Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle git..yolun açık olsun..inşallah senin için öok hoş deneyim olur.hangi semtine gideceksin bilmiyorum ama benim yerime de istanbula bir selam çak.şimdiden özledim..geçen sene evi ankaraya taşıdım..

eşin adına çok üzüldüm..neden dersen,neden de,,hah ankaradan altınoluğa gelirken yanımda eşim var.bitişik koltuktaki akıl melekesini yitirmiş bir mahlukat eşim için bana''oğlunuz mu dedi''
eşim benden dört yaş büyük..ne hale geldiğimi anlatamam..güya yaşa pek takılmam ama bu biraz fazla koydu..ama tesi olsaydı yani için için gülerdim.(ikiyüzlülüğüme bak)

Hafta başındaki kilom: 91.4

Şu anki kilom: 89.3

Verilen kilo: 2.1 :lepi:

Günaydın,güzel ama şişko fekat zayıflıyacak olan arkadaşlarım...

Umarım herkesin tartıda yüzü gülmüştür,benim gülmedi bari siz mutlu olun böhüüüüü...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bademcim benim saçlarımda bir ara 1-2 yıl kadar sürekli dökülüyordu rejim falan da yapmıyordum üstelik kuaförün tavsiye ettini yazayım sana 1 kaseye zeytintağı 1 yumurtanın sarısı ve 1 şişe badem yağının 3/1 i ni karıştırıp saçlarıma sürdüm sonra bone yada poşet bağladım başıma pazar günleri yapıyordum kahvaltı temizlik derken 2-3 saat kalırdı sonra banyo yumuşacık oluyordu hemde biz iş arkadaşımla birlikte 2 sene ye yakın yaptık ve saçlarımız genç kızlık dönemlerindeki gibi oldu fön çekerken aradan çıkıyordu yeniler tavsiye ederim ikimizde faydasını gördük

doga3 günaydın..tartıldınmı,kilo vermişmisin...

ay ne gezer şuralara bi yere saklanacaktım utancımdan

benim sorunum bu devamlılık ya benim evdeki kadın öğlen yumurta haşlıycam die gidiyorum bi bakıyorum kızartma yapmış dolma yapmış gel dayan

Son düzenleme:
hatta utancımdan yarım kilo aldım bile diyemiyorum:sinifsinif:

ama haftaya kararlıyım inş sıkı tutucam (çok sıkı deil )

günaydın fıstıklar=)) opuyorumnanaktan

bende bu hafta;
80dk spor
88,3kg

ben geldi listeye birdaha görmemek üzere inşallah tabeee bi daha doğurmazsam 94.700 la giriyorum herkeze mutlı kilo vermeler

Nasılsınız hatun kısmısı.:))))

üyeliğin hayırlı olsun canım=))) Şeniz

Sağol canım..Yanında çok güzel bir kupa ve sıkılaştırıcı krem geldi..Ama ben kupaya bayıldım...KAdınlar kulübü amblemi var...

wwaaaawww bayanssulusmile

bayılırım kupa türü bardaklara....
güle güle kullan canım hediyelerini=)

Hafta başındaki kilom: 91.4

Şu anki kilom: 89.3

Verilen kilo: 2.1 :lepi:

bende 0.5 kg vermişim bilgileriniz e arkadaşlar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tünaydınnnnnnn
yenacım sabitim bu hafta regldim almadığıma şükrediyorum..nasıl bir bünyedir çözebilen beri gelsinalsanaalsanasmile
haftaya acil toparlanıp kilo vermem lazım...koşu bandıyla kaynaşıp aramızdaki aşkı ateşlemem lazım..:roflol::roflol::roflol: ramazanda mecburen bıraktım yürüyüşü ramazan geçti bayram geçti ben iyice tembelliğe alıştım...sporsuz olmuyor...kaç haftadır tık yok:çok üzgünüm:tam oklavalık oldum klava:

başlangıç...117,1
geçen hafta.....100,9
bu hafta..........100,9
hedef..............90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…