Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yada cevap bekleyecek kadar vaktım yok işe yetişmem lazım gec kaldım bırı benı bıldırsın baslangıc 114.6 bugun 112.0 sımdıden tesekkurler

ŞenizAMİNNNNNNNNNN ........çok teşekkür ederim zeynep ablam...opuyorumnanaktan

Bence gayet iyisin,almamakta başarı bunu unutma lütfen doğum günü çocuğu...

Pasta yedinmi,cola içtinmi.? ondan haber ver..Yediysen neli yedin..Çikolatalı muzlumu yedin yoksa...kaydirigubbakcemile3

yada cevap bekleyecek kadar vaktım yok işe yetişmem lazım gec kaldım bırı benı bıldırsın baslangıc 114.6 bugun 112.0 sımdıden tesekkurler

112 ile tekrar listedesin canım...kilonuda buraya yazıyorsun canım...Yazmıştım ama okumadın sanırım...

yok be güzelim pastayı bırak yemek bile yemedim meyveyle geçiştirdim...oğluşum yokki yanımda kim bana pasta alıcaksenağlamasenağlamasenağlamakutlama yoktu yani bu hem üzücü hemde sevindirici ortaya karışık duygular...sengözlerimebaksanab

günaydınlarrrr
kilom 117.7 ve hala regl olmadım acayippp şişim çok zor şartlarda yazıyorum kızım izin vermiyor

Ahhh canım benim...Üzülme lütfen hep dua et oğluna ve onun durumundakilere..

Seneye kısmetse oğlunla çılgınlar gibi eğlenirsiniz..

günaydınlarrrr
kilom 117.7 ve hala regl olmadım acayippp şişim çok zor şartlarda yazıyorum kızım izin vermiyor

Derincim çok güldüm ya,zor şartlar altında yazıyorum demişsin ya....:)))

Isır cimcimeyi aklı başına gelsin...benimki şimdi süngerbob izliyor birde caillou var onu çok seviyor...

Seninki henüz kendi başına vakit geçiremiyordur, az kaldı biraz daha sabır...

Şimdi canımı sıkan bir olay yaşadım...İnsanlar ne ilginç yaaa...

Demin kayınvaldemle tel.de görüştük...Yarın mevlüt olucak bizim...Bir akrabası gelmek istiyormuş,senin araman daha münasip olur dedi..bende arayıp davet ettim...O çok gelmek isteyen hatun bana diyoki..Şimdi annenede söyledim nilüfer bizim evin yolunu bilmiyor ben nasıl gideyim ama istiyorumda...

Şimdi nedir anlamadım..yani bu kadar dolambaçlı olmak zorundamı insanlar..Neden düz olmuyorlar,,safi entrika...

yanacım insanlar çok kaprisli artık takılma böyle insanlara bence boşveropuyorumnanaktan
geçen hafta: 62.7
buhafta:61.8

günaydınlarrrr
ahanda ondan bende 2 tane biden var cadı kızlarrr
ayy bu callıou bide winks bizi iflas ettirdi anam ne pahalı çantası falan okula gitmem winksli almazsan baba dedi bende aldırmadım tabe şimdilik ses yok aama öldürüyo beni en büyük düşmanı benim bizim kızın

ayy aynı benim kaygana birilerini arattırmayı bi severkii takma yaww

Rejimde olmadığım için tartılmayacaktım güyaaa... sabah annemi doktora götürdüm geldiğinde bahar kendimi hafif hissediyorum baskül nerde tartılıcam dedi tartıldı annem 107.4 kg bende dayanamadım peşinden çıktım basküle :sinifsinif: çıkmaz olaydım Çok üzgünüm çoook

Yenacım yaz bari listeye bu haftanın yüz karası ben olayım.
120.4 Kg :çok üzgünüm:

Eve gelince duşa girecektim çamaşırlarımla anneme birşey anlatıyordum bana kızım sen rejimine devam et dedi dışardaydıkya gelirken arkadan süzmüş beni kalçaların küçülüyor bırakma rejimi dedi opuyorumnanaktan annemden böyle birşey duymak sevindirdi beni hihoyyyt en kısa sürede leslieyede rejime de başlamam gerekiyor. Çabuk adapte olmalıyımmm :çok üzgünüm:
Erzurumun en büyük bölge hastanesine gittik sigortam olsa direk girecektim diyetisyene ama nasip :çok üzgünüm:
Hııı bu aradaaa bugün bir iş görüşmesine gideceğim okuduğum bölümle alakalı değil ama umarım şartları uygun olur ve başlarım işe :Saruboceq:

doğacım ben de henüz tanışamadım leslie hanımla umarım yakın zamanda tanışırız kendisiyle

kızlar mrb.
bu hafta kilom 83.5 geldi sabah. regl olacam bende.henüz daha olamadım.şişlik var.bu hafta toplamda 1 kg vermiş oldum yani.

oy yerim onu ben bi tanede bende var
kaç aylık canım

ne yapayım yenacım sorumluluk işte vermesemde bildirim yapmadan duramıyorum oklava yememek için klava:
bir görseydin halimi dahada gülerdin o tuşlara basıyor ben siliyorum yazıma başka harfler rakamlar ekliyor bir taraftan klavyeyi çekiştiriyor bir taraftan bilgisayar masasının üzerine çıkacağım kaldır beni diye bağırıyor nasıl iki kelime yazdığımı bilemedim yaniii
benimki dibimde sürekli wcye bile beraber giriyoruz sürekli kucağımda açıyorum yumurcak tvyi 5 dakika bakıyor hemen sıkılıyor oyuncaklarıylada öyle sabırki ne sabır çatlamazsam iyidr mutfak dolaplarını boşaltıyor ben orayı toplarken misafir odasının dolapları iniyor orayı yopluyorken kendi dolabında külotları çorapları yerlerde ben bütün gün yayıntı topluyorum

Baharcım inşallah iş görüşmen olumlu geçer...

Bence sıkı bir diyet değilde normal beslenmeye çalış en azından...Çünkü heksin bünyesi fraklı,illa sende aynı sonucu alıcaksın diye bişey yokki..Sonra düşündüğün sonucu görmeyince daha kötü oluyorsun...

:))))) Canım ya Allah sabır versin...Olsun bununda eğlenceli kısmını göz önünde bulundur..
Bir süre sonra sıkılır dağıtmaktan, tüm çocuklar aynı..

Mesela Barış artık bu saydıklarını yapmıyor...Her dönem farklı işte..

Bu sabah çok güldüm oyuncak direksiyonu var..Koltukta oturmuş araba sürüyor gibi yapıyor..anne ben babayım beni öp,işe gidiyorum diyo...:)))))

Şimdi gelde mıncıklama..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…