Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese....

bugünki menümü yazıyorum;

SABAH;
2dilim ekmek
1tane armut
3kk beyaz peynir
2tane acur
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA1;
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE;
2kk beyaz peynir
6yk dolusu lahana yemeği
4yk dolusu taze yoğurt
2dilim ekmek
1tane orta boy kuru soğan

ARA2;
1tane armut
1dilim ekmek

AKŞAM;
1,5tane orta boy havuç
4yk dolusu taze yoğurt
2tane acur
2dilim ekmek

ARA3-(GECE);
1tane armut
4yk dolusu taze yoğurt

bugünki ARA3-(GECE) yi yemedim henüz, çünkü; daha vakti gelmedi=))

bravo sana canım hiç canın çekmiyormu ikramlardan yaaaa kaydirigubbakcemile5
derincim moralini bozma hepimiz aynı senin yaptığın gibi yapıyoruz önemli olan arkasını getirme her diet opsiyonlar vardır moralini bozma diete devam en azından 99 kadar .vereliniortak
sorma canım çok üzülüyorum ama yedikten sonra nasıl birşeydir bu yaaa aslında yerken üzülüpte yarıda kessek birde ben misafir geldiği zaman yapıyorum evde bulundurmuyorum özlüyorum sonrada içine düşüyorum:1hug:

Kan değerlerim normalmiş zemuszemus Boşuna evham yapmışım,BEYZUŞ ablanın dediği gibi grip nezle vb vs gibi bi durumdan ötürü fazla çıkmış olabilirmiş..Kırmızı et ye vitamin değerin düşük dedi doktor..Ayda en çok 5 kilo vermen gerek hızlı vermişsin ondan olabilir tabi..Bir de nasıl verdin bu kaa kiloyu dedi aklinialirimsmile Spor ve az yemeyle didim haliyle..Saçlarımın dökülmesi için de arkadaşa bir yağ karışımı vermiş doktor "onunla toparlandı saçlarım,isimlerini sana da vereyim eczacıya hazırlat,işine yaarar muhtemelen" dedi..Onu uygularım,değilse çıldırtacak bu dökülen saçlarım beni (

hadi gözünaydın fıstık=))

tekrar geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

BUGÜN YEDİKLERİM
Sabah 1 diliekm dom sal peynir
Ara 1 mandalina
Öğlen Çorba 1 dilekm
Ara 1 mandalina 1 saat sonra 1 elma 1 grisini nescafe (2 si birarada)
Akşam koca bir tabak ıspanak yemeği 1 dilekm salata bira lahana turşusu
bugün biraz acıktım belki ader dönemim yaklaşıyor
1 brd yeşil çay 45 dk leslie

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-sampuaniniza-sarimsak-katin-kesin-sonuc.html

Badem ;yukardaki linke bir bak istersen;çok faydasını gören arkadaş olmuş.Onlara da sor canım....

[QUOTE=meyra__;15681297]hadi gözünaydın fıstık=))

tekrar geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

[/QUOTE]
Sağolasın..olumunekankayizsmile
Bugün eve geldim,yarın tartı beni bekler;ama kaç diyecek merakla bekliyorum..eyvahedigeldismile O kaa yedim ki yine son günlerde :sinifsinif: Yürüyüşler falan tamam iyi hoştu da,ah şu boğazıımmı tutabilsem bi dee :1no2:

Nasılsınız hatun kısmısı.:))))

Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...
Ben seni çok merak ettiğim ve görmek istediğim halde göremedim..Seni görüp iltifat edenlere de çok imrendim biliyor musun aklinialirimsmile

Ben seni çok merak ettiğim ve görmek istediğim halde göremedim..Seni görüp iltifat edenlere de çok imrendim biliyor musun aklinialirimsmile

Canım kibarlıktan iltifat etmişlerdir,,İnanma sen onlara..Burdaysan hemen gosterteyim kendimi..:)))

Prensesim........

Son düzenleme:
Ayrıca hiç kızının annesi gibi durmuyorsun,en çok 30 derdim ben sana yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…