Yazayım hemen menümü..
cokacimcoook
KAHVALTI bir dilim kaaa ekmek,domates,salatalık,peynir -klasik az diyet bi kahvaltıydı kısaca-
ÜÇ SAAT sonra iki dilim baklava laelaelaelaelae
ÜÇ SAAT sonra yarımdan acuk fazla simit-dışardaydım da-
AKŞAM bir dilimden acuk fazla börek,domates,peynir,üç kaşık yoğurt,iki dilim baklava
BİR SAAT kaa sonra bir kupa kahve bi avuç fındık
Spor daa 2 saat tempolu yürüyüş kaydirigubbakcemile2
Denge kalorilerden yöne biraz daha ağır basmış ama yine de ÇOK büyük kaçamaklar yok :) Her gün listeni yaz lütfen kaydirigubbakcemile Yoksa cozutuyorsun benim gibi kaydirigubbakcemile3
Seni çok ama çok tebrik ederim :sm_cool: Aynı irade ve başarıyı kendimden de bekliyorum :):içelim:
Kilo takibi için süper bir site bak,öneririm yerimsenibenDenge kalorilerden yöne biraz daha ağır basmış ama yine de ÇOK büyük kaçamaklar yok :) Her gün listeni yaz lütfen kaydirigubbakcemile Yoksa cozutuyorsun benim gibi kaydirigubbakcemile3
Bu sene o kaa yoğun başladı ki,neyi ne zaman yiyorum,ne yiyorum birbirine girdi,bir de teyzee sağolsun çubuk kızı için yapıyor,arada biz de kaçırıyoruz :kedi:
kaydirigubbakcemile3Sağol canım inşallah pes etmem iki üç ay vaktim var bu site süper hergün yediklerimizi yazmakta süper motive ediyor.Eğer istiyorsan kesin başarırsın
Kilo takibi için süper bir site bak,öneririm yerimseniben
KiloTakibi.com - Online Kilo ve Kalori Günlüğünüz
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 dilek peynir dom sal
Ara 1 mandalina
öğlen 1tabak ıspanak çorbası 1 dilekm
ara 1/2 bard ayra 3 grisini
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği 1 dil ekm 4 yk yoğurt salata
Ara 1 bardak süt
2bardak yeşil çay mükemmel birşey süper bağırsak çalıştırıyo
Birde çok su içmeyi başarsam süper olucak
ayyy inşallah başarırım eşimde diyo ne olur gene zayıfla diye sana özel günlerde kıyafet almak istiyorum ama malesef bedeninden dolayı alamıyorum olmuyo ddddiye parfüm almak istemiyomuş beni gaza getiriyo ahhha inşallah inerim yaza kaynımın düğünü var ve herkez zayıf eşimin ailesinde en kilolu benim
82 mi? delikafaduldenO ne kadar güzel bir rakam öyle kaydirigubbakcemile3 Bir kere başardıysan yine başarırsın emin ol :) Ama istersen kilo çizelgesi yap, seni daha iyi takip edelim a.s
nursena merhaba,
hadi sen doğum yaptında aldın..:)) Biz hiç birşey yapmadığımız halde..3 verip 5 alıyoruz...:)))) Yurudusumda yok,bir tek ben ve beyzus varız inatla burdayız..:roflol:
günaydın kızlar kendime sonunda 1 pantolon aldım azcık dar ve biraz da rahatsız ediyo ama olsun belki 1 yıldır kendime pantolon almıyodum zaten en son pantolon alma teşebbüsüm sonucu ağlayarak mağazadan çıkmış ve diyete başlamıştım. bakın şimdi farkettim bu pantolonu o ağlayarak çıktığım mağazadan aldım tesadüfe bak demek ki içgüdülerim beni yine o mağazaya yöneltti.
günaydın kızlar kilotakibi.com sitesi sizde açılıyor mu bende açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?