Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bunları yesem açlıktan ölürüm

:roflol: :roflol:

Canım bu hafta tık yok ama baskülde...Olsun yılmak yok diimi..

Seninde iyi gitmesine sevindim,Ben kış sebzelerini çok severim ne güzel görüyorum artık pazarda..:)

Harikasın..peki niye kaygılısın bu kadar..50 kg. veren biri için 15kg.hiç bişey olmalı...

Tebrik ediyorum seni...alkisalkisalkis

günaydın.........opuyorumnanaktan

Günaydın..

Tatlım çok iyi bir liste bu yaaa opuyorumnanaktan hemde kolaylıkla yapılabilir. Ayran yerine cacık yerim çorbalardan mercimek olur herhalde sevdiğim tek çorba o :kedi: hazır çorba olmaz dimi evde kendimiz yapmamız lazım. Peki ben bu şekilde beslenerek 1 haftada ya da 1 ayda kaç kg verebilirim bilmiyorumkismile

Günaydın Kızlar
Dün gece arkadaşlarla eğlenmeye gittik belki şu stresimi atarım diye ama yok gitmedi sıkıntısıda streside :sinifsinif: sevgilimle bir süre görüşmeme kararı aldık :sinifsinif: kendi sorunlarından bana zaman ayıramamaya başlamıştı ve açıkçası ilişkimiz epey soğumuştu birbirimizi seviyoruz ama sadece seviyorum demek yetmiyor ilişki emek istiyor :sinifsinif: ayrılmadık ama uzun süre görüşmeyiz herhalde bakalım bu ayrılık bizi tamamen koparacak mı yoksa yaralarımıza ilaç olacak mı mafoldumben yooo ağlamadım hiç. Artık onun için akıtacak gözyaşım kalmadı çünkü çok ağladım çoookk :sinifsinif: neyse hayırlısı diyelim.
Rejim yok zaten artık lügatımda lmaz: banunun paylaştığı çorbalı sebzeli dengeli beslenme şekline geçeceğim gayet güzel olması gereken bir menü zayıflatabilirse ne alaaa boshayallersmile
Leslieye devam kızzzlllaaaarrr ayrıca Yenanın kardiyo hareketlerini yaptıktan sonra baldırlarım kopuyo sandım bu da etkili olduğunu gösterir onu da yapmaya çalışacağım guclubacismile
Emin olun spor sıkılaştırıyor dün giydiğim kotuma sığamam sanıyordum kilo aldığım için ama o kadar rahat ve bol oldu ki bu da leslienin sıkılaştırdığını gösterir opuyorumnanaktan
Yeni slogan '' haydi kızlar Leslieye kaydirigubbakcemile3 ''

valla hazır çorbayı seviyorsan içebilirsin onlarda çok fazla kalori yok ama arkalarını oku benim dietisyenim veeriyodu.Ayda bu tarz dietlerle ortalama 6 kilo veriliyor.

Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:

Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..

geçmiş olsun beyaz hatmi çiçegini kaynat içir tadı güzel içer inş aktarlarda bulabilirsin

yada tahinin üstüne biriken yağı varya oda keser öksürüğü

arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin

yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bir miktarda kakao konucak unutmuşum

yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun.ende çok hastalanırım benim tek kurtarıcım ılık suya bal limon inanki çok iyi geliyo hemde tadı çok güzel oluyor

Sağol canım..Mevsim değişikliklerinde birde okullar açıkken evimizden hastalık eksik olmuyor.....

şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile

Öylemiiii,inşallah güzel bir sonuç alırsın canım...:Saruboceq:

Sağlıklı beslenmeyi,püf noktalarını biliyorsun..Stress yapmadan 2 ayda 10 kiloyu rahatlıkla verirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…