Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Alışveriş bende de terapi etkisi görüyor kaydirigubbakcemile3 Hangi kadında bu etkiyi yaratmıyor ki? delikafadulden

aynen:sm_cool:

alkisalkisalkis

diet listemi biraz evvel paylaştım onu yapmanı tavsiye ederim inanki verdiriyo.Sakın pes etme 2 hafta 6 hafta arası kilo verimleri düşebiliyo sabret senin inadın onu yensin

:roflol:

iyi geceler yarın sabah herkes dietine devam etsin sakın motivelerimizi bozmayalım.Kaçamaklar yapmayalım inşallah.......

AMİN, inşaallah.

uff bi kaç gündür uyku düzenim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:

ben gece uykumu alamadımmı güne çok yorgun başlarım....

e bu akşam erkenden saat 9da yattım uyudum, sonrada gece 12de kalktım, şimdi işte bu seferde uyku tutmadı.
kendime uyku vericek bi bitki çayı yaptım bende, şimdi onu içiyorum
birde sigara yakıyım

Son düzenleme:

sigara içmek marifet sankideee alsanaalsanasmile :mymeka:

slm nasılsın senıdemı uyku tutmadı

meslektaşız desene, bende zayıflamayla uğraşıyorum :roflol:

hayırdır neye moralin bozuk? anlatmak istersen dinlerim canım...

eşimin face profiline eski sevgilisi msj yollamıs tabı bızde kavga ettık bayagı bi agladım gozlerım davul gıbı oldu cok kotu seyler yazmıs kız anlam veremedım

eşimin face profiline eski sevgilisi msj yollamıs tabı bızde kavga ettık bayagı bi agladım gozlerım davul gıbı oldu cok kotu seyler yazmıs kız anlam veremedım

ne :1shok::1shok:

canım benim yaaa:teselli:

eşinden kaynaklanan bir durum yoksa çok sorun olmaz galiba, ama eşindende kaynaklanan bişeyse çok mühim bence....

bende buna benzer bir durum atlattım. ben şuan nişanlıyım, nişanlım msn.sinde eski sevgilisinin ablasına mesaj atmış; sadece sitemli bir sevgi şiiri, 1kıta sadece, başka hiçbirşey yoktu...
o kız bunu çok üzecek şeyler yapmış ama, daha önce bana anlatmıştı neler yaptığını, ilk tanışmaya başladığımız zamanlardı anlattığı.
kıyameti kopardım tabiki, ben göremem düşüncesiyle yazmış o mesajı ama gördüm işte. sonra niyetinde kötü bir durum olmadığını epey konuştuktan sonra anladım, ona güveniyorum gerçekten.
bu durumda ona güvenmeme, inanmama rağmen; inan bak 6ay oluyo galiba olalı, hala güvenimin sarsılması düzelmedi, hala o sıkıntıyı üzerimden atamadım.
bende çok ağlamıştım ozaman, hemde günlerce

bizim şuan ikimizinde facebooğu yok mesela, hep bu nedenlerden dolayı(eski sevgili muhabbeti vs. ) yasak koyduk ikimizde.

benım durum bıraz farklı bız 2sene once kısa bı ayrılık yasamıstık bu kızda bunun benden cok oncekı sevgılısı bız ayrılınca buda gerı donmus kıza ve bız tekrar bırlestık kızı tekrar yarı yolda bıraktı sonra bu olay ortaya cıktı bunların gorustuklerı kız kendıne yedıremıor esımın onu yuzustu bırakmasını 2 senedır hıc gorusmedım dıye yemın ettı esım sımdı kızda msj atmıs tabı ben cvp yazıorum o ben oldugumu bılmıor satılık adam sen cok srfsız bırısın kendını paraya sattın benı hatırladınmı sonunada ısmını yazmıs bu nedemek kendını paraya satan acaba benım babamın durumu ıyıydı o yuzden benımle evlendımı sanıyor bu anlamadım

esımde dıyor kapat face i bunlarlamı ugrascaz huzurumuzu kacırmaya calısıyorlar dıyor ama bu yarın bıgun numarasını bulur ısyerıne gıder dıye korkuyorum ben cok hzuursuzum cooookkk

esımde dıyor kapat face i bunlarlamı ugrascaz huzurumuzu kacırmaya calısıyorlar dıyor ama bu yarın bıgun numarasını bulur ısyerıne gıder dıye korkuyorum ben cok hzuursuzum cooookkk

anlıyorum canım seni=(
ama eşin yanlış bişey yapmıyor gibi geldi bana ama bilemem tabiki...

bol bol dua et canım, yer gök dua ile...

inşaallah hayırlısı ile en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu canım:teselli:

bazen evliliklerde böyle durumlar oluyo, daha sonra düzelip yoluna giriyo, unutulup gidiyo canım...

tabi düzelmeyenler, yoluna girmeyenlerde var tabiki....

yok bende eminim kötü bişey yapmadıgına aslında cok yemın ettı namaz kılan bı ınsan yalan soylemez ama bısey varsada cıkar bı sekılde zaten hakkımızda hayırlısı artık

yok bende eminim kötü bişey yapmadıgına aslında cok yemın ettı namaz kılan bı ınsan yalan soylemez ama bısey varsada cıkar bı sekılde zaten hakkımızda hayırlısı artık

oh ıyı geldı senınle dertlesmek cok sagol bu arada 1 saattır ugrasıyorum ama yapamadım bu leslie hakkında bı bılgın varmı?

evet öyle canım.

hayırlısı ile refaha kavuşursunuz inşaallah canım...

oh ıyı geldı senınle dertlesmek cok sagol bu arada 1 saattır ugrasıyorum ama yapamadım bu leslie hakkında bı bılgın varmı?

rica ederim canımcımopuyorumnanaktan

bende bilmiyorum canım leslieyi.
bugün bende epey araştırdım, videoları indiriyim bakıyım dedim.
"walk the walk 1mil" olanını indirdim ama, video olarak inmedi, sesi var ama görüntüsü yok yani....
bende bilemedim nasıl indireceğimi:sm_confused:

yena yardımcı olur galiba yarın bize, o da biliyor leslieyi...

benim yukarda bahsettiğim "walk the walk 1mil" spor aleti olmadan evde hafif yürüyüşmüş galiba. ama göremedim henüz=)))

tamam cnm sagol yarın sorarız ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…