Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derincim doğam 13 aylık evin içinde dört dönüyor karanlıkda bile abilerin odasına gidip mausla oynuyor altında ışık yanıyor ya o dikkatini çekiyor allah esirgesin hepsinide:Saruboceq:

baharcım inş iş görüşmen iyi geçer senin için çok iyi olur işe başlarsan

bugünki menüm....
sabah
su, tiroid ilacım,1 mandalina

kahvaltı
denge ekmek,peynir,salatalık,zeytin,çay

öğle
kabak yemeği,yoğurt,salata

ara
mandalina

akşam
meyva,süt

su,yeşilçay,iksir,ıhlamur,çay,elma çayı

spor yok ama yarın sabah başlamam lazım kızlar oklavayı hakediyorum...buraya yazmassam hepiniz dövün beni.........

Son düzenleme:
KİLO VEREN HERKEZİ KUTLUYORUM GÜZELLER...Benim gibi bu hafta yerinde sayan ve talihsizlik yaşayıp azıcık tartıda fazla çıkanlara ha gayret diyorum.Önümüzdeki cuma tartı bize de gülecek diyorum.Diliyorum.....Umuyorum.İNŞALLAH....

İNŞALLAH :Saruboceq:

Amin amin :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dişçiden yeni geldim..4 diş daha çekildi.anlamadığım bir haftadır doğru dürüst bir şey yemiyorum.ve kilo almışım..
kilo:95
spor:90 dakika yürüyüş.
Yenacığım öğlen gittim.yeni gelebildim..geç kaldığım ,ç,n özür dilerim..

geçmiş olsun ablacığım kıyama 4 tane birden:çok üzgünüm:acil şifalar dilerim

Kızlar ben kilo verdim Tartımın beni yanlış tartığını aslında 110 değil 115.500 olduğumu çok üzülerek yazmıştım.Bu hafta 2 kilo verdim

Bugün bacağım Çok ağrıyor Sanırım leslieden kaynaklanıyor bundan sonra bacağa zorlayan hareketleri yapmıycam Ama yarın inşallah devam edebilirim

ben yandım mahvoldum hakikattende birden çöktüm kızlar kızım öksürdüğü için dra götürdüm dönüşte eczanede tartılayım dedim tam tamına 125 kilo çıktım amannnn allahımmmmmm hala şoktayım .evdeki baskül benim tefalin dijital ama 3 sene olmuştur alalı pillerimi bitiyor acaba tam tamına 7 kilo hiçbirşey yemesemmi diyorum birde yemeden nasıl vereceğim diyorum ne yapacağımı bilmez bir durumdayım şu an resmen çöktümmmmm

Üzme kendini derin Benimkide tefal acaba tefallermi bir garip benimde başıma geldi o gün şok yaşıyosun ama sonra aynen devam aç kalarak zayıflanmaz sedayı seyrettim sabah kadın 10 ayda 50 kilo vermiş ve yiyerek benim listeme çok benziyor sende başla o kadın verdiyse bizler neden başarmayalım.Şimdi moralini iyi tut ve yarın sabah başla Bir başla gerisi gelir inan

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum a.s. 2 haftada 3 kg alan kendimi kınım kınım kınıyorum klava:
Bugün 4 kişi bana zayıfladığımı söyledi ohaoldumsmile benim yaptığım şeye bak yemek yemek yemek :çok üzgünüm: kendimi adapte etmem lazım yaa :çok üzgünüm: bir kız arkadaşım bahar sen gittikçe zayıflıyorsun dedi bir erkek ark. kız sen birazcık kilo vermişsin dedi eski bir arkadaşım ooo bahar kalçalar erimiş dedi annemde öyle dedi küçülmüş arka taraf dedi hızımı alıp sarılmam lazım hihoyyyt
İş görüşmeside ılımlı geçti görüştüğüm adamı sevdim valla ama 40 kişi içinden 1 kişi alacaklarmış nerde bende o şans :çok üzgünüm:

Muhakkak leslienin faydası vardır Ne kadar yesende hareketleri yapıyorsun.Vücuda bir şekil veriyor demek birde rejime başlasan offf ne güzel oucak.İnşallah işi alırsın bellimi olur

Bugünkü menüm

SABAH: 1 Poğaça,2 yudum simit,biraz peynir ve domates,biber
ÖĞLEN: 1 Kepçe hazır çorba,1 tabak et sote,patlıcan salatası
ARA: 1 Dilim kepek ekmeği,biraz peynir
AKŞAM: 1 Tabak az yağlı bulgur pilavı,patlıcan salatası
ARA: Bilmiyorum

Ben şahsen hep aynı tartıda ve aynı saatte tartılmaya özen gösteriyorum..Öyle bulduğum tartıya hoop çıkmıyorum,zira sonuç korkutucu olabiliyor..Hoş bugün kendi tartımda çıkan sonuç da korkuttu beni;amaa :sinifsinif:

Geçmiş olsun zeynep aplammmolumunekankayizsmilea.s.

iyi akşamlar kızlar
ben geldim
listeyi kim tutuyorsa benide yazsın bakalım
yarın sabah kilomu bildircem
gecikmeli bildirmişim gibi kabul edin listeye yazın
yoksa ben motive olamam

bugün yediklerim
Sabah 1 dilekm dom sal peynir
Ara 1 mandalina
Öğle 1 tabak çorba 1 dilekm
Ara 2 mandalina
Akşam 1 tabak karnıbahar 1 dil ekm salata
Ara öğün henüz belli değil
Bugün spor yapamadım bacağım çok ağrıdı inşallah yarına bişeyim kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…