Ben yine göremedim ama yaaaa bende çok merak ediyorum seni :çok üzgünüm:
ayy bu callıou bide winks bizi iflas ettirdi anam ne pahalı çantası falan okula gitmem winksli almazsan baba dedi bende aldırmadım tabe şimdilik ses yok aama öldürüyo beni en büyük düşmanı benim bizim kızın
winks çantaların çakmasıda var..Yokmu onlardan bingöl'de hem bayağı ucuz oluyor onlar...
İsterseniz ben burdan göndereyim kızına winks çanta okul hediyem olur,biremi başladı..??
:))))) Canım ya Allah sabır versin...Olsun bununda eğlenceli kısmını göz önünde bulundur..
Bir süre sonra sıkılır dağıtmaktan, tüm çocuklar aynı..
Mesela Barış artık bu saydıklarını yapmıyor...Her dönem farklı işte..
Bu sabah çok güldüm oyuncak direksiyonu var..Koltukta oturmuş araba sürüyor gibi yapıyor..anne ben babayım beni öp,işe gidiyorum diyo...:)))))
Şimdi gelde mıncıklama..:))
Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn
Haftanın 2. zynpkr ......................:hooray: hihoyyyt a.s.
Haftanın 3.Meyra..........................:hooray: :lepi: :teytey:
Tebrik ederim sizi arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim..a.s..
kızlar kilom 113.5 toplamda 2 kg verdim buhafata 320 dakika leslie yaptım.
kaç aylık canım
ne yapayım yenacım sorumluluk işte vermesemde bildirim yapmadan duramıyorum oklava yememek içinklava:
bir görseydin halimi dahada gülerdin o tuşlara basıyor ben siliyorum yazıma başka harfler rakamlar ekliyor bir taraftan klavyeyi çekiştiriyor bir taraftan bilgisayar masasının üzerine çıkacağım kaldır beni diye bağırıyor nasıl iki kelime yazdığımı bilemedim yaniii
benimki dibimde sürekli wcye bile beraber giriyoruz sürekli kucağımda açıyorum yumurcak tvyi 5 dakika bakıyor hemen sıkılıyor oyuncaklarıylada öyle sabırki ne sabır çatlamazsam iyidr mutfak dolaplarını boşaltıyor ben orayı toplarken misafir odasının dolapları iniyor orayı yopluyorken kendi dolabında külotları çorapları yerlerde ben bütün gün yayıntı topluyorum
sağol canım allah veriyor sabrını tabiii arada bir saklanıpta anniiii ceeee demiyormu olay tamamen bitiyor orada ömre bedel anne deyişleri zaten:))
barış abi oldu artık birde 2 yaş sendromu varmış heralde daha onlar bizi bekliyor
çocuk bunlar her şeyi kapıyorlar canım yaaa babasını görüyor işte araba kullanırken aynısını yapıyor ...ben bütün gün telefonla konuştuğum için nazda eline ne geçse kulağına dayayıp anooooo diyorr telefonla konuşuyormuş
Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn
bademcim benim saçlarımda bir ara 1-2 yıl kadar sürekli dökülüyordu rejim falan da yapmıyordum üstelik kuaförün tavsiye ettini yazayım sana 1 kaseye zeytintağı 1 yumurtanın sarısı ve 1 şişe badem yağının 3/1 i ni karıştırıp saçlarıma sürdüm sonra bone yada poşet bağladım başıma pazar günleri yapıyordum kahvaltı temizlik derken 2-3 saat kalırdı sonra banyo yumuşacık oluyordu hemde biz iş arkadaşımla birlikte 2 sene ye yakın yaptık ve saçlarımız genç kızlık dönemlerindeki gibi oldu fön çekerken aradan çıkıyordu yeniler tavsiye ederim ikimizde faydasını gördük
Kusura bakma çıtır YENAm,ablamın hayır aşı vardı da ordaydım bildirim yapamadım..Ki zaten bildirim yapmaya yüzüm de yok..79 dedi tartı mafoldumben
Spor da günde en az bir saat yürüdüm spor amaçlı 420 dakika falan oluyo işte..
az önce bir maximus yedim :sinifsinif: Artık Leslie bpek yapmıyorum;ama yürüyüşe verdim kendimiüzülme bademcim toparlarsın yine verirsin kilolarını spora ara verme yeter..yediklerini zamanla oturtursun bir düzeneopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?