Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bozma cnm moralini.umarım ciddi bişey değildir.a.s.
bende de aynı problem var.bende mi gitsem ki acaba.korkuyorum.:1no2:

geçmiş olsun canım benim....

üzülme, bi doktoruna gitde öğlen, bakalım doktorun ne dicek.....

bir keresinde bende birşey için tahlil yaptırdım, sonuçlar çıktı aldım, ertesi günde doktora götürücem tahlillerimi vede sonuçları öğreneceğim.
gece oturdum bi kaç bişey yüksek çıkmış onları didikledim, yok anneme sordum, yok neti karıştırdım, inan bir moralim bozuldu, hemde nasıl bozuldu... birde durduk yere, hemde gece gece evham gibi oldum....
neyse ertesi gün endişeli bi şekilde doktora gittim, ve doktorum herşeyin normal dedi, tahlilin sonucunu kesinlikle doktordan dinlemek lazım diyorum canım...
o günden beri artık; tahlil yaptırdığımda, tahlil sonuçlarımı incelememeye gayret ederim hep....

alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende neden zayıflayamıyorum diyordum yaaa hep bu şehir yüzünden sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Meyra hoşgeldin opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hoşbuldum kankaaaa=)))

öpüyorum seni canım opuyorumnanaktan

benim öğle yemeği vaktim geldi kızlar=))
ben kaçar şimdilik

opuyorumnanaktan

YAĞMURGÖZLÜ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞDUN:teytey::teytey::teytey:

yağmur gözlü doğum günün kutlu olsun yeni yaşında sağlıkla oğluna kavaşasın inşallah

Nice Yıllaraaa yağmurgözlüüüü ... Hep mutlu olmanı dileyerek .... a.s.

kızlarr ben saçlarımda bir değişiklik yapıcam ama sizce yakışır mı şu renk

Eki Görüntüle 56696

şimdi işe gidicem gece geince yorumlarınıza bakıcam.:)
hatta gören olursa şimdi de yazsın.
bir de bu saç rengi ne karamel üzerine röfle mi dicem.nasıl anlatıllır.kör cahilim de boya konusunda.

Renk karamele benziyor evet üstüne de parıltı attırmış herhalde ışıltı mı deniyordu yoksa bilmiyorumkismile beyaz tenlisin yakışadabilir ama ben sevmedim bu saç rengini kendiii düşüncem tabi fisfisfis ama şunu söylüyim saçların dökülüyorsa boya olayına girme bile daha fazla yıpranır ve daha çok dökülür mafoldumben ben resmen kel kaldım ordan biliyorum :1no2:

3 ayda 30 kg nasıl verdin? Hangi diyetle? Kaç kiloydun diyeti yaparken? Ne kadar spor yaptn? Kusura bakma her şeyi soruyorum kaydirigubbakcemile3 Ama merak ettim, çok güzel bir başarı :)

Üniversiteyi kazandığım sene verdim canım gençtim o zamanlar sempatiksalakcinni 18 yaşındaydım günde en az 2 saat yürüyordum ip atlıyordum evdeki bütün işleri ben yapıyordum ekmek kesinlikle yemiyordum eti form çubuğu var ya yemekle beraber ondan yiyordum 2 tanecik sürekli sebze yemeği ve yoğurt yiyordum et hiç yemedim o dönemde bu da B12 eksikliğine yol açtı salatalık domates peynir taze fasulye yoğurt bunlarla geçti 3 ayım ve 30 kg verdim sonunda yerimseniben

:enbuyukkk:
ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN ZAMANINDA AMA İŞTE DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN FAİZİYLE GELDİ BENDE ZAMNINDA ÖYLE YAPTIM BENDE DE FAİZİYLE GELDİ .EN İYİSİ KALORİLERİ HESAPLAYARAK AÇ KALMADAN ZAYIFLAYA BİLMEK BEN DE ÖYLE YAPIYORUM KİLO TAKİBİ COM A ÜYE OLDUM YEDİKLERİMİ YAZIYORUM O ZATEN HESAPLIYOR BENİM GÜNLÜK İHTİYACIM 2730 KALORİYMİŞ ONUN 1000 KALORİ ALTINDA BESLENMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ARA ÖĞÜNLERİMİ ATLAMIYORUM EKMEĞİMİDE YİYORUM 30 AĞUSTOSTAN BERİ DİYETTEYİM VE HER HAFTA 1 KG VERİYORUM ŞİMDİYE KADAR 6 KG VERDİM VE DİYETİM BİTSİN DİYE GÜN SAYMIYORUM BU DA BENİM İÇİN İYİ BİRŞEY ÇÜNKÜ NE KADAR ÇOK ESKİ YEDİĞİM GÜNLERİ ÖZLEM DUYARSAM GERİ ALACAĞIMI VE PES EDECEĞİMİ BİLİYORUM ÖNCEDEN HAFTA GEÇMEZDİ ŞİMDİ İSE Bİ BAKTIM 6 HAFTA GEÇMİŞ VE BEN 6 KG VERMİŞİM AZMİMİ KESMEDİĞİNİZ VE BANA DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOPMAMADAKİ FAKTÖRLERDEN BİRİDE KK DUR SAYENİZDE SÜRETLİ MOTİVE HALDEYİM:enbuyukkk::enbuyukkk: :enbuyukkk:

slm kızlar bugun dıyetısyene gıttım gecen aydan bu yana sadece 4 kılo vermısım yenı lıste verdı ama ben bugun kendımı baya bı odullendırdım yedım de yedım yanı ama yarın lıstemı tekrar uygulucam

selam kızlllaar... uzun zamandır giremiyorum malesef :S
en son tartıldıgımda 77.3 kilo idim ama bayramdan sonra adam akıllı bi diyet yap(a)madım.. :S
gören herkes tanıyamadı beni nolmuşsun sen filan
ama biraz önce abim kilo alıyosun dikkat et dedi :S
yıkıldım yaa
aslında doğru da söylüyo burger kingler kazandibiler kahveler fındık fıstıklar muzlar iyice abarttım ben :S
abim öyle diyince hemen açtım bilgisayarı çünkü ben sizler sayesinde zayıfladım ve hedefime tam anlamıyla ulaşmak istiyorum...yeni ben ortaya çıkarıcam 60lara bi iniyim saç baş değişicek..ama şimdi motivasyonum sıfır ya
kızlar bana yardımcı olun beni gaza getirin bende bi fıstık olayım.. bugünden itibaren başlıyorum önceki deneyimlerimden ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum..hepinize sağğlıklı kilo vermeler :))

Son düzenleme:

Seni tebrik ederim, hep böyle devam et :) Az da versen asla brakma :lepi:

Bir ayda 4 kilo super Sakin moralini bozma.Yen' l'sten'de paylasirsan sevinirim.Klavyede bir problem var harfler b'raz gar'p

Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma = 7

14.00 1 porsiyon yeşil fasülye = 9, 50-60 gr peynir = 1, 1 haşlanmış yumurta = 0

17.30 1 dilim kepek ekmek = 7, üzerine 1 çay kaşığı kadar mayonez ( 1 yemek kaşığı mayonez 1 yapıyor ama ben çay kaşığına da 1 diyorum ) =1 , 8 adet minik inegöl köfte ( gerçekten minik :)) ) = 2, yarım kase yoğurt = 6

Toplam : 50

Bu diyette mayonez de serbest :) Ölçüyü kaçırmadıkça sorun yok çünkü mayonezde karbonhdrat oranı çok düşük. Abartmadan rahatlıkla yeneblir hihoyyytdelikafadulden

çok üzgünüm çok misafirim geldi kısır ve kurabiye yaptım onlara tabikide bende yedim saat üçe kadar ne güzel gidiyordu illaki onlar gelince bozdum yok yok ben diyet yapamayacağım heralde nasıl yapıpta yemezler ben beceremiyorum bir türlü yaaaaa

Yapıp da yememek olmuyor :gitme:
Ama ben başka bir yol buldum. Misafirliğe gittiğimde şekersiz Türk kahvesi ya da yarım paketten yapılmış 3'ü 1 arada kahve istiyorum. Yanımda da karbonhidrat ve kalori değeri düşük Eti'nin çikolata bisküvileri var, onları götürüp birkaç tane yiyiyorum :)) Hem onlar yerken bakmamış oluyorum hem de diyetim bozulmuyorhihoyyyt

derincim moralini bozma hepimiz aynı senin yaptığın gibi yapıyoruz önemli olan arkasını getirme her diet opsiyonlar vardır moralini bozma diete devam en azından 99 kadar .vereliniortak

Doğum günün kutlu olsun YAĞMURGÖZLÜM.....Doğan her güneş sana mutluluk,sağlık,huzur getirsin Nice senelere huzurla inşallah...ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.

Sakın üzülme canım.Hafif bir grip,nezle,diş rahatsızlığı vs nedenlerle lökosit ve lenfositler yükselir.Bu tablo korkulacak bir şey değil.....Hafif bir enfeksiyona uyan bir tablo.İçin rahat etsin diye yazıyorum yoksa bu tür bilgileri direct olarak yazmak doğru değil ama mesela lenfosit değil de monositler yüksek olsaydı biraz düşünülecek bir tablo olurdu ki bu bile test tekrarlanmadan ve destekleyecek başka testler yapılmadan korkulacak diye nitelendirilemez.
Geçmiş olsun sakın tedirgin olma.Sonuçta bu testleri makinalar yapıyor.Doktorun bir uyumsuzluk görürse( ki hiç ihtimal vermiyorum) kan sayımı testinin mikroskota gözle yapılan bir test olan formül lökosit isteyebilir.Bunu isterse de sakın telaşlanma canım işin içinde olan biri olarak söylüyorum makinalar devamlı bakım isteyen ve check edilmesi gereken unsurlar....Daha fazla bir şey diyemiyorum anladın sen....Üzülme canım her şey normal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…