İyi akşamlar canım......Tüm güzel hatunlar merhaba....
İyiyim YENACIĞIM..Sende iyisin belli.Süper menü yapmakla kalmamış 1 saat yürümüşsün.Bayıldım valla....Darısı başıma (spor olarak yani)
Hala evime gidemedim biliyorsun;ama sağolsun ablam mutlaka sebze yemeği yapıyor her gün.Diyetimi yapma konusunda zorlanmıyorum ancak hareket yok.Olsun gr gr da olsa gidiyor gibi....
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...BAŞARILAR..
olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için
Canım leslie evde yapabileceğin yürüyüş videoları var leslie teyzeler videoda yürüyor sende evde yürüyorsun sempatiksalakcinni çok eğlenceli. googleye sende zayıfla leslie yaz çıkan siteden indir
olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için
canniiiiimmm nasilsin cok ozledim seni!:1hug:insallah tekrar derinlere dalmasam boyle devam edersem veririm belki kilolari:Saruboceq:
blackimwhitem gittinmi sen
neeeeeeeee nasıl 50 kg verdinnnnn akannehir Allah aşkına bana da anlat nasıl verdiiiinnn kaç ayda verdin kaçtan kaça düştün ?
seve seve destek oluruz canım . güzell yürüyüşünü diyetini yaparsan 2 ayda 10 kilo vereblirsn canımcmbeni yaz lütfen motive olmaya çok ihtiyacım var şu an 110 kiloyum ve 2 ay sonra tüpbebek yapıcaz şimdiden karalar bağladım.2 ayda en azından 10 kilo vermem lazım arkadaşlar tüm desteklerinizi bekliyorumkafamçokkarıştı
blmiyorum canım bnde ilk defa deniyorum . bugn 3. günümdü 69.5 ile başlamştm şuan 68 kiloyum . bnce işe yarıyor .bu diyetle bir haftada ne kadar veriliyormuş.
diyetisyene gittim evet fiyatı çok pahalıydı ama değdi şuan tekrar imkanım olsa tekrar giderim.Seveseve listelerimi paylaşırım biraz azim ve en önemlisi evdekilerin desteği çok önemli eşim bana çok yardımcı oldu.Bu arada bende birde haşimoto rahatsızlığıda var böyle hastalığı olanlarda en azından okusunlar kesinlikle istersen veriyorsun.Benim kilo vermemde en büyük besin çorba oldu çorbalı dietlkerimde çok güzel kilolar verdim.Tabi 2 seneme mal oldu şuan neyazikki 15 kilosunu geri aldım çok pişmanım ama bu gün başladım sanada tavsiyem sakın motiveni bozma hareket yapamıyorum diye kafana takma ben bu kiloları verirken çok yürüyüş yapmadı haftada 2 yada 3 kere 40 dk yürüdüm ara öğünlerimi kaçırmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda götürdüm.ve ozaman başardım ...........
diyetisyene gittim evet fiyatı çok pahalıydı ama değdi şuan tekrar imkanım olsa tekrar giderim.Seveseve listelerimi paylaşırım biraz azim ve en önemlisi evdekilerin desteği çok önemli eşim bana çok yardımcı oldu.Bu arada bende birde haşimoto rahatsızlığıda var böyle hastalığı olanlarda en azından okusunlar kesinlikle istersen veriyorsun.Benim kilo vermemde en büyük besin çorba oldu çorbalı dietlkerimde çok güzel kilolar verdim.Tabi 2 seneme mal oldu şuan neyazikki 15 kilosunu geri aldım çok pişmanım ama bu gün başladım sanada tavsiyem sakın motiveni bozma hareket yapamıyorum diye kafana takma ben bu kiloları verirken çok yürüyüş yapmadı haftada 2 yada 3 kere 40 dk yürüdüm ara öğünlerimi kaçırmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda götürdüm.ve ozaman başardım ...........
50 kilo mu verdin? delikafadulden Nasıııl? :)
Ben de aynı durumdayım, hatta kilomuz bile aynı. Doktor çok kısa sürede kilo vermiş olmamdan kaynaklandığını söyledi. Vücut belli bir süre kendini korumaya alıyor. Eğer iradeli olur da devam edersem tekrar hızlı bir şekilde kilo verebilecekmişim :)
Tam menü paylaşırmısın lütfen ???
Yani sabahtan akşama kadar ki menünü bilmiyorumkismile ne çorbası içiyordun onu da
sevinirim canım yerimseniben[/Q
çorbanın çeşidi farketmez.
Sabah:1 dilim buğday ekmeği peynir domates salatalık kırmızı biber
Ara:1 tane meyva
Öğlen:1 tabak çorba 1 dilim ekmek ayran salata
Ara:5 diyet büsküvi veya 1 meyva veya 10 fındık veya 3 tane kuru incir
Akşam:1 tabak etli veya etsiz sebze yemeği 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt istersen cacık ayran salata
Ara:1 bardak süt 2 tane grisini
yemeklerine 1 kiloya 1 yk yağ salatana 1 tk yağ
Dahada bir sürü alternatifli listelerim var gelsen bu hafta bu dieti yap haftaya yeni bir liste ayarlarız.Hem birbirimize destek oluruz.Bu arada bu listeler kafadan değil çok iyir beslenme uzmanını bana verdiği listeler tam olarak uyarsan inanki acıkmıyorsun
evet canım 50 kilo verdim.görenler beni tanıyamıyorda ama ne yazıkki 15 kilosunu geri aldım
seve seve destek oluruz canım . güzell yürüyüşünü diyetini yaparsan 2 ayda 10 kilo vereblirsn canımcm
blmiyorum canım bnde ilk defa deniyorum . bugn 3. günümdü 69.5 ile başlamştm şuan 68 kiloyum . bnce işe yarıyor .
bncede çorba verdiriyor. bnmde 3. günğmdü bugn ama bn sırf çorba içiyorum tabi 1 hafta yapcam şok diyet sayılırr bnmkisi ama norml diyet yapıp öğle ve akşam yemekleri yerine çorba içebilirsinz norml kahvaltınızı ara öğünlerinizi yiyeblrsnz . oylede faydası olur.
çok güzel vermişsin arada şok dietler lazım.Hele kilo vermen durduysa süper moral oluyo
Ben de 86'ya kadar düşmüştüm ama bir kısmını tekrar geri aldım. Şu an 90.3 kg civarındayım ama vermem durdu diyebilirim. İbre kıpırdamıyor :) Senin listelerini bekliyorum dört gözle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?