Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yeni yaşın hayırlı olsun..Sana şans,mutluluk ,huzur vede ince bir beden getirsin...

Kısacası herşey gönlünce olsun...Senle yaşıtmıydık biz,yoksa senden büyükmüyüm..:))

yağmur gözlü doğum günün kutlu olsun canım nice uzun senelere tariflerinde harika canım en yakın zamanda deneyeceğim özellikle brokoli çorbasını miniğime ne kadarda vitaminli velet bişey yemiyor ama 3 yada5 kaşık alsa yine yeter

yağmurgözlüm doğun günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllar

Günaydın kızlar istanbulda yağmur var gökyüzü kapkaranlık ama ben mutluyum ama neden bende bilmiyorum belki kilo verebildiğim içindir.Bu aarada 45 dk leslie 3 yaptım .Bugüne kadar ayakkabısız yapmıştım bugün sporlarım kurudu giyipte yaptım çok fazla farkediyor daha fazla ter attım.Hadi zor gelenler kalkın sizde yapın bitişrince insan mutlu oluyor.guclubacismile

doğum günün kutlu olsun yağmurgözlü alkisalkisalkis
teşekkürler....
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAĞMUR GÖZLÜ a.s.a.s.
NİCE MUTLU VE İNCECİK SENELERE hihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim...hep beraber inş...

Canım yeni yaşın hayırlı olsun..Sana şans,mutluluk ,huzur vede ince bir beden getirsin...

Kısacası herşey gönlünce olsun...Senle yaşıtmıydık biz,yoksa senden büyükmüyüm..:))
yenacım canım benim çok teşekkür ederim...Şenizseni seviyorum şeker:asigim:ben dörtlü rakamlara merhaba dedim canım...sen?
derincim teşekkür ederim...brokoli çorbasını 9 yaşındaki yeğenim ve annem çok severler...kış geldi annem babam memleketten döndüler...( yazın gidiyolar )artık annem sık sık elinde brokoliyle gelir çorba yap diye:) ( aynı apt oturuyoruz )
yağmurgözlüm doğun günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllar
teşekkürler...

Saçım dökülüyor diye hastaneye gittim,kan tahlili istedi doktor bugün aldım sonuçları..Öğleden sonra doktora gideceğim;ama iki değer yüksek çıkmış bakayım bakayım dedim..wbc ve lym# değerlerim eyvahedigeldismile lenfositlerin yüksekliği ise vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler) vb vs şeyler yazıyor..Moralim çok bozuldu yyaa (

Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma

sen erzurumda ben bingölde yağlarımız soğuktan donuyo ondan zor veriyoruz:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende neden zayıflayamıyorum diyordum yaaa hep bu şehir yüzünden sempatiksalakcinni

Benimde geçmişte 3 ayda 30 kg verdiğim dönemde kafamda saç kalmamıştı vitaminsiz kalıyor vucut inşallah toparlar saçların tez zamanda saç kadının en önemli aksesuarı :sinifsinif: umarım önemli birşeyin yoktur. geçmiş olsun.

güle güle git gel canım....
hayırlı yolculuklar sana....

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUNNN ABLACIM=))) opuyorumnanaktan
insan doğum gününde çok mutlu oluyor değilmi?=)) ben doğum günümde hep çok mutlu olurum, özel olduğunu hissediyor insan.....

kilo vermediysen, hala aynıysan bile bu da kötü değil, aladabilirdin canımcım...

öpüyorum opuyorumnanaktan

3 ayda 30 kg nasıl verdin? Hangi diyetle? Kaç kiloydun diyeti yaparken? Ne kadar spor yaptn? Kusura bakma her şeyi soruyorum kaydirigubbakcemile3 Ama merak ettim, çok güzel bir başarı :)

Meyra hoşgeldin opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Brova seni tebrik ediyorum.Böyle iltifatlar arada iyi geliyor ama fazlalaşıncada insan biraz kendini salıyor.aynı tempoda devam iyi geceler.
yok cnm ben mutlu oldukça iştahtan kesiliyorum
güzelleşiyosun dedikçe hırslanıyorum valla.daha güzel olucam diyorum.:)

Maşalllaaaahhhhh yaaaa sen ne zaman verdin bu kadar kiloyu maşalllaaahhhhh çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2
cnm tşk ederim.valla 5 aya yaklaştı başlayalı.çok da hıozlı gitmedi.tam istediğim gibi başlarken planladıgım gibi gitti.çokk şükür.gerisi kalanları başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…