Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:

bende tartımı yeni aldım hemde iyi bir marka digital ama anlamadım valla.

günaydın kızlaaaaar iyi pazarlar opuyorumnanaktan
bugün sabah uyandığımda moralim bozuktu biraz öğlene doğru kendimi tutamadım ağladım biraz sonra kendi kendime ben mutsuzum o nie mutlu olsun peki bnm mutsuzluğumla diyerek ona bi mail yazdım halbuki hiçbi şey yazmamaya kararlıydım ama içimdekiler canımı acıtmaya başlamıştı ve onları içimden atmam gerekiodu. içimden ne geliyosa iyi ve kötü olan her şeyi yazdım ona döktüm içimdekileri ne kdr 5 para etmez bi adam olduğunu ve bana yaşattıklarının hesabını ömrünün sonuna kdar ödemesini ne kadar istediğimi yazdım hiç bi zamn mutlu olmamasını ne kadar istediğimi... bunları yazarken ağladım ama şimdi rahatladım =))) artık kendi kendimi yemicem o bunları okuduğunda kendi vicdanıyla kalsın başbaşa :)

Çok iyi yapmışsın canım en azından içindekileri ona dökmüşsün bundan sonra o üzülsün tabi o eylemi yapacak kadar vicdanlıysa.Bugünden sonra kendi yoluna bak yeni insanlar tanı sevdiğin işlerle uğraş inan unutacaksın.Belki bir iki ay sonra bu ağlamnalarına güleceksin.Kendine iyi bak ve iyi davran

Ben bir çok kez oylama yaptım..Lakin benim facebook üyeliğim olmadığı için kabul edilmedi...

Sosyal projeniz çok güzel,yürekten tebrik ediyorum...Keşke İstanbul'da olsam seve seve gelirdim...İsatanbul dışında oturanlar ne yapabilirler hamur işi dışında..??

Ben en iyisi konuya bakayım...

Son düzenleme:
BEYZUS'UM nasılsın.? döndünmü yuvana..?

Havalarda bayağı soğudu diimi..burası idare eder gibi..ÇAy var üzerinde demleninceye kadar bakayım dedim..seni gördüm sevindim...:))

Geçmiş olsun demek istiyorum sana;çünkü hafif bir grip oldun ve kendi ilacını kendin yaptın ve iyileştin diye kabul etmek istiyorum.
Değer bilmez bir insansa eğer; ki öyle görünüyor seninde dediğin gibi üzülmenin gereği yok.Senin gibi birini kırdığı ve kaybettiği için o üzülsün.Umarım seni çok sevecek ve değerini bilecek değer vereceğin bir insan evladıyla en kısa zamanda tanışır ve çooook mutlu olursun.....Sakın kendini çok üzme ;gençlik çok çabuk geçiveriyor.Bu günlerin kıymetini bilin ve sizleri kimsenin üzmesine izin vermeyin....
Kankacığım seni çok özlüyoruz canım.Umarım bir an önce sağlığına kavuşur aramıza daha sık gelebilirsin.
Diş tedavin boyunca Allah yardımcın olsun inşallah...Zor bir süreç ama sonunda rahat edeceksin ve sağlığına kavuşacaksın..
Bugün evime döndüm canım.Bu akşam itibariyle sporumada başlayacağım.kaydirigubbakcemile2Topiğimiz gurur duyulacak derecede spora önem veriyor ve sonuç alıyor.Bende ihmal etmemeliyim.
Anacığım yaşımızı sorun etme diyorum sana kaç keredir.Bak topiğimiz çıtır kaynıyor karış araya olsun bitsin;zaten sağolsun gerçek çıtırlar bize de çıtır muamelesi yapıyor.bayanssulusmilebayanssulusmileDaha ne isteriz.....

Rahatlamana çok sevindim canım;ne sebeple olursa olsun.Önemli olan senin kendini iyi hissetmen..Şeniz

Son düzenleme:
BEYZUS'UM nasılsın.? döndünmü yuvana..?

Havalarda bayağı soğudu diimi..burası idare eder gibi..ÇAy var üzerinde demleninceye kadar bakayım dedim..seni gördüm sevindim...:))

Döndüm canım........İyiyim.Sen nasılsın....
Çok soğudu havalar gerçekten.Bu ayda İstanbul bu derece soğumazdı.Uzun ve çetin bir kış olacakmış;uzmanların ön görüsünü dinlemişsindir tv den.Benim oturduğum semt İstanbul dışında trakyaya yakın.İstanbul'a yağmur yağsa buralarda kar yağar ;uzmanların dediği çıkarsa bu kış karlar kraliçesi olacağım....bayanssulusmile

Zeynep ve BEYZUS ayrılmayın foto yükleyeceğim...

Bugün o kadar yorulduki oğluş..Akşam oturuyoruz bir baktık uyumuş,canım benim...

Son düzenleme:

Güzel kızım benim.:) havayı güzel görünce,dışarıdaydık..güzel bir gündü...

Son düzenleme:
canım benim ya..tam bir melek..allahım gülen bir çocuk yada uyuyan bir çocuk kadar insanı ne mutlu edebilir..allah analı babalı büyütsün.sağlıkla ve mutlulukla.vede şansı bol olsun..amin..

Bendeniz..:))) Kollara dikkat ediniz pehlivan gibiler,maşallah...:))

Son düzenleme:
kaderini güzel yazsın..hep birlikte mutlulukla.
ehh yEnacığım seni ne zaman görebileceğiz.msn de seni ekledim.ama davetime cevap gelmedi.profilin görünmüyor..yoksa hala sır mı kalacaksın.allah bağışlasın canım arkadaşım.sen örnek bir annesin..vereliniortak

Son düzenleme:
canım benim ya..tam bir melek..allahım gülen bir çocuk yada uyuyan bir çocuk kadar insanı ne mutlu edebilir..allah analı babalı büyütsün.sağlıkla ve mutlulukla.vede şansı bol olsun..amin..

Sağol zeynepçim...allah razı olsun...Ne güzel dualar etmişsin, canım benim...

Zeynepçim kızımı alıntı yapmışsın ya...Rica etsem silermisin..Kalmasın netde...

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım...Evet 12 yaşında teyzesi..

Bu arada msnden bende kayıtlısın ama..bir yanlışlıkmı var acaba..bana tekrar adresini gönderirmisin özelden canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…