Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En iyisi her gün tartıya çıkmamak. Bana da çok zor geliyor sabretmek ama her gün de tartıya çıkarsam moralim bozulunca ben de diyeti bozabiliyorum :) Azıcık sabredeceğiz, başka çare yok :)

hoşbulduk canım memnuniyetle paylaşırım sabah 1 dilim buğday ekmeği 1 dilim peynir(kaşar beyaz yağlı yağsız farketmez) domate salatalık Ara:1 tane meyva Öğlen:1 tabak istediğiniz çorba 1 dilim ekmek ayran salata Ara:5 diyet bisküvi veya 1 meyvalı yoğurt veya 10 fıdık Akşam:1 tabak etli etsiz sebze yemeği 1kase yoğurt 1 dilim ekmek salata Ara:1 bardak süt 2 grisini eğer gece çok acıkırsanız 1 tane meyva
Yemeklerler 1 kiloya 1 yemek kaşığı yağ ile yapın Salatayada 1 tatlı kaşığı yağ koyun bu liste selahattin.......beyin listesi soyadını yazmıyımçBen kendisine gittiğimde çok yüksek kilolardaydım bu tarz listelerle çok güzel zayıfladım tabi sonra 15 kilo geri aldım ama bugün yemin ettim bu listeye uyacağıma sizlere tavsiye ederim.listenin verdiklerini tam yerseniz kesinlikle acıkılmıyor hepimiz kolay gelsin

çok haklısın bende tam senin dediğin gibi yaptım İnşallah burda birbirimize moral veririz ve hepberaber zayıflarız.Tartı listeniz varmı varsa benide katarmısınız

Evet seni düşünerek ekledim biraz senin idmanın çok iyi çünkü..

Ben kol çalışmak istiyorum ama bulamadım basit hareketler..:))hiiç sevmiyorum kollarımı hem yumuşak,hem sarkık hemde çok kalın...

çok haklısın bende tam senin dediğin gibi yaptım İnşallah burda birbirimize moral veririz ve hepberaber zayıflarız.Tartı listeniz varmı varsa benide katarmısınız

Hoşgeldin aramıza...Listeleri daha doğrusu hergün yediklerini paylaşırsan fikir edinmiş oluruz,bizde öyle yapıyoruz çünkü...

Cuma günleri sabahtan tartılıp kilonu buraya yazarsan senide ekleriz listeye her hafta yarışıyoruz...:))) Kolay gelsin..:)

Son düzenleme:

Bildiğim kadarıyla bir listemiz yok :) Ama cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ve en çok kilo veren haftanın birincisi oluyor :)

tombulkelebekim harikasın ya atom karınca seniiiiii nasıl oldu moralin düzeldimi

yenacım nerden buluyosun ya bu avatarları:kedi:

tombulkelebekim harikasın ya atom karınca seniiiiii nasıl oldu moralin düzeldimi

Yok yavrum ya moralll kötü ama rejim sözcüğünü lügatımdan çıkarabilirsem hem kasmıycam hemde kilo vericem şimdi Yenanın eklediği kardiyoları yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim kaydirigubbakcemile2

Atom karıncamı kaydirigubbakcemile3 ben miii kaydirigubbakcemile3 birgün birinin bana bu sözcüğü kullanacağını hiç düşünmemiştim teşekkürler canım a.s.

AMİN, inşaallah canım.

bencede en iyi kararı vermişin şuan için canım, izin ver kendine şöyle biraz... rahatla.... bayanssulusmile

zaten leslie yapman çok büyük bir artı...

öpüyorum canım seniŞenizopuyorumnanaktan

Çooookkk yorucu 7 dakika dayanabildim bacaklarımın üst kısmı acayip kasıldı ya bunları yapabilsem kesin işe yarar ama benim kilomdaki biri için zor çok zor ama hergün arttırarak devam edeceğim .

Oğlum uyandıktan sonra,onu pusetine koyup yürümeye çıkayım çıkmışkende türkçe öğretmeninin istediği kitabı almış olurum,umarım bulurum...( Sait Faikten seçme hikayeler.)

Bir yıl boyunca okuyup özet çıkarıcakları listeyi vermiş öğretmenleri,çok güzek kitaplar..:)

ÇAlıkuşu var aralarında fix ortaokul kitabı,bende okumuştum..:))

Çooookkk yorucu 7 dakika dayanabildim bacaklarımın üst kısmı acayip kasıldı ya bunları yapabilsem kesin işe yarar ama benim kilomdaki biri için zor çok zor ama hergün arttırarak devam edeceğim .

Keşke yapabilsek, ama mümkün olmuyor maalesef Her gün artırarak gidersen eminim güzel sonuçlar alacaksın :)kaydirigubbakcemile2

kızlar bende dayanamayıp sürekli tartılıyorum . bi çare bulmam lazım .
bu arada ben 1. takımdayım . sizleride takip ediyorum burayada yazıcam artık destekolucam sizlere =)

tamam canım.

leslieyi çok merak ettim bende, birazdan bakıcam bende leslieye.
bende yaparım galiba bundan sonra, çünkü; yürüyüşmüş. diğer sporlar bana ağır geliyo ama yürümek o kadar değil.

evet 3600ü duyunca bende şok oldum canım:1shok::1shok:
bence olması gerekenden daha fazla ücret talep ediyo o diyetisyen.......

bu arada sende hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan

Hoşgeldin Banucummm a.s.

Listeni merakla bekliyoruz aklinialirimsmile yerimseniben

aynen bende bekliyorum canım

kız valla habire leslie yapıyosun hihoyyyt bi de şu ıvır zıvır yemesen çikolata gofret yani çok güzel kilo verirsin benim yaptığım sporda 4.kata 3 kere inip çıkmak (asansör olsa onuda çıkmam heralde:kedi:)

millet ben geler... =)))

öğle yemeğimi hazırladım vede yedimde cokacimcoook

bugün itibariyle bende diyetime başladım artık :teytey: :teytey: :teytey:

kendimi bir alkışlayım bu güzel adım için=)) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

menümü yazıyım bende;

sabah:
1armut
5tane siyah zeytin
2dilim beyaz ekmek
1salatalık
2haşlama yumurta
kahvaltı sonrası da; 1fincan şekerli türk kahvesi(her sabah olmazsa olmazımdır bu=) )

öğle:
2kk beyaz peynir
2orta boy havuç
1su bardağı süt
2dilim beyaz ekmek
1salatalık

-THE END-

Banu canım aynı kilolardayız şu an seninle...sanıyorum bahsettiğn diyetisyen Selahattin Dönmez...ben kendisinde 2.5 yıl önce 27 kilo vermiştim...şimdi aynı listelerimle tekrar başladım..ben konuştuğumda eski hastası olduğumu belirtmediğim halde 1,400 fiyat vermişti sekreteri..ben gene ona başlayacağım ama bu fiyata şaştım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…