Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Leslie nin yeni başlayanlar için 1 mil. programını indirdim..ilk kez başlayacağım bana önerileriniz nedir?Hangisi daha faydalı bu programın ve bu sabah akşam mı yapılmak zorunda..iki afacanla gündüz yapmam imkansız benim..onlar yattıktan sonra yapabilirim ancak..fisfisfis

kızlar bende dayanamayıp sürekli tartılıyorum . bi çare bulmam lazım .
bu arada ben 1. takımdayım . sizleride takip ediyorum burayada yazıcam artık destekolucam sizlere =)

Teşekkür ederiz, desteğini hiçbir zaman esirgeme lütfen :)

Kahve, benim de olmazsa olmazımdır, o yüzden sana hak veriyorum :)

Yemek listen güzel ama herhangi bir spor yok mu? :uhm:

Merhaba :) Sanıyorum yenisin, hoşgeldin a.s.
Selahattin Dönmez'in hangi listesini uyguluyorsun? Bir haftada ne kadar verilebileceğini söyledi bu listeyle ? :)

Günün hangi saatinde yaptığının bir önemi yok, önemli olan yapabilmek. 1 mil, yeni başlayanlar için en iyi seçenek. Zamanla artırırsın ama şu an için bununla idare et ve istiyorsan gün içinde birçok kez tekrar tekrar yap. Kondisyonun artınca 2 mile sonra da sırayla 3,4 ve 5 mile geçersin :)

Kahve, benim de olmazsa olmazımdır, o yüzden sana hak veriyorum :)

Yemek listen güzel ama herhangi bir spor yok mu? :uhm:

şimdilik yok canım. şuan leslie yürüyüşünün araştırmasını yapıyorum, belki ona başlayabilirim yakında.

seninle birbirimize çok benziyoruz farkındamısın?=))

şimdilik yok canım. şuan leslie yürüyüşünün araştırmasını yapıyorum, belki ona başlayabilirim yakında.

seninle birbirimize çok benziyoruz farkındamısın?=))

Bu aralar ben de pek spor yapamıyorum, sadece dışarıda ne kadar kıpırdarsam o kadar :)

Doğrusu çok dikkat etmedim ama eminim araştırsak kilomuz dışında da bir sürü ortak noktamız çıkar kaydirigubbakcemile5 Sence hangi konularda benzeşiyoruz ? :) Merak ettm :)

geçen gün kardeşim aradı 6 aylık paket programı 3600 diye söylediler.Bencede fiyat abartılı geldiç

geçen gün kardeşim aradı 6 aylık paket programı 3600 diye söylediler.Bencede fiyat abartılı geldiç

Rağbet edildikçe ücret de yükseliyor. Bence sadece Selahattin Dönmez değil, hiçbir doktora o kadar para verilmez, verilmemeli :)

sen şimdi böyle birden sorunca aklıma pek bişey gelmedi ama birbirimize çok benzediğimiz bir çok kez dikkatimi çekti.

mesela diyete başlama kararından sonra hemen diyetisyene gitmek:)
türk kahvesi olmazsa olmaz olması,
düşüncelerimiz benzer vs işte=))
zamanla daha belirginleşir zaten, yaniii doktor zamankaydirigubbakcemile3

Kesinlikle katılıyorum :) kaydirigubbakcemile3

SABAH,
2 dilim köy ekmeği,bir dilim beyaz peynir,azıcık krem peynir..:)) 1 çay kaşığı reçel..

ÖĞLEN,

2 parça ızgara tavuk,3 kaşık pilav,salata,1 büyük bardak zero-cola

ARA,
1 su barağı y.y.sütle hazırladığım nescafe,1 çikolatalı gofret..

AKŞAM,

4 kaşık yoğurtlu kabak..

Yeşilçay

1 saat yürüyüş..

kizlar zayiflayim sonra diyetisyen olmaya karar verdim eh okadar deneyimim olacak hastalari en iyi sekilde anlarim nede olsa ozaman ex-sisko olurum eh en onemliside paraya para demem o ne oyle fiyatlar 3600 falan yuh oldum yani.aslinda zaten hepimizde biliyoruz nasil zayiflayabilecegimizide iste normal ogunlerimizi yiyerek arada meyve yiyerek yada yagsiz sut yogurt tuketerek hic kilo almayizda neyse allah yardimcimiz olsun!

:2:
cok guzel supersin yenacim darisi yarina bol hareketli saglikli ogunlerle gun olur insallah:içelim:

:2:

cok guzel supersin yenacim darisi yarina bol hareketli saglikli ogunlerle gun olur insallah:içelim:

Sağol canım ama gofret işi bozdu ama naapim,çok canım çekmişti..Birde sanırım malum dönemim yaklaşıyor...

Sağol canım ama gofret işi bozdu ama naapim,çok canım çekmişti..Birde sanırım malum dönemim yaklaşıyor...

olurmu canim bir gofrette hakimiz yani dusun dikkat etmedigimiz gun neler indiriyoruz mideye iyi yapmissin afiyet olsun yag degil vitamin olsun canimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…