gunaydin citirlar.nasilsiniz?
uzulme canim ya ben seni cok iyi anliyorum yeme tarzimiz cok benziyor bende oyle ivira zivira cikolataya bayilirim iste onlarda bize kilo yapiyor.zaten 3 ogun 2de ara ogun yesek kilo falan almayiz ben artik oyle yapiyorum hersey oldukca az yagla hazirlayip yiyorum artik hedefim haftada 2-3 kilo degil 0,5 kilo bile yeter once saglik!opuyorumnanaktan
Ben bir süreliğine rejimi bırakıyorum leslieye devam ama rejim sözcüğünü beynimden çıkarmam lazım çünkü acayip suçlu psikolojisine girdim yediğim herşeyi kusmak istiyorum sürekli midem bulanıyor ve ağlamak istiyorum resmen psikolojim bozuldu.
Yenacım beni izinli sayarsan sevinirim. Çünkü tartıldıkça daha moralim bozuluyor. Balon gibi şişiyorum ve artık hiç zayıflayamayacağımı düşünmeye başladım moralim çok bozuk kendime izin vermem lazım umarım en kısa sürede kendimi toplarım ve en güzel şekilde devam ederim. Dua edin kızlar Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin.
Sizlere kolay gelsin...
Merusecim nasılsın .? İyi görünüyorsun maşallah..
Canım en sağlıklısıda haftada 1 veya 500gr.vermek..Bizim kilomuz çok olduğu için daha fazla verebiliriz ama hep haftada 1kg. diyorlar..
Bahsetmiştim yaa,70 kilo olan arkadaşım diyetisyene gitti diye 1500kcal.verdiler ona..
İlk hafta 3kg.vermiş tabii su kaybıdır büyük çoğunluğu..
Diyetisyen bir daha bu kadar fazla kilo kaybın olmasın demiş..:)))) fırçalamış arkadaşımı..:))
ben hic kilo veremiyorum ya ,,sporda yapiyorum yedigimide dikkat ediyorum,yardimci olun neden olabilir sizce???
Doktordan yeni geldim. Kan verdim ama sonuçları ancak cuma günü alabileceğim. Baştan aşağı her şeye baktırıyor doktor. Diyetisyen ve kontrol de ancak pazartesi günü olabilecek. O zamana kadar kendi başıma biraz daha idare etmeliyim :)
Bugün nasılsınız topik ahalisi? :) Her şey istediğiniz gibi mi? :dance:
Doktora gitmen çok iyi olmuş canım..bende geçen yıl gitmiştim endokrin bölümüne,tabii listeye uymak daha önemli ,ben onu yapamamıştım işte..:)))))
hayır canım:sm_confused:
cevap yazmak için açtım değilmi cevaplama panelini, sonrasında ilk olarak sağ üst köşedeki EDİTÖRÜ DEĞİŞTİRE tıklıyorum, sonra harflerin renk ve vs. düzenini ayarlıyorum, sonradaaa yazmaya başlıyorum. sadece bu kadar canım=)
canım geçen bu konuyla alakalı yazdığın mesajlarını okuduğumda birşeyi merak etmiştim sonra sormayı unuttum. şimdi aklıma geldi, şimdi soruyum. hani bu kişi için aramızda alevilik sunnilik mevzusu var demiştin.
sunni olan kim? sen misin? o mu?
cnm suuni olan o
benim nişanlım böyle birşey yapsaydı ben çok üzülürdüm, vede nişanlıma karşı olan güvenim zedelenir, azalırdı.
ben çok kıskancımdır...
oğlanın nişanlısı olan kızın yerinde olmayı hiç istemem açıkçası, böyle bir durumda olmaktan ALLAH KORUSUN, AMİN.
valla bu yazdiklarina ne cevap yazilir bilmiyorum!benim fikrim cok yalnis birsey yapmissin karismak hattim degil elbet ama burda hepimiz bir aile gibiyiz.simdi farkinda degilsin ama cok gencsin yasin ilerledikce pisman olacaksin dilerim.karsina adam gibi adam ciksin ve onunla mutlu ol!
ah canım anlattığını okuyunca içim yandı üzülme demekki değmezmiş
selam çıtırlar..biraz kendime geldim.komşular geçmiş olsuna geldiler.onlar gider gitmez topiğimi açtım.ama sğolun o kaa kaynatmışınız ki..geçmişi okurken nerdeyse 1 saat geçti.
eni gelen doğa3'e hoşgeldin diyorum..
meyracığım geçmiş olsun.
zynpkr genç adaşım..neyse bundan sonra geriye dönüp bakmayacaksın.içinde bitirmen önemli.daha o kadar gençsin ki.seni gerçekten seven adam gibi adam biri çıkınca daha öncekiler için sadece buruk bir tebessüm atacaksın..yalnızca biraz sabır..
ben yarın akşam dişçiye gidiyorum.antibiyotikler etkisini göstrerirse çekime devam.bu arada çok şiştim.daha 10 gün evvel 92 küsurken şimdi 96ları gördüm..oysa fazladan birşeyde yemedim..kaçamakta yok.ama romatizma azınca vücudum su topluyor.en kısa zamanda eskisi gibi olacağım..
hepimize iyi şanslar..
zypr senin üst tsrafin daha zayif canim ama harika gözüküyorsun bence..kilondan daha az en azindan buda iyi...
canım geçen bu konuyla alakalı yazdığın mesajlarını okuduğumda birşeyi merak etmiştim sonra sormayı unuttum. şimdi aklıma geldi, şimdi soruyum. hani bu kişi için aramızda alevilik sunnilik mevzusu var demiştin.
sunni olan kim? sen misin? o mu?
tatlım sunni olan o :)
Ben henüz diyetisyene görünmedim ama hastalara verilen standart listelerden 1000 kaloriden 1400 kaloriye kadar olanları topladım, hepsinden birer tane aldım delikafadulden En çok da değişim listelerini beğendim. Zeytin yerine ya da peynir yerine ne yerim gibi :) Pazartesiyi iple çekiyorum. Şu an da kilo veriyorum. Her gün tartıya çıktığımdan bazen bir ilerleme olmadığını zannediyorum ama mesela bugün 90.3 çıktım :) Yarın tartıya çkmayacağım, ancak cuma günü. Cuma gününden sonra da bir düzene oturtacağım, haftada sadece bir kere, kaçamak yapsam da yapmasam da :)
merhabalar bende şuan tartıldım 110 kiloyum bundan birsene önce 95 kiloydum çok iyi bir diyetisyene gidiyordum.Fakat şu an 6 aylık ücretini 3600 olarak öğrenince şok oldum ve eski listelerle yapmaya karar verdim.Diyet listesi ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım edebilirim.Ben bugün başlıyorum kilolarımı sizlerle paylaşacağım inşallah başarırım
merhabalar bende şuan tartıldım 110 kiloyum bundan birsene önce 95 kiloydum çok iyi bir diyetisyene gidiyordum.Fakat şu an 6 aylık ücretini 3600 olarak öğrenince şok oldum ve eski listelerle yapmaya karar verdim.Diyet listesi ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım edebilirim.Ben bugün başlıyorum kilolarımı sizlerle paylaşacağım inşallah başarırım
Tombulkelebekim, sen oradaki videoları yapabliyor musun? Bana çok hızlı geliyor, tıkanıyorum :)Süpppeerr bunlar Yenacım çok teşekkürler a.s.
Ben birazdan başlayacağım denemeye umarım yapabilirim zemuszemus minderde yaptıkları hareketle kalçalar acayip erir ve yuvarlaklaşır onu kesin yapmam lazım. Jenifer lopezden neyim eksik sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
30 dakika lesliemi yaptım şimdi kardiyoooo zamanı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?