Allah Analı babalı büyütsün minnoşları İstanbuldayım doktorun adını verirsen sevinirim benim aklımda iki yer biri umut tüpbebek diğeride beylikdüzü medicana tüp tedavisinde ne kadar aldın.Beni bu iş kasıyo kilolarla nasıl olcak tutarmı tutmazmı diye içim içim yiyiyor.En kısa zamanda senden haber bekliyorum.Seni öncelikle tebrik ederim..50 kilo veren bir kişi hayatta her şeyi başarır... sana diyeceğim şu..Rabbim bu tedavide yardımcın olsun..ben 9 yıllık evliyim ve ikizlerim tüp bebek..yaşımıza girmeye çok az kaldı şükürler olsun..seni çok iyi anlarım yani..bu arada kiloyada takılma 96 kilo ile hamile kaldım...kilo alışım bu tedaviler sırasında çoştu..senin dr.un kim canım?Tedavini nerede olacaksın?Bu konuda beni hiç yormayan harika bir doktorum vardı...tavsiyemdir eğer İstanbul'daysan
slm banucum sende cocuk ıcınmı zayıflıyorsun benım gıbı
banucum, Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.
Herkese merhaba :)
Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)
Sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? :)
Arkadaşlar bugün dışarda diyetimi bozmadan eve geldim o yüzden çok mutluyum.ama eve geldiğimde dli gibi acıkmıştımmm
Evet canım iki ay sonra tüp deneyeceğiz.ben 11 yıllık evliyim çapadan rapor almaya çalışuyorum Onun içinde acilen zayıflamam lazım sen kaç kilosun:?
kızlarr bugün korse aldım.yardımcı olan gbayan kime dedi.bana dedim.(daha büyüklere bakıyodum da)dedi kiii siz zayıfsınız.size bu olur.birgün bu sözü duyacagım aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3
genelde hep size göre yok efendim.en büyük beden bu.(işine geliyorsa der gibi):lepi:
Seni öncelikle tebrik ederim..50 kilo veren bir kişi hayatta her şeyi başarır... sana diyeceğim şu..Rabbim bu tedavide yardımcın olsun..ben 9 yıllık evliyim ve ikizlerim tüp bebek..yaşımıza girmeye çok az kaldı şükürler olsun..seni çok iyi anlarım yani..bu arada kiloyada takılma 96 kilo ile hamile kaldım...kilo alışım bu tedaviler sırasında çoştu..senin dr.un kim canım?Tedavini nerede olacaksın?Bu konuda beni hiç yormayan harika bir doktorum vardı...tavsiyemdir eğer İstanbul'daysan
Günü kaçamaksız geçirdiğin için tebrikler :) a.s.
Neden deli gibi acıktın acaba? :uhm: Belki de öğünler arasında çok ara vermişsindir. Olabilir mi?
Canım pc'in de divx programın yüklümü..divx yoksa görüntü gelmeyebilir.
İyiyim canım.Sende iyisindir umarım.Zayıflamaya çalışıyorum işte...Hepimiz gibi.....Bu günümüze şükür...iyi aksamlar beyzus ablacim.seninlede gorusemedik bayadir nasilsin?
Bende de var hashimato canım.Allah başka dermansız dert vermesin ama;250 gr bir şey yesem 500 gr alıyorum.Kafayı yemek işten değil...diyetisyene gittim evet fiyatı çok pahalıydı ama değdi şuan tekrar imkanım olsa tekrar giderim.Seveseve listelerimi paylaşırım biraz azim ve en önemlisi evdekilerin desteği çok önemli eşim bana çok yardımcı oldu.Bu arada bende birde haşimoto rahatsızlığıda var böyle hastalığı olanlarda en azından okusunlar kesinlikle istersen veriyorsun.Benim kilo vermemde en büyük besin çorba oldu çorbalı dietlkerimde çok güzel kilolar verdim.Tabi 2 seneme mal oldu şuan neyazikki 15 kilosunu geri aldım çok pişmanım ama bu gün başladım sanada tavsiyem sakın motiveni bozma hareket yapamıyorum diye kafana takma ben bu kiloları verirken çok yürüyüş yapmadı haftada 2 yada 3 kere 40 dk yürüdüm ara öğünlerimi kaçırmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda götürdüm.ve ozaman başardım ...........
Geçmiş olsun canım....Çabuk iyileşir inşallah...
Oğlum çok öksürüyor.. Hiç birşey yemedi..tarçınlı,ballı süt hazırladım şimdi onu içiriyorum zar zor...:gitme:
Bir arkadaşımız yeni evine taşındı,ona ev tebriğine gideceğiz...İnşallah yoldan çıkmam..Zaten feci tatlı gereksinimi duyuyorum..
Ah canlarım benim ya....Ana değilmi neler biliyorlar kuzucuklar için.Kurban olurum sizin gibi anaları veren rabbime.....yenacım kuzucuğa çok geçmiş olsun...öksürük için sütüne toz zencefil koy canım hatta varsa polen ve zencefil karışık ekle sütüne iyi gelir acil şifalar...opuyorumnanaktan
çok sağol tüm duygularıma tercüman oldun.Bende şu an sadece kafamda zayıflamak var o yüzden bu olayla fazla kendimi kasmıyorum.Hamilelikte çok kilo aldınmı?
Allah kolaylık versin tüm anne olmak isteyenlere....Umarım hepinize tatlı minişler verir rabbim en kısa zamanda....Banu Beylikdüzündemisin canım.Ben beylikdüzünde oturuyorum.Sende öyleyse buluşuruz arada......Allah Analı babalı büyütsün minnoşları İstanbuldayım doktorun adını verirsen sevinirim benim aklımda iki yer biri umut tüpbebek diğeride beylikdüzü medicana tüp tedavisinde ne kadar aldın.Beni bu iş kasıyo kilolarla nasıl olcak tutarmı tutmazmı diye içim içim yiyiyor.En kısa zamanda senden haber bekliyorum.
Bugün sonuçlarım çıktı. Tüm değerlerim normal ama daha önce kolestrerol ve LDL de normal olmasına rağmen bu kez 10-20 değer fazla çıktı. Henüz doktorum bir değerlendirme yapmadı ama geçen senelerde böyle bir problem yokken şimdi olması iyiye işaret değil. Tahminimce kolestreol diyeti verecek bana . Bakalım neler olacak :)
Banu, kilo cetvelin yok. İstersen bir cetvel yap da seni kolay takip edebilelim :)
Boyun kaç? Bence böyle bir şeye niyetlendiysen mutlaka doktor yardımı al çünkü hem kilo vermen hem de güç kaybetmemen lazım. Lütfen dikkat et kendine opuyorumnanaktan:1hug:
kızlarr bugün korse aldım.yardımcı olan gbayan kime dedi.bana dedim.(daha büyüklere bakıyodum da)dedi kiii siz zayıfsınız.size bu olur.birgün bu sözü duyacagım aklıma gelmezdi.kaydirigubbakcemile3
genelde hep size göre yok efendim.en büyük beden bu.(işine geliyorsa der gibi):lepi:
İyiyim canım.Sende iyisindir umarım.Zayıflamaya çalışıyorum işte...Hepimiz gibi.....Bu günümüze şükür...
Bende de var hashimato canım.Allah başka dermansız dert vermesin ama;250 gr bir şey yesem 500 gr alıyorum.Kafayı yemek işten değil...
Geçmiş olsun canım....Çabuk iyileşir inşallah...
Ah canlarım benim ya....Ana değilmi neler biliyorlar kuzucuklar için.Kurban olurum sizin gibi anaları veren rabbime.....
Allah kolaylık versin tüm anne olmak isteyenlere....Umarım hepinize tatlı minişler verir rabbim en kısa zamanda....Banu Beylikdüzündemisin canım.Ben beylikdüzünde oturuyorum.Sende öyleyse buluşuruz arada......
Canım hiç üzülme 10-20 gibi bir değer artmış olarak değerlendirilmez.Sabit kalmış gözüyle bakılabilir...Yürüyüş ve sporla HDL (İyi huylu kolesterol) yükselir ve LDL (kötü huylu) düşer.Ayrıca aynı kanla iki ayrı çalışma yapılsa iki ayrı değer elde edilir.%10 kadar bir fark olur aralarında...(26 sene bu işlerle uğraştım bana güvenirsen fazla üzülme derim)
yok canım bahçelievlerdeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?