arkadaslar su hareketlı resımlerı nerden buluyoruz yardım edersenız sevınırım bırde profl resmıme eklemek ıstıyoum onu nerden eklıyorum sımdıden tesekkurler
mrb arkadaslar ben geri dondum zeynep ,zalımı ,carnıvale ,yena...vs nerlerdesınızkımse yok mu?Cok utanıyorum :kedi: rejımı bırakmıstım ve tekrar kılo aldım ama sımdı kendımı topladım ve proteın dıyetıne basladım 6. gunumdeyım sımdıden 2 kılo verdım bıle yupppı ıyısallah bu sefer bırakmayacagım cunku ıstedıgı kadar yıyebılıyorum bu rejıme gore.Zeynepcımın destegıyle ger dondum topıge sız neler yapıyorsunuz ? carnıvale bı suru msj attım hıcbırıne cevap vermedın yoksa sendemı kacaksın benım gıbı?zalımı degıstı mı kılolar?zeynepcım opuyorum.taımadıgım arkadaslarada selamlar
Hoşdöndün yasafat a.s.
Şuan kaç kg sun :uhm:
Carnivale bizi terk etti temmuz ayında mafoldumben
Protein diyetinden bahsedemisin bana biraz :uhm:
İyi akşamlar güzeller...
Kimse yok ama ben menümü yazayım dedim...Bu gün dışardaydım pek sağlıklı bir beslenme olmadı ama neyse.Sporumu ihmal etmedim .Çok değil ama az olsun devamlı olsun değilmi. 3 gündür 45 er dak yürüyüş bandında yürüyorum.Düştüğüm ayağım hafifçe zonklamaya başlayınca bırakıyorum.Yakında geçerde 1 saate çıkarırım inşallah...
SABAH: 2 Dilim kepekli ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates,biber
ÖĞLEN: 1 Tost,1 bardak ayran
AKŞAM: 1 Kase çorba,1 tabak zeytinyağlı pırasa.
Ara yapamadım.Gecenin ilerleyen saatlerinde meyva yerim diye düşünüyorum...
beyzus ablacım menün harika bende yazayım kısakandım hemen
sabah buğday ekmekli tost beş zeytin ıhlamur dom salt
öğle bir dilim buğday ekmeği bir porsiyon kuru fasulye
akşam bir kepçe mercimek çorbası 4 yada 5 kaşık ev makarnası (kv yapmış yoksa makarnayı öğlen yiyordum)
mrb arkadaslar ben geri dondum zeynep ,zalımı ,carnıvale ,yena...vs nerlerdesınızkımse yok mu?Cok utanıyorum :kedi: rejımı bırakmıstım ve tekrar kılo aldım ama sımdı kendımı topladım ve proteın dıyetıne basladım 6. gunumdeyım sımdıden 2 kılo verdım bıle yupppı ıyısallah bu sefer bırakmayacagım cunku ıstedıgı kadar yıyebılıyorum bu rejıme gore.Zeynepcımın destegıyle ger dondum topıge sız neler yapıyorsunuz ? carnıvale bı suru msj attım hıcbırıne cevap vermedın yoksa sendemı kacaksın benım gıbı?zalımı degıstı mı kılolar?zeynepcım opuyorum.taımadıgım arkadaslarada selamlar
Merhabalarr
ben de gecen cuma diete basladim. 20 yasindayim. ilk defa dogru duzgun kilo vermeye niyetlendim ve vericem de. tabii ki diyetisyen kontrolunde yapiyorum cunku 40 kilo fazlam var ve kendi basima yapabilcegimi hic sanmiyorum. Ayrica dietisyenim cok tatli , kilomda azalma gorunce bana verdigi moralla motivasyonu 5e katliyo :)
ornek diet listelerine baktim da , ac kalmak zorunda degilsiniz aksamlari :) butun sebze yemeklerini pirinc ya da et koymadan sadece 1 kasik yag ile yaparsaniz , doyana kadar yiyebilirsiniz. Ornegin 1 kilo fasulyeyi 2 sogan 4 domates ve 1 kasik yagla yaptiktan sonra doyana kadar yiyebilirsiniz. Daha dogrusu yiyebilirmissiniz. Diyetinize karismak gibi olmasin ama ben geceleri tok uyuyup kilo verirken ,okudugum diyetler beni yazmaya zorladi :)
günaydın kızlar moralim 0 diyebilirim su anda cunku 1 haftadır ne diyet kaldı ne spor homiligırtlak yiyorum 1 kılo almısım benım marta kadar kılo vermem lazım cocuk ıcın esıme soz verdım ne yapcam bılmıorum acaba hamıle kalsamda sonra mı kılo versem dogumdan sonra yanı daha ıyı olmazmı????
geçmişi az biraz okudum.. hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim... hala gece uykularımız düzelmediği için yata kalka mal gibi olduk.... annelerrr ne zaman düzelecek bu durum 2 yaşa yaklaşıyoruz ama hala aynı durum....
günaydın kızlar moralim 0 diyebilirim su anda cunku 1 haftadır ne diyet kaldı ne spor homiligırtlak yiyorum 1 kılo almısım benım marta kadar kılo vermem lazım cocuk ıcın esıme soz verdım ne yapcam bılmıorum acaba hamıle kalsamda sonra mı kılo versem dogumdan sonra yanı daha ıyı olmazmı????
canım yaşın daha çok genç önce kilonu ver ondan sonra bebek düşün bende 112 kiloda hamile kaldım 126 ile doğum yaptım .inanki kendi ağırlığımdan ufacık bebeğimi zor taşıyordum merdivenleri zor inip çıkıyordum hiç olmazsa 100e düş öle bebek düşün derim benim fikrim tabii bende ikinciyi istiorum ama 1oo e düşersem inşallahgünaydın kızlar moralim 0 diyebilirim su anda cunku 1 haftadır ne diyet kaldı ne spor homiligırtlak yiyorum 1 kılo almısım benım marta kadar kılo vermem lazım cocuk ıcın esıme soz verdım ne yapcam bılmıorum acaba hamıle kalsamda sonra mı kılo versem dogumdan sonra yanı daha ıyı olmazmı????
geçmişi az biraz okudum.. hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim... hala gece uykularımız düzelmediği için yata kalka mal gibi olduk.... annelerrr ne zaman düzelecek bu durum 2 yaşa yaklaşıyoruz ama hala aynı durum....
yenacım benimde moralim bozuldu sabah sabah hiç kımıldama olmamış tartıda gerçi regl zamanım ondanda olabilir belki ama akşam nerdeyse krnımın içini kazındığını hissettim ama yine yemedim bir bardak süt içtim yattım çünki akşam 6 da yemek yemiştim oda yemek sayılırsa zaten dymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?