Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim ama çok yorgunum,,Sırtım bayağı ağrıyor..

Bizimkilerin gelmesini bekliyorum..:)

Ellerine sağlık.Sağlam temizlik yaptın.Güle güle kirlet derler ama ben demem.Güle güle temiz kal canım......
Bu kadar işten sonra sırt ta bel de ağrıyor tabii.Umarım yarın dinlenmiş ve ağrısız uyanırsın.Geçmiş olsun canım....

Paylaşırsan çok sevinirim :) Bizim için de güzel bir alternatif olur hihoyyyt Diyetisyen bu diyeti verdiğinde kaç kiloydun? Bir de boyun kaç? BKİ önemli çünkü :)

Paylaşırsan çok sevinirim :) Bizim için de güzel bir alternatif olur hihoyyyt Diyetisyen bu diyeti verdiğinde kaç kiloydun? Bir de boyun kaç? BKİ önemli çünkü :)

Tabii hemen yazarım canım.....
Sanırım bu kilolara yakındım.92 olabilir.
Boyum 1.60

Bir kahve yapıyorum hepimize ve hemen gelip diyet listesini yazıyorum...

merhaba canım paylaşırsan iyi olur.Benimde haşimota tiroidim var merakla bekliyorum.

çok sevindim çok daha önce burada olan nevra 73 arkadaşımız hamileymiş mezun olup ayrılmıştı aramızdan 9 sene sonra .topikleri gezerken gördüm allah herkeze tatırsın inşallah

BEYZUS'ÇUM paylaşırsan çok sevinirim..En azından fikir ediniriz..

Evet canım, güle güle kirlet derler değilmi..:)))

Çok rahatladım inan,çocukla çok zor oluyor o yüzden böyle uzadı,ikide bir bırakıp onunla oyun oynuyorum,yada besliyorum yada tuvalete tutuyorum..Bişeyler saçıyo,döküyo onları hallet..:))Kızıım okuldan geliyor ona yemek hazırla vs.

Yarın ütüler var,beyazlar yıkanıcak..Yıkanıcak diyorumda sanki elde yıkıyoruz...Çocukluğumu hatırlıyorumda annem elinde yıkardı mis gibi olurdu beyazlar..
Bende yalvarırdım anne noolur bende yıkayayım diye,bana küçük bir leğen almıştı çorapları ve mendilleri ben yıkardım..D (Eskiden mendil vardı değilmi beyzus'um,şimdi herşey kağıt oldu,çevreyi kirletip duruyoruz..)

bugün yediklerim
Sabah 1 diliekm peynir dom sal
Ara 1 mandalina 1 grisini
Öğle 1tabak buğday çorbası 1 dilekm
Ara 1 mandalina 2 tane grisini
Akşam 1 tabak bulgurlu ıspanak 3 yk yoğurt 1 dilekm salata
Ara öğün henüz yapmadım
45 dk leslie yaptım 2 tane yeşil çay offf lütfen beni terkedin kilolar:sinifsinif:

çok sevindim çok daha önce burada olan nevra 73 arkadaşımız hamileymiş mezun olup ayrılmıştı aramızdan 9 sene sonra .topikleri gezerken gördüm allah herkeze tatırsın inşallah

Ne güzel bir haber..Allah nerde varsa isteyenlerin gönlüne göre versin...:Saruboceq:

banucum,buğday çorbasının içine nohut,yeşil mercimek ekliyormusun..?

İyiyim tatlım......Sen de iyimisin.Geçmiş sayfalara bakıyordum....

Hepinize iyi akşamlar...

iyi akşamlar sanada beyzuş abla opuyorumnanaktan

kan şekeri için yazdıklarınıda sayende öğrenmiş oldum şimdi, çooook teşekkür ederim. ellerin dert görmsin inşaallah...

tartı içinde teşekkür ederim=)))

Zamanla daha çok ortak noktamızın çıkacağı kesin kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun cokacimcoook Gelince yediklerini yaz lütfen :)

saol=))

az önce bugünki menümü yazdığımda yazmıştım canım, ara(gece) diye.
ama yinede tekrar yazıyım canmcım az önce yediğim ara öğünü=))

4yk dolusu taze yoğurt
1tane armut

Tabii hemen yazarım canım.....
Sanırım bu kilolara yakındım.92 olabilir.
Boyum 1.60

Bir kahve yapıyorum hepimize ve hemen gelip diyet listesini yazıyorum...

ellerine sağlık beyzuş ablacım opuyorumnanaktan

SABAH KALKINCA: 2 Su bardağı su,1 kayısı,1 ceviz

1 SAAT SONRA KAHVALTI: 2 Dilim ince kepek ekmeği
2 Dlim peynir
Domates,salatalık,biber

ARA: 1 Meyva
3 Badem,3 ceviz
2 su bardağı su

ÖĞLEN: 100 gr haşlanmış veya ızgara et (tavuk,köfte veya balık)
Bol az yağlı salata
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

3 ceviz,3 badem
2 bardak su

AKŞAM: Az yağlı sebze yemeği(1 tabak)
1 kepçe çorba ( unsuz çorba tercih edilecek)
Az yağlı salata (istediğin kadar)
1 su bardağı yoğurt/ayran/cacık
2 dilim kepek ekmeği

1 su bardağı su

Benim yaşımdan ve hypotiroidimden dolayı yoğurt ve peyniri bol vermişti.Arzu ederseniz azaltabilirsiniz.

Gayet güzel bir liste benimkine benziyor,bende ceviz 2 adetti,birde her öğün sebze grubu ve et grubu var benimkinde...

Cevizde benim midemi rahatsız ediyor,çok severim ama yedikten sonra rahatsız edici boyutta yanma oluyor..(
Ve ben hala midem için doktora gitmiyorum..

Çocukluğum geldi aklıma şimdi.Mendillerimiz vardı.Okula giderken 2 tane mendil verilirdi.Birini kullanır birini temiz tutardık.Memdilimiz varmı diye öğretmen tırnaklarımızla beraber kontrol ederdi.O zaman bu temiz mendili çıkartırdık.
Babam hala kumaş mendil kullanır.Gerçi babacığım cep telefonu ,hesap makinası gibi teknolojik şeylerde kullanmaz;10-15 satır rakkamı kafadan toplar.Ben her gördüğümde tahsilimden ve kendimden utanırım.
Ah YENA ah naaaptın büle...Beni çocukluğuma götürdün;yol uzundu çooook yoruldum...kafamçokkarıştı

Cevizde benim midemi rahatsız ediyor,çok severim ama yedikten sonra rahatsız edici boyutta yanma oluyor..(
Ve ben hala midem için doktora gitmiyorum..

Şu mevlüdü atlat hayırlısıyla; hemen doktora git.Allah korusun dar bir zamanda canını sıkmasın.Hastalık bu ihmal etme lütfen.
Kendimi hallettim sana bile plan program yapıyorum bakarmısın.....:roflol:

Evettt,tırnak kontrolü yapılırdı..Ellerimizi mendilin üsüne koyardık sırada..
Şimdi yok öyle birşey,olsa veliler hemen şikayet ederler..:)

Birde saçlar ya örgü olurdu yada kısacık kesilirdi..ben bayılırdım kısa saça,annem hiç kestirmezdi,örerdi onları birde kocaman beyaz kurdela..

Seni üzdüysem,özür dilerim beyzus'um...

Yok canım buğdayları haşladım içine yoğurt yumurta 3 yk un koydum üstünede çok az yağda nane biber çok güzel olmuştu

Afiyet olsun..Terbiyeli gibi bişey olmuş ozaman..:)

Ben o dediğimden yapıyorum,çocuklarımda çok seviyor..

Gayet güzel bir liste benimkine benziyor,bende ceviz 2 adetti,birde her öğün sebze grubu ve et grubu var benimkinde...

Çok güzel bir liste benimkine benziyo yalnız bende ekmekler 1 dilim Süper harfiyen yaparsan aç kalmazsın ve kesin takı takır verirsin

Şu mevlüdü atlat hayırlısıyla; hemen doktora git.Allah korusun dar bir zamanda canını sıkmasın.Hastalık bu ihmal etme lütfen.
Kendimi hallettim sana bile plan program yapıyorum bakarmısın.....:roflol:

Burda olsan birlikte giderdik..O boruyu ağzımdan mideme saldıklarında elimi tutardın...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…