Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şuan topikte benden başk hiç kimse yok :sm_confused: :roflol:

ne kadar ilginç bir durum oldu öyle; normalde ben bu saatte giremem ama nerdeyse herkes burada olur, şimdide ben varım ama hiç kimse yok :sm_confused: :sm_confused:

birde hususi girmiştim bari bu gece kızlarla sohbet ediyim diyeakannehir

sağ elimde şuan nasıl kaşınıyo öyle yaaafisfisfis elime paramı geçecek yoksakaydirigubbakcemile3

neyse artık bende gidiyim yatıyım bari...

topiği biraz toparladım şimdi, epey dağılmış topiğimiz, e olacak o kadar topik hali işte=))

giderkende ışıkları kapatır,
kapıyıda çeker giderim (nasıl olsa hepimizde topiğin anahtarı var birer tane, gelen olursa anahtarıyla kapıyı açar girer yine yanikaydirigubbakcemile3) .

hadi hepinizi öpüyoruuumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi geceler...

Günaydınnnn,

Meyracım eline sağlık, iyi toparlamışsın topiği,çok düzenli...vereliniortak

Kendinize bugünde iyi davranın,bugünün şişkoları yarının çıtırları...

Son düzenleme:
doga3,çocuklar uyutmadımı..:))))

çalışıyorum yenacım evde int şu an kesik oğlanlarla görüşme masasındayız :)
diğer arkadaşlarada teşekkürler
alıntı yapmayı çıkaramadım daha

benim oğlanın büyük 16 küçük 13.5 yaşında bana zararları yok faydaları var allahım esirgesin hepimizin
çocuklarını

benim oğlanın büyük 16 küçük 13.5 yaşında bana zararları yok faydaları var allahım esirgesin hepimizin
çocuklarını

Ne güzel büyümüşler..Benim kızım 12,5,oğlumda 2,5 yaşında..Allaha emanet bütün kuzular..İnşallah iyi birer insan olarak yetişirler,bu çarpık düzende..:Saruboceq:

Senin ufaklığa kim bakıyor.?

çalışıyorum yenacım evde int şu an kesik oğlanlarla görüşme masasındayız :)
diğer arkadaşlarada teşekkürler
alıntı yapmayı çıkaramadım daha

alıntı yap-mesajın altında hemen..Toplu alıntı yapmak istersende MQ var her mesajdan sonra onu tıklarsın...
Kısacası zamanla öğrenirsin...:)

çocuklarını

amin inşaallah.

kaydirigubbakcemile3 evde bakıcımız var evide işyerine yakın tuttuk öğlenleride gidiyorum iyi oluyor

gunaydın kızlar...ya ben arada gırıp slm verıp durumdan haberdar edıp çıkıyorum. kusura bakmayın. buraya çok vakıt ayıramıyorum. sağolsun okul mudurum toplam 8 ayrı ders vermış bana. çocuklara anlatabılmem için derleri;ders çalışmam gerekıyor. kılo kontrolume gıtmeme 3 gun kaldı. gunluk spora zaman ayıramadığım için eve yuruyus bandı aldım. dun itibarı ile elıme gectı ve bu gunden sonra gunde 1 saat onunla yuruyeceğim. masaj kemerı çekme lastıklet twisteri vsınav ve mekık çekme aparatları da var. odamı spor salonun acevırdım.. muş tan atamam çıkınca bu kadar esyayı nasıl götureceğimi de şimdiden kara kara duşunmeye basladım ( öpüyorum tum güzel alımlı ve balık etli bayanları :=))

günaydınn millet bugün nasılsınız bakalım kendimi kilo vermeye iyice kaptırdım cerez yemedıgım 4 günüm böle giderse inşallah alışacagım sanırım kimseler ugramaz olmuş topige hayırdır inşallah bugün kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 tutam maydonoz yeşil biber domates zeytiin sınırsız şekersiz cay umarım bugun aklımdakı yiyecekleri yerim kacamak yapmadan hepinizi öpüyorum kızlar :)) grşrz

günaydın kızlar....
canım günaydııııııııııınnn ne güzel seni görmenk =))))

günaydııııııııııııııınnnn

herkese günaydıııııınnnnnnnnnnnnnn

günaydın fıstıklar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yürüme bandın ve spor aletlerin hayırlı olsun cicim=))
güle güle kullanasın...

canım günaydııııııııııınnn ne güzel seni görmenk =))))

senide görmek ne güzel bitanem benimmmmmm=))))opuyorumnanaktan
kocaman öpüyorum Şeniz

Güzel bir gün olsun güzel bayanlar...opuyorumnanaktan

inşaallah.

alıntı yap-mesajın altında hemen..Toplu alıntı yapmak istersende MQ var her mesajdan sonra onu tıklarsın...
Kısacası zamanla öğrenirsin...:)

canım benim; ben toplu alıntı nasıl yapılır hiç bilmiyordum, ikinci bir kk sayfası açarak oradan yapıyordum toplu alıntılarımı=))
ve oldukçada zor oluyordu bu tabikiakannehir

senin bu mesajını okuyunca bi deneyim bende, belki yapabilirim bende dedim ve sonuç harika... =)))
hem oldu(yapabildim), hemde çok daha basitleşti işim...:dance:

çok saol canımŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…