Ben şahsen hep aynı tartıda ve aynı saatte tartılmaya özen gösteriyorum..Öyle bulduğum tartıya hoop çıkmıyorum,zira sonuç korkutucu olabiliyor..Hoş bugün kendi tartımda çıkan sonuç da korkuttu beni;amaa :sinifsinif:
Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn
Haftanın 2. zynpkr ......................:hooray: hihoyyyt a.s.
Haftanın 3.Blackandwhıte..........................:hooray: :lepi: :teytey:
Tebrik ederim sizi arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim..a.s..
üzülme canım sen de bu azim varken bu topikte en azimli sendinyine yaparsın tatlım bozma moralini sakın lmaz:
SPORCULARIMIZ
1........................BANU
145145.....320 dak:hooray::hooray::hooray:turkbayragi
2........................BEYZUŞ............135 dak:hooray::hooray:turkbayragi
3........................MEYRA...............80 dak:hooray:turkbayragi
Kusura bakma çıtır YENAm,ablamın hayır aşı vardı da ordaydım bildirim yapamadım..Ki zaten bildirim yapmaya yüzüm de yok..79 dedi tartı mafoldumben
Spor da günde en az bir saat yürüdüm spor amaçlı 420 dakika falan oluyo işte..
üzülme bademcim toparlarsın yine verirsin kilolarını spora ara verme yeter..yediklerini zamanla oturtursun bir düzeneopuyorumnanaktan
kızlar dişçiden yeni geldim..4 diş daha çekildi.anlamadığım bir haftadır doğru dürüst bir şey yemiyorum.ve kilo almışım..
kilo:95
spor:90 dakika yürüyüş.
Yenacığım öğlen gittim.yeni gelebildim..geç kaldığım ,ç,n özür dilerim..
ben yandım mahvoldum hakikattende birden çöktüm kızlar kızım öksürdüğü için dra götürdüm dönüşte eczanede tartılayım dedim tam tamına 125 kilo çıktım amannnn allahımmmmmm hala şoktayım .evdeki baskül benim tefalin dijital ama 3 sene olmuştur alalı pillerimi bitiyor acaba tam tamına 7 kilo hiçbirşey yemesemmi diyorum birde yemeden nasıl vereceğim diyorum ne yapacağımı bilmez bir durumdayım şu an resmen çöktümmmmm
iyi akşamlar kızlar
ben geldim
listeyi kim tutuyorsa benide yazsın bakalım
yarın sabah kilomu bildircem
gecikmeli bildirmişim gibi kabul edin listeye yazın
yoksa ben motive olamam
Kızlar ben kilo verdim Tartımın beni yanlış tartığını aslında 110 değil 115.500 olduğumu çok üzülerek yazmıştım.Bu hafta 2 kilo verdim
valla bilmiyorum yawruşummm
senmi yoksaamm
izmirin papatyası olumunekankayizsmile
O azimli günlerim olsa yeniden boshayallersmile
yo sadece akşam yemeginde 3 dilim kaşarla az ekmek aldım
bi kaç bardak çay içtim 2 tane kraker aldım agzıma. bi avuçta çekirdek çitledim bide sen yaz ben 116 olarak listeye yena sabah bildirdim say
bi torpil yap artık aklinialirimsmile
amann bi dur liste niyim isteyen yok :mymeka:
40 yaşından sonra çocuk dogurmaya benzer benim listeyi geri almam :roflol:
bu ara tahmini olarak düşünüyorum kilomu tartı alayım enilersin olmassa çok fark olursa arada
Ahahahaha senin tahmini kilonmuydu o...İlahi citol yaaa..:roflol:
Neyseee umarım daha azsındır..:))))
Bonus'ta gelsinde kilo veremeyenler ekibi tamamlansın..:roflol: :roflol:.
Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn
Haftanın 2. zynpkr ......................:hooray: hihoyyyt a.s.
Haftanın 3.Blackandwhıte..........................:hooray: :lepi: :teytey:
SPORCULARIMIZ
1........................BANU
145145.....320 dak:hooray::hooray::hooray:turkbayragi
2........................BEYZUŞ............135 dak:hooray::hooray:turkbayragi
3........................MEYRA...............80 dak:hooray:turkbayragi
KİLO VEREN HERKEZİ KUTLUYORUM GÜZELLER...Benim gibi bu hafta yerinde sayan ve talihsizlik yaşayıp azıcık tartıda fazla çıkanlara ha gayret diyorum.Önümüzdeki cuma tartı bize de gülecek diyorum.Diliyorum.....Umuyorum.İNŞALLAH....
Rejimde olmadığım için tartılmayacaktım güyaaa... sabah annemi doktora götürdüm geldiğinde bahar kendimi hafif hissediyorum baskül nerde tartılıcam dedi tartıldı annem 107.4 kg bende dayanamadım peşinden çıktım basküle :sinifsinif: çıkmaz olaydım Çok üzgünüm çoook
Yenacım yaz bari listeye bu haftanın yüz karası ben olayım.
120.4 Kg :çok üzgünüm:
Eve gelince duşa girecektim çamaşırlarımla anneme birşey anlatıyordum bana kızım sen rejimine devam et dedi dışardaydıkya gelirken arkadan süzmüş beni kalçaların küçülüyor bırakma rejimi dedi opuyorumnanaktan annemden böyle birşey duymak sevindirdi beni hihoyyyt en kısa sürede leslieyede rejime de başlamam gerekiyor. Çabuk adapte olmalıyımmm :çok üzgünüm:
Erzurumun en büyük bölge hastanesine gittik sigortam olsa direk girecektim diyetisyene ama nasip :çok üzgünüm:
Hııı bu aradaaa bugün bir iş görüşmesine gideceğim okuduğum bölümle alakalı değil ama umarım şartları uygun olur ve başlarım işe :Saruboceq:
Hoşgeldiiiinnnnnnnn.Topiğimizin bir başka neşe kaynağı daha geri döndü.Özledik bacım..Bizi buradan başka yer paklamaz.Gitmeyelim bir daha.Bende bir ara gittim.Ağzımın payını alıp geri geldim;hem de sen uyarmıştın beni.Ah aklım ah..Neyse bir daha bir yere gitme.....valla bilmiyorum yawruşummm
senmi yoksaamm
izmirin papatyası olumunekankayizsmile
İlahi citol...Çok yaşa sen....:roflol::roflol:amann bi dur liste niyim isteyen yok :mymeka:
40 yaşından sonra çocuk dogurmaya benzer benim listeyi geri almam :roflol:
bu ara tahmini olarak düşünüyorum kilomu tartı alayım enilersin olmassa çok fark olursa arada
canım banada bugun arkadaslar zayıflamıssın dedıler hatta pantalonumun belı o kadar bol geldıkı bugun ben cok vermedım daha 2 ılocuk verdım ama pilates işe yarıyor galıba zayıflamasan bıle ınceltıyor.sen devam et en kısa surede sporada basla bu leslı nedır onuda merak etmedım degıl bırı acıklarsa sevınırım.bu arada ıyısallah ıse alınırsın gelısmelerı bıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?