iyi ki doğdun,ve iyi ki seni tanıdık..tüm hayırlı hayallerinin gerçekleşeceği upuzun sağlık huzur mutluluk ve zenginlik dolu günler,sevdiklerinle birlikte..askerimize de hayırlı teskereler..bir an önce biter de sende özlemden kurtulursun..
üyeliğin hayırlı olsun canım=))) Şeniz
Teşekkürler canım...
wwaaaawww bayanssulusmile
bayılırım kupa türü bardaklara....
güle güle kullan canım hediyelerini=)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tünaydınnnnnnn
yenacım sabitim bu hafta regldim almadığıma şükrediyorum..nasıl bir bünyedir çözebilen beri gelsinalsanaalsanasmile
haftaya acil toparlanıp kilo vermem lazım...koşu bandıyla kaynaşıp aramızdaki aşkı ateşlemem lazım..:roflol::roflol::roflol: ramazanda mecburen bıraktım yürüyüşü ramazan geçti bayram geçti ben iyice tembelliğe alıştım...sporsuz olmuyor...kaç haftadır tık yok:çok üzgünüm:tam oklavalık oldumklava:
başlangıç...117,1
geçen hafta.....100,9
bu hafta..........100,9
hedef..............90
yada cevap bekleyecek kadar vaktım yok işe yetişmem lazım gec kaldım bırı benı bıldırsın baslangıc 114.6 bugun 112.0 sımdıden tesekkurler
Bence gayet iyisin,almamakta başarı bunu unutma lütfen doğum günü çocuğu...
Pasta yedinmi,cola içtinmi.? ondan haber ver..Yediysen neli yedin..Çikolatalı muzlumu yedin yoksa...kaydirigubbakcemile3
112 ile tekrar listedesin canım...kilonuda buraya yazıyorsun canım...Yazmıştım ama okumadın sanırım...
yok be güzelim pastayı bırak yemek bile yemedim meyveyle geçiştirdim...oğluşum yokki yanımda kim bana pasta alıcaksenağlamasenağlamasenağlamakutlama yoktu yani bu hem üzücü hemde sevindirici ortaya karışık duygular...sengözlerimebaksanab
günaydınlarrrr
kilom 117.7 ve hala regl olmadım acayippp şişim çok zor şartlarda yazıyorum kızım izin vermiyor
günaydınlarrrr
kilom 117.7 ve hala regl olmadım acayippp şişim çok zor şartlarda yazıyorum kızım izin vermiyor
Prensesim........
ahanda ondan bende 2 tane biden var cadı kızlarrrgünaydınlarrrr
ayy bu callıou bide winks bizi iflas ettirdi anam ne pahalı çantası falan okula gitmem winksli almazsan baba dedi bende aldırmadım tabe şimdilik ses yok aama öldürüyo beni en büyük düşmanı benim bizim kızınDerincim çok güldüm ya,zor şartlar altında yazıyorum demişsin ya....:)))
Isır cimcimeyi aklı başına gelsin...benimki şimdi süngerbob izliyor birde caillou var onu çok seviyor...
Seninki henüz kendi başına vakit geçiremiyordur, az kaldı biraz daha sabır...
Şimdi canımı sıkan bir olay yaşadım...İnsanlar ne ilginç yaaa...
Demin kayınvaldemle tel.de görüştük...Yarın mevlüt olucak bizim...Bir akrabası gelmek istiyormuş,senin araman daha münasip olur dedi..bende arayıp davet ettim...O çok gelmek isteyen hatun bana diyoki..Şimdi annenede söyledim nilüfer bizim evin yolunu bilmiyor ben nasıl gideyim ama istiyorumda...
Şimdi nedir anlamadım..yani bu kadar dolambaçlı olmak zorundamı insanlar..Neden düz olmuyorlar,,safi entrika...
kaç aylık canımoy yerim onu ben bi tanede bende var
Derincim çok güldüm ya,zor şartlar altında yazıyorum demişsin ya....:)))
Isır cimcimeyi aklı başına gelsin...benimki şimdi süngerbob izliyor birde caillou var onu çok seviyor...
Seninki henüz kendi başına vakit geçiremiyordur, az kaldı biraz daha sabır...
Rejimde olmadığım için tartılmayacaktım güyaaa... sabah annemi doktora götürdüm geldiğinde bahar kendimi hafif hissediyorum baskül nerde tartılıcam dedi tartıldı annem 107.4 kg bende dayanamadım peşinden çıktım basküle :sinifsinif: çıkmaz olaydım Çok üzgünüm çoook
Yenacım yaz bari listeye bu haftanın yüz karası ben olayım.
120.4 Kg :çok üzgünüm:
Eve gelince duşa girecektim çamaşırlarımla anneme birşey anlatıyordum bana kızım sen rejimine devam et dedi dışardaydıkya gelirken arkadan süzmüş beni kalçaların küçülüyor bırakma rejimi dedi opuyorumnanaktan annemden böyle birşey duymak sevindirdi beni hihoyyyt en kısa sürede leslieyede rejime de başlamam gerekiyor. Çabuk adapte olmalıyımmm :çok üzgünüm:
Erzurumun en büyük bölge hastanesine gittik sigortam olsa direk girecektim diyetisyene ama nasip :çok üzgünüm:
Hııı bu aradaaa bugün bir iş görüşmesine gideceğim okuduğum bölümle alakalı değil ama umarım şartları uygun olur ve başlarım işe :Saruboceq:
kaç aylık canım
ne yapayım yenacım sorumluluk işte vermesemde bildirim yapmadan duramıyorum oklava yememek içinklava:
bir görseydin halimi dahada gülerdin o tuşlara basıyor ben siliyorum yazıma başka harfler rakamlar ekliyor bir taraftan klavyeyi çekiştiriyor bir taraftan bilgisayar masasının üzerine çıkacağım kaldır beni diye bağırıyor nasıl iki kelime yazdığımı bilemedim yaniii
benimki dibimde sürekli wcye bile beraber giriyoruz sürekli kucağımda açıyorum yumurcak tvyi 5 dakika bakıyor hemen sıkılıyor oyuncaklarıylada öyle sabırki ne sabır çatlamazsam iyidr mutfak dolaplarını boşaltıyor ben orayı toplarken misafir odasının dolapları iniyor orayı yopluyorken kendi dolabında külotları çorapları yerlerde ben bütün gün yayıntı topluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?