Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze merhaba bugün erken kalktım kahvaltımı yaptım.Leslieyle 3 mil yürüdüm işimde bitti ohhh beeee şimdi gezme zamanı.
Bu arada kilo takibi bendede açılmıyo neden acaba?

günaydın kızlar kilotakibi.com sitesi sizde açılıyor mu bende açılmıyor

herkeze merhaba bugün erken kalktım kahvaltımı yaptım.Leslieyle 3 mil yürüdüm işimde bitti ohhh beeee şimdi gezme zamanı.
Bu arada kilo takibi bendede açılmıyo neden acaba?

Açılmadığı zaman mozilla firefoxtan açmayı deneyin o zaman açılıyor yerimseniben

Günaydın millleeett
Karlı dağlar arasından slmlar iletiyorum herkeslere bugün az da olsa güneş çıktı veee spor salonuna gidip kaydolmak için güzel bir gün. spora başladıktan sonra rejime de başlayacağım inşallaahh.

erzuruma kar yağdı demek trabzon'na yaklaştı desene inş bize geç gelir

Son düzenleme:
selam canlar=)))

ben geldim=)

1-2gündür giremiyordum, bugün girebildim sadece.
bizim kaloriferlerde sorun çıktı, herkesin ki yanıyo ama bizimki yanmıyo :1no2:
yarın usta gelip bakacak tekrardan....

donuyoruz 3gündür.... =((
pcnin olduğu yerde çok soğuk olunca hiç neti açamadım, zaten 3gündür genelde yorganın altındayım=)) donuyorum çünküüüü....
ben çok üşüyen biriyimdir zaten, yapı olarak. herkes 1giyerken ben 2giyerim...

ev buz gibi olunca sporda yapamıyorum, hiç yapamadım şuana kadar. belki biraz sonra yaparım 1defa.

sizler nasılsınız kızlar? neler yapıyosunuz bi kaç gündür?

geçmişde epey birikmiş, sizi sohbetciler siziii
şimdi gidiyimde bi geçmişi okuyuveriyim opuyorumnanaktan

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benimde aynen senin gibi, zayıflayıf gönlüme göre kendime bir pantolon almak hayallerimin arasında....boshayallersmile

diğer giysiler o kadar değil, pantolon sadece hayalle alıp giymeyi beklediğim...

Günaydınnn...Güzel bir gün diliyorum....a.s.

...

canım yenam opuyorumnanaktan

canım şu 1-2gündür nete giremediğim gün içersinde, sadece 5dklık öyle neti açıp kapatmıştım. giriş yapmadan kkya bakıp çıkmıştım sadece. o esnada da senin ilk fotolarını koyduğun ana denk gelmişim, gördüm o zaman fotolarınızı...
kalp kalbe karşıymış demek diyorum ben... bu kadar ayarlasan uymaz....
çok tatlısınız maşaallah ailecek canım=))

KRALİÇE, PRENS VE PRENSES.... =))) opuyorumnanaktan
MAŞAALLAH

Meyracım ne güzel sözler öyle, hehe ana kraliçe...

Siz nerede oturuyorsunuz? Çok soğuk diyosun ya,merak ettim..:)

meyracım inan herşey o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyosun bile hep söylüyorum yine söyleyeceğim "ÖZGÜRLÜK ONUN BEDELİNİ HERGÜN ÖDEYENİNDİR" bu sitede tanıdığım carnivaleden öğrenmiştim bu sözü ve altına imza da atarım. o kadar değerli ki bu söz her akşam kendime soruyorum sadece kilo vermek için değil hayattaki herşey için istediğim herşey için soruyorum onlara sahip olmak için bugün ne yaptım ne kadar çalıştım hergün bir şey yaparsak zaten 1 ay sonra 2 ay sonra 6 ay sonra her ne zamansa zaten istediğimiz şeye kavuşuyoruz. sadece o istediğimiz şey için şu an 5 dk sonra değil 30 dk sonra değil şu an bi şeyler yapalım gün bitmeden bazı bedeller ödeyelim zaten sonunda mukafatını alıyosun

bugün mukafatını m.spencerın 18 beden pantolununu giyen ben 12 beden pantolununu giyebilerek aldım 4-5 ay sonra 38 beden bir pantolonun içine girerek alacağım. ama bunun için bugün bir şeyler yapmam lazım

İyi akşamlar güzeller...
Kimse yok ama ben menümü yazayım dedim...Bu gün dışardaydım pek sağlıklı bir beslenme olmadı ama neyse.Sporumu ihmal etmedim .Çok değil ama az olsun devamlı olsun değilmi. 3 gündür 45 er dak yürüyüş bandında yürüyorum.Düştüğüm ayağım hafifçe zonklamaya başlayınca bırakıyorum.Yakında geçerde 1 saate çıkarırım inşallah...

SABAH: 2 Dilim kepekli ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates,biber
ÖĞLEN: 1 Tost,1 bardak ayran
AKŞAM: 1 Kase çorba,1 tabak zeytinyağlı pırasa.
Ara yapamadım.Gecenin ilerleyen saatlerinde meyva yerim diye düşünüyorum...

iyi akşamklar herkeze
yenacım bende görmedim bende görmek istiyorum
ekincik bravo sana insan ne kdar mutlu oluyor değilmi çok istediği kıyafeti aldığında 18 kilo vermişsin azda değil yaniii
iki gündür 6 da sonlandırıyorum yemeği akşam birtek elma mandalin yiyorum inşallah başarabilirim.ama regl olmadım daha karnımda acayip bir şişlik var kesin cuma günü tartıyada yansır

Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek peynir domates salatalık
Ara 1 elma
öğlen 1 tane simit ayran
Ara 1 mandalina
Akşam patlıcan yemeği 1/2 kase çorba 1dilim ekmek salata 4 yk yoğurt
Yatmadan önce 1 bardak süt
Hepinize iyi geceler...

beyzus ablacım menün harika bende yazayım kısakandım hemen
sabah buğday ekmekli tost beş zeytin ıhlamur dom salt
öğle bir dilim buğday ekmeği bir porsiyon kuru fasulye
akşam bir kepçe mercimek çorbası 4 yada 5 kaşık ev makarnası (kv yapmış yoksa makarnayı öğlen yiyordum)

arkadaslar su hareketlı resımlerı nerden buluyoruz yardım edersenız sevınırım bırde profl resmıme eklemek ıstıyoum onu nerden eklıyorum sımdıden tesekkurler

Harika gidiyorsun canım.Maaşallah.....
Sağol canım....Senin menünde iyi...Burada yazınca motivasyonum olumlu yönde etkileniyor.Eğer menümü paylaşmazsam kaçamak şansı artıyor sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…