Neden telefonda.?? Bence yazarak vermen daha güzel olur,yada mesajla..Ben hala çok etkilenirim eşim bana güzel sözlerle mesaj yazdığında en pahallı hediyeden bile daha çok etkiler beni..
Antoloji.com'da Çoğu şairlerin şiirleri mevcuttur..yinede söyleyeyim,mesela beni etkileyen şairler..Nazım hikmet,Ahmet Arif,Can Yücel,Cemal Süreyya,Ümit yaşar Oğuzcan..
Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...
MEYRACIĞIM;
Bunlarda benden canım......
CAN YCEL iirleri, air, Gzel iirler, Ak, zlem, Sevgi, Romantik iirler
Hepsi Can Yücel' den ;hepsi duygu yüklü....
vallahi sabırla yapıyorum günde iki defa yapmaya çalışıyorum ama o çok yoruyor.İnşallah bıkmadan devam edrim.İnşallahda faydasını görürüm
Hepinize iyigeceler ben yatıyorum.Leslie beni çok yoruyor perişanım valla.
hoşbuldum ablam iyi akşamlar teşekkür ederim iyiym sen nasılsın?
askerim iyi ablacım çok şükür bugün görüştük çok sık arayamıyor gizli istahbaratta sivil dışarda dolaşıyor aklım hep onda anne bir anlaşılırsa asker olduğumuz yanarız linç ederler bizi diyor uykularım kaçıyor ne zormuş asker anası olmaksenağlamasenağlamaturkbayragi
Hepinize iyigeceler ben yatıyorum.Leslie beni çok yoruyor perişanım valla.
hoşbuldum ablam iyi akşamlar teşekkür ederim iyiym sen nasılsın?
askerim iyi ablacım çok şükür bugün görüştük çok sık arayamıyor gizli istahbaratta sivil dışarda dolaşıyor aklım hep onda anne bir anlaşılırsa asker olduğumuz yanarız linç ederler bizi diyor uykularım kaçıyor ne zormuş asker anası olmaksenağlamasenağlamaturkbayragi
gurme:roflol::roflol::roflol:
duygucum ben 94 le hamile kaldım 100 le doğum yaptım mart ayını kilo için bekliyorsan hiç bekleme derim zaten çok kilo almazsın hamilelikte bebişini kucağına alırsın rahat rahat gelirsin verirsin klocuklarınızemuszemus
tarifte resimde bana ait yemek sitesi bloğumdanyerimseniben
merhaba canım seninle aynı durundayız bende çocuk için kilo veriyorum.Ben bir kere hamile kaldım fakat düştü o dönem 112 kiloydum dr um merak etme kilolu gebeler daha az alıyor demişti tabi rahat olması için en azından 90 kilo bence yetrli sen şu an kaç kilosun.
Birde sana bir öneri hedefin çocuksa buzdolabının üstüne tatlı bir bebiş resmi as onu gördükçe yemiycem de en azından bunuda dene baktın veremiyorsun o zaman boşver hamile kalmaya en azından ben öyle yapıyorum.
Uyumaya gidenlere iyi geceler.Allah rahatlık versin.....
Topikte kalanlar bana sahip çıkın ÇOOOKKKKK ACIKTIIIIMMMMMMMMMMMMM
BEYZUSÇUM kahve kesmedimi açlığını.??
Süt içsen nasıl olur..yada sütlü nescafe,bende işe yarıyor..en iyisi sen balkon yapta havan değişsin..:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?