kızlar bugün dijital tartı aldım=))
bakalım dijital tartı sonrası diyet motivasyonum olumlu yönde ne kadar değişicek??=)
henüz elime ulaşmadı tartım, bi kaç günden elime geçer galiba.
kızlar bugün dijital tartı aldım=))
bakalım dijital tartı sonrası diyet motivasyonum olumlu yönde ne kadar değişicek??=)
henüz elime ulaşmadı tartım, bi kaç günden elime geçer galiba.
Nihayet işlerimi bitirdim,evim misler gibi oldu...Yazlık,kışlık olayınıda hallettim çook rahatladım..:)
Elimde çayım ve topiğimle keyif yapıyorum..Kızımın tiyatro kursu var,eşim oğluşuda aldı hep beraber gittiler...
İki gündür internete giremedim ama diyetimi aksatmadım hihoyyyt
....................................
Bu diyette hiç açlık hissetmiyorum hihoyyyt Çok mutluyum :) opuyorumnanaktan
mrblar zalimi istanbul yolcususun demek neler yapacaksın bakalım istanbulda ? yenacım hosbulduk canım bugun yıne tavuk yedım et pahalı oldugundan:)))tavula ıdare edıyorum proteın dıyetımı bakalım 2. hafta tartılcam 7 kılo vrebılecekmıyım 2. haftanın sonunda?hala kılo bıldırımınde bulunuyormuyuz?
Biri kilo almış galiba :mymeka: Kilo çizelgesinde 90 kg diyor delikafadulden Gözümden kaçmadı bilesin şakkıdı
Dijital tartı insanı çok güzel motive ediyor ama işi abartıp da gramları takılmamak lazım :) Gramları düşünmeye başlayınca negatif etkisi çıkıyor ortaya boshayallersmile
Hayırlı olsun canım...Markası ne..?
sabah:1 dilim kepekli ekmek.1 kk peynir.domates-salatalık.şekersiz çay.
ara öğün:1 meyve
öğle:150 gr haşlanmış yağsız makarna+1 su bardağı yoğurt(yoğurtla makarnayı karıştırarak yiyoruz)
ara öğün:yarım pakey etiform bisküvi
akşam:öğleyle aynı
gece:2 meyve
3 gün yapılan makarna diyetiymiş bu..:))) 3 günde 1-2 kg. veriliyormuş..:)
aynen öyle canım 1kg aldım, herkes gider mersine ben giderim tersine :roflol:
hemen o aldığımı vermeliyimmmmklava:
saol canım.
marka sinbo.
Yenacım bence makarna diyetini boşver. Ben ekmek, karpuz,lahana ... aklına ne gelirse her tür diyeti yaptım ama çok kısa süreli çözümler :çok üzgünüm: Günlük karbonhidrat alımını kısıtla. Mesela birden 40-50'ye düşme ama 70'lere kadar indir. Güzel sonuçlar alacaksın. Hem de hiç zor değil :)
Benimkisi de Sinbo :) Çok memnunum kaydirigubbakcemile2 Zayıf günlerde kullan opuyorumnanaktan
İyiyim tatlım......Sen de iyimisin.Geçmiş sayfalara bakıyordum....
Hepinize iyi akşamlar...
Canım ben zaten bu tür diyetler yapmıyorum ve karşıyımda..Bana pek inandırıcı gelmedi sizlerin düşüncelerini öğrenmek için yazdım..
Ayrıca zamanında bende çok yaptım,3 günlük,5 günlük diyetleri..sonuç ortada..:))))
inşaallah canım, teşekkür ederim=)
ayrıca bak bir ortak noktamız daha çıktı
son ara öğünümü yememiştim daha, geç vakitte olduğu için. şimdi vakti geldi, gidiyim yiyimde geliyim bi=))) cokacimcoook
Canım ben zaten bu tür diyetler yapmıyorum ve karşıyımda..Bana pek inandırıcı gelmedi sizlerin düşüncelerini öğrenmek için yazdım..
Ayrıca zamanında bende çok yaptım,3 günlük,5 günlük diyetleri..sonuç ortada..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?