Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yine göremedim ama yaaaa bende çok merak ediyorum seni :çok üzgünüm:

Sen varken tam hazırlayıp yükleyecek oluyorum bir bakıyorum sen çıkmışsın..benim suçum yok..Gece buluşalım seninle..yerimseniben

winks çantaların çakmasıda var..Yokmu onlardan bingöl'de hem bayağı ucuz oluyor onlar...

İsterseniz ben burdan göndereyim kızına winks çanta okul hediyem olur,biremi başladı..??

ilk günüm rejimde zor geçiyo kızlar ya ben ne kadar alışmışım abur cubur yemeye dayanamıyomm olacak yavaş yavaş olacak sanırım sanki mutfağa gittimmi arkamda siz varsınız gibi hissedeip dönüyom geri allahım ne olur gene zayıflayayım

winks çantaların çakmasıda var..Yokmu onlardan bingöl'de hem bayağı ucuz oluyor onlar...

İsterseniz ben burdan göndereyim kızına winks çanta okul hediyem olur,biremi başladı..??

yok canım allahtan başlamadı 1 ee bebekle zor olurdu seneye başlıcak onun içinde almadım şimdi alırsam seneye ne aldıracak onun için çakma yok malesef genç ilçesindeyiz teşekkür ederim teyzesi seneye inşallah görüşürsek isteriz senden teyzesi (bu topikte olmayız inşallah seneye 90 üstü olup zayıflayanlar topiği açarız)

[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|94.1|Aynı| ?|
2|zynpkr|84.5|1.9|83.5|-1|
3|Arifeebe|107| |106.5|-0.5|
4|badem13|76.3|?| ?|
5|yağmurgözlü|100.9|Aynı|100.9|Aynı|
6|Blackandwı|62.7|+1|61.8|-0.9|
7|Seçil00|İzinli...
8|Doga3|96.5|-1.5|97|+0.5|
9|Meruse|98.5|-0.5| ?|
10|Gülser00|İzinli...
11|Derin|118|-1.2|117.7|-0.3|
12|Tombulkelebek|118.9|+1.5|120.4|+1.5|
13|YENA|96.3|-0.2|96.3|Aynı|
14|Ekincik|80.8|Aynı|80.8|Aynı|
15|Nightwinglover|91.4|+0.6|89.3|-1.1|
16|Lunaazul|85.6|Aynı|İzinli|
17|ZzZzeynep|İzinli| |77.3|
18|Meyra| 89|+ 1|88.3|-0.7|
19|BEYZUS|94.4|-0.5|94.4|Aynı
20|Cennetimsin|İzinli
21|Maralca| 91.2|?| ?|
22|Miyo|91|-2|?
23|Billurs|90|-0.5| ?
24|banu145145|110| |113.5|+3.5|
25|duygu8977| 111| |?
26|Nursena| | |94.7
27|Yasafat| | |112|

[/table]

Son düzenleme:
Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn

Haftanın 2. zynpkr ......................:hooray: hihoyyyt a.s.

Haftanın 3.Meyra..........................:hooray: :lepi: :teytey:

Tebrik ederim sizi arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim..a.s..

Bu hafta dökülmüşüz...

sağol canım allah veriyor sabrını tabiii arada bir saklanıpta anniiii ceeee demiyormu olay tamamen bitiyor orada ömre bedel anne deyişleri zaten:))
barış abi oldu artık birde 2 yaş sendromu varmış heralde daha onlar bizi bekliyor
çocuk bunlar her şeyi kapıyorlar canım yaaa babasını görüyor işte araba kullanırken aynısını yapıyor ...ben bütün gün telefonla konuştuğum için nazda eline ne geçse kulağına dayayıp anooooo diyorr telefonla konuşuyormuş

tebrik ediyorum arkadaşlar darııs bize inşallah haftaya...
hemde ne dökülmüşüz yenacım ben leslie yapmadan veremeyeceğim anlaşıldı spor yapmadan gitmiyor saatlerin alınmasını bekliyorum dört gözle eşim erken gelicek eve o naza bakarken bende diğer odada lesliemle sporumu yaparım

Yenacım 3. doğru mu?:uhm:

kızlar kilom 113.5 toplamda 2 kg verdim buhafata 320 dakika leslie yaptım.

alkisalkisalkis

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :roflol:
yaramaz çocuklar çok tatlı olurlar ama=)

anooooo=)))) ayyy çok tatlııı...

MAŞAALLAH

çocukları çok severim ben yaa.....

SPORCULARIMIZ

1........................BANU
145145.....320 dak:hooray::hooray::hooray:turkbayragi

2........................BEYZUŞ............135 dak:hooray::hooray:turkbayragi

3........................MEYRA...............80 dak
:hooray:turkbayragi

teşekkürlerr cnm :lepi:
kendi adıma söylüyorum haftaya ben dökülecem.tam gece çalışıcam.tyani gece 12 sabah 8 buçuk çalış sabah gel yat.bütün düzenim alt üst olacak.hele ki bi de regl olursam.
neyse artık.

Kusura bakma çıtır YENAm,ablamın hayır aşı vardı da ordaydım bildirim yapamadım..Ki zaten bildirim yapmaya yüzüm de yok..79 dedi tartı mafoldumben
Spor da günde en az bir saat yürüdüm spor amaçlı 420 dakika falan oluyo işte..

Zeytinyağı genelde yapıyorum ben de ama yumurta sarısı ve badem yağı da ekleyeyim bakalım..Şimdi saç kısmına gideyim bakayım neler varmış,neler yapılmış CADIARZU

alkisalkisalkis:lepi:

üzülme bademcim toparlarsın yine verirsin kilolarını spora ara verme yeter..yediklerini zamanla oturtursun bir düzeneopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…