Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu145145 hoşgeldin canım inşallah dileğin gerçekleşir umudunu kaybetme allah istedikten sonra hiçbirşey engel değil...bende sayısız tedaviler ve 2 tüp bebekten sonra doğal yolla bebişime kavuştum hemde 12 sene sonra 112 kiloda iken .tabik,de zayıfla ve kafana takmamaya çalış ben attığım anda oldu yeter artık hayatımı mahvettim çocuk çocuk diye artık istemiyorum dedim hamile kaldım .şimdi kızım 16 aylık allah herkeze tattrısın inşallah

yenacım geçmiş olsun canım oğluşuna bende çok korkuyorum üzerini örttürmüyor ben örtüyorum o açıyor sabaha kadar ....
bende tam motive olmuşken bugün gezmeğe gideceğiz inşallah tadına bakmakla kalırım abartmam. evde sebze yemeğimi yiyip gideceğim orada aç olupta hepsini yememek için...

ay valla bu yazı içimi rtahatlattı.Bende 11 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda gitti.Kiloldan dolayı çok tedirginim ama bu yazın beni rahatlattı.

ay valla bu yazı içimi rtahatlattı.Bende 11 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım oda gitti.Kiloldan dolayı çok tedirginim ama bu yazın beni rahatlattı.

zaten rahatlaman açısından yazıyorum çünki kendimden biliyorum ne zaman böyle bir yazı okusam acaba bende birgün böyle anne olabilecekmiyim diyordum ama imkansız yaa kaç sene olmadı bundan sonrada olmaz diyordum...inan tüylerim diken diken oluyor çok çektiğim için bu konuda sabahlara kadar ağlardım...bende 2 kez hamile kalmıştım doğal yolla ama bebekler gelişmemiştiçok stres yapma rahat olmaya çalış biliyorum çok zor banada söylüyorlardı ama ben sporla rahatladım spora giderken hamile kaldım orada çok mutluydum fazla takmıyordum allah yardımcın olsun inşallah

çok sağol tüm duygularıma tercüman oldun.Bende şu an sadece kafamda zayıflamak var o yüzden bu olayla fazla kendimi kasmıyorum.Hamilelikte çok kilo aldınmı?

bir sağlıkçı olarak öksürüyorsa ve balgamı varsa bol bol su içsin en iyi balgam söktürücü sudur süt falan verirsen süt iyice gıcık yapar daha çok öksürür

Banucummmm hurma demişsin de bu hangi hurmaa ??? Ramazan hurmasımı yoksa meyve olan hurmamı ???

çok sağol tüm duygularıma tercüman oldun.Bende şu an sadece kafamda zayıflamak var o yüzden bu olayla fazla kendimi kasmıyorum.Hamilelikte çok kilo aldınmı?

14 kilo ile tamamladım hamileliğimi ama 4 ay hiç kilo almadım ben 4 aydan sonra başladım almaya başlarda hiçbişey yiyememiştim

iyi geceler yarın sabah herkes dietine devam etsin sakın motivelerimizi bozmayalım.Kaçamaklar yapmayalım inşallah.......
evet kızlar kaçamakk yokkk =)

Sağlıklı beslenmeyi,püf noktalarını biliyorsun..Stress yapmadan 2 ayda 10 kiloyu rahatlıkla verirsin....
[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/QUOTE]

bencede verirsin canımm =) kesnlkle

gecmis olsun yenacim.

azcik cik yoldan fazla cikma kaydirigubbakcemile3

Merhaba :) Sanıyorum yenisin, hoşgeldin a.s.
Selahattin Dönmez'in hangi listesini uyguluyorsun? Bir haftada ne kadar verilebileceğini söyledi bu listeyle ? :)
Evet canım aranıza yeni katıldım,hoşbulduk..Canım bu hafta ikinci listeme başladım.Yazayım sana;
SABAH
2 dilim ekmek
k.b kadar peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
sınırsız domates,salatalık,maydanoz
3 fındık+1 ceviz
yeşil çay
ÖĞLE
1 kase çorba
1 dilim ekmek
bol salata
ARA
1 büyük yeşil elma
AKŞAM
1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata
diğer AKŞAM tercihi haftanın 2 günü
1 tavuk but
1 kase yoğurt
bol salata

Teşekkür ederim canım....opuyorumnanaktan

Hoşgördük canım..Dilerim hedefine ulaşırsın..

Canım pc'in de divx programın yüklümü..divx yoksa görüntü gelmeyebilir.

şu an 110 kiloyum ve acilen en azın 10 15 kilo vermem lazım 2 ay sonra tüpbebek yapılacakeyvahedigeldismile

Seni öncelikle tebrik ederim..50 kilo veren bir kişi hayatta her şeyi başarır... sana diyeceğim şu..Rabbim bu tedavide yardımcın olsun..ben 9 yıllık evliyim ve ikizlerim tüp bebek..yaşımıza girmeye çok az kaldı şükürler olsun..seni çok iyi anlarım yani..bu arada kiloyada takılma 96 kilo ile hamile kaldım...kilo alışım bu tedaviler sırasında çoştu..senin dr.un kim canım?Tedavini nerede olacaksın?Bu konuda beni hiç yormayan harika bir doktorum vardı...tavsiyemdir eğer İstanbul'daysan

Ben yaramazlarım yüzünden sizi yakalayamıyorum,hep koşturma ile geçiyor zamanım..kararlı bir şekilde gidiyorum şimdilik..rejime başladığımda tartıldım,bir daha da tartılmadım..çünkü kafayı takıyorum basküle..3 gün sonra 2. haftam bitecek..1.ayın sonunda tartılmak istiyorum dayanabilirsem bakalım?

geçmiş olsun canım.

inşallah canım burası insanı motive ediyor

hemde nasıl motive ediyo canım... süper motivesi hihoyyyt

fıstığı öp benim yerime canım, olarmı?=) opuyorumnanaktan

banucum, Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…