canım benim; ben toplu alıntı nasıl yapılır hiç bilmiyordum, ikinci bir kk sayfası açarak oradan yapıyordum toplu alıntılarımı=))
ve oldukçada zor oluyordu bu tabikiakannehir
senin bu mesajını okuyunca bi deneyim bende, belki yapabilirim bende dedim ve sonuç harika... =)))
hem oldu(yapabildim), hemde çok daha basitleşti işim...:dance:
çok saol canımŞeniza.s.
Sanırım bugün herkes kaçamak yapıyor,kimse yok çünkü..Yada spor...
Saat 14:30 da kızımın toplantısı var..Gidelim bakalım neler diyecekler..:))
kızlar mrhaba.görüştük bugün onunla.geçen gün nişanı olan.son kez görmek istedik birbirimizi.sadece 1 saat.ama iyiki buluştum.farkettim ki uzaktan görmekmiş beni delirten.yanımdayken çok deli gibi çarpmadı kalbim.ama yine hüzün bastı.nasip değilmiş dedi.ben seni çok sevmiştim dedim.eğer sen bana yaln söylemeseydin seviyorum diye ben böyle olmayacaktım dedim.ben sana layık olamazdım falan zırvaladı.olurdun dedim.sen olsaydın ben herşeyi siler atardım dedim.dedi ki sevmiştim.bişeyler hissetmiştim.şimdi dedim.yanımdasın.şimdi peki ne hissediyosun.dedi ki ne değişecek.değişen bşişey olmayack meraktan soruyorum dedim.gerçekten öyleydi.hoşlanıyorum dedi.peki dedim zamanında olmayan elektrik şimdi mi oldu.bilmiyorum görünce kalbim çarpmaya başladı dedi.yalan mıydı yoksa hala onda da birşeyler bitmemiş miydi bilmiyorum.ama söyledi açık açık.elektrik meselesi dedi.olmadı elektrik alamadım sonradan soğudum dedi.başlarda olacak sandım.sonra bitti dedi.evet yanlş yaptım kızlar.ama o kadar özlemişim ki.bir kez gördüm onu.ve hiç pişman değilim.en azından uzaktan gördüm de yakından bir kez gözlerine son kez bakamadım diye üzülmüyorum artık.ve hissettim ki artık benim için hatırladıgımda yüzümde hüzünlü bir tebessüm oluşturacak bir aşk olmuş bu.yine gözlerine bakınca gözlerim doldu.hatta oturdum ağladım.anlattım herşeyi.çok sevdim dedim.herşeyi bir kenara bırakacak kadar.ağlaya ağlaya anlattım.birdaha görüşmücez tabiki.bunu konuşmuştuk.ilk ve sondu.öyle de olacak.mutlu muyum.hayır.ama üzgün de değilim.sadece ilk kez yanlış yaptıgım halde pişman olmadım.iyiki yaptım diyorum.
tatlım sen acından cok iyi aklında soru işareti yada pişmanlık kalmamış ama yaptıgın şey tabiki asılcak veya kesilcek bı durum degil senin de dedigin gb yanlışş ben bunu okurken o nişanlısın yerinde olsaydım senin hakkında iyi şeyler düşünmezdım belki haberi olmayacak ama ılerıde haberı olsa o kızın düşüncesi ne olur kim bilir ben kıskancım ondan mı bana böle geliyo bilmiyorum ama ben biraz sıg düşünüyorum galiba kendimiz icin hayırlısı olsun diye bişi yaparken başkaların ne kadarz arar görücegini de düşünmek gerek tabiibu benim fikrimm opuyorumnanaktan hayatında inş yüzünü güldürecek aşklar senınle olsun
nişanlısı için vicdan azabı duydum.ama cnm o kızı incitecek hiç bişi olmadı.:) nişanlı birinin eski sevgilisiyle görüşmesi kötü bir durum nişanlısı açısından.ama o görüşmeyi izlese asla üzülmezdi.bu yönden içim rahat.o kızı acıtacak tek şey belki sadıgın şuan hoşlanıyorum demesi olurdu.onu daiçten gelerek sölemedi veya bu konuşma yine kötü bişi olmasına neden olmadı.a.s
Bir taşla iki kuş vurdum desene...kaydirigubbakcemile3
Meyracım sen mesajını her satırını ayrı ayrımı seçiyosun yazı tipi olarak...?
kızlar mrhaba.görüştük bugün onunla.geçen gün nişanı olan.son kez görmek istedik birbirimizi.sadece 1 saat.ama iyiki buluştum.farkettim ki uzaktan görmekmiş beni delirten.yanımdayken çok deli gibi çarpmadı kalbim.ama yine hüzün bastı.nasip değilmiş dedi.ben seni çok sevmiştim dedim.eğer sen bana yaln söylemeseydin seviyorum diye ben böyle olmayacaktım dedim.ben sana layık olamazdım falan zırvaladı.olurdun dedim.sen olsaydın ben herşeyi siler atardım dedim.dedi ki sevmiştim.bişeyler hissetmiştim.şimdi dedim.yanımdasın.şimdi peki ne hissediyosun.dedi ki ne değişecek.değişen bşişey olmayack meraktan soruyorum dedim.gerçekten öyleydi.hoşlanıyorum dedi.peki dedim zamanında olmayan elektrik şimdi mi oldu.bilmiyorum görünce kalbim çarpmaya başladı dedi.yalan mıydı yoksa hala onda da birşeyler bitmemiş miydi bilmiyorum.ama söyledi açık açık.elektrik meselesi dedi.olmadı elektrik alamadım sonradan soğudum dedi.başlarda olacak sandım.sonra bitti dedi.evet yanlş yaptım kızlar.ama o kadar özlemişim ki.bir kez gördüm onu.ve hiç pişman değilim.en azından uzaktan gördüm de yakından bir kez gözlerine son kez bakamadım diye üzülmüyorum artık.ve hissettim ki artık benim için hatırladıgımda yüzümde hüzünlü bir tebessüm oluşturacak bir aşk olmuş bu.yine gözlerine bakınca gözlerim doldu.hatta oturdum ağladım.anlattım herşeyi.çok sevdim dedim.herşeyi bir kenara bırakacak kadar.ağlaya ağlaya anlattım.birdaha görüşmücez tabiki.bunu konuşmuştuk.ilk ve sondu.öyle de olacak.mutlu muyum.hayır.ama üzgün de değilim.sadece ilk kez yanlış yaptıgım halde pişman olmadım.iyiki yaptım diyorum.
nişanlısı için vicdan azabı duydum.ama cnm o kızı incitecek hiç bişi olmadı.:) nişanlı birinin eski sevgilisiyle görüşmesi kötü bir durum nişanlısı açısından.ama o görüşmeyi izlese asla üzülmezdi.bu yönden içim rahat.o kızı acıtacak tek şey belki sadıgın şuan hoşlanıyorum demesi olurdu.onu daiçten gelerek sölemedi veya bu konuşma yine kötü bişi olmasına neden olmadı.a.s
Sanırım bugün herkes kaçamak yapıyor,kimse yok çünkü..Yada spor...
Saat 14:30 da kızımın toplantısı var..Gidelim bakalım neler diyecekler..:))
Slm kızlaaarrrr
Malesef dün akşam 7 gibi internetimi kestiler şuan komşumdan giriyorum nete. Annemin maaş almasını bekleyeceğim açtırmak için ama borcu yoktu bildiğim kadarıyla.Erzurum çok soğğuuukkkkkkkk kızlar donuyoruz resmen yaaa...
20 dakika leslie yapabildim sadece 10 dakikada kondisyon bisikleti ama gün bitmedi daha :) akşam en az 30 dakika leslie yapacağım.
Rejimimede gerid öndüm sayılır dün sevgilim çok bağırdı bana verdiğim kiloları geri aldım benim baskül saçmalamaya başladı 2-3 kg fazla gösteriyor.kalori hesabına geri döneceğim galiba.
Menümü de yazayım bugün daha giremem herhalde.
Sabah
2 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut,yarım şeftali
Öğle
Tavuk yağsız tavada çok az ama yarım göğüs kadar, 1 dilim light ekmek
Ara
ton balığı, 1dilim light ekmek
akşam
tavuk yapcam yine
2 lt su içtim,1 fincan 5i1yerde 1 fincan ısırganotu çayı
Slm kızlaaarrrr
Malesef dün akşam 7 gibi internetimi kestiler şuan komşumdan giriyorum nete. Annemin maaş almasını bekleyeceğim açtırmak için ama borcu yoktu bildiğim kadarıyla.Erzurum çok soğğuuukkkkkkkk kızlar donuyoruz resmen yaaa...
20 dakika leslie yapabildim sadece 10 dakikada kondisyon bisikleti ama gün bitmedi daha :) akşam en az 30 dakika leslie yapacağım.
Rejimimede gerid öndüm sayılır dün sevgilim çok bağırdı bana verdiğim kiloları geri aldım benim baskül saçmalamaya başladı 2-3 kg fazla gösteriyor.kalori hesabına geri döneceğim galiba.
Menümü de yazayım bugün daha giremem herhalde.
Sabah
2 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut,yarım şeftali
Öğle
Tavuk yağsız tavada çok az ama yarım göğüs kadar, 1 dilim light ekmek
Ara
ton balığı, 1dilim light ekmek
akşam
tavuk yapcam yine
2 lt su içtim,1 fincan 5i1yerde 1 fincan ısırganotu çayı
SlmlaRR!!
Denizlide üst komşumuz sınırsız internetlerinin şifresini verdi bize sağolsun varolsun opuyorumnanaktan Bilgisayrım da tamir olup kendine gelip elime geçse bii boshayallersmile Geçmişi okuyamadım,bilgisayarı vermem gerek artık da..Diyet ve spora devamm kaydirigubbakcemile2 Dün 2 saat,bugün 1 sa 40 dk tempolu yürüyüş yaptım guclubacismile 67yi görmem gerek en acilinden :Saruboceq:
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
SlmlaRR!!
Denizlide üst komşumuz sınırsız internetlerinin şifresini verdi bize sağolsun varolsun opuyorumnanaktan Bilgisayrım da tamir olup kendine gelip elime geçse bii boshayallersmile Geçmişi okuyamadım,bilgisayarı vermem gerek artık da..Diyet ve spora devamm kaydirigubbakcemile2 Dün 2 saat,bugün 1 sa 40 dk tempolu yürüyüş yaptım guclubacismile 67yi görmem gerek en acilinden :Saruboceq:
................. dilerim.karsina adam gibi adam ciksin ve onunla mutlu ol!
kiz ne bakiyonuz yazi verin iki kelime hadi bakem
ah canım anlattığını okuyunca içim yandı üzülme demekki değmezmişkızlar mrhaba.görüştük bugün onunla.geçen gün nişanı olan.son kez görmek istedik birbirimizi.sadece 1 saat.ama iyiki buluştum.farkettim ki uzaktan görmekmiş beni delirten.yanımdayken çok deli gibi çarpmadı kalbim.ama yine hüzün bastı.nasip değilmiş dedi.ben seni çok sevmiştim dedim.eğer sen bana yaln söylemeseydin seviyorum diye ben böyle olmayacaktım dedim.ben sana layık olamazdım falan zırvaladı.olurdun dedim.sen olsaydın ben herşeyi siler atardım dedim.dedi ki sevmiştim.bişeyler hissetmiştim.şimdi dedim.yanımdasın.şimdi peki ne hissediyosun.dedi ki ne değişecek.değişen bşişey olmayack meraktan soruyorum dedim.gerçekten öyleydi.hoşlanıyorum dedi.peki dedim zamanında olmayan elektrik şimdi mi oldu.bilmiyorum görünce kalbim çarpmaya başladı dedi.yalan mıydı yoksa hala onda da birşeyler bitmemiş miydi bilmiyorum.ama söyledi açık açık.elektrik meselesi dedi.olmadı elektrik alamadım sonradan soğudum dedi.başlarda olacak sandım.sonra bitti dedi.evet yanlş yaptım kızlar.ama o kadar özlemişim ki.bir kez gördüm onu.ve hiç pişman değilim.en azından uzaktan gördüm de yakından bir kez gözlerine son kez bakamadım diye üzülmüyorum artık.ve hissettim ki artık benim için hatırladıgımda yüzümde hüzünlü bir tebessüm oluşturacak bir aşk olmuş bu.yine gözlerine bakınca gözlerim doldu.hatta oturdum ağladım.anlattım herşeyi.çok sevdim dedim.herşeyi bir kenara bırakacak kadar.ağlaya ağlaya anlattım.birdaha görüşmücez tabiki.bunu konuşmuştuk.ilk ve sondu.öyle de olacak.mutlu muyum.hayır.ama üzgün de değilim.sadece ilk kez yanlış yaptıgım halde pişman olmadım.iyiki yaptım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?