Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar
Yine karanlık bir erzurum sabahı ve yinee saati 7 sanarak uyanışım ve 11 olduğunu görünce şok geçirişim. Ne güzel hayallerim vardı sabah eşofmanlarımı giyip mp3 kulağıma takıp yürüyerek spor salonuna gidecektim görüşmek için dönerkende ankara simidi alıp gelecektim mafoldumben ama bu karanlık ve soğuk havada değil dışarı çıkmak dışarıya bakmak bile istemiyorum :sinifsinif:
Dün akşam kaloriferlerimiz yanmaya başladı kış geldi artık ve bu sene çok çetin geçecek Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

ama ama ama yenaaaaaaaaa ben göremedimmmm seniiiii yine ekleee noluuuurrr mafoldumben

Ben göremedim ben göremedim :sm_confused:

Tamam on-lıne olduğumuzda yüklerim,görürsünüz gül cemalimi...kaydirigubbakcemile3

Temizliğe kalkıştım,cumartesi mevlüt okutucağız..ama hiiç canım istemiyor şimdi perdeler yıkanıyor..camlar silinecek,küçücük evde dünya kadar cam var yaa....

Son düzenleme:
slm kızlar bende başlıcam artık yeter kızım 4 aylık olacak nası beceriyosam 9 aylık kiloma ulaşmama az kaldı dahiyane yeteneğe sahibim bu konuda millet hamileyken kilo alır ben doğurunca alıyorum 96 kiloyum uff nası verecem çok acıkıyom el atın banada acayip motivasyona ihtiyacım var

Bugünkü menüm:

2 dilim beyaz ekmek = 30 gr

100 gr beyaz peynir = 1 gr

1 fincan şekersiz türk kahvesi = 0

2 bardak şekersiz çay = 0

1 şişe soda = 0

1 porsiyon inegöl köfte = 2 gr

1 dilim kepekli ekmek = 7 gr

1 kase yoğurt = 7 gr

10 adet çubuk kraker = 12 gr

Toplam : 59 gr karbonhidrat aldım.

Hedefim 50 grdı ama 70 benim için üst sınır olduğundan sorun değil :) Sınırı aşmadım. Bu saatten sonra bir şey yemeyeceğim. Çok acıkırsam belki yarım elma :)

İkinizde tekrar hoşgeldiniz güzel hanımlar......Çok sevindim sizleri gördüğüme....
a.s.a.s.a.s.a.s.
Namem Allah kolaylık versin canım.Neyse atlatmışsın zor günleri....

Nursenacığım;sende moralini bozma canım buradayız işte bak seni bekledik beraber veririz kiloları.....

İkinizinde güzel yavrularınızı öperim...:ecrin_bebek:Şeniz

Hoşgeldin :1hug:

Bugüne kadar herhangi bir diyet girişimin oldu mu? Kilo verdin mi hiç?

kızlar kaç kilo verince kilo vermesi durur ? sizinkiler kaç kilo verince durdu ben başlayıdan beri 6 kilo odu ve kio vermem duraklayacak diye korkuyorum inşallah 90 kilo oluca çoj az duraklar diye dua ediyorum

...

Hedefim 50 grdı ama 70 benim için üst sınır olduğundan sorun değil :) Sınırı aşmadım. Bu saatten sonra bir şey yemeyeceğim. Çok acıkırsam belki yarım elma :)

Karbonhidrat diyeti yapıyorsun galiba bilmiyorumkismile o gr dediklerinde puan herhalde :uhm:
Yaklaşık 15 gün o diyeti uygulayan biri olarak şunu söyleyebilirim proteinin fazlasıda zarar sempatiksalakcinni ama menün çok güzel başarırsın ve hedefine ulaşırsın umarım kaydirigubbakcemile2

Ya aslında yukarda biri yazmıştı adını hatırlayamıyorum doktorun dediği gibi 3 ayda 1 olmasa da ayda 1 tartılmak daha mantıklı. Ben sürekli bahsettiğim o yıllar öncesinde verdiğim 30 kg döneminde ayda 1 kere tartılıyordum ilk ay 11 kg vermiştim sonraki ay 9 sonraki ayda 8-9 falan yani bir anda 11 kg eksildiğini görünce daha çok motive oluyor insan ama günde aldığı 200 gr kafaya takınca rejim hevesi kaçıyor. ayda 1 olmasa da 15 günde 1 tartılmak daha iyi sanki :uhm:

kızlar kaç kilo verince kilo vermesi durur ? sizinkiler kaç kilo verince durdu ben başlayıdan beri 6 kilo odu ve kio vermem duraklayacak diye korkuyorum inşallah 90 kilo oluca çoj az duraklar diye dua ediyorum

Ben 10 kilo verince duraklama yaşadım.

Evet diyeti yaparken proteini abartmamaya dikkat ediyorum :) Elimden geldiğince yapacağım artık :)

Gittiğim doktor 3 ayda bir tartıya çıkmamı istedi ama sonunda 1 ayda anlaştık :) Psikolojik etkileri varmış ayda bir kez tartıya çıkmanın. Her gün tartılırsan kilo vermeyi zorlaştırıyormuşsun. Ben her sabah tartıya çıkan biriyim ama artık mecburen sabredeceğim :)

Sen şu an hangi diyeti yapıyorsun? kaydirigubbakcemile2

merhabalar benim diyetimde süper gidiyor 1 haftada 3.5 kilo verdim.Tabi ilk haftta diye olma olasılığı yüksek leslie devam ediyor sabah akşam 5 mil tamamlıyorum inşallah bıkmam.Desteklerinizi bekliyorum

inşallahh vericem ama boğazımı tutamıyom acayip iştah var inşallah frenlerimmm bende çok sevindim bu topiğe geldime kimse kalmamış sen yurdusum ve yena var sanırım başka varmı eskilerden bonus citol daha daha adını hatırlayamadığım tığ gibimi oldular yoksa
Hoşgeldin :1hug:

Bugüne kadar herhangi bir diyet girişimin oldu mu? Kilo verdin mi hiç?
bu topikte 95 ten 82 ye inmiştim doğumla birlikte geri 96 olduk delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…