En son 10 gün önce falan tartıldığımda 77ydim;ama adettim kabızdım ondan diyorum :umursamaz: Değilse şimdi 75 olmuşumdur inşallah yani aklinialirimsmile Cuma günü tartılacağım mümkün olursa,şimdi tartım yok da a.s
HAziran 15te başlamıştım ben,4 ayda gitti işte o hain kilolar ve işte gitmesi gereken bi 10 kilom var inşallah verebilirsem :Saruboceq: Sen ne yapmak istiyorsun,ama yyaaw ben çok meraklıyımdır :1ninca: Bana de kimseye demem kaydirigubbakcemile3Kilo cetveline bakıyorum da çok yol kat etmişsin :) Keşke şu an senin kilonda olabilsem bilmiyorumkismile Yapacağım tek şey olurdu ama söyleyemem :) Bu an için o kadar zamandır bekliyorum ki! Keşke olsa, keşke olabilse, keşke elimdenn bir şey gelebilse ! :)
HAziran 15te başlamıştım ben,4 ayda gitti işte o hain kilolar ve işte gitmesi gereken bi 10 kilom var inşallah verebilirsem :Saruboceq: Sen ne yapmak istiyorsun,ama yyaaw ben çok meraklıyımdır :1ninca: Bana de kimseye demem kaydirigubbakcemile3
Yok kız, valla diyemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim senin kadar olabilmem için daha 15 kg vermem lazım. Of, gitmez ki bunlar bilmiyorumkismile
Sen nasıl bir diyet yaptın ya da yapıyorsun?lmaz: Gidenlerinki nasıl gidiyorsa bizimkiler de öyle bicicik bicicik gidecek zemuszemus Sen dengeli beslen,sporunu yap hepsi gider..
Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
Ramazanla beraber eski sıkı diyetimi bıraktım,artık eskisi gibi sıkı bir diyet yapmıyorum;ama öncesinde sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyordum,iki saatte bir mutlaka bir şeyler yiyorum -meyve,bisküvi vb vs-,öğleleri sebze yemeği -yağsız- akşamları da salata ve ya cacık yedimgenelde..Her gün spor yapıyordum Leslie :asigim: Diyetimin anlamı Leslie ve +90 oldu açıkcası opuyorumnanaktanSen nasıl bir diyet yaptın ya da yapıyorsun?
Sence her gün düzenli olarak fitness yapsam ya da yürüsem bir haftada ne kadar verebilirim ki? bilmiyorumkismile
Ramazanla beraber eski sıkı diyetimi bıraktım,artık eskisi gibi sıkı bir diyet yapmıyorum;ama öncesinde sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyordum,iki saatte bir mutlaka bir şeyler yiyorum -meyve,bisküvi vb vs-,öğleleri sebze yemeği -yağsız- akşamları da salata ve ya cacık yedimgenelde..Her gün spor yapıyordum Leslie :asigim: Diyetimin anlamı Leslie ve +90 oldu açıkcası opuyorumnanaktan
10 mil mi akannehirsempatiksalakcinni 30 dakikadan 300 dakika 5 saat yani sempatiksalakcinniNe yaptın yavriim sen,yazıktır bünyene..Ben 2 mil olanı öğlen 2 gibi,5 mil olanı da akşamları yapıodum 1,5 saat bir hafta-10 gün dayanabildim ancak..Genelde 2 mil yaptım ben yarım saat kâfidir..Hele ki yeni başlamışsan,5-6 gün bi 2 mil yap sonra 3e 5e bakarsın yerimsenibenBenim Leslie ile pek aram yok :)
Ama birkaç kez denedim, rahatlıkla yapabiliyorum. Şu en basit olanlarından günde 10 mil yapsam bir haftada ne kadar fark eder ki? Sen bu konuda deneyimlisin, o yüzden soruyorum :)
10 mil mi akannehirsempatiksalakcinni 30 dakikadan 300 dakika 5 saat yani sempatiksalakcinniNe yaptın yavriim sen,yazıktır bünyene..Ben 2 mil olanı öğlen 2 gibi,5 mil olanı da akşamları yapıodum 1,5 saat bir hafta-10 gün dayanabildim ancak..Genelde 2 mil yaptım ben yarım saat kâfidir..Hele ki yeni başlamışsan,5-6 gün bi 2 mil yap sonra 3e 5e bakarsın yerimseniben
Diyete başladığım ilk iki haftada toplam 6 kilo vermiştim ben,daha sonra genelde haftada 2 kilo gitti ramazandan bugüne de 8-9 kilo gitti;ama tabi ramazanda spor ve diyet pek gitmedi ramazandan sonrada tam toparlanamadım da işte yeni yeni tam gaz alıyorum :lepi: Sen yeni başladıysan kilo verme hızın fazla olacaktır illa ki,ne zaman başladın ve neler yapıyorsun??CADIARZUBademmm, kaç kilo verebilirim? Önce bir kaybedilecek kiloyu göreyim de motive olayım kaydirigubbakcemile3 Zaten 2-3 milden fazla yapabilecek değilim ama kaydirigubbakcemile3
Benm artık uyumam gerek kanımca,yarın kahvaltıya davetliyiz bir abla tarafından sonra dersanede dersler başlıo falan ppüüff..Bu yorgunlukla güzel bir uyku çekeyim de yarın bombabomba bi gün olsun inşallah,cümle +90 ahalisi için tabi yerimseniben
İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
kızlar günaydın günaydın diyorum çünkü yarım saat oldu kalkalı cok kotu uyku duzenım bozuk nasıl kendımı bı duzene sokucam bılmıyorum sabaha karsı uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum ee halıyle 1 haftadır dıyetıde astım sporuda bıraktım onerılerınız varsa beklıyıorum
kelin meremi olsa başına sürermiş.bende senin gibi gece kuşuyum.sabah yattığım için öğlen kalkıyorum ve günün bereketi gidiyor.ama benimki zorunlu.eşim sabaha kadar uyumuyor.birde gece sürekli tuvalet olayı var.ama sen akşamları ayran iç yemekten sonra,yada melisa çayı.daha erken uyumana yardımcı olur.birde fashin tv deki mankenleri seyret.ve ben neden böyle olmuyayım diye iç geçir.belki motive eder.benim yaşımda biraz zor..
Bademciğim hoş geldin.topiğimizin enerji kaynağı,kızlar herkes erkenden kayboluyor.ben erken giremiyorum ama sizler hemen kayboluyorsunuz.geçmişe şöyle bir baktım.dün sağ alt arkadan üçdiş çektirdim.çekerken kırıldı ve üç düşü eti yararak cerrahi operasyonla alındı.bayağı kötü oldum.pazartesi 3 diş daha gidecek.2 diş kalana kadar hepsi 3'er çekilecek..allah büyük.ama yapılınca rahat edeceğim.çarşamba da eşimi götüreceğim.maaile dişçideyiz.yavaş yavaş rejime döndüm.
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim zeytinli kepek ekmeği.2 kaşık yumurtalı sucuk,dom.peynir.2 bardak açık çay
ara,1 dlim kavun
akşam:bir kase tavuk çorbası 1 dilim kepek ekmeği,3 sigara böreği
ara 6 üzüm.2 bardak çay
çok geç kalktığım içim sabah ve öğle aynı anda hallediliyor.akşam misafir geldi.onlara hazırladıklarımdn h,ç almadım..
hepinizi öpüyorum..meyra YENA,MİYO BAYAĞI İYİ GİDİyorsunuz..Beyzusum hala dönmemiş..kızlar diğerlerinizin adını unuttum.geriye dönüp bakacağım.ama kilo verenleri kutlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?