banu145145 hoşgeldin canım inşallah dileğin gerçekleşir umudunu kaybetme allah istedikten sonra hiçbirşey engel değil...bende sayısız tedaviler ve 2 tüp bebekten sonra doğal yolla bebişime kavuştum hemde 12 sene sonra 112 kiloda iken .tabik,de zayıfla ve kafana takmamaya çalış ben attığım anda oldu yeter artık hayatımı mahvettim çocuk çocuk diye artık istemiyorum dedim hamile kaldım .şimdi kızım 16 aylık allah herkeze tattrısın inşallah
ay valla bu yazı içimi rtahatlattı.Bende 11 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda gitti.Kiloldan dolayı çok tedirginim ama bu yazın beni rahatlattı.
zaten rahatlaman açısından yazıyorum çünki kendimden biliyorum ne zaman böyle bir yazı okusam acaba bende birgün böyle anne olabilecekmiyim diyordum ama imkansız yaa kaç sene olmadı bundan sonrada olmaz diyordum...inan tüylerim diken diken oluyor çok çektiğim için bu konuda sabahlara kadar ağlardım...bende 2 kez hamile kalmıştım doğal yolla ama bebekler gelişmemiştiçok stres yapma rahat olmaya çalış biliyorum çok zor banada söylüyorlardı ama ben sporla rahatladım spora giderken hamile kaldım orada çok mutluydum fazla takmıyordum allah yardımcın olsun inşallah
Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:
Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..
Banucummmm hurma demişsin de bu hangi hurmaa ??? Ramazan hurmasımı yoksa meyve olan hurmamı ???
çok sağol tüm duygularıma tercüman oldun.Bende şu an sadece kafamda zayıflamak var o yüzden bu olayla fazla kendimi kasmıyorum.Hamilelikte çok kilo aldınmı?
evet kızlar kaçamakk yokkk =)iyi geceler yarın sabah herkes dietine devam etsin sakın motivelerimizi bozmayalım.Kaçamaklar yapmayalım inşallah.......
Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:
Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..
Evet canım aranıza yeni katıldım,hoşbulduk..Canım bu hafta ikinci listeme başladım.Yazayım sana;Merhaba :) Sanıyorum yenisin, hoşgeldin a.s.
Selahattin Dönmez'in hangi listesini uyguluyorsun? Bir haftada ne kadar verilebileceğini söyledi bu listeyle ? :)
Günün hangi saatinde yaptığının bir önemi yok, önemli olan yapabilmek. 1 mil, yeni başlayanlar için en iyi seçenek. Zamanla artırırsın ama şu an için bununla idare et ve istiyorsan gün içinde birçok kez tekrar tekrar yap. Kondisyonun artınca 2 mile sonra da sırayla 3,4 ve 5 mile geçersin :)
Hoşgördük canım..Dilerim hedefine ulaşırsın..İyi akşamlar canım......Tüm güzel hatunlar merhaba....
İyiyim YENACIĞIM..Sende iyisin belli.Süper menü yapmakla kalmamış 1 saat yürümüşsün.Bayıldım valla....Darısı başıma (spor olarak yani)
Hala evime gidemedim biliyorsun;ama sağolsun ablam mutlaka sebze yemeği yapıyor her gün.Diyetimi yapma konusunda zorlanmıyorum ancak hareket yok.Olsun gr gr da olsa gidiyor gibi....
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...BAŞARILAR..
Canım pc'in de divx programın yüklümü..divx yoksa görüntü gelmeyebilir.rica ederim canımcımopuyorumnanaktan
bende bilmiyorum canım leslieyi.
bugün bende epey araştırdım, videoları indiriyim bakıyım dedim.
"walk the walk 1mil" olanını indirdim ama, video olarak inmedi, sesi var ama görüntüsü yok yani....
bende bilemedim nasıl indireceğimi:sm_confused:
yena yardımcı olur galiba yarın bize, o da biliyor leslieyi...
benim yukarda bahsettiğim "walk the walk 1mil" spor aleti olmadan evde hafif yürüyüşmüş galiba. ama göremedim henüz=)))
şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile
şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile
inşallah canım burası insanı motive ediyor
banu145145 hoşgeldin canım inşallah dileğin gerçekleşir umudunu kaybetme allah istedikten sonra hiçbirşey engel değil...bende sayısız tedaviler ve 2 tüp bebekten sonra doğal yolla bebişime kavuştum hemde 12 sene sonra 112 kiloda iken .tabik,de zayıfla ve kafana takmamaya çalış ben attığım anda oldu yeter artık hayatımı mahvettim çocuk çocuk diye artık istemiyorum dedim hamile kaldım .şimdi kızım 16 aylık allah herkeze tattrısın inşallah
ay valla bu yazı içimi rtahatlattı.Bende 11 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda gitti.Kiloldan dolayı çok tedirginim ama bu yazın beni rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?