Bence tartını değiştirmende fayda var :)
Ben diyete başlamadan önce hep evdeki tartıda tartılıyordum ve kendimi er daim 6 kg az zannediyordum. Sonra gerçek anlamda diyet yapmaya karar verince dijital bir tartı aldım ve gözlerime inanamadım akannehir
Bu sabah yeni tartıda 91.7 kg çıkarken eskisinde 85'lerdeyim :)
günaydın kızlaaaaar iyi pazarlar opuyorumnanaktan
bugün sabah uyandığımda moralim bozuktu biraz öğlene doğru kendimi tutamadım ağladım birazsonra kendi kendime ben mutsuzum o nie mutlu olsun peki bnm mutsuzluğumla diyerek ona bi mail yazdım halbuki hiçbi şey yazmamaya kararlıydım ama içimdekiler canımı acıtmaya başlamıştı ve onları içimden atmam gerekiodu. içimden ne geliyosa iyi ve kötü olan her şeyi yazdım ona döktüm içimdekileri ne kdr 5 para etmez bi adam olduğunu ve bana yaşattıklarının hesabını ömrünün sonuna kdar ödemesini ne kadar istediğimi yazdım hiç bi zamn mutlu olmamasını ne kadar istediğimi... bunları yazarken ağladım ama şimdi rahatladım =))) artık kendi kendimi yemicem o bunları okuduğunda kendi vicdanıyla kalsın başbaşa :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html
Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan
Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...
Geçmiş olsun demek istiyorum sana;çünkü hafif bir grip oldun ve kendi ilacını kendin yaptın ve iyileştin diye kabul etmek istiyorum.uzun zamandır pek bişey yazmıyorum farkındayım... sizlerle paylaşmak istediğim bi durum var. dün hayarımda ilk defa bir erkek tarafından aldatılmanın, kandırılmanın ne olduğunu yaşadım. evet bu adam benim sevgilimdi... eski sevgilim diycem ama :) 2 senemi geçirdiğim, bi çok şeyini sırf onu sevdiğim için görmemezlikten geldiğim, kendimden sayamayacağım kadar fedakarlıklar yaptığım, emek harcadığım, kimi zaman benim canımı çok ama çook yakmasına rağmen benim onu kıramayıp üzemediğim gözünün içine baktığım, çok değer verdiğim sevdiğim adamdı... aşk acısı çekiyor muyum en azından şuanda hayır, gözümden tek bir damla bile düşmedi, ama çok kırımldım gururum çok kırıldı kendimi aptal gibi hissettim düştüğüm duruma üzüldüm sadece ama ağlamadım. bana ders oldu bir kere daha erkeklere ne kadar güvenmemem gerektiğini bu seferinde çok iyi anladım.
sabah uyandığımda yatağımın içinde oturup ölye uzuuun uzuun düşündüm, bu adam seni kandırıyodu yalanlar söylüyodu bu adam için hayatını mehfetmene değer mi? geri kala hayatını kendi kendine, kendi burnundan getirmene değer mi sen bunları hakedicek hiçbişey yapmamıştın ki sadece onu çoks evip elinin üstünde tutum gözünün içine bakmıştın, peki o sana ne verdi bunun karşılığında??? yepyeni bi hayata başlamaya karar verdim bugün :) herşey çok güzel olucak, asla bir daha onun için gözümden tek damla akmıycak. daha sıkı sarılıcam hayata ona inat yapıcam bunu, güzel bi hayat kurucam kendime ve yanımda gerçekten beni seven her koşulda yanımda benmle olacak beni onun gibi ağlatıp değersiz olduğumu hissetirmek yerine eliinin üstünde tutup kalbinde bana yer açabilecek adam gibi yanımda dumayı becerebilecek bi insan olucak ve ben onunla bu günlerimi yaşadıklarımı unutup çok mutlu olucam inanıyorum olucak bu. ben de mutlu olucambugüne kadar beni gerçekten seven kimse çıkmadı karşıma ama çıkıcak inanıyorum ben buna, bende hakediyorum bunu çünkü...
ona gelince, hakkımı asla ona helal etmicem bana bunları haketmediğim halde yaşattığı için...
siz benim ailem gibi oldunuz, ablalarım oldu burda kardeşlerim oldu hepinize teşekkür ediyorum ve size söz veriyorum dimdik ayakta kalıp o mutluluğu yaşıycam bende bigün.
Kankacığım seni çok özlüyoruz canım.Umarım bir an önce sağlığına kavuşur aramıza daha sık gelebilirsin.Bademciğim hoş geldin.topiğimizin enerji kaynağı,kızlar herkes erkenden kayboluyor.ben erken giremiyorum ama sizler hemen kayboluyorsunuz.geçmişe şöyle bir baktım.dün sağ alt arkadan üçdiş çektirdim.çekerken kırıldı ve üç düşü eti yararak cerrahi operasyonla alındı.bayağı kötü oldum.pazartesi 3 diş daha gidecek.2 diş kalana kadar hepsi 3'er çekilecek..allah büyük.ama yapılınca rahat edeceğim.çarşamba da eşimi götüreceğim.maaile dişçideyiz.yavaş yavaş rejime döndüm.
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim zeytinli kepek ekmeği.2 kaşık yumurtalı sucuk,dom.peynir.2 bardak açık çay
ara,1 dlim kavun
akşam:bir kase tavuk çorbası 1 dilim kepek ekmeği,3 sigara böreği
ara 6 üzüm.2 bardak çay
çok geç kalktığım içim sabah ve öğle aynı anda hallediliyor.akşam misafir geldi.onlara hazırladıklarımdn h,ç almadım..
hepinizi öpüyorum..meyra YENA,MİYO BAYAĞI İYİ GİDİyorsunuz..Beyzusum hala dönmemiş..kızlar diğerlerinizin adını unuttum.geriye dönüp bakacağım.ama kilo verenleri kutlarım..
Anacığım yaşımızı sorun etme diyorum sana kaç keredir.Bak topiğimiz çıtır kaynıyor karış araya olsun bitsin;zaten sağolsun gerçek çıtırlar bize de çıtır muamelesi yapıyor.bayanssulusmilebayanssulusmileDaha ne isteriz.....kelin meremi olsa başına sürermiş.bende senin gibi gece kuşuyum.sabah yattığım için öğlen kalkıyorum ve günün bereketi gidiyor.ama benimki zorunlu.eşim sabaha kadar uyumuyor.birde gece sürekli tuvalet olayı var.ama sen akşamları ayran iç yemekten sonra,yada melisa çayı.daha erken uyumana yardımcı olur.birde fashin tv deki mankenleri seyret.ve ben neden böyle olmuyayım diye iç geçir.belki motive eder.benim yaşımda biraz zor..
günaydın kızlaaaaar iyi pazarlar opuyorumnanaktan
bugün sabah uyandığımda moralim bozuktu biraz öğlene doğru kendimi tutamadım ağladım birazsonra kendi kendime ben mutsuzum o nie mutlu olsun peki bnm mutsuzluğumla diyerek ona bi mail yazdım halbuki hiçbi şey yazmamaya kararlıydım ama içimdekiler canımı acıtmaya başlamıştı ve onları içimden atmam gerekiodu. içimden ne geliyosa iyi ve kötü olan her şeyi yazdım ona döktüm içimdekileri ne kdr 5 para etmez bi adam olduğunu ve bana yaşattıklarının hesabını ömrünün sonuna kdar ödemesini ne kadar istediğimi yazdım hiç bi zamn mutlu olmamasını ne kadar istediğimi... bunları yazarken ağladım ama şimdi rahatladım =))) artık kendi kendimi yemicem o bunları okuduğunda kendi vicdanıyla kalsın başbaşa :)
BEYZUS'UM nasılsın.? döndünmü yuvana..?
Havalarda bayağı soğudu diimi..burası idare eder gibi..ÇAy var üzerinde demleninceye kadar bakayım dedim..seni gördüm sevindim...:))
iyi akşamlar kızlar ne var neyok kelebek artık diyete başlasan artık diyorum
canım benim ya..tam bir melek..allahım gülen bir çocuk yada uyuyan bir çocuk kadar insanı ne mutlu edebilir..allah analı babalı büyütsün.sağlıkla ve mutlulukla.vede şansı bol olsun..amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?