Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence kızlar bağırsak tembelliği için sabahları ve akşam yatmadan açlık otu için...çok güzel yağ yakıyo ve bağırsak çalıştırıp..kilo verdiriyooo..deneyin derim

kızlar beni de alın aranıza..ben yeni üye oldum...sayfayı nasıl kullanacağımıda bi türlü anlayamadı...gelen cevapları...konulara yaptığım yorumlara nereden baka bilirimmmmm

sayfayı arada yenilersen görürsün diğerini bende bilmiyorumbilmiyorumkismile

açlık otu ne ki ?

Son düzenleme:

Derincim Kesin regl dönemindendir...

Ben her gün tartılsam kafayı yerim inan...Çok takarım çünkü haftada iki kere tartılıyorum sadece..O bile çok aslında...

regl dönemi diye heralde hatta 6 gün geçikti ödüm koptu hamileyim diye eşim nasıl seviviyor erkek geliyor erkek diye ...dün testde yaptım çıkmadı gelecek inş bakliyorum
benimki hastalık boyutunda her sabah tartılıyorum aldığım zaman çok üzülüyorum strese giriyorum sorma bir kurtulsam şu hastalıktan çünki yediğim zamanda almışmdır diyip hemen tartılmak istiyorum .

yabisin hoşgeldin aramıza açlık otu nedirki acaba bir bakayım baharatçılara çünki çok ihtiyacım var çokmu çok tembel bağırsaklarım

tünaydın herkese =)

diyetim çat pat gidiyo işte kızlar, tam düzgün sayılmaz...
çat patta olsa yazıyım bugünki menümü şimdi.

kahvaltı;
1şeftali
5tane zeytin
2dilim ekmek
1salatalık
3kk beyaz peynir
2yk süzülmüş yoğurt

kahvaltı sonrası 1fincan şekerli türk kahvesi.

ara öğün;
1şeftali
1dilim ekmek

henüz öğle yemeğimi yemedim=)) cokacimcoook

birde; bugün kalorifere bakmaya diye saat 3gibi ustalar gelecek :dance: :dance:

Meyracım ne güzel sözler öyle, hehe ana kraliçe...

Siz nerede oturuyorsunuz? Çok soğuk diyosun ya,merak ettim..:)

konya canım.
canım şöyle bir durum var birde; bizim evimiz konyadaki diğer evlere göre, 2kat daha soğuk olur kalorifer yanmazsa, ondanda soğuk yani=)

canım sana çoooooook katılıyorum çok.
hatta şimdi senin bu mesajını okurken aklıma bişey geldi; bu sözü güzel bir tablo haline getirip evin duvarının bi yerine asmak çok iyi fikir bence.
belki ben ileriki bir vakitte yaparım bunu.
birde şöyle bir söz varya, boşuna değil aynen bu sözde; "hayat bir gündür, o günde bugündür."

meşhur sözümüzüde şimdi bi kere daha yazıyım buraya yerimseniben

"ÖZGÜRLÜK, ONUN BEDELİNİ HERGÜN ÖDEYENİNDİR." alkisalkisalkis

bugün mukafatını m.spencerın 18 beden pantolununu giyen ben 12 beden pantolununu giyebilerek aldım 4-5 ay sonra 38 beden bir pantolonun içine girerek alacağım. ama bunun için bugün bir şeyler yapmam lazım

evet alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dom salt
kısaltmaların çok hoş olmuş canım yaa=)) opuyorumnanaktan

.......... Burada yazınca motivasyonum olumlu yönde etkileniyor.Eğer menümü paylaşmazsam kaçamak şansı artıyor sanki....

bendede öyle oluyo heralde beyzuş abla.

tadını çıkar tatlım hihoyyyt :dance: hihoyyyt opuyorumnanaktan

napayım canım yaaa gündüz ya kızım uyurken giriyorum yada diğer odada oyuna dalmışken acele acele kısaltarak bişiler yazıp çıkıyorum .yoksa yakalanırsam ona pc havalarda uçuyor pcnin kurcalanmadık yeri kalmıyor:içelim:

=))) kaydirigubbakcemile5

"hayat bir gündür, o da bugündür." bunun altına da imza atarım. bu da hayat felsefesi edinilmesi gereken sözlerden biri.

Harika gidiyorsun canım.Maaşallah.....

Sağol canım....Senin menünde iyi...Burada yazınca motivasyonum olumlu yönde etkileniyor.Eğer menümü paylaşmazsam kaçamak şansı artıyor sanki....

Teşekkürler canım sende süpersin inşallah böyle devam ederiz

mrblar zalimi istanbul yolcususun demek neler yapacaksın bakalım istanbulda ? yenacım hosbulduk canım bugun yıne tavuk yedım et pahalı oldugundan:)))tavula ıdare edıyorum proteın dıyetımı bakalım 2. hafta tartılcam 7 kılo vrebılecekmıyım 2. haftanın sonunda?hala kılo bıldırımınde bulunuyormuyuz?

Evet canım cuma günleri kilomuzu buraya yazıyoruz...

Ben asla protein diyeti yapamam,O kadar uzun süre yapamam..bir kez yaptım sırf tavuk ve yumurta yenilen bir şok diyet, tabii sadece 2 gün..2 günde 2 kilo verdim ama..:)
midemin ağrısından öldüm..
Yanlız tüm diyetlerde olduğu gibi bundada bıraktığın anda verilen kilolar geri geliyor...

Aslında en güzel dengeli beslenmeyi yaşam şekli haline getirmemiz,ama maalesef yapamıyoruz...
Böyle al ver,al ver metabolizmayı delirttik..:))

Son düzenleme:
Nihayet işlerimi bitirdim,evim misler gibi oldu...Yazlık,kışlık olayınıda hallettim çook rahatladım..:)

Elimde çayım ve topiğimle keyif yapıyorum..Kızımın tiyatro kursu var,eşim oğluşuda aldı hep beraber gittiler...

BEYZUS, nasılsın canım...

Bugün yediklerimi yazayım,hiç iç açıcı değil ama...Vakit bulamadığım için ara falan yapamadım...

SABAH
2 dilim köy ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık,1 zeytin,1 çay kaşığı reçel..

ARA
sütlü nescafe

AKŞAM
Sabahın aynısı,yumurta yok sadece..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…