Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar beyzus ablacim.seninlede gorusemedik bayadir nasilsin?

50 kilo mu verdin? delikafadulden Nasıııl? :)

Banu, Selahattin Dönmez'n yürüyüşle birlikte haftada 3-4 kg verdiren bir diyet listesi yok mu sende ? Valla harika olurdu :) Ne kadar da kolaycıyım, değil mi?:roflol:

Son düzenleme:
canniiiiimmm nasilsin cok ozledim seni!:1hug:insallah tekrar derinlere dalmasam boyle devam edersem veririm belki kilolari:Saruboceq:

verirsin bitanem tabi verirsin ve verdikçe de moralin daha bir yerine gelecek inan bana..bazı alışkanlıklarımızı değiştirmedikçe kilo vermek zor ama en önemlisi tatlı,pirinç,patates ve havuç kesilince önemli ölçüde faydalı oluyor ama uzun süre devam ettirmekte mesele tabi..

neeeeeeeee nasıl 50 kg verdinnnnn akannehir Allah aşkına bana da anlat nasıl verdiiiinnn kaç ayda verdin kaçtan kaça düştün ?

diyetisyene gittim evet fiyatı çok pahalıydı ama değdi şuan tekrar imkanım olsa tekrar giderim.Seveseve listelerimi paylaşırım biraz azim ve en önemlisi evdekilerin desteği çok önemli eşim bana çok yardımcı oldu.Bu arada bende birde haşimoto rahatsızlığıda var böyle hastalığı olanlarda en azından okusunlar kesinlikle istersen veriyorsun.Benim kilo vermemde en büyük besin çorba oldu çorbalı dietlkerimde çok güzel kilolar verdim.Tabi 2 seneme mal oldu şuan neyazikki 15 kilosunu geri aldım çok pişmanım ama bu gün başladım sanada tavsiyem sakın motiveni bozma hareket yapamıyorum diye kafana takma ben bu kiloları verirken çok yürüyüş yapmadı haftada 2 yada 3 kere 40 dk yürüdüm ara öğünlerimi kaçırmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda götürdüm.ve ozaman başardım ...........

seve seve destek oluruz canım . güzell yürüyüşünü diyetini yaparsan 2 ayda 10 kilo vereblirsn canımcm
bu diyetle bir haftada ne kadar veriliyormuş.
blmiyorum canım bnde ilk defa deniyorum . bugn 3. günümdü 69.5 ile başlamştm şuan 68 kiloyum . bnce işe yarıyor .

bncede çorba verdiriyor. bnmde 3. günğmdü bugn ama bn sırf çorba içiyorum tabi 1 hafta yapcam şok diyet sayılırr bnmkisi ama norml diyet yapıp öğle ve akşam yemekleri yerine çorba içebilirsinz norml kahvaltınızı ara öğünlerinizi yiyeblrsnz . oylede faydası olur.

Tam menü paylaşırmısın lütfen ???
Yani sabahtan akşama kadar ki menünü bilmiyorumkismile ne çorbası içiyordun onu da yazarsan sevinirim canım yerimseniben

hadi ya..peki nezamandan sonra tekrar kilo verebilicekmisiz acaba? benim bir ay oldu ya tik yok,bazen sinirleniyorum yigiyorum..keske verebilsek canim ya offff

bndede olmuştu 15 gün hiç vermemiştim 1 kilo fln acak vermiştim . snra düzeliyo ama . bn 3 ay öncesine kadar 79 kiloydum şuan 68 im 3 ayda 11 kilo vermişim ama 2 ay düznli dyet yaptm sayılır

evet canım 50 kilo verdim.görenler beni tanıyamıyorda ama ne yazıkki 15 kilosunu geri aldım

Ben de 86'ya kadar düşmüştüm ama bir kısmını tekrar geri aldım. Şu an 90.3 kg civarındayım ama vermem durdu diyebilirim. İbre kıpırdamıyor :) Senin listelerini bekliyorum dört gözle :)

çok güzel vermişsin arada şok dietler lazım.Hele kilo vermen durduysa süper moral oluyo

Ben de 86'ya kadar düşmüştüm ama bir kısmını tekrar geri aldım. Şu an 90.3 kg civarındayım ama vermem durdu diyebilirim. İbre kıpırdamıyor :) Senin listelerini bekliyorum dört gözle :)

diet listemi biraz evvel paylaştım onu yapmanı tavsiye ederim inanki verdiriyo.Sakın pes etme 2 hafta 6 hafta arası kilo verimleri düşebiliyo sabret senin inadın onu yensin

iyi geceler yarın sabah herkes dietine devam etsin sakın motivelerimizi bozmayalım.Kaçamaklar yapmayalım inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…