan beri çok değiştim bu konuda=)))
bu durumdan nişanlımda çok memnun açıkçası, çünkü hiç istemoordu çok dışarı çıkmamıkaydirigubbakcemile3

kızlar çoook mutlum beeen :) yeniden rejime girdim bugn 4. günüm veeeeeeee 2 kilo verdiiiiiiiiiiimmmm allahıma şükürler olsun 90 kiloya geri düştüm :)))) kelebekler gibi uçasım geliooooo kaydirigubbakcemile3

unutmadan bngkü menümü de yazayım hemeeennn :))
sabah: şekersiz kahve hatta iki tane içtim üstüne bi de yeşil çay ooohh :)) iki dilim kepekli light ekmek
öğlen: 2 yumurta, 1 tane havuç ve bir grissini
akşam: bi küçük kase yoğurt annem yaptı ımmm çok güzeldi bir salkımda üzüm yanında üstüne bide bol limonlu ve ballı nane limon çayıyla yeşil çayı karıştırdım içiorum üşütmüşüm biraz havalar çook soğuuuukkkk mirmirmirmir

Son düzenleme:
Eve yeni gelebildim. Sabah saat 6'dan beri koşturuyorum. Mesele koşturmak değil de dışarıda yiyecek bir şey de zaman da bulamıyorum :gitme: Bir süre sonra şekerim düşüyor, kafam ağrımaya başlıyor.... Dışarıda en kolay bulabildiğim şey simit. O yüzden simit diyetini deneyeceğim. Aksi takdirde diyet işi olmuyor

üç erkeğin 2-3 yıl süren baskıları sonucu kızımı 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum

Allah bağışlasın canım çocuklarını..bende 37 yaşında doğurdum..yok bir farkımız ..:))))

Eeee 5 ay kalmış düğününe,hadi sıkı sarıl diyetine..İncecik zarif bir gelin olarak görmek istiyoruz seni..:)

kızlar çoook mutlum beeen :) yeniden rejime girdim bugn 4. günüm veeeeeeee 2 kilo verdiiiiiiiiiiimmmm allahıma şükürler olsun 90 kiloya geri düştüm :)))) kelebekler gibi uçasım geliooooo kaydirigubbakcemile3

Sen isveç dietimi yapıyosun..?

Arkadaşlar ben pro üyelik başvurusunda bulundum..:)) Bakalım ne zaman gelicek kartım..

Bayağı kozmetik hediyeler var,hadi faydalanayım dedim..:)))

baktım şimdi o isveç diyetine benzio ona ama bence bnm yaptığım daha kolay. seneler önce bi onu denemiştim ben ve yapamamıştım....

baktım şimdi o isveç diyetine benzio ona ama bence bnm yaptığım daha kolay. seneler önce bi onu denemiştim ben ve yapamamıştım....

Niye sordum biliyomusun benim gibi obez bir arkadaşım sağlıklı ve bilinçli beslenerek bayağı güzel kilo veriyordu...

Sonra hadi daha hızlı vereyim diye İsveç diyeti yaptı,şimdi metabolizması tamamen durdu gibi..Haftalardır kilo veremiyor...

Bu tip düşük kalorili diyetler yaparken iyi ama bıraktığın anda tekrar geri alma riski çok yüksek...

Diyeti bitirdikten sonra çok dikkat et canım....

Benim yediklerim..

SABAH:

1 yumurta,1 zeytin,peynir,yarım dilim çavdar ekmek,domates,salatalık,biber..

ARA,
Yarım elma

Sütlü nescafe

Yeşilçay

Çeyrek armut

4 kaşık yoğurt

AKŞAM,
5 kaşık yoğurtlu kabak.( rendelediğim kabakları çok az zeytinyağında soteleyip dereotu ve sarımsaklı yoğurt eşliğinde yedim..)

Üzüm..

Not:

Haftasonu sağlam kaçamak yaptım,kendime ceza verdim, bugün ve yarın böyle beslenicem..:))

Ortalama 770 kalori almışım yine az değilmiş..:))

Son düzenleme:
Çok açııııım,midem bulanıyorrrr..

evet canım haklısın doğru sölüosun dikkat etmem gerekicek ama yengem ben almadım geri diyince deniyeyim o zamn ben dedim :) inş başarılı olurum

Hoşgeldin aramıza...a.s.Allah bağışlasın evlatlarını..

sağlıklı ve kolay kilo vermeler...
Hoşbulduk sevgili YENA..s.a..çok teşekkür ederim canım..

İnşallah canım..kilo vermekten başka çarem yok canım...hemen hemen aynı kilolardayız seninle...opuyorumnanaktan

Malesef iş sahibi olamadım henüz okul için ailecek gelmiştik ablam ve kardeşimde burda okudu kardeşim bu sene mezun oluyor ve büyük ihtimalle seneye yaza samsuna taşınıyoruz hihoyyyt
Eşim Erzurum'lu canım bir kaç kez gitmiştim...

Kızlar bu Leslie nasıl bir yürüyüş programıdır tavsiye edermisiniz bana da?

merhaba arkadaşlar bende buradayım ama kendimi tanıtmadım sizlere geçen yıl doğum yaptım doğumdan sonrada bayaa kilo aldım doğamın sayesindeopuyorumnanaktan
İkimizde hoşgeldik,hoşbulduk canım..yavrun yaşına girdi mi?Ben gebeliğimi 17 kilo ile tamamladım..lohusalığımda iyice coştum..ne olduysa oldu işte pöffff...mafoldumben..ama inş.kurtulacağım bu kilolardan..

hoşgeldin canım sende aramıza=)) opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHoşbuldummmmmmmm...

canım send e hoşgeldin aramıza =))

ya canim aynisini bendeniz yasiyorum iste..verdim kilolari ac kalaraktan tabiri cahizse simdi bir aydir tik yok kilo vermem durdu hemde spor yaptigim halde...

ya canim aynisini bendeniz yasiyorum iste..verdim kilolari ac kalaraktan tabiri cahizse simdi bir aydir tik yok kilo vermem durdu hemde spor yaptigim halde...

Benim de kilo vermem yavaşladı ve durma noktasına geldi. Bu da benim moralimi çok kötü bozuyor :gitme:

alkisalkisalkis

Eeee 5 ay kalmış düğününe,hadi sıkı sarıl diyetine..İncecik zarif bir gelin olarak görmek istiyoruz seni..:)

inşaallah =))

Arkadaşlar ben pro üyelik başvurusunda bulundum..:)) Bakalım ne zaman gelicek kartım..

Bayağı kozmetik hediyeler var,hadi faydalanayım dedim..:)))

aslında bende istiyorum pro kart üyeliğini :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…