inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım.
selam fıstığım=)) opuyorumnanaktan
en yakın zamanda aramıza dönmen ümidiyle...opuyorumnanaktan
bu sitede seni seven, seni özleyen ve de seni bekleyen=) bir topik var unutma tatlımkaydirigubbakcemile3
inşaallah.
benim dileğimde böyle zeynepcim.
sesini duydumda geldim işte merusecan zemuszemus
=)))
nasılsın canım?
iyim daha iyim cok sukur sen nasilsin hastaydin duzeldin insallah
sohbetinize doyum olmuyor diyecem ama kimseden ses yok bende cikim yatim bari hepinizi opuyorum iyi geceler citirlar
selam çıtırlar..biraz kendime geldim.komşular geçmiş olsuna geldiler.onlar gider gitmez topiğimi açtım.ama sğolun o kaa kaynatmışınız ki..geçmişi okurken nerdeyse 1 saat geçti.
eni gelen doğa3'e hoşgeldin diyorum..
meyracığım geçmiş olsun.
zynpkr genç adaşım..neyse bundan sonra geriye dönüp bakmayacaksın.içinde bitirmen önemli.daha o kadar gençsin ki.seni gerçekten seven adam gibi adam biri çıkınca daha öncekiler için sadece buruk bir tebessüm atacaksın..yalnızca biraz sabır..
ben yarın akşam dişçiye gidiyorum.antibiyotikler etkisini göstrerirse çekime devam.bu arada çok şiştim.daha 10 gün evvel 92 küsurken şimdi 96ları gördüm..oysa fazladan birşeyde yemedim..kaçamakta yok.ama romatizma azınca vücudum su topluyor.en kısa zamanda eskisi gibi olacağım..
hepimize iyi şanslar..
arkadaşlar cok ozurdıleyerek bişi sorcam leslie nedir?:kedi:
arkadaşlar cok ozurdıleyerek bişi sorcam leslie nedir?:kedi:
ben hic kilo veremiyorum ya ,,sporda yapiyorum yedigimide dikkat ediyorum,yardimci olun neden olabilir sizce???
Günaydın Kızlar
Bu sabah itibariyle yine 120 kgyum. Valla noldu bende anlamadım yediğim herşey vucuduma yapışmış olsa bile bu kadar kilo almam normal gelmiyor bana. Neyse bundan sonra takmıyorum açıkçası noluyorsa olsun. Taktıkça hem psikolojimi bozuyorum hem de sağlığımı. Zaten bıktım artık 200 gr verip 2 kg geri almaktan. Koyverdimmm abartmadan yerim artık leslieyi zaten yapıyorum ister zayıflatır ister şişirir. Bıktım yeter.
Günaydın Kızlar
Bu sabah itibariyle yine 120 kgyum. Valla noldu bende anlamadım yediğim herşey vucuduma yapışmış olsa bile bu kadar kilo almam normal gelmiyor bana. Neyse bundan sonra takmıyorum açıkçası noluyorsa olsun. Taktıkça hem psikolojimi bozuyorum hem de sağlığımı. Zaten bıktım artık 200 gr verip 2 kg geri almaktan. Koyverdimmm abartmadan yerim artık leslieyi zaten yapıyorum ister zayıflatır ister şişirir. Bıktım yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?