Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadaslar ben geri dondum zeynep ,zalımı ,carnıvale ,yena...vs nerlerdesınızkımse yok mu?Cok utanıyorum :kedi: rejımı bırakmıstım ve tekrar kılo aldım ama sımdı kendımı topladım ve proteın dıyetıne basladım 6. gunumdeyım sımdıden 2 kılo verdım bıle yupppı ıyısallah bu sefer bırakmayacagım cunku ıstedıgı kadar yıyebılıyorum bu rejıme gore.Zeynepcımın destegıyle ger dondum topıge sız neler yapıyorsunuz ? carnıvale bı suru msj attım hıcbırıne cevap vermedın yoksa sendemı kacaksın benım gıbı?zalımı degıstı mı kılolar?zeynepcım opuyorum.taımadıgım arkadaslarada selamlar

Hoşdöndün yasafat a.s.
Şuan kaç kg sun :uhm:
Carnivale bizi terk etti temmuz ayında mafoldumben
Protein diyetinden bahsedemisin bana biraz :uhm:

Hoşdöndün yasafat a.s.
Şuan kaç kg sun :uhm:
Carnivale bizi terk etti temmuz ayında mafoldumben
Protein diyetinden bahsedemisin bana biraz :uhm:

mrb canım dıyet bırakınca 116 ya cıktım gerı ama sımdı 112.4 oldum sanırım yarın bırdaha tartılırım bu dıyetı 2-3 sene once denedım 3-4 ay gıbı bı zamanda 18 kılo verdım 2 hafta suruyor bu proteın dıyetı sonra ayırma dıyetı yapıyorsun
ılk 2 hafta sadece et,tavuk,balık,yumurta,yağ,sucuk,salam,sosıs,marul,roka,maydonoz,tere,sıyah zeytın,peynır(yaglı olmalı) yenılıyor bunların dısındakıler yasak cay dahıl oda yasak .ıstersen hasla ıstersen kızart.tereyagı serbest ekmek yok

2 haftada 6-7 kılo verıyorsun .vucut suyu atıyor sonrada yag yakıyor.amaç su;vucuda sadece proteın almak bu proteınler karbonhıdratla yakılıyor bız hıc karbonhıdrat almazsak bu proteınlerı yakmak ıcın gereklı olan karbon. tı depoladıgımız yaglardan saglıyor vucud.ama karacıger ve bobrek sorunu olanlar yapamaz bu dıyetı.bırde kolestrolu yukseltmıyor cuku hıç karbonhıdrat almıyoruz.

2 hafta sonra sebzelerıde katıyoruz rejımımıze sdece bezelye,havuç,patates yok onlar karbonhıdrat grubuna gırıyor.aralarda etde yıyoruz ekmek ıstersek sabah kahvaltıda yalnı yanında peynır sut vs.proteın almıyorsun onun yerıne zeytın marmelat vs ye.ve sebze yemeklerıne pırınc,bulgur katarsan et katma daha dogrusu bulgursuz pırıncsız yap.

bu rejımlede ayda 3 kılo verıyorsun bunu selıntepe dıye bır arkadasımızda uyguladı.işe yarıyor.bol suyu unutmamak lazım.ve ıstedıgın kadar yıyorsun ve sık sık gunde 7-8 oun yıyorum

Merhabalarr
ben de gecen cuma diete basladim. 20 yasindayim. ilk defa dogru duzgun kilo vermeye niyetlendim ve vericem de. tabii ki diyetisyen kontrolunde yapiyorum cunku 40 kilo fazlam var ve kendi basima yapabilcegimi hic sanmiyorum. Ayrica dietisyenim cok tatli , kilomda azalma gorunce bana verdigi moralla motivasyonu 5e katliyo :)
ornek diet listelerine baktim da , ac kalmak zorunda degilsiniz aksamlari :) butun sebze yemeklerini pirinc ya da et koymadan sadece 1 kasik yag ile yaparsaniz , doyana kadar yiyebilirsiniz. Ornegin 1 kilo fasulyeyi 2 sogan 4 domates ve 1 kasik yagla yaptiktan sonra doyana kadar yiyebilirsiniz. Daha dogrusu yiyebilirmissiniz. Diyetinize karismak gibi olmasin ama ben geceleri tok uyuyup kilo verirken ,okudugum diyetler beni yazmaya zorladi :)

slm kızlar nbr bir bakayım napıyonuz dedim ama tam zamanında gelmişim yasafat gelmiş kız kuzu sana mesaj attım 4 gözle cvp bekliyorumolumunekankayizsmile özledim sizleri ya perşembe sabahı istanbula gidiyoruz çoooooooooooook mutluyum guclubacismile

Günaydın şişmandaşlar...

Henüz işleri bitiremedim...Düzgün beslenemediğim ve regl dönemim yine arıza yapmaya başladığı için tartı artı gösteriyor..her gün tartılmıyorum aslında,bugün tartılmak istedim..
Acaip moralim bozuldu...

Canım süper bir menü,tek eksiğin ara öğün...Pırasayı canım çekti bak..:))

Afiyet olsun..

derincim maşallah,sende gayet iyi beslenmişsin..Makarnada iki dilim ekmek yerine geçmiş...Zaten bizim kiloda olanların bir -iki dilim ekmek tüketmeleri gerekiyor her öğün...

yasafatçım hoşgeldiin yeniden...
Diyetin hayırlı olsun..

carnivale bıraktı,sanırım işlerinin yoğunluğundan,yada ona hitap etmedi burası..

Merhaba,

...

Son düzenleme:
günaydın kızlar moralim 0 diyebilirim su anda cunku 1 haftadır ne diyet kaldı ne spor homiligırtlak yiyorum 1 kılo almısım benım marta kadar kılo vermem lazım cocuk ıcın esıme soz verdım ne yapcam bılmıorum acaba hamıle kalsamda sonra mı kılo versem dogumdan sonra yanı daha ıyı olmazmı????

duygucum ben 94 le hamile kaldım 100 le doğum yaptım mart ayını kilo için bekliyorsan hiç bekleme derim zaten çok kilo almazsın hamilelikte bebişini kucağına alırsın rahat rahat gelirsin verirsin klocuklarınızemuszemus

geçmişi az biraz okudum.. hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim... hala gece uykularımız düzelmediği için yata kalka mal gibi olduk.... annelerrr ne zaman düzelecek bu durum 2 yaşa yaklaşıyoruz ama hala aynı durum....

haaa diyet falan soracaksanız gram gram gidiyor ama gidiyor... ilk yazmaya başladığımdan bu yana 8 kilo vermişim.... ama daha verecek çoookkkk kilo var -tatlicadiarzu-

namemcim benim oğlum 2,5 yaşında yeni yeni düzelmeye başladı uykusu..Dün gece mesela sabaha kadar uyudu...
Tabii değişiyor ,arada muhakak uyanıyor..kalkıp başını usulca okşayıp, hafifçe pışpışlayınca hemen uyuyor..

canım kısacası daha var deliksiz uyumana ...:))))

duygucum yaşın daha küçük,bence sağlıklı bir programla bizden çok daha rahat ve hızlı kilo verebilirsin..
Kilolu gebelikler daha riskli oluyor,örneğin diyabet gibi..

Ben 90 lı kilolarda hamile kaldım..Ama gebeliğe bağlı şekerim ve karaciğer yağlanmasından dolayıda son üç ayımı rahatsız edici boyutta kaşınarak geçirdim,buna bağlı ilaç kullandım...
Ama ne kaşınmak her tarafımı kanatır gibi kaşıyordum,kabus gibiydi,özellikle geceleri başlıyordu...

Ha bu arada 20 kilomuda emzirirken aldım..:)))

merhaba canım seninle aynı durundayız bende çocuk için kilo veriyorum.Ben bir kere hamile kaldım fakat düştü o dönem 112 kiloydum dr um merak etme kilolu gebeler daha az alıyor demişti tabi rahat olması için en azından 90 kilo bence yetrli sen şu an kaç kilosun.
Birde sana bir öneri hedefin çocuksa buzdolabının üstüne tatlı bir bebiş resmi as onu gördükçe yemiycem de en azından bunuda dene baktın veremiyorsun o zaman boşver hamile kalmaya en azından ben öyle yapıyorum.

Güne bugün güzel başladım lesliemi yaptım 45 dk o yüzden çok huzurluyum.Acaba günde bir kere yeterli olurmu ben akşamüstüde yapıyorum 2 millik olanı.Şimdilik hoşçakalın beni bekleyen bir tepe ütü var neyazıkki:sinifsinif:

yenacım benimde moralim bozuldu sabah sabah hiç kımıldama olmamış tartıda gerçi regl zamanım ondanda olabilir belki ama akşam nerdeyse krnımın içini kazındığını hissettim ama yine yemedim bir bardak süt içtim yattım çünki akşam 6 da yemek yemiştim oda yemek sayılırsa zaten dymamıştım.

canım yaşın daha çok genç önce kilonu ver ondan sonra bebek düşün bende 112 kiloda hamile kaldım 126 ile doğum yaptım .inanki kendi ağırlığımdan ufacık bebeğimi zor taşıyordum merdivenleri zor inip çıkıyordum hiç olmazsa 100e düş öle bebek düşün derim benim fikrim tabii bende ikinciyi istiorum ama 1oo e düşersem inşallah

hoşgeldin tekrar canım sorma aynı dert bizdede var 16 aylık oluyoruz cumartesi akşamı sabaha kadar uyuadık grip oldu kuzum . iki akşamdırda sürekli mızırdanıyor sabaha kadar deliksiz uyuyamıyorum gece yarısı alıyorum yanıma bende hiç olmadı poposunu pışpışlıyorum uyuyor emziğini atıyor ağzından sürekli onu veriyorum 10 sefer ağzına ağlıyor çünki diş çıkarıyor yine ondan heralde

Derincim Kesin regl dönemindendir...

Ben her gün tartılsam kafayı yerim inan...Çok takarım çünkü haftada iki kere tartılıyorum sadece..O bile çok aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…