Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar benim diyetimde süper gidiyor 1 haftada 3.5 kilo verdim.Tabi ilk haftta diye olma olasılığı yüksek leslie devam ediyor sabah akşam 5 mil tamamlıyorum inşallah bıkmam.Desteklerinizi bekliyorum

Çok güzel :) İnşallah böyle devam eder opuyorumnanaktan

Ben de şimdi 2 mil yaptım geldim kaydirigubbakcemile2 Mutlaka faydası vardır a.s

bu topikte 95 ten 82 ye inmiştim doğumla birlikte geri 96 olduk delikafadulden

82 mi? delikafaduldenO ne kadar güzel bir rakam öyle kaydirigubbakcemile3 Bir kere başardıysan yine başarırsın emin ol :) Ama istersen kilo çizelgesi yap, seni daha iyi takip edelim a.s

Sen şu an hangi diyeti yapıyorsun? kaydirigubbakcemile2

sempatiksalakcinni ben mi ? diyet mi ??? o da ne sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ben 10 gündür kendimi de rejimi de sermiş durumdayım ama çok mutluyum meğer ne kadar sıkıyormuşum kendimi resmen psikolojimi bozmuşum ya :sinifsinif: psikolojimi hazırlama evresindeyim tekrar sıkıca sarılmak için nefes alıyorum boshayallersmile biliyorum kilo almış olarak başlayacağım rejime ama sağlığım herşeyden önemli yerimseniben kafayı yemiş bir zayıf olmaktansa sıyırmamış şişman olmayı tercih ettim sempatiksalakcinni ama en kısa sürede sağlıklı bir rejimle dönmeyi planlıyorum Allahın izniyle :Saruboceq:

Önemli olan kendini hazır hissetmen :) Kendini hazır hissettiğinde senden çok iyi performans bekliyorum ama

Evde mis gibi börek kokuları var ve ben yiyemiyorum delikafadulden Annem de ne zaman ben adamakıllı bir diyete başlasam pasta börek yapıyor cokacimcoook İnadına mı yapıyor acaba kaydirigubbakcemile3 Allah beni yemeklere karşı sabırla sınıyor kaydirigubbakcemile3

Canım çok zor günler geçirdiğini biliyordum..Rahat nefes almana sevindim...

Allah şifa ve uzun ömürler versin anneciğine...

YENACIĞIM;
Büyük olarak elimi gönderdim.Bende güzel yanaklarından öperim.....ŞenizŞeniz

http://img411.imageshack.us/img411/7509/cakhmx4tih1.gif

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan Şeniz

nursena merhaba,
hadi sen doğum yaptında aldın..:)) Biz hiç birşey yapmadığımız halde..3 verip 5 alıyoruz...:)))) Yurudusumda yok,bir tek ben ve beyzus varız inatla burdayız..:roflol:

Bahar burdamısın canım...

................

Son düzenleme:

hep öyle olur zaten ama sabret

SlmlaRR!!
Ben yine cozutmuş durumdayım..Evde arkadaşın annesi var,teyzem sağolsun baklava börek yemek vb vs döktürüyor sempatiksalakcinni Ben de yiyorum aklinialirimsmile Yürüyüş de fazlaca yapıyorum;ama cuma günü kilo almış olmasam bari yyaaw eyvahedigeldismile

Ben sabah 2mil akşam 3 mil yapıyorum fazla değil dimi?Acelem var kilo vermek için

Aynı acele ve telaş bende de var kaydirigubbakcemile3Leslie'nin günlük 11-12 millik spor planı vardı yani günde 11-12 mil yapılabilir. Önemli olan kendini kötü hissetmemen. Ben fazla yapınca birkaç gün rahat yürüyemiyorum :roflol:Özellikle diz kaldırma hareketleri yoruyor bir süre sonra :)

Şu an hangi diyeti yapıyorsun?

Çok iyi yapıyorsun kesin kararını ver öyle başla psikoloji daha önemli bende bir sene dieti bıraktım 15 kilo aldım ama şimdi tekrar başladım ve böyle olduğu içinde mutluyum çünkü karar verdim...

Ortalarda görünmediğin zamanlarda cozutmuş olduğunu anlıyorum zaten ben
Hani menün nerede ? sositososito

İyi bari sevindim bende çok ağrı yapmadım tabi oturup kalkarken biraz acıyo ama heralde haftaya geçer.bu arada rejimim çok rahat ve keyifli.
sabah: 1 dilekm peynir dom sal
ara:1 mandalina
öğlen:1 tabak çorba 1 dilekm ayran
ara:meyva veya 5 diiet büsk
akşam:1 tabak kıymalı sebze yemeği 1 dilekm yoğurt
ara:süt veya meyva
ben bu hafta bu listeyle 3.5 kilo verdim

Ortalarda görünmediğin zamanlarda cozutmuş olduğunu anlıyorum zaten ben
Hani menün nerede ? sositososito
Yazayım hemen menümü..
cokacimcoook
KAHVALTI bir dilim kaaa ekmek,domates,salatalık,peynir -klasik az diyet bi kahvaltıydı kısaca-
ÜÇ SAAT sonra iki dilim baklava laelaelaelaelae
ÜÇ SAAT sonra yarımdan acuk fazla simit-dışardaydım da-
AKŞAM bir dilimden acuk fazla börek,domates,peynir,üç kaşık yoğurt,iki dilim baklava
BİR SAAT kaa sonra bir kupa kahve bi avuç fındık
Spor daa 2 saat tempolu yürüyüş kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

Seni çok ama çok tebrik ederim :sm_cool: Aynı irade ve başarıyı kendimden de bekliyorum :):içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…