Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben gider hazirlanim yuzmeye gidecem carsamba aksamlari havuz bayanlara ayit artik haftada 1de yuzmeyi planliyorum insallah opuldunuz

kizlar ben gider hazirlanim yuzmeye gidecem carsamba aksamlari havuz bayanlara ayit artik haftada 1de yuzmeyi planliyorum insallah opuldunuz

Süpersin meruse...nasıl isabetli bir karar...En güzel vücut toparlayıcı hareket vede çok zevkli...KEşke benimde öyle bir imkanım olsa..Yüzmeyide çok severim yaaa...

burada belediyeye ait yüzme havuzları yok..Bir kaçtane var oda çocuklara yönelik..diğerleri hem pahallı hemde güvenmiyorum ben açıkçası,hijyen bakımından...

Sakın bırakma kendini çok iyi hissedeceksin gör bak...

Son düzenleme:
çorbamı içiyorum . 4. kasem . son olsun bu =)
gece yatarken 1 bardakta süt içerim belkii

Ooh, yarasın kaydirigubbakcemile2 Çok güzel bir liste, yürüyüşle daha da güzel olmuş :1hug:

bugün gittim alışveriş yaptım süper rahatladım kaydirigubbakcemile3

Alışveriş bende de terapi etkisi görüyor kaydirigubbakcemile3 Hangi kadında bu etkiyi yaratmıyor ki? delikafadulden

Yüzmeeee delikafadulden En en ama en yararlı, en toparlayıcı sporlardan biri :) Keşke ben de gidebilsem naniknanik Eminim, çok ama çok faydalı olacak senin için :) Darısı bizim başımıza inşallah a.s

Diyetisyen olma fikri bir zamanlar benim aklımda da vardı kaydirigubbakcemile3 O kadar deneyim var , değil mi? :)

çorbamı içiyorum . 4. kasem . son olsun bu =)
gece yatarken 1 bardakta süt içerim belkii

Diğer diyetleri bilemem ama çorba içerek çok iyi sonuçlar alabilirsin :) Ben çok faydasını gördüm. Arada yumurta, yoğurt, meyve yemeyi de ihmal etme. En azından sabah kahvaltılarında bunları yiyip günün geri kalanını çorba ile geçir :)

BEYZUS'UM nasılsın,iyisin umarım..

BEYZUS'UM nasılsın,iyisin umarım..

İyi akşamlar canım......Tüm güzel hatunlar merhaba....

İyiyim YENACIĞIM..Sende iyisin belli.Süper menü yapmakla kalmamış 1 saat yürümüşsün.Bayıldım valla....Darısı başıma (spor olarak yani)
Hala evime gidemedim biliyorsun;ama sağolsun ablam mutlaka sebze yemeği yapıyor her gün.Diyetimi yapma konusunda zorlanmıyorum ancak hareket yok.Olsun gr gr da olsa gidiyor gibi....

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...BAŞARILAR..

ben bunları yesem açlıktan ölürüm

öyle yapmaya çalışıyorum. 1 hafta yapcam zaten snra norml diyet

kızlar bende dayanamayıp sürekli tartılıyorum . bi çare bulmam lazım .
bu arada ben 1. takımdayım . sizleride takip ediyorum burayada yazıcam artık destekolucam sizlere =)

beni yaz lütfen motive olmaya çok ihtiyacım var şu an 110 kiloyum ve 2 ay sonra tüpbebek yapıcaz şimdiden karalar bağladım.2 ayda en azından 10 kilo vermem lazım arkadaşlar tüm desteklerinizi bekliyorumkafamçokkarıştı

çoook güzel tatlım...sen diyet+spor mükemmel kilo vereceksin inşallah bitanem..pek denk gelemiyoruz seniii çooook özlediiimmolumunekankayizsmile:asigim:

olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için

bu arada hoşbulduk canım

dedigin gibi cok iyi geldi baya unutmusum ama(birde diplomaliyim laf aramizda)yillardir boyle birsey yapmayinca cok iyi geldi sagolsun bizim gelin durdurmuyor beni hadi abla dedimi kurtulamasin.once yuzduk sonra savna valla imkani olan herkese tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

neeeeeeeee nasıl 50 kg verdinnnnn akannehir Allah aşkına bana da anlat nasıl verdiiiinnn kaç ayda verdin kaçtan kaça düştün ?

amin insallah canim.evet deneyim ararsan bizde coooooooookkaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…