Hayırlı olsun canım.Kırmızılarda nasıl yakışmış güzelime.......
Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...
Canım kibarlıktan iltifat etmişlerdir,,İnanma sen onlara..Burdaysan hemen gosterteyim kendimi..:)))
Yani yani,BEYZUSun suçu neHayırlı olsun canım.Kırmızılarda nasıl yakışmış güzelime.......
Bize yalancımı diyorsun???Bize???Bize????(Bihter'e özendim...)bayanssulusmilebayanssulusmile
Muallim,ben boshayallersmile Çarşamba günü okul deneyimine gittim ben,tıktak ayakkabılarımı giyip bayanssulusmile
Yani yani,BEYZUSun suçu ne
Hayırlı olsun canım.Kırmızılarda nasıl yakışmış güzelime.......
Bize yalancımı diyorsun???Bize???Bize????(Bihter'e özendim...)bayanssulusmilebayanssulusmile
YENACIĞIM;Bu gece 00.30 da 32.Gün başlıyor....Haberin vardır ama;hatırlatayım dedim güzelim...
Daha pek bi kıyafet almadım;ama alacağım inşallah şu kalan fazlalıklar da gitsin ne dolap düzeceğim kendime bayanssulusmilebayanssulusmile Vee evet ben de kendimden biliyorum şık en azından uyumlu giyinen hocalara ben de hastaydım,hastayım aklinialirimsmile
Çocuklar şık giyinen öğretmenleri çok beğenirler,bilgine.. kızım türkçe öğretmenine hasta,her zaman onu ve kıyafetlerini anlatır..:)))
Dimi ama güzelim.O kaa tostocaman ablayız(teyzeyiz hattasenağlama) yalanmı kıvıracağız...
Güzelsin YENAMMMMM.TOPİĞİMİN HEPSİ ÇOOOK GÜZEL....bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Amanda beyzusum gelmiş...Mucukksssssss..
Hani sende kırmızılanacaktın,vazmı geçtin..?
Evet var tatlım...Sağol hatırlattığın için..opuyorumnanaktan
Beğendiğin o şık öğretmenlerden daha şık ve güzel bir öğretmen olacaksın biliyorum.....Daha pek bi kıyafet almadım;ama alacağım inşallah şu kalan fazlalıklar da gitsin ne dolap düzeceğim kendime bayanssulusmilebayanssulusmile Vee evet ben de kendimden biliyorum şık en azından uyumlu giyinen hocalara ben de hastaydım,hastayım aklinialirimsmile
BEYZUS'UM sen hep abla falan diyosun ya...ben ama seni abla gibi görmüyorum ,görmiycemde..Bana ister kız,ister kızma...Senin gönül yaşınla arkadaşım ben,kimliğindeki rakamla diil...
Ben artık yatar mirmirmirmir Güzelcene uyuyayım da yarın tartı yüzümü gildirsin inşallah :Saruboceq:-Aslında ağlatmaması bile kâfi olabülüü,o kaa yediklerimden sonra.. kafamçokkarıştı
İyi geceler +90 afetleri)
Beğendiğin o şık öğretmenlerden daha şık ve güzel bir öğretmen olacaksın biliyorum.....
Bilmezmiyim YENACIĞIM....Aslında yaş konusunu kafaya pek takmam ama şakalaşmak gerekirse kullanırım.
Geçenlerde çok fecii bir şey oldu nasıl kıvırayım şaşırdım.Bankaya gittik;eşimin devamlı işlemlerini yapan kadın ''hanımefendi kim?Kızınızmı '' dedi.Şok oldum.Eşimin yüzüne bakamadım üzülür diye.Çıktıktan sonra işi gırgıra vurdum.Kadının gözleri 5 numara miyop ama gözlük takmıyor falan diye ama üzüldüm.....
yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
bugün benim doğumgünüm.....
zeynep ablam,beyzuş ablam,banucum çok teşekkür ederim tariflerimi beğendiğinize sevindim....daha varda bu kadar ekleyebildim....)) neden zayıflama topiclerinde gezdiğim belli oldu sanırım..:kedi::roflol:
nursenacım seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum...işin zor canım Allah kolaylık versin...bebiş büyüsünde canım yazarız onada en güzelinden tarifler...:):ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?