yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
bugün benim doğumgünüm.....
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
nursenacım seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum...işin zor canım Allah kolaylık versin...bebiş büyüsünde canım yazarız onada en güzelinden tarifler...:):ecrin_bebek:
Yenacığım bugün Yagmurgözlüyle çorba kültürümüze renk katmışsınız..bende değişik şeyleri denemesini severi..sana adana'dan bir çorba tarifi vereyim.başlıbaşına yemek yerinede geçer.ben çok seviyorum..
nohutlu kabak(yeşilmercimekli versiyonu da var)
4-5 kabak
1 su bardağı nohut yada yeşil mercimek yalnız haşlanmış olacak
2 domates
1 büyük soğan
2 kaşık zeytinyağı
tuz,nane karabiber
kabaklar soyulur ve çok küçük kuşbaşı doğranır(cacıktan biraz büyük)
önce soğanlar doğranıp 2 kaşık zyağında kavrulur.sonra domateler ilave edilir.daha sonra kabaklar ilave edilip biraz daha kavrulur.biraz salça ilave edilir.içine 1 litre su konur.kaynarken nohut(mercimek)ilave edilir.
malzemeler pişene kadar devam edilir.sonra üstüne biraz nane limon ve karabiber ilave edilip kaseler konur.afiyet olsun..
zeynepçim eline sağlık tarif için..Kabağı ve yeşil mercimeği çokseverim...İkisinin bütünlüğü ortaya müthiş bir lezzet çıkarıyordur muhakak...hemen denemek için sabırsızlanıyorum...
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
nursenacım seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum...işin zor canım Allah kolaylık versin...bebiş büyüsünde canım yazarız onada en güzelinden tarifler...:):ecrin_bebek:
teşekkürler....doğum günün kutlu olsun yağmurgözlü alkisalkisalkis
teşekkür ederim...hep beraber inş...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAĞMUR GÖZLÜ a.s.a.s.
NİCE MUTLU VE İNCECİK SENELERE hihoyyythihoyyyt
yenacım canım benim çok teşekkür ederim...Şenizseni seviyorum şeker:asigim:ben dörtlü rakamlara merhaba dedim canım...sen?
Canım yeni yaşın hayırlı olsun..Sana şans,mutluluk ,huzur vede ince bir beden getirsin...
Kısacası herşey gönlünce olsun...Senle yaşıtmıydık biz,yoksa senden büyükmüyüm..:))
derincim teşekkür ederim...brokoli çorbasını 9 yaşındaki yeğenim ve annem çok severler...kış geldi annem babam memleketten döndüler...( yazın gidiyolar )artık annem sık sık elinde brokoliyle gelir çorba yap diye:) ( aynı apt oturuyoruz )yağmur gözlü doğum günün kutlu olsun canım nice uzun senelere tariflerinde harika canım en yakın zamanda deneyeceğim özellikle brokoli çorbasını miniğime ne kadarda vitaminli velet bişey yemiyor ama 3 yada5 kaşık alsa yine yeter
teşekkürler...yağmurgözlüm doğun günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllar
yağmuzgözlü Doğum günün kutlu kutlu,mutlu mutlu olsun inşallah a.s.
sen erzurumda ben bingölde yağlarımız soğuktan donuyo ondan zor veriyoruz:))
Saçım dökülüyor diye hastaneye gittim,kan tahlili istedi doktor bugün aldım sonuçları..Öğleden sonra doktora gideceğim;ama iki değer yüksek çıkmış bakayım bakayım dedim..wbc ve lym# değerlerim eyvahedigeldismile lenfositlerin yüksekliği ise vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler) vb vs şeyler yazıyor..Moralim çok bozuldu yyaa(
kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:
galiba ben bu hafta vermedim galiba daynamayıp tartıya çıktım baktım ki hala 107 yarın bi daha tartılacağım bakalım kilo verebildim mi ama galiba kilo vermem durdu gibi geliyor bana inş kilo vermem durmamıştır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Benimde geçmişte 3 ayda 30 kg verdiğim dönemde kafamda saç kalmamıştı vitaminsiz kalıyor vucut inşallah toparlar saçların tez zamanda saç kadının en önemli aksesuarı :sinifsinif: umarım önemli birşeyin yoktur. geçmiş olsun.
yok cnm ben mutlu oldukça iştahtan kesiliyorumBrova seni tebrik ediyorum.Böyle iltifatlar arada iyi geliyor ama fazlalaşıncada insan biraz kendini salıyor.aynı tempoda devam iyi geceler.
cnm tşk ederim.valla 5 aya yaklaştı başlayalı.çok da hıozlı gitmedi.tam istediğim gibi başlarken planladıgım gibi gitti.çokk şükür.gerisi kalanları başına :Saruboceq:Maşalllaaaahhhhh yaaaa sen ne zaman verdin bu kadar kiloyu maşalllaaahhhhh çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2
slm yağmurgözlü ben napayım kocişle ömürboyu asker şimdide bingöle tain çıktısayılı gün geçer üzülme bu çorbalar süper yaaa bebekim az büyüsün peşindeyim bacım tarifleri alırım
maşşallah gaza geliyo insan
banada dün günde allahtan sen varsın da teselli buluyoz dediler en kilolu bendim(( sinir oldum yaaa
amaann takma.gıcık oluyo insan.benim de bi arkadaım vardı.kardeşimle gezmeyi sevmezdi çıtı pıtı fiziği güzel diye.kendisi kısa boylu biraz kiloluydu.benle gezerdi.:umursamaz:
sen erzurumda ben bingölde yağlarımız soğuktan donuyo ondan zor veriyoruz:))
cnmm doğumgünün kutlu olsun a.s.
Benimde geçmişte 3 ayda 30 kg verdiğim dönemde kafamda saç kalmamıştı vitaminsiz kalıyor vucut inşallah toparlar saçların tez zamanda saç kadının en önemli aksesuarı :sinifsinif: umarım önemli birşeyin yoktur. geçmiş olsun.
benim de saçlarım dökülüyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?