Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bir süreliğine rejimi bırakıyorum leslieye devam ama rejim sözcüğünü beynimden çıkarmam lazım çünkü acayip suçlu psikolojisine girdim yediğim herşeyi kusmak istiyorum sürekli midem bulanıyor ve ağlamak istiyorum resmen psikolojim bozuldu.
Yenacım beni izinli sayarsan sevinirim. Çünkü tartıldıkça daha moralim bozuluyor. Balon gibi şişiyorum ve artık hiç zayıflayamayacağımı düşünmeye başladım moralim çok bozuk kendime izin vermem lazım umarım en kısa sürede kendimi toplarım ve en güzel şekilde devam ederim. Dua edin kızlar Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin.
Sizlere kolay gelsin...

gunaydin citirlar.nasilsiniz?

Merusecim nasılsın .? İyi görünüyorsun maşallah..

Canım en sağlıklısıda haftada 1 veya 500gr.vermek..Bizim kilomuz çok olduğu için daha fazla verebiliriz ama hep haftada 1kg. diyorlar..

Bahsetmiştim yaa,70 kilo olan arkadaşım diyetisyene gitti diye 1500kcal.verdiler ona..
İlk hafta 3kg.vermiş tabii su kaybıdır büyük çoğunluğu..

Diyetisyen bir daha bu kadar fazla kilo kaybın olmasın demiş..:)))) fırçalamış arkadaşımı..:))

Tamam canım nasıl istersen öyle olsun...Ama burayı bırakma,muhabbetinden mahrum bırakma bizi..
Birde izinlisin diye homini gırtlak yapma..normal bir şekilde beslenip,doyunca bırak lütfen...
Spor yapman harika birşey,gurur duymalısın kendinle...
Sanada kolay gelsin...

iyi olmaya calisiyorum yenacim iyim sukur.haklisin en guzeli 1 kilo vermek insallah basaracagiz az uz degilki vercegimiz kilo allah yardimcimiz olsun

neyse citirlar ben soyle pazara dogru uzanim sonra yine gorusuruz insallah ben gelene kadar kacamak yapmayin ha spor yapin tamammi

Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)

Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:

ben hic kilo veremiyorum ya ,,sporda yapiyorum yedigimide dikkat ediyorum,yardimci olun neden olabilir sizce???

Ben de aynı durumdayım, hatta kilomuz bile aynı. Doktor çok kısa sürede kilo vermiş olmamdan kaynaklandığını söyledi. Vücut belli bir süre kendini korumaya alıyor. Eğer iradeli olur da devam edersem tekrar hızlı bir şekilde kilo verebilecekmişim :)

Doktora gitmen çok iyi olmuş canım..bende geçen yıl gitmiştim endokrin bölümüne,tabii listeye uymak daha önemli ,ben onu yapamamıştım işte..:)))))

Diyet Sayfam

Bakın kızlar güzel kardiyo egsersizler var burada...

Çok güzel bir video ama ben bunu yaparsam günlerce yerimden kalkamam delikafadulden Sonuna kadar yapamam, o da ayrı bir mesele :)

Ama yapabilecek kondisyona sahip arkadaşlar varsa 1 saat gibi bir sürede çok kalori yaktıracağı kesin :)

Doktora gitmen çok iyi olmuş canım..bende geçen yıl gitmiştim endokrin bölümüne,tabii listeye uymak daha önemli ,ben onu yapamamıştım işte..:)))))

Ben henüz diyetisyene görünmedim ama hastalara verilen standart listelerden 1000 kaloriden 1400 kaloriye kadar olanları topladım, hepsinden birer tane aldım delikafadulden En çok da değişim listelerini beğendim. Zeytin yerine ya da peynir yerine ne yerim gibi :) Pazartesiyi iple çekiyorum. Şu an da kilo veriyorum. Her gün tartıya çıktığımdan bazen bir ilerleme olmadığını zannediyorum ama mesela bugün 90.3 çıktım :) Yarın tartıya çkmayacağım, ancak cuma günü. Cuma gününden sonra da bir düzene oturtacağım, haftada sadece bir kere, kaçamak yapsam da yapmasam da :)

canım geçen bu konuyla alakalı yazdığın mesajlarını okuduğumda birşeyi merak etmiştim sonra sormayı unuttum. şimdi aklıma geldi, şimdi soruyum. hani bu kişi için aramızda alevilik sunnilik mevzusu var demiştin.
sunni olan kim? sen misin? o mu?

tatlım sunni olan o :)

tatlım çok haklısın.ama bitti artık.son dedik sondu.Allah inş onlara da bir ömür mutluluk versin.içten gelerek söylüyorum bunu.

yanlıştı cnm farkındayım.ama eğer bunu yapmasam hep düşünecektim.daha fazla konuşmak isteyecektim.görüştük ve bitti.ne telde ne yüzyüze bir muhabbet asla olmayacak artık.sildik numaraları falan da.

ah canım anlattığını okuyunca içim yandı üzülme demekki değmezmiş

öle tatlım üzüldüğümüz kişiler değiyo olsalardı zaten üzmezlerdi dimi

ablacım geçmiş olsun.senin sözünü dinlicem.artık geriye dönüp bakmak yok.sondu.öyle kalacak.

zypr senin üst tsrafin daha zayif canim ama harika gözüküyorsun bence..kilondan daha az en azindan buda iyi...

tşk edeirm cnmm :):)

günaydın herkese bu arada kızlar.ben yine kilo verme döneminden alma dönemine geçtim.diyet bozmuyorum.spor da yapıyorum.bugün itibariyle 300 gr almş bulunmaktayım.

ben bi onu yapamadım işte.başladıgım günden beri tartılmadıgım tek bir gün olmadı.gün gün kaç gr verdim kaç gr aldım.bunu hesaplıyorum.çok kötü ama.bak bugün 300 gr aldım.çok mutsuz oldum.mafoldumben

Diyet Sayfam

Bakın kızlar güzel kardiyo egsersizler var burada...

Süpppeerr bunlar Yenacım çok teşekkürler a.s.
Ben birazdan başlayacağım denemeye umarım yapabilirim zemuszemus minderde yaptıkları hareketle kalçalar acayip erir ve yuvarlaklaşır onu kesin yapmam lazım. Jenifer lopezden neyim eksik sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
30 dakika lesliemi yaptım şimdi kardiyoooo zamanı :lepi:

merhabalar bende şuan tartıldım 110 kiloyum bundan birsene önce 95 kiloydum çok iyi bir diyetisyene gidiyordum.Fakat şu an 6 aylık ücretini 3600 olarak öğrenince şok oldum ve eski listelerle yapmaya karar verdim.Diyet listesi ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım edebilirim.Ben bugün başlıyorum kilolarımı sizlerle paylaşacağım inşallah başarırım

Hoşgeldin Banucummm a.s.

Listeni merakla bekliyoruz aklinialirimsmile yerimseniben

Hoşgeldin Banu :) a.s.
95'ten 110'a giden süreçte neleri yanlış yaptığını düşün öncelikle. Sence neden kilo aldın? Bunun cevabını verdikten sonra bu yanlışları düzeltemeye çalış ve bunun için bir plan koy önüne. Aksi takdirde plansız, amaçsız bir arpa boyu bile yol gidemiyor insan.

Elindeki listeleri de ara ara bizlerle paylaşırsan seviniriz :) Bizler de yeni şeyler öğrenebiliriz belki. Özellikle ben değişik diyet listelerine bakmayı, bir şeyler öğrenmeyi seviyorum. Çok mutlu olurum :)

Tombulkelebekim, sen oradaki videoları yapabliyor musun? Bana çok hızlı geliyor, tıkanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…