seni takip eden yok gelmiş beni eleştirin demişsin bizim topice onun üzerine girdim yazdım şimdi daha iyi anladım sen anca geyik çevirmekle kalırsın. Asla kilo veremezsindelikafadulden ortalıkta gezen bir patates çuvalısınopuyorumnanaktan benim gibi 36 beden hiç olamayacaksın bu gidişle bayan geyikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::teytey::lepi:
kızlar beni de alın aranıza..ben yeni üye oldum...sayfayı nasıl kullanacağımıda bi türlü anlayamadı...gelen cevapları...konulara yaptığım yorumlara nereden baka bilirimmmmm
mrb arkadaslar ben geri dondum zeynep ,zalımı ,carnıvale ,yena...vs nerlerdesınızkımse yok mu?Cok utanıyorum :kedi: rejımı bırakmıstım ve tekrar kılo aldım ama sımdı kendımı topladım ve proteın dıyetıne basladım 6. gunumdeyım sımdıden 2 kılo verdım bıle yupppı ıyısallah bu sefer bırakmayacagım cunku ıstedıgı kadar yıyebılıyorum bu rejıme gore.Zeynepcımın destegıyle ger dondum topıge sız neler yapıyorsunuz ? carnıvale bı suru msj attım hıcbırıne cevap vermedın yoksa sendemı kacaksın benım gıbı?zalımı degıstı mı kılolar?zeynepcım opuyorum.taımadıgım arkadaslarada selamlar
cnm ben 111 kıloyum su anda bende 90 olup oyle kalmayı planlıyrum ama bı yandanda nefsıme hakım olamıyorum yarın dıyetısyenle randevum var bakalım ne lıste verıcek:?
kızlar slm.bugün harika bişi oldu.
işyerinden bir erkek arkadaşım bana durdurdu yürürken.dedi ki
sen rejim mi yapıyosun.evet dedim.güzelleşiyosun gün geçtikçe dedi.:lepi:
ve onun üstüne dönüp masama geçerken kızlar da zeynep cidden bişey kalmadı haa valla falan dediler.aralarında konuşuyolar beni.duyuyporum bazen duymazdan geliyorum.ya nasıl verdi mi falan diye fısıldananlar oluyo.
ve uzun zamandır görmediğim bir erkek arkadaş daha iş yerinden bugün tesadüf karşılaştık.gözlerini pörtletti ya senin yarın nereye gitti dedi.uğraşıyorum ya işte falan dedim.mütevazi takılıyorum.naısl yaptın.bana anlatacaksın falan dedi.(biraz kendi de göbeklidir) sositososito
kızlar slm.bugün harika bişi oldu.
ve onun üstüne dönüp masama geçerken kızlar da zeynep cidden bişey kalmadı haa valla falan dediler.aralarında konuşuyolar beni.duyuyporum bazen duymazdan geliyorum.ya nasıl verdi mi falan diye fısıldananlar oluyo.
ve uzun zamandır görmediğim bir erkek arkadaş daha iş yerinden bugün tesadüf karşılaştık.gözlerini pörtletti ya senin yarın nereye gitti dedi.uğraşıyorum ya işte falan dedim.mütevazi takılıyorum.naısl yaptın.bana anlatacaksın falan dedi.(biraz kendi de göbeklidir) sositososito
cnm ılk dogumunmuydu pekı?
slm yağmurgözlü ben napayım kocişle ömürboyu asker şimdide bingöle tain çıktıhoşbuldum ablam iyi akşamlar teşekkür ederim iyiym sen nasılsın?
askerim iyi ablacım çok şükür bugün görüştük çok sık arayamıyor gizli istahbaratta sivil dışarda dolaşıyor aklım hep onda anne bir anlaşılırsa asker olduğumuz yanarız linç ederler bizi diyor uykularım kaçıyor ne zormuş asker anası olmaksenağlamasenağlamaturkbayragi
gurme:roflol::roflol::roflol:
maşşallah gaza geliyo insankızlar slm.bugün harika bişi oldu.
sen erzurumda ben bingölde yağlarımız soğuktan donuyo ondan zor veriyoruz:))offf rejimi bırakınca hayat gayem kalmadı sanki çok sıkılıyorum en iyisi en kısa sürede tekrar rejime başlamak...
yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
bugün benim doğumgünüm.....
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
nursenacım seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum...işin zor canım Allah kolaylık versin...bebiş büyüsünde canım yazarız onada en güzelinden tarifler...:):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?