Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel bir liste benimkine benziyo yalnız bende ekmekler 1 dilim Süper harfiyen yaparsan aç kalmazsın ve kesin takı takır verirsin

Benim ekmeğimi çok bol tutmuşlar..8 dilim ekmek..:)))))

Artık nasıl obur göründüysem hatunun gözüne...:)))))

YENA senin edebiyat tarafın baya baskın, bana bi konuda yardımcı olurmusun???

ben nişanlıma bir şiir okumak istiyorum telefondan ona, onu sevdiğimi anlatan bir şiir okumak istiyorum.

hiç bulamadım öyle uygun bi şiir=(((

eğer aklına gelen birşey varsa bana yardımcı olurmusun bu konuda??? şutarafagitti =))

Afiyet olsun..Terbiyeli gibi bişey olmuş ozaman..:)

Ben o dediğimden yapıyorum,çocuklarımda çok seviyor..

Her gün çorba içtiğim için değişik ve özlü çorbalar arıyorum tariflerin varsa bana yazarsan sevinirim.Sende çocuklar olduğundan farklı tarifler vardır.

Hayır.....Kesinlikle üzülmedim.Sadece yoruldum....
Benimde saçlarım hep uzundu...Örüldüğünde bile kalçama kadar gelirdi....Ucunda da kurdela tabii ki..
Ne kadar çok ortak yönümüz var.Kardeş olduğumuzdan olsa gerek...:1hugpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Şeniz

Benim ekmeğimi çok bol tutmuşlar..8 dilim ekmek..:)))))

Artık nasıl obur göründüysem hatunun gözüne...:)))))

Bende gittiğim bir dietisyen ekmeklere bu şekilde vermişti ama kilo veremedim.Sana uyarsa aç kalmam dersen 1 dilim ye ben daha sonradan selahattin dönmeze gittim 50 kilo verdim tüm listelerde her öğün ekmek vardı ama tekti.

Leslie'yi bırakmıyorsun tebrik ederim :) Er geç faydasını göreceksin hihoyyyt

Burda olsan birlikte giderdik..O boruyu ağzımdan mideme saldıklarında elimi tutardın...:roflol:

Keşke imkanımız olsada her zaman elini tutsam....
Sakın korkma boruyu ağzına sokmadan sprey sıkıp uyuşturuyorlar ve 15-20 dak etkili olabilecek hafif bir norkoz uyguluyorlar.(Damardan ilaç şeklinde).Ne boruyu hatırlıyorsun ne midende gezindiğini.Boruyu çıkarırlarken dişlerimin hizzasına geldiğinde uyanmıştım ve hiç bir acı veya öğürme olmadı....Cesaretini topla ve git yaptır gerekeni canım...

Ekmeğin karbonhidratı fazla. Hem de öyle kaliteli karbonhidrat da değil. Bence de her öğünde 1 dilimi aşmamak en iyisi :) Ben günde 2 dilim yiyiyorum, yetiyor.

Çok teşekkür ederim :) Benim için iyi bir seçenek oldu ama bu kadar ekmek yemem, günde 2 dilimi geçmem :)

Neden telefonda.?? Bence yazarak vermen daha güzel olur,yada mesajla..Ben hala çok etkilenirim eşim bana güzel sözlerle mesaj yazdığında en pahallı hediyeden bile daha çok etkiler beni..

Antoloji.com'da Çoğu şairlerin şiirleri mevcuttur..yinede söyleyeyim,mesela beni etkileyen şairler..Nazım hikmet,Ahmet Arif,Can Yücel,Cemal Süreyya,Ümit yaşar Oğuzcan..

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...

Son düzenleme:
Her gün çorba içtiğim için değişik ve özlü çorbalar arıyorum tariflerin varsa bana yazarsan sevinirim.Sende çocuklar olduğundan farklı tarifler vardır.

Mantar çorbasıda çok leziz..Bizim evde mercimek,yıldız şehriye ve tarhana çok tüketiliyor...

Yıldız şehriyede şeklinden dolayı, aslında normal şehriye tadında ama,sanki farklıymış gibi geliyor uşaklara..:))))

YAĞMURGÖZLÜM;
Hoşgeldin,iyi akşamlar.Nsılsın?
Askerimiz nasıl.Konuşma imkanınız oluyormu.Umarım şikayeti yoktur.

Banu, yağmurgözlüde farklı tarifler vardır muhakak...Kendisi çok iyi bir aşçı oluyor..

Gurme..:)))

mantar çorbasının tarifini verirsen sevinirim .Çok seviyorum ama hazırını yapıyorum oda sağlıklı değil.

YAĞMURGÖZLÜM;
Hoşgeldin,iyi akşamlar.Nsılsın?
Askerimiz nasıl.Konuşma imkanınız oluyormu.Umarım şikayeti yoktur.
hoşbuldum ablam iyi akşamlar teşekkür ederim iyiym sen nasılsın?
askerim iyi ablacım çok şükür bugün görüştük çok sık arayamıyor gizli istahbaratta sivil dışarda dolaşıyor aklım hep onda anne bir anlaşılırsa asker olduğumuz yanarız linç ederler bizi diyor uykularım kaçıyor ne zormuş asker anası olmaksenağlamasenağlamaturkbayragi

Banu, yağmurgözlüde farklı tarifler vardır muhakak...Kendisi çok iyi bir aşçı oluyor..

Gurme..:)))

gurme:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…