Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...
Hayırlı olsun canım.Kırmızılarda nasıl yakışmış güzelime.......

Canım kibarlıktan iltifat etmişlerdir,,İnanma sen onlara..Burdaysan hemen gosterteyim kendimi..:)))

Bize yalancımı diyorsun???Bize???Bize????(Bihter'e özendim...)bayanssulusmilebayanssulusmile

Muallim,ben boshayallersmile Çarşamba günü okul deneyimine gittim ben,tıktak ayakkabılarımı giyip bayanssulusmile

Çocuklar şık giyinen öğretmenleri çok beğenirler,bilgine.. kızım türkçe öğretmenine hasta,her zaman onu ve kıyafetlerini anlatır..:)))

Yani yani,BEYZUSun suçu ne

Dimi ama güzelim.O kaa tostocaman ablayız(teyzeyiz hattasenağlama) yalanmı kıvıracağız...
Güzelsin YENAMMMMM.TOPİĞİMİN HEPSİ ÇOOOK GÜZEL....bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Hayırlı olsun canım.Kırmızılarda nasıl yakışmış güzelime.......

Bize yalancımı diyorsun???Bize???Bize????(Bihter'e özendim...)bayanssulusmilebayanssulusmile

Amanda beyzusum gelmiş...Mucukksssssss..

Hani sende kırmızılanacaktın,vazmı geçtin..?

YENACIĞIM;Bu gece 00.30 da 32.Gün başlıyor....Haberin vardır ama;hatırlatayım dedim güzelim...

Evet var tatlım...Sağol hatırlattığın için..opuyorumnanaktan

Çocuklar şık giyinen öğretmenleri çok beğenirler,bilgine.. kızım türkçe öğretmenine hasta,her zaman onu ve kıyafetlerini anlatır..:)))
Daha pek bi kıyafet almadım;ama alacağım inşallah şu kalan fazlalıklar da gitsin ne dolap düzeceğim kendime bayanssulusmilebayanssulusmile Vee evet ben de kendimden biliyorum şık en azından uyumlu giyinen hocalara ben de hastaydım,hastayım aklinialirimsmile

BEYZUS'UM sen hep abla falan diyosun ya...ben ama seni abla gibi görmüyorum ,görmiycemde..Bana ister kız,ister kızma...Senin gönül yaşınla arkadaşım ben,kimliğindeki rakamla diil...

Ben artık yatar mirmirmirmir Güzelcene uyuyayım da yarın tartı yüzümü gildirsin inşallah :Saruboceq:-Aslında ağlatmaması bile kâfi olabülüü,o kaa yediklerimden sonra.. kafamçokkarıştı
İyi geceler +90 afetleri )

Beğendiğin o şık öğretmenlerden daha şık ve güzel bir öğretmen olacaksın biliyorum.....

BEYZUS'UM sen hep abla falan diyosun ya...ben ama seni abla gibi görmüyorum ,görmiycemde..Bana ister kız,ister kızma...Senin gönül yaşınla arkadaşım ben,kimliğindeki rakamla diil...

Bilmezmiyim YENACIĞIM....Aslında yaş konusunu kafaya pek takmam ama şakalaşmak gerekirse kullanırım.
Geçenlerde çok fecii bir şey oldu nasıl kıvırayım şaşırdım.Bankaya gittik;eşimin devamlı işlemlerini yapan kadın ''hanımefendi kim?Kızınızmı '' dedi.Şok oldum.Eşimin yüzüne bakamadım üzülür diye.Çıktıktan sonra işi gırgıra vurdum.Kadının gözleri 5 numara miyop ama gözlük takmıyor falan diye ama üzüldüm.....

İyi geceler canım..Sanırım bende uyuyacağım,erken kalktığım ve bugünde çok yorulduğum için zorlanıyorum...Dinleneyim bari..Dün gece saat sabaha karşı 04:00 de uyudum yeni bir kitaba başladım nasıl sürükleyici bırakamadım hem onu okurum çok merak ediyorum nasıl olucak....

Son düzenleme:

Of fena olmuş..eşin üzülmüştür bence,ama senin adına güzel bişey...

Bende gidiyorum fıstıklar...Öpüyorum sizi şap şup..)

iyi ki doğdun,ve iyi ki seni tanıdık..tüm hayırlı hayallerinin gerçekleşeceği upuzun sağlık huzur mutluluk ve zenginlik dolu günler,sevdiklerinle birlikte..askerimize de hayırlı teskereler..bir an önce biter de sende özlemden kurtulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…