Saçım dökülüyor diye hastaneye gittim,kan tahlili istedi doktor bugün aldım sonuçları..Öğleden sonra doktora gideceğim;ama iki değer yüksek çıkmış bakayım bakayım dedim..wbc ve lym# değerlerim eyvahedigeldismile lenfositlerin yüksekliği ise vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler) vb vs şeyler yazıyor..Moralim çok bozuldu yyaa(
Saçım dökülüyor diye hastaneye gittim,kan tahlili istedi doktor bugün aldım sonuçları..Öğleden sonra doktora gideceğim;ama iki değer yüksek çıkmış bakayım bakayım dedim..wbc ve lym# değerlerim eyvahedigeldismile lenfositlerin yüksekliği ise vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler) vb vs şeyler yazıyor..Moralim çok bozuldu yyaa(
Bugün Yediklerim:
06.00 1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1
10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5
12.20 3/5 yeşil ekşi elma
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende neden zayıflayamıyorum diyordum yaaa hep bu şehir yüzünden sempatiksalakcinni
Meyra hoşgeldin opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
YAĞMURGÖZLÜ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞDUN:teytey::teytey::teytey:
yağmur gözlü doğum günün kutlu olsun yeni yaşında sağlıkla oğluna kavaşasın inşallah
Nice Yıllaraaa yağmurgözlüüüü ... Hep mutlu olmanı dileyerek .... a.s.
güle güle git gel canım....
hayırlı yolculuklar sana....
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUNNN ABLACIM=))) opuyorumnanaktan
insan doğum gününde çok mutlu oluyor değilmi?=)) ben doğum günümde hep çok mutlu olurum, özel olduğunu hissediyor insan.....
kilo vermediysen, hala aynıysan bile bu da kötü değil, aladabilirdin canımcım...
öpüyorum opuyorumnanaktan
yok cnm ben mutlu oldukça iştahtan kesiliyorum
güzelleşiyosun dedikçe hırslanıyorum valla.daha güzel olucam diyorum.:)
cnm tşk ederim.valla 5 aya yaklaştı başlayalı.çok da hıozlı gitmedi.tam istediğim gibi başlarken planladıgım gibi gitti.çokk şükür.gerisi kalanları başına :Saruboceq:
yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
bugün benim doğumgünüm.....
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
cnmm doğumgünün kutlu olsun a.s.
benim de saçlarım dökülüyooo
çok teşekkür ederim kızlar....mutlu ettiniz beniopuyorumnanaktanŞenizŞenizolumunekankayizsmile:asigim::asigim::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlarr ben saçlarımda bir değişiklik yapıcam ama sizce yakışır mı şu renk
Eki Görüntüle 56696
Eki Görüntüle 56697
şimdi işe gidicem gece geince yorumlarınıza bakıcam.:)
hatta gören olursa şimdi de yazsın.
bir de bu saç rengi ne karamel üzerine röfle mi dicem.nasıl anlatıllır.kör cahilim de boya konusunda.
3 ayda 30 kg nasıl verdin? Hangi diyetle? Kaç kiloydun diyeti yaparken? Ne kadar spor yaptn? Kusura bakma her şeyi soruyorum kaydirigubbakcemile3 Ama merak ettim, çok güzel bir başarı :)
:enbuyukkk:Üniversiteyi kazandığım sene verdim canım gençtim o zamanlar sempatiksalakcinni 18 yaşındaydım günde en az 2 saat yürüyordum ip atlıyordum evdeki bütün işleri ben yapıyordum ekmek kesinlikle yemiyordum eti form çubuğu var ya yemekle beraber ondan yiyordum 2 tanecik sürekli sebze yemeği ve yoğurt yiyordum et hiç yemedim o dönemde bu da B12 eksikliğine yol açtı salatalık domates peynir taze fasulye yoğurt bunlarla geçti 3 ayım ve 30 kg verdim sonunda yerimseniben
hayır 2 oğlanın üstüne prensesimi doğurdum 40 yaşında hemdediğerlerinden farklı bir problem yaşamadım
slm kızlar bugun dıyetısyene gıttım gecen aydan bu yana sadece 4 kılo vermısım yenı lıste verdı ama ben bugun kendımı baya bı odullendırdım yedım de yedım yanı ama yarın lıstemı tekrar uygulucam
slm kızlar bugun dıyetısyene gıttım gecen aydan bu yana sadece 4 kılo vermısım yenı lıste verdı ama ben bugun kendımı baya bı odullendırdım yedım de yedım yanı ama yarın lıstemı tekrar uygulucam
çok üzgünüm çok misafirim geldi kısır ve kurabiye yaptım onlara tabikide bende yedim saat üçe kadar ne güzel gidiyordu illaki onlar gelince bozdum yok yok ben diyet yapamayacağım heralde nasıl yapıpta yemezler ben beceremiyorum bir türlü yaaaaa
çok üzgünüm çok misafirim geldi kısır ve kurabiye yaptım onlara tabikide bende yedim saat üçe kadar ne güzel gidiyordu illaki onlar gelince bozdum yok yok ben diyet yapamayacağım heralde nasıl yapıpta yemezler ben beceremiyorum bir türlü yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?