ben bi onu yapamadım işte.başladıgım günden beri tartılmadıgım tek bir gün olmadı.gün gün kaç gr verdim kaç gr aldım.bunu hesaplıyorum.çok kötü ama.bak bugün 300 gr aldım.çok mutsuz oldum.mafoldumben
Süpppeerr bunlar Yenacım çok teşekkürler a.s.
Ben birazdan başlayacağım denemeye umarım yapabilirim zemuszemus minderde yaptıkları hareketle kalçalar acayip erir ve yuvarlaklaşır onu kesin yapmam lazım. Jenifer lopezden neyim eksik sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
30 dakika lesliemi yaptım şimdi kardiyoooo zamanı :lepi:
merhabalar bende şuan tartıldım 110 kiloyum bundan birsene önce 95 kiloydum çok iyi bir diyetisyene gidiyordum.Fakat şu an 6 aylık ücretini 3600 olarak öğrenince şok oldum ve eski listelerle yapmaya karar verdim.Diyet listesi ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım edebilirim.Ben bugün başlıyorum kilolarımı sizlerle paylaşacağım inşallah başarırım
çok haklısın bende tam senin dediğin gibi yaptım İnşallah burda birbirimize moral veririz ve hepberaber zayıflarız.Tartı listeniz varmı varsa benide katarmısınız
çok haklısın bende tam senin dediğin gibi yaptım İnşallah burda birbirimize moral veririz ve hepberaber zayıflarız.Tartı listeniz varmı varsa benide katarmısınız
tombulkelebekim harikasın ya atom karınca seniiiiii nasıl oldu moralin düzeldimi
Ben bir süreliğine rejimi bırakıyorum leslieye devam ama rejim sözcüğünü beynimden çıkarmam lazım çünkü acayip suçlu psikolojisine girdim yediğim herşeyi kusmak istiyorum sürekli midem bulanıyor ve ağlamak istiyorum resmen psikolojim bozuldu.
Yenacım beni izinli sayarsan sevinirim. Çünkü tartıldıkça daha moralim bozuluyor. Balon gibi şişiyorum ve artık hiç zayıflayamayacağımı düşünmeye başladım moralim çok bozuk kendime izin vermem lazım umarım en kısa sürede kendimi toplarım ve en güzel şekilde devam ederim. Dua edin kızlar Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin.
Sizlere kolay gelsin...
yenacım nerden buluyosun ya bu avatarları:kedi:
Çooookkk yorucu 7 dakika dayanabildim bacaklarımın üst kısmı acayip kasıldı ya bunları yapabilsem kesin işe yarar ama benim kilomdaki biri için zor çok zor ama hergün arttırarak devam edeceğim .
canım geçen bu konuyla alakalı yazdığın mesajlarını okuduğumda birşeyi merak etmiştim sonra sormayı unuttum. şimdi aklıma geldi, şimdi soruyum. hani bu kişi için aramızda alevilik sunnilik mevzusu var demiştin.
sunni olan kim? sen misin? o mu?
tatlım sunni olan o :)
Süpppeerr bunlar Yenacım çok teşekkürler a.s.
Ben birazdan başlayacağım denemeye umarım yapabilirim zemuszemus minderde yaptıkları hareketle kalçalar acayip erir ve yuvarlaklaşır onu kesin yapmam lazım. Jenifer lopezden neyim eksik sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
30 dakika lesliemi yaptım şimdi kardiyoooo zamanı :lepi:
merhabalar bende şuan tartıldım 110 kiloyum bundan birsene önce 95 kiloydum çok iyi bir diyetisyene gidiyordum.Fakat şu an 6 aylık ücretini 3600 olarak öğrenince şok oldum ve eski listelerle yapmaya karar verdim.Diyet listesi ihtiyacınız olursa memnuniyetle yardım edebilirim.Ben bugün başlıyorum kilolarımı sizlerle paylaşacağım inşallah başarırım
Hoşgeldin Banucummm a.s.
Listeni merakla bekliyoruz aklinialirimsmile yerimseniben
Yok yavrum ya moralll kötü ama rejim sözcüğünü lügatımdan çıkarabilirsem hem kasmıycam hemde kilo vericem şimdi Yenanın eklediği kardiyoları yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim kaydirigubbakcemile2
Atom karıncamı kaydirigubbakcemile3 ben miii kaydirigubbakcemile3 birgün birinin bana bu sözcüğü kullanacağını hiç düşünmemiştim teşekkürler canım a.s.
YENA;/ [FONT="Comic Sans MS" .!.:
Canım bak burda bir sürü avatar var..seç seç beğen..:))[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?