Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyim daha iyim cok sukur sen nasilsin hastaydin duzeldin insallah

sohbetinize doyum olmuyor diyecem ama kimseden ses yok bende cikim yatim bari hepinizi opuyorum iyi geceler citirlar

iyim daha iyim cok sukur sen nasilsin hastaydin duzeldin insallah

Allah iyilik versin canım.

bende daha iyiyim canım, saolasın=))
antibiyotik aldım, onu içiyorum.
antibiyotiği düzenli kullanıyorum bu sefer artık; o yüzden iyileşiyorum artık çok şükür=)))

antibiyotikleri hep daha yarıya bile gelmeden,
biraz gözüm açıldı diye "artık iyiyim" fikriyle pat bıraktığım için bi türlü iyi olamıyordum(daha doğrusu iyi olamıyormuşum yeni farkettim=)) ),
dolayısıyla böyle pat bırakma nedeniyle 3-5gün sonra yine aynı şekilde hasta oluyordum.
şuan çok şükür iyiyim.

selam çıtırlar..biraz kendime geldim.komşular geçmiş olsuna geldiler.onlar gider gitmez topiğimi açtım.ama sğolun o kaa kaynatmışınız ki..geçmişi okurken nerdeyse 1 saat geçti.
eni gelen doğa3'e hoşgeldin diyorum..
meyracığım geçmiş olsun.
zynpkr genç adaşım..neyse bundan sonra geriye dönüp bakmayacaksın.içinde bitirmen önemli.daha o kadar gençsin ki.seni gerçekten seven adam gibi adam biri çıkınca daha öncekiler için sadece buruk bir tebessüm atacaksın..yalnızca biraz sabır..
ben yarın akşam dişçiye gidiyorum.antibiyotikler etkisini göstrerirse çekime devam.bu arada çok şiştim.daha 10 gün evvel 92 küsurken şimdi 96ları gördüm..oysa fazladan birşeyde yemedim..kaçamakta yok.ama romatizma azınca vücudum su topluyor.en kısa zamanda eskisi gibi olacağım..
hepimize iyi şanslar..

selam, hoşgeldin zeynep ablam =)) opuyorumnanaktan

geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim=)

birde; yarın dişçiye gidicekmişin, yarın içinde kolay gelsin sana ablacımŞeniz

kızlar çok hoş birşey buldum, sizinlede paylaşıyım istedim.

AZERİ DİLİNİN HOŞLUĞU...
azeri dili ile bir kaç diyalog, buyrun; buyrunnnnnnnnn

SELULIT KREMI REKLAMI
Kadın Manken:
-Kepınızın Melumıdır. Selilit Avratları Dehsete Düşirir...

HABERLER
Spıker:
-Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün
Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı...

İPANA REKLAMI
Dıs Ses:
-Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın...

=)) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
zypr senin üst tsrafin daha zayif canim ama harika gözüküyorsun bence..kilondan daha az en azindan buda iyi...

ben hic kilo veremiyorum ya ,,sporda yapiyorum yedigimide dikkat ediyorum,yardimci olun neden olabilir sizce???

arkadaşlar cok ozurdıleyerek bişi sorcam leslie nedir?:kedi:

Canım leslie evde yapabileceğin yürüyüş videoları var leslie teyzeler videoda yürüyor sende evde yürüyorsun sempatiksalakcinni çok eğlenceli. googleye sende zayıfla leslie yaz çıkan siteden indir

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar
Bu sabah itibariyle yine 120 kgyum. Valla noldu bende anlamadım yediğim herşey vucuduma yapışmış olsa bile bu kadar kilo almam normal gelmiyor bana. Neyse bundan sonra takmıyorum açıkçası noluyorsa olsun. Taktıkça hem psikolojimi bozuyorum hem de sağlığımı. Zaten bıktım artık 200 gr verip 2 kg geri almaktan. Koyverdimmm abartmadan yerim artık leslieyi zaten yapıyorum ister zayıflatır ister şişirir. Bıktım yeter.

günaydın kızlarrrr
tombulkelebekcim çok güzel spor yapıyorsun ya lütfen karamsar olma
zeynep ablacım teşekkür ederim sanada geçmiş olsun

Günaydın,+90kg.sakinleri..opuyorumnanaktan

Az kalorili,bol hareketli ve azimli bir gün diliyorum..:Saruboceq:

Ayrıca hamınızı öpüyorum...Meyra çok güzeldi canım,gülümsetti beni alıntın..a.s.

Zeynepçim geçmiş olsun canım...Dediğim gibi bu sıralar kiloları takmanın sırası değil..önce sağlık sorununu hallet...gerisi gelir zaten...Ayrıca dikkat ettiysen kesin şişmişsindir ondan baskül öyle gösteriyordur...Geçmiş olsun canım...
Gönlüm seninle...

Baharcım
bir süre yüreğinin götürdüğü yere git..:)) Abartmadan ye bakalım, kesin daha iyi sonuç alırsın,tatlıdan vazgeçemediğin için sabahları istersen 1çay kaşığı reçel veya nutella benzeri bişeyler tüket..

Birde zaten sen her tür besini tüketeceğin için,bence bünyenin o kadar çok şekere ihtiyacı olmayacak..
bende tatlı manyağıyım,çok seviyorum ama canım istediğinde haftada bir kaç kez yiyorum,birde sabahları muhakak tadımlık reçel yerim...
Tabiiki yememem gerek,ama engel olamıyorum sonradan deli gibi saldırıcağıma en azından nefsimi köreltiyorum..

kelebeğim ne olduda kilo aldın ben zaten inanmadıydım kk diyetine ama üzülme sen yine kilo verirsin inanıyorum sana

uzulme canim ya ben seni cok iyi anliyorum yeme tarzimiz cok benziyor bende oyle ivira zivira cikolataya bayilirim iste onlarda bize kilo yapiyor.zaten 3 ogun 2de ara ogun yesek kilo falan almayiz ben artik oyle yapiyorum hersey oldukca az yagla hazirlayip yiyorum artik hedefim haftada 2-3 kilo degil 0,5 kilo bile yeter once saglik!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…