ister inan ister inanma ama sanki seni hep tanıyordum.gülüşündeki içtenlik,ne kadar gözlüklerinin arkasında da kalsa gözlerindeki sevecenlik ben bu genç kadını tanıyordum...kalbimin bir yerinde sana da.r çizdiğim resimle birebirsin.çok sevindim Yena hayal ettiğim gibisin..ben ne kolarını nede başka bir yerini görüyorum.ben sadece burdan sevgiyle dolu bir kalp görüyorum..
ister inan ister inanma ama sanki seni hep tanıyordum.gülüşündeki içtenlik,ne kadar gözlüklerinin arkasında da kalsa gözlerindeki sevecenlik ben bu genç kadını tanıyordum...kalbimin bir yerinde sana da.r çizdiğim resimle birebirsin.çok sevindim Yena hayal ettiğim gibisin..ben ne kolarını nede başka bir yerini görüyorum.ben sadece burdan sevgiyle dolu bir kalp görüyorum..
YENACIĞIM;
Bayıldım yavrularına.Maaşallah çok tatlılar.Kızımız çok güzel olacak belli.Barışımıza da erkeklik pek yaramış.Yakışıklı yavru....Allah tüm yavruların bahtını açık ve güzel yazsın inşallah;nice mürvetlerini görün....:Saruboceq:
Sende kollara takma bence.Çok güzel görünüyorsun.Vallahi kilonu bilmesem inanmayacağım.Hiç göstermiyorsun.
Üçünüze de...ŞenizŞenizŞeniz
Canım benim yaaa...İnan şımartıyorsun beni..Nasıl mutlu oldum anlatamam...Allah razı olsun,Allah çektiğin acıların mükafatını versin..Seni çok seviyorum..
Seni ve beyzus'u tanımayı çok istiyorum...
Her harfine;tüm duygularına ve yorumlarına katılıyorum....
Yena'nın çocukları çooook şanslı....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yena nasıl silinecek.edite bastım.sebep ve başlık kısımlarını doldurdum ama düzelmedi
Canım BEYZUSUM benim,çok sağol,çok şekersin...Çocuklarım için söyledikleriniz için Allah razı olsun,amin diyorum...
Eşim resim çekerken sürekli omuz hizamdan çek deyip duruyorum..kaydirigubbakcemile3benim normalde yüzüm ufak zaten,hele zayıflayınca kaşık kadar kalıyor..a.s
Ben de can-ı yürekten amin diyorum canım.
Tüm dualarım çocuklar ve yaşlılar için....
Tabii tombalaklar için de dua ediyorum...İhtiyacımız varrrrr.........
Yüzünün ufak olması çok güzel.Kiloyu göstermiyor.Bende bir surat var servis tabağı gibi...delikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı
Her harfine;tüm duygularına ve yorumlarına katılıyorum....
Yena'nın çocukları çooook şanslı....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet..ben de çok şanslıyım saraylara layık bir kankam can yoldaşım Yena ve gelince Yasafat var.daha ne istiyeyim..kanki soğuktan kaçtın ama soğuğamı yakalandın.bizim buralar bile soğudu.kimbilir belki bu yaz ortak biryerde buluşuruz.ben ortadayım fakirhanemde sizleri sevgiyle ağırlarım.(laf aramızda çiğ böreğim dillere destan.ona göre):teytey:
Gerçekten öyle ama....Eşim bana bazen ay yüzlüm der.(sevgi gösterisi olarak) Ben tabii bu ay'ın dolunay olduğunu bilirim,çünkü bazen sevgisi abarınca mehtap yüzlüm der.İltifatkar erkekciğim.SONUÇ: Suratım servis tabağı boyutunda.Resimlere bakma sen en iyi olanlarını gösteriyorum size.Avatardaki gençlik resmim:roflol::roflol:
:roflol: :roflol:Servis tabağımı..Hay Allahım yaa..Sen insanı öldürürsün ..:roflol:Çok güldüm inan..:roflol: :roflol:
Ayrıca resimlerinde hiiç öyle değilsin haksızılık etme kendine,işte bitaneside avatarında...Öylemi değil..
evet..ben de çok şanslıyım saraylara layık bir kankam can yoldaşım Yena ve gelince Yasafat var.daha ne istiyeyim..kanki soğuktan kaçtın ama soğuğamı yakalandın.bizim buralar bile soğudu.kimbilir belki bu yaz ortak biryerde buluşuruz.ben ortadayım fakirhanemde sizleri sevgiyle ağırlarım.(laf aramızda çiğ böreğim dillere destan.ona göre):teytey:
Çiğ börek mmmmmmm yanında çay,daha noolsun...bende yumurtalı köfte yoğururum..
BEYZUS ne yapmak ister bilmiyorum..Ooooooh yanında su katılmamış muhabbet,Harika olur yaaa...
Bugün tahinli kurabiye yaptım,çok güzel oldu,onuda yaparız isterseniz..
Çiğ börek mmmmmmm yanında çay,daha noolsun...bende yumurtalı köfte yoğururum..
BEYZUS ne yapmak ister bilmiyorum..Ooooooh yanında su katılmamış muhabbet,Harika olur yaaa...
Bugün tahinli kurabiye yaptım,çok güzel oldu,onuda yaparız isterseniz..
şimdiden havaya girdim.şöyle sıcak bir yaz günü ama yakmayan cinsinden.sahilde buluşmuşuz.sizi alıp bize getiriyorum..çayın kıskanacağı sıcaklıkta bir muhabbet...sanki ayrılmışda kavuşmuş gibii..ben tahinli kurabiyeyi bilmiyorum.yumurtalı köfte acaba benim kürt köftesi diye bildiğimmi?hani aynı etsiz çiğ köfte hazırlanıp içine bol yağa kırılıp iyice karıştırılmış yumurta ilave edilip yoğruluyor..böyle biliyorum.ama yapmıyorum..ama siz gelin de ne isterseniz yaparım..
kızlar bana izin üç sele çamaşır var asılacak..hepinizi öptüm..
şimdiden havaya girdim.şöyle sıcak bir yaz günü ama yakmayan cinsinden.sahilde buluşmuşuz.sizi alıp bize getiriyorum..çayın kıskanacağı sıcaklıkta bir muhabbet...sanki ayrılmışda kavuşmuş gibii..ben tahinli kurabiyeyi bilmiyorum.yumurtalı köfte acaba benim kürt köftesi diye bildiğimmi?hani aynı etsiz çiğ köfte hazırlanıp içine bol yağa kırılıp iyice karıştırılmış yumurta ilave edilip yoğruluyor..böyle biliyorum.ama yapmıyorum..ama siz gelin de ne isterseniz yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?