Şahane bir görüntü belirdi gözlerimin önünde ...Ne güzel olur gerçekten biraraya gelebilsek...
İnanmayacaksınız belki ama ben pek hamur işi yapmayı bilmem.Kısır ve patates salatasını güzel yaptığımı söylerler.Güzel makarna yaparım...Ekşimikli biber istermisin Yena ???.Kepek ekmeği ile yeriz.Sınırsız çay ve 2-3 adetbirde sizler..Daha ne olsun.
Düşünmesi bile güzel...
Oooyyyy oyyyyy,kısırmı didin,patates salatasımı didin...ayol obez olmak ne yaman çelişki..her şeymi sevilir,istenir...:))))
Beyzusçum iki gündür ekşimkli biberden yapıyorum kahvaltıya,çoluk çocuk yiyoruz ayıla bayıla..Hele kızım bayıldı..Ben yumurta kırdım..nefis bişey oldu..:) Eşimde çok sevdi..Ekşimik diyorum,o ne demek diyo bana..:))) Sonra lor dedim, haaaa yapıyor..:roflol:
meruse,nasılsın nasıl gidiyor yüzme.??
YENACIĞIM ;
Sana gece gece bir batı trakya böreği tarifi vereyim mi? Aslında hem börek hem tatlı.Öğren ama yapma çooookkkk kalorili.Bizde bayramlarda yapılır.Tabii bal kabağı bulunan bayramlarda.
Tatlının etnik adı(pomakça) TİKVENİK....Türkçesi BALKABAĞI BÖREĞİ.
Tuzsuz börek yufkası hazırlanır.
Bal kabağı rendelenip az şekerle pişene kadar kavrulur.
Balkabağı rendesi yufkaların arasına döşenir veya kol böreği şeklinde hazırlanır.(kol böreği şeklini tavsiye ederim)
Yufkanın araları ve üzeri az yağlanır ve üstü kızarana kadar pişirilir.
Sıcakken üzerine şerbet serpilir.Avucuna şerbet alıp üzerine biraz serpiyorsun.Haşlama şeklinde dökmüyorsun.Biraz ısalnması yeter.Ilıkken üzerine başka bir tepsiyi kapak gibi örtüp soğumasını bekliyorsun.Süper bir lezzet oluyor.
simdilik iyi yenacim haftada 1 defa 2 defada fitness bakalim sabah yine fitness ver bakalim insallah boyle devam ederiz ama malesef bogazim hala acik cok fazla kisamiyorum en azindan aksamlari yani en zorda aksam.
sen nasilsin?
BEYZUSÇUM aldım tarifi..hazır yufkayla olur değilmi...?
Bal kabağı çok faydalı,yemezsem bile yapmayı düşünüyorum,çocuklar için..
Çünkü normalde yaptığım kabak tatlısını yemiyorlar..Bir kez çorbasını denedim tarhana diye yutturayım dedim..Olmadı..:))))
Çok sağol canım benim...
Çok iyi canım yaptığın sporlar harika...
Bende bugün epey abarttım yemekte..Olsun önemli olan uzatmamak..:))
beyzus cum çok teşekkür ederim okurken çok mutlu oldum güldüm :)) hatta teşekkür ederim :) çok doğru sölemişsin hafif bi gripal durumdu ve geçti gitti :))Geçmiş olsun demek istiyorum sana;çünkü hafif bir grip oldun ve kendi ilacını kendin yaptın ve iyileştin diye kabul etmek istiyorum.
Değer bilmez bir insansa eğer; ki öyle görünüyor seninde dediğin gibi üzülmenin gereği yok.Senin gibi birini kırdığı ve kaybettiği için o üzülsün.Umarım seni çok sevecek ve değerini bilecek değer vereceğin bir insan evladıyla en kısa zamanda tanışır ve çooook mutlu olursun.....Sakın kendini çok üzme ;gençlik çok çabuk geçiveriyor.Bu günlerin kıymetini bilin ve sizleri kimsenin üzmesine izin vermeyin....
Kankacığım seni çok özlüyoruz canım.Umarım bir an önce sağlığına kavuşur aramıza daha sık gelebilirsin.
Diş tedavin boyunca Allah yardımcın olsun inşallah...Zor bir süreç ama sonunda rahat edeceksin ve sağlığına kavuşacaksın..
Bugün evime döndüm canım.Bu akşam itibariyle sporumada başlayacağım.kaydirigubbakcemile2Topiğimiz gurur duyulacak derecede spora önem veriyor ve sonuç alıyor.Bende ihmal etmemeliyim.
Anacığım yaşımızı sorun etme diyorum sana kaç keredir.Bak topiğimiz çıtır kaynıyor karış araya olsun bitsin;zaten sağolsun gerçek çıtırlar bize de çıtır muamelesi yapıyor.bayanssulusmilebayanssulusmileDaha ne isteriz.....
Rahatlamana çok sevindim canım;ne sebeple olursa olsun.Önemli olan senin kendini iyi hissetmen..Şeniz
banu cum sana da çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız ve sizleri iyi ki tanıdım, yanımda olduğunuz için de HEPİNİZE teşekkür ederim sizleri seviyorum :)Çok iyi yapmışsın canım en azından içindekileri ona dökmüşsün bundan sonra o üzülsün tabi o eylemi yapacak kadar vicdanlıysa.Bugünden sonra kendi yoluna bak yeni insanlar tanı sevdiğin işlerle uğraş inan unutacaksın.Belki bir iki ay sonra bu ağlamnalarına güleceksin.Kendine iyi bak ve iyi davran
simdilik iyi yenacim haftada 1 defa 2 defada fitness bakalim sabah yine fitness ver bakalim insallah boyle devam ederiz ama malesef bogazim hala acik cok fazla kisamiyorum en azindan aksamlari yani en zorda aksam.
sen nasilsin?
gunaydin citirlar.keyifler nasil?
Bendeniz..:))) Kollara dikkat ediniz pehlivan gibiler,maşallah...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?