bravo sana canım hiç canın çekmiyormu ikramlardan yaaaa kaydirigubbakcemile5Yapıp da yememek olmuyor :gitme:
Ama ben başka bir yol buldum. Misafirliğe gittiğimde şekersiz Türk kahvesi ya da yarım paketten yapılmış 3'ü 1 arada kahve istiyorum. Yanımda da karbonhidrat ve kalori değeri düşük Eti'nin çikolata bisküvileri var, onları götürüp birkaç tane yiyiyorum :)) Hem onlar yerken bakmamış oluyorum hem de diyetim bozulmuyorhihoyyyt
sorma canım çok üzülüyorum ama yedikten sonra nasıl birşeydir bu yaaa aslında yerken üzülüpte yarıda kessek birde ben misafir geldiği zaman yapıyorum evde bulundurmuyorum özlüyorum sonrada içine düşüyorum:1hug:derincim moralini bozma hepimiz aynı senin yaptığın gibi yapıyoruz önemli olan arkasını getirme her diet opsiyonlar vardır moralini bozma diete devam en azından 99 kadar .vereliniortak
Kan değerlerim normalmiş zemuszemus Boşuna evham yapmışım,BEYZUŞ ablanın dediği gibi grip nezle vb vs gibi bi durumdan ötürü fazla çıkmış olabilirmiş..Kırmızı et ye vitamin değerin düşük dedi doktor..Ayda en çok 5 kilo vermen gerek hızlı vermişsin ondan olabilir tabi..Bir de nasıl verdin bu kaa kiloyu dedi aklinialirimsmile Spor ve az yemeyle didim haliyle..Saçlarımın dökülmesi için de arkadaşa bir yağ karışımı vermiş doktor "onunla toparlandı saçlarım,isimlerini sana da vereyim eczacıya hazırlat,işine yaarar muhtemelen" dedi..Onu uygularım,değilse çıldırtacak bu dökülen saçlarım beni(
Kan değerlerim normalmiş zemuszemus Boşuna evham yapmışım,BEYZUŞ ablanın dediği gibi grip nezle vb vs gibi bi durumdan ötürü fazla çıkmış olabilirmiş..Kırmızı et ye vitamin değerin düşük dedi doktor..Ayda en çok 5 kilo vermen gerek hızlı vermişsin ondan olabilir tabi..Bir de nasıl verdin bu kaa kiloyu dedi aklinialirimsmile Spor ve az yemeyle didim haliyle..Saçlarımın dökülmesi için de arkadaşa bir yağ karışımı vermiş doktor "onunla toparlandı saçlarım,isimlerini sana da vereyim eczacıya hazırlat,işine yaarar muhtemelen" dedi..Onu uygularım,değilse çıldırtacak bu dökülen saçlarım beni(
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-sampuaniniza-sarimsak-katin-kesin-sonuc.html
Badem ;yukardaki linke bir bak istersen;çok faydasını gören arkadaş olmuş.Onlara da sor canım....
YENA hayırlı olsun yerimseniben
Ben seni çok merak ettiğim ve görmek istediğim halde göremedim..Seni görüp iltifat edenlere de çok imrendim biliyor musun aklinialirimsmile
Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...
Ben seni çok merak ettiğim ve görmek istediğim halde göremedim..Seni görüp iltifat edenlere de çok imrendim biliyor musun aklinialirimsmile
Canım kibarlıktan iltifat etmişlerdir,,İnanma sen onlara..Burdaysan hemen gosterteyim kendimi..:)))
Analı-kızlı maşallahınız var yyaaw..olumunekankayizsmile
Ayrıca hiç kızının annesi gibi durmuyorsun,en çok 30 derdim ben sana yerimseniben
Muallim,ben boshayallersmile Çarşamba günü okul deneyimine gittim ben,tıktak ayakkabılarımı giyip bayanssulusmile
Ahahahaha evet doğru bildin,en fazla otuz..:))
Öptüm seni muallimim..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?