tamam cnm sagol yarın sorarız ozaman
tamamopuyorumnanaktan
ben çıkıyım artık canım, yatıyım bakıyım yatağıma, belki uyurum=))
öpüyorum, iyi geceler...
ben bunları yesem açlıktan ölürüm
İyi akşamlar canım......Tüm güzel hatunlar merhaba....
İyiyim YENACIĞIM..Sende iyisin belli.Süper menü yapmakla kalmamış 1 saat yürümüşsün.Bayıldım valla....Darısı başıma (spor olarak yani)
Hala evime gidemedim biliyorsun;ama sağolsun ablam mutlaka sebze yemeği yapıyor her gün.Diyetimi yapma konusunda zorlanmıyorum ancak hareket yok.Olsun gr gr da olsa gidiyor gibi....[/B
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...BAŞARILAR..
olsun canım yürüyüş yapmasanda dietine dikkat edersen kilolar gidiyo ben tam 50 kilo verdim.İnanki çok fazla yürüyüş yapmadım benim dietisyenimin dediği yürüyüş yapmak kilo verdirmekten çok vücudu toıpluyor dedi.Tabi yapmalıyız toparlanmak için
günaydın.........opuyorumnanaktan
çorbanın çeşidi farketmez.
Sabah:1 dilim buğday ekmeği peynir domates salatalık kırmızı biber
Ara:1 tane meyva
Öğlen:1 tabak çorba 1 dilim ekmek ayran salata
Ara:5 diyet büsküvi veya 1 meyva veya 10 fındık veya 3 tane kuru incir
Akşam:1 tabak etli veya etsiz sebze yemeği 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt istersen cacık ayran salata
Ara:1 bardak süt 2 tane grisini
yemeklerine 1 kiloya 1 yk yağ salatana 1 tk yağ
Dahada bir sürü alternatifli listelerim var gelsen bu hafta bu dieti yap haftaya yeni bir liste ayarlarız.Hem birbirimize destek oluruz.Bu arada bu listeler kafadan değil çok iyir beslenme uzmanını bana verdiği listeler tam olarak uyarsan inanki acıkmıyorsun
valla hazır çorbayı seviyorsan içebilirsin onlarda çok fazla kalori yok ama arkalarını oku benim dietisyenim veeriyodu.Ayda bu tarz dietlerle ortalama 6 kilo veriliyor.Tatlım çok iyi bir liste bu yaaa opuyorumnanaktan hemde kolaylıkla yapılabilir. Ayran yerine cacık yerim çorbalardan mercimek olur herhalde sevdiğim tek çorba o :kedi: hazır çorba olmaz dimi evde kendimiz yapmamız lazım. Peki ben bu şekilde beslenerek 1 haftada ya da 1 ayda kaç kg verebilirim bilmiyorumkismile
Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:
Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..
yada tahinin üstüne biriken yağı varya oda keser öksürüğü
Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:
Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..
arkadaşlar size süper sağlıklı bir çikolata tarifi
10 tane hurma 1çaybardağı fındık yada ceviz 1 çay kaşığı vanilya
hurmaların çekirdeklerini çıkarıp biraz bıçakla ufaltın daha sonra bütün malzemeleri robotun içine koyun hepsini beraber ufalana kadar karıştırın daha sonra bir parmak kalığında bir diktörgen oluşturun.buzluğunuza koyun istediğiniz zaman çıkartıp yiyebilirsiniz.Gerçekten güzel oluyor özellikle tatlı krizlerinde tam bir kurtarıcı.Tabi miktarları dikkat edin ve ara öğününüz yerine tüketin
yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan
yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bir miktarda kakao konucak unutmuşum
şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile
Şu an kaç kilosun.?
şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile
inşallah canım burası insanı motive ediyor
Öylemiiii,inşallah güzel bir sonuç alırsın canım...:Saruboceq:
Sağlıklı beslenmeyi,püf noktalarını biliyorsun..Stress yapmadan 2 ayda 10 kiloyu rahatlıkla verirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?