kizlar ben gider hazirlanim yuzmeye gidecem carsamba aksamlari havuz bayanlara ayit artik haftada 1de yuzmeyi planliyorum insallah opuldunuz
SABAH,
2 dilim köy ekmeği,bir dilim beyaz peynir,azıcık krem peynir..:)) 1 çay kaşığı reçel..
ÖĞLEN,
2 parça ızgara tavuk,3 kaşık pilav,salata,1 büyük bardak zero-cola
ARA,
1 su barağı y.y.sütle hazırladığım nescafe,1 çikolatalı gofret..
AKŞAM,
4 kaşık yoğurtlu kabak..
Yeşilçay
1 saat yürüyüş..
bugün gittim alışveriş yaptım süper rahatladım kaydirigubbakcemile3
kizlar zayiflayim sonra diyetisyen olmaya karar verdim eh okadar deneyimim olacak hastalari en iyi sekilde anlarim nede olsa ozaman ex-sisko olurum eh en onemliside paraya para demem o ne oyle fiyatlar 3600 falan yuh oldum yani.aslinda zaten hepimizde biliyoruz nasil zayiflayabilecegimizide iste normal ogunlerimizi yiyerek arada meyve yiyerek yada yagsiz sut yogurt tuketerek hic kilo almayizda neyse allah yardimcimiz olsun!
kizlar ben gider hazirlanim yuzmeye gidecem carsamba aksamlari havuz bayanlara ayit artik haftada 1de yuzmeyi planliyorum insallah opuldunuz
çorbamı içiyorum . 4. kasem . son olsun bu =)
gece yatarken 1 bardakta süt içerim belkii
BEYZUS'UM nasılsın,iyisin umarım..
SABAH,
2 dilim köy ekmeği,bir dilim beyaz peynir,azıcık krem peynir..:)) 1 çay kaşığı reçel..
ÖĞLEN,
2 parça ızgara tavuk,3 kaşık pilav,salata,1 büyük bardak zero-cola
ARA,
1 su barağı y.y.sütle hazırladığım nescafe,1 çikolatalı gofret..
AKŞAM,
4 kaşık yoğurtlu kabak..
Yeşilçay
1 saat yürüyüş..
Diğer diyetleri bilemem ama çorba içerek çok iyi sonuçlar alabilirsin :) Ben çok faydasını gördüm. Arada yumurta, yoğurt, meyve yemeyi de ihmal etme. En azından sabah kahvaltılarında bunları yiyip günün geri kalanını çorba ile geçir :)
kızlar bende dayanamayıp sürekli tartılıyorum . bi çare bulmam lazım .
bu arada ben 1. takımdayım . sizleride takip ediyorum burayada yazıcam artık destekolucam sizlere =)
bu diyetle bir haftada ne kadar veriliyormuş.öyle yapmaya çalışıyorum. 1 hafta yapcam zaten snra norml diyet
İyi akşamlar canım......Tüm güzel hatunlar merhaba....
İyiyim YENACIĞIM..Sende iyisin belli.Süper menü yapmakla kalmamış 1 saat yürümüşsün.Bayıldım valla....Darısı başıma (spor olarak yani)
Hala evime gidemedim biliyorsun;ama sağolsun ablam mutlaka sebze yemeği yapıyor her gün.Diyetimi yapma konusunda zorlanmıyorum ancak hareket yok.Olsun gr gr da olsa gidiyor gibi....
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...BAŞARILAR..
olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için
Süpersin meruse...nasıl isabetli bir karar...En güzel vücut toparlayıcı hareket vede çok zevkli...KEşke benimde öyle bir imkanım olsa..Yüzmeyide çok severim yaaa...
burada belediyeye ait yüzme havuzları yok..Bir kaçtane var oda çocuklara yönelik..diğerleri hem pahallı hemde güvenmiyorum ben açıkçası,hijyen bakımından...
Sakın bırakma kendini çok iyi hissedeceksin gör bak...
olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için
Yüzmeeee delikafadulden En en ama en yararlı, en toparlayıcı sporlardan biri :) Keşke ben de gidebilsem naniknanik Eminim, çok ama çok faydalı olacak senin için :) Darısı bizim başımıza inşallah a.s
Diyetisyen olma fikri bir zamanlar benim aklımda da vardı kaydirigubbakcemile3 O kadar deneyim var , değil mi? :)
çoook güzel tatlım...sen diyet+spor mükemmel kilo vereceksin inşallah bitanem..pek denk gelemiyoruz seniii çooook özlediiimmolumunekankayizsmile:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?