kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:
Beğendiğin o şık öğretmenlerden daha şık ve güzel bir öğretmen olacaksın biliyorum.....
Bilmezmiyim YENACIĞIM....Aslında yaş konusunu kafaya pek takmam ama şakalaşmak gerekirse kullanırım.
Geçenlerde çok fecii bir şey oldu nasıl kıvırayım şaşırdım.Bankaya gittik;eşimin devamlı işlemlerini yapan kadın ''hanımefendi kim?Kızınızmı '' dedi.Şok oldum.Eşimin yüzüne bakamadım üzülür diye.Çıktıktan sonra işi gırgıra vurdum.Kadının gözleri 5 numara miyop ama gözlük takmıyor falan diye ama üzüldüm.....
Yenacım beni yarın izinli yazarmısın canım....
Hafta başındaki kilom: 91.4
Şu anki kilom: 89.3
Verilen kilo: 2.1 :lepi:
kilo 80.8 spor ne yazık ki yine yok
Nasılsınız hatun kısmısı.:))))
Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...
Hafta başındaki kilom: 91.4
Şu anki kilom: 89.3
Verilen kilo: 2.1 :lepi:
bende 0.5 kg vermişim bilgileriniz e arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?