kızlar beni de alın aranıza..ben yeni üye oldum...sayfayı nasıl kullanacağımıda bi türlü anlayamadı...gelen cevapları...konulara yaptığım yorumlara nereden baka bilirimmmmm
Derincim Kesin regl dönemindendir...
Ben her gün tartılsam kafayı yerim inan...Çok takarım çünkü haftada iki kere tartılıyorum sadece..O bile çok aslında...
Meyracım ne güzel sözler öyle, hehe ana kraliçe...
Siz nerede oturuyorsunuz? Çok soğuk diyosun ya,merak ettim..:)
meyracım inan herşey o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyosun bile hep söylüyorum yine söyleyeceğim "ÖZGÜRLÜK ONUN BEDELİNİ HERGÜN ÖDEYENİNDİR" bu sitede tanıdığım carnivaleden öğrenmiştim bu sözü ve altına imza da atarım. o kadar değerli ki bu söz her akşam kendime soruyorum sadece kilo vermek için değil hayattaki herşey için istediğim herşey için soruyorum onlara sahip olmak için bugün ne yaptım ne kadar çalıştım hergün bir şey yaparsak zaten 1 ay sonra 2 ay sonra 6 ay sonra her ne zamansa zaten istediğimiz şeye kavuşuyoruz. sadece o istediğimiz şey için şu an 5 dk sonra değil 30 dk sonra değil şu an bi şeyler yapalım gün bitmeden bazı bedeller ödeyelim zaten sonunda mukafatını alıyosun
bugün mukafatını m.spencerın 18 beden pantolununu giyen ben 12 beden pantolununu giyebilerek aldım 4-5 ay sonra 38 beden bir pantolonun içine girerek alacağım. ama bunun için bugün bir şeyler yapmam lazım
beyzus ablacım menün harika bende yazayım kısakandım hemen
sabah buğday ekmekli tost beş zeytin ıhlamur dom salt
öğle bir dilim buğday ekmeği bir porsiyon kuru fasulye
akşam bir kepçe mercimek çorbası 4 yada 5 kaşık ev makarnası (kv yapmış yoksa makarnayı öğlen yiyordum)
.......... Burada yazınca motivasyonum olumlu yönde etkileniyor.Eğer menümü paylaşmazsam kaçamak şansı artıyor sanki....
slm kızlar nbr bir bakayım napıyonuz dedim ama tam zamanında gelmişim yasafat gelmiş kız kuzu sana mesaj attım 4 gözle cvp bekliyorumolumunekankayizsmile özledim sizleri ya perşembe sabahı istanbula gidiyoruz çoooooooooooook mutluyum guclubacismile
konya canım.
canım şöyle bir durum var birde; bizim evimiz konyadaki diğer evlere göre, 2kat daha soğuk olur kalorifer yanmazsa, ondanda soğuk yani=)
canım sana çoooooook katılıyorum çok.
hatta şimdi senin bu mesajını okurken aklıma bişey geldi; bu sözü güzel bir tablo haline getirip evin duvarının bi yerine asmak çok iyi fikir bence.
belki ben ileriki bir vakitte yaparım bunu.
birde şöyle bir söz varya, boşuna değil aynen bu sözde; "hayat bir gündür, o günde bugündür."
meşhur sözümüzüde şimdi bi kere daha yazıyım buraya yerimseniben
"ÖZGÜRLÜK, ONUN BEDELİNİ HERGÜN ÖDEYENİNDİR." alkisalkisalkis
evet alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
dom salt
kısaltmaların çok hoş olmuş canım yaa=)) opuyorumnanaktan
napayım canım yaaa gündüz ya kızım uyurken giriyorum yada diğer odada oyuna dalmışken acele acele kısaltarak bişiler yazıp çıkıyorum .yoksa yakalanırsam ona pc havalarda uçuyor pcnin kurcalanmadık yeri kalmıyor:içelim:
Harika gidiyorsun canım.Maaşallah.....
Sağol canım....Senin menünde iyi...Burada yazınca motivasyonum olumlu yönde etkileniyor.Eğer menümü paylaşmazsam kaçamak şansı artıyor sanki....
kızlar beni de alın aranıza..ben yeni üye oldum...sayfayı nasıl kullanacağımıda bi türlü anlayamadı...gelen cevapları...konulara yaptığım yorumlara nereden baka bilirimmmmm
mrblar zalimi istanbul yolcususun demek neler yapacaksın bakalım istanbulda ? yenacım hosbulduk canım bugun yıne tavuk yedım et pahalı oldugundan:)))tavula ıdare edıyorum proteın dıyetımı bakalım 2. hafta tartılcam 7 kılo vrebılecekmıyım 2. haftanın sonunda?hala kılo bıldırımınde bulunuyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?