Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İYi geceler...internet açık ama ben bir türlü oturamadım..eşimin bugün mızmızlığı üstünde.öğle 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 dolmuşla dişçiye götürdüm..ölçüsü alındı.hasta başına 5 dakika ayırıyor diş hastanesi ama doktorları çok ilgili.bizim burda yol parası pahalı.2 kişi gidiş geliş 24 tl.haftada 3 randevu..düşünün.
neyse önemli olan sağlık ve insana yapılan yatırım.rahat yemek yesin de..
bugünkü menüm saçma sapan..dünden kalan böbrek sote vardı.
öğle:1 tabak böbrek sote 3dilim ekmek 3 acı biber
ara 2 neskafe 2 ülker prenses
akşam:bir kase knor mantı çorbası(dişçi dönüşü hazır şeylere başvurdum)
1 tabak ton balıklı salata(dom.soğan salt.marol ve maydonoz)
ara 2 çengelköy salatalık.
gece yani şimdi kahve gerisi sağlıksız..siz içmeyin..
sabah geç kalktım.müge anlı'yı seyerderken 2 şekersiz neskafe içtim.

Yenacığım bugün Yagmurgözlüyle çorba kültürümüze renk katmışsınız..bende değişik şeyleri denemesini severi..sana adana'dan bir çorba tarifi vereyim.başlıbaşına yemek yerinede geçer.ben çok seviyorum..
nohutlu kabak(yeşilmercimekli versiyonu da var)
4-5 kabak
1 su bardağı nohut yada yeşil mercimek yalnız haşlanmış olacak
2 domates
1 büyük soğan
2 kaşık zeytinyağı
tuz,nane karabiber
kabaklar soyulur ve çok küçük kuşbaşı doğranır(cacıktan biraz büyük)
önce soğanlar doğranıp 2 kaşık zyağında kavrulur.sonra domateler ilave edilir.daha sonra kabaklar ilave edilip biraz daha kavrulur.biraz salça ilave edilir.içine 1 litre su konur.kaynarken nohut(mercimek)ilave edilir.
malzemeler pişene kadar devam edilir.sonra üstüne biraz nane limon ve karabiber ilave edilip kaseler konur.afiyet olsun..

bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın

hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm

yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha

kızlar merhaba

yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html

bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım

Son düzenleme:
kızlar beni de alın aranıza..ben yeni üye oldum...sayfayı nasıl kullanacağımıda bi türlü anlayamadı...gelen cevapları...konulara yaptığım yorumlara nereden baka bilirimmmmm

oo bir hemşerim daha geliş.canım hoşgeldin.alıntı yada hızlı mesaja tıkladığında sayfanın en altına doğru gel.orada aradıklarını bulursun.ben öyle yapıyorum.martta buraya üye olduğumda topiğin t'sini bilmiyordum..heryeri tıklıya tıklıya öğrendim.buraya çabuk ulaşmak içinde maus'a sağ tıklayıp masa üstüne kısayol ekledim.site açılınca son sayfaya basıp aralarına karışıyorum..
sen şimdi de bakalım..bu açlık otu nedir?
kaç kilosun,boyun kaç?bize nasıl ulaştın?
burada olmak ayrıcalıktır..

hoş geldin.seni yakalayamadım..üzülme birlikte vereceğiz.zaten istersen verme..Beyzus zopayla falakaya çekiyor.özellikle spor yapmayanları..Yena'ya da cuma bildirim yapıyorsun..sakın kaçamak falan yapma..yediklerini tek tek yaz .kaçamaklarını da yaz..sonra utancından bir daha kaçamak yapamıyorsun..zaten hemen 'zopalar'kalkıyor.
diyeceğim odur ki.İYİ Kİ geldin.burda verdin,verdin..anacığım dışarlarda kurtlar kapar..sana ham yap diye bir yığın zararlı şeyler sunarlar..hem sağlığından olursun hem de parandan..ne o öyle yok döner.yok adana kebap..
burda sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz.....
kendimde tam inandığımda gitsin kilolar....kafamçokkarıştıCADIARZU

kızlar slm.bugün harika bişi oldu.
işyerinden bir erkek arkadaşım bana durdurdu yürürken.dedi ki
sen rejim mi yapıyosun.evet dedim.güzelleşiyosun gün geçtikçe dedi.:lepi:
ve onun üstüne dönüp masama geçerken kızlar da zeynep cidden bişey kalmadı haa valla falan dediler.aralarında konuşuyolar beni.duyuyporum bazen duymazdan geliyorum.ya nasıl verdi mi falan diye fısıldananlar oluyo.
ve uzun zamandır görmediğim bir erkek arkadaş daha iş yerinden bugün tesadüf karşılaştık.gözlerini pörtletti ya senin yarın nereye gitti dedi. uğraşıyorum ya işte falan dedim.mütevazi takılıyorum.naısl yaptın.bana anlatacaksın falan dedi.(biraz kendi de göbeklidir) sositososito

ayıca da bugün yediklerimdüzensiz beslendim biraz ama)
sabah:1 dlm çavdar ekmeği,peynirli omlet 1 yumurtayla ve 2 zeytin
2 saat sonra:1 yeşil elma
2 saat sonra:1 eti form çikolata kaplı bisküvi
akşam 7 gibi:1 çabuk çorba (şehriyeli tavukçorbası)
2 saat sonra:1 elma yine
az önce işten geldim:koca bir bardak sütle yarım su bardagı kadar k flakes
gece gece kilo yapacak d,ye korkuyorum ama açtım napayım.

cnm ben 111 kıloyum su anda bende 90 olup oyle kalmayı planlıyrum ama bı yandanda nefsıme hakım olamıyorum yarın dıyetısyenle randevum var bakalım ne lıste verıcek:?

En iyisini yapıyorsun canım insan bir dietisyene başlayınca motive oluyor.Verdiği listeleri tam anlamıyla yapersan 3 ayda 10 15 kilo verirsinsin önemli olan karar vermek isteyince oluyo inan hem bu topik süper herkes birbirine destek elele verirsek biz tombul bayanlar başarırız
guclubacismile

Brova seni tebrik ediyorum.Böyle iltifatlar arada iyi geliyor ama fazlalaşıncada insan biraz kendini salıyor.aynı tempoda devam iyi geceler.

Maşalllaaaahhhhh yaaaa sen ne zaman verdin bu kadar kiloyu maşalllaaahhhhh çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2

offf rejimi bırakınca hayat gayem kalmadı sanki çok sıkılıyorum en iyisi en kısa sürede tekrar rejime başlamak...

kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:

slm yağmurgözlü ben napayım kocişle ömürboyu asker şimdide bingöle tain çıktı sayılı gün geçer üzülme bu çorbalar süper yaaa bebekim az büyüsün peşindeyim bacım tarifleri alırım

maşşallah gaza geliyo insan

banada dün günde allahtan sen varsın da teselli buluyoz dediler en kilolu bendim(( sinir oldum yaaa
offf rejimi bırakınca hayat gayem kalmadı sanki çok sıkılıyorum en iyisi en kısa sürede tekrar rejime başlamak...
sen erzurumda ben bingölde yağlarımız soğuktan donuyo ondan zor veriyoruz:))

Son düzenleme:
yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
bugün benim doğumgünüm.....
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
nursenacım seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum...işin zor canım Allah kolaylık versin...bebiş büyüsünde canım yazarız onada en güzelinden tarifler...:):ecrin_bebek:

galiba ben bu hafta vermedim galiba daynamayıp tartıya çıktım baktım ki hala 107 yarın bi daha tartılacağım bakalım kilo verebildim mi ama galiba kilo vermem durdu gibi geliyor bana inş kilo vermem durmamıştır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun yağmurgözlü alkisalkisalkis

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAĞMUR GÖZLÜ a.s.a.s.
NİCE MUTLU VE İNCECİK SENELERE hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…