Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr bugün korse aldım.yardımcı olan gbayan kime dedi.bana dedim.(daha büyüklere bakıyodum da)dedi kiii siz zayıfsınız.size bu olur.birgün bu sözü duyacagım aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3
genelde hep size göre yok efendim.en büyük beden bu.(işine geliyorsa der gibi):lepi:

Allah Analı babalı büyütsün minnoşları İstanbuldayım doktorun adını verirsen sevinirim benim aklımda iki yer biri umut tüpbebek diğeride beylikdüzü medicana tüp tedavisinde ne kadar aldın.Beni bu iş kasıyo kilolarla nasıl olcak tutarmı tutmazmı diye içim içim yiyiyor.En kısa zamanda senden haber bekliyorum.

Herkese merhaba :)

Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)

Sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? :)

Arkadaşlar bugün dışarda diyetimi bozmadan eve geldim o yüzden çok mutluyum.ama eve geldiğimde dli gibi acıkmıştımmm

geçmiş olsun canım 10 20 fark önemli değil arada kolesteroller yükseliyo.

Arkadaşlar bugün dışarda diyetimi bozmadan eve geldim o yüzden çok mutluyum.ama eve geldiğimde dli gibi acıkmıştımmm

Günü kaçamaksız geçirdiğin için tebrikler :) a.s.
Neden deli gibi acıktın acaba? :uhm: Belki de öğünler arasında çok ara vermişsindir. Olabilir mi?

Evet canım iki ay sonra tüp deneyeceğiz.ben 11 yıllık evliyim çapadan rapor almaya çalışuyorum Onun içinde acilen zayıflamam lazım sen kaç kilosun:?

Banu, kilo cetvelin yok. İstersen bir cetvel yap da seni kolay takip edebilelim :)

Boyun kaç? Bence böyle bir şeye niyetlendiysen mutlaka doktor yardımı al çünkü hem kilo vermen hem de güç kaybetmemen lazım. Lütfen dikkat et kendine opuyorumnanaktan:1hug:

İnsanı gaza getiriyor, değil mi? kaydirigubbakcemile3 Bence uzun zaman sonra duyulan en güzel iltifat :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah :) olumunekankayizsmile

Günü kaçamaksız geçirdiğin için tebrikler :) a.s.
Neden deli gibi acıktın acaba? :uhm: Belki de öğünler arasında çok ara vermişsindir. Olabilir mi?

evet tam öğle yemeği saayi çıktım.Gittiğim yerdede sadece bol kolarili şeyler vardı.Bende yemedim onun için acıktım gelince bir koca tabak çorba ve salata yedim şuan süper tokum

Canım pc'in de divx programın yüklümü..divx yoksa görüntü gelmeyebilir.

canım bilgisayarım leslie videosunu görüntü olarak açmayınca, bende pcde kayıtlı olan başka bir videoyu denedim açacakmı diye. evet o denediğim videoyu açtı.

sen divx programı yüklü değildir belki diyince, bende netten indirdim o programı, divx sayesinde çalıştı leslie videosu=)))

çok teşekkür ederim canım yardımın için... opuyorumnanaktan a.s. a.s.

iyi aksamlar beyzus ablacim.seninlede gorusemedik bayadir nasilsin?
İyiyim canım.Sende iyisindir umarım.Zayıflamaya çalışıyorum işte...Hepimiz gibi.....Bu günümüze şükür...
Bende de var hashimato canım.Allah başka dermansız dert vermesin ama;250 gr bir şey yesem 500 gr alıyorum.Kafayı yemek işten değil... Geçmiş olsun canım....Çabuk iyileşir inşallah...
yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan
Ah canlarım benim ya....Ana değilmi neler biliyorlar kuzucuklar için.Kurban olurum sizin gibi anaları veren rabbime.....
çok sağol tüm duygularıma tercüman oldun.Bende şu an sadece kafamda zayıflamak var o yüzden bu olayla fazla kendimi kasmıyorum.Hamilelikte çok kilo aldınmı?

Allah kolaylık versin tüm anne olmak isteyenlere....Umarım hepinize tatlı minişler verir rabbim en kısa zamanda....Banu Beylikdüzündemisin canım.Ben beylikdüzünde oturuyorum.Sende öyleyse buluşuruz arada......
Canım hiç üzülme 10-20 gibi bir değer artmış olarak değerlendirilmez.Sabit kalmış gözüyle bakılabilir...Yürüyüş ve sporla HDL (İyi huylu kolesterol) yükselir ve LDL (kötü huylu) düşer.Ayrıca aynı kanla iki ayrı çalışma yapılsa iki ayrı değer elde edilir.%10 kadar bir fark olur aralarında...(26 sene bu işlerle uğraştım bana güvenirsen fazla üzülme derim)

Zaten canım geçen sene selahattin dönmeze gidiyordum.Onunla çok güzel kilo verdim şimdi aynı listeleri tekrar ediyorum

kaydirigubbakcemile3

zafer senin :lepi:

yok canım bahçelievlerdeyim ben

merhaba canım=) opuyorumnanaktan

tahlil sonuçlarını, doktorun değerlendirmesi ile bizim değerlendirmemiz çok farklı oluyo. o yüzden doktorun değerlendirmeden hiç üzme bence derim kendini canım, belki herşeyin normal diyecek, senin fazla dediklerin onun için önemsiz gelebilir.

BEYZUS'UM kartlar cuma günü kargoya veriliyormuş..Başvuru yaptın diimi sen.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…