Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım sen de bu azim varken bu topikte en azimli sendin yine yaparsın tatlım bozma moralini sakınlmaz:

................

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Üzülme verirsin canım...Çok hızla kilo verdiğin için,normal yesen bile kilo alıyorsun..Bundan sonra daha yavaş vermeye çalış..
Ve dikkat etmeye başla artık 80'i görmeden canım..

üzülme bademcim toparlarsın yine verirsin kilolarını spora ara verme yeter..yediklerini zamanla oturtursun bir düzeneopuyorumnanaktan

Canım sen 3.sün ben yanlışlık yapmışım,edit olmadığı içinde düzeltemedim..Alıntı yaparak düzelttim...

Geçmiş olsun zeynepçim...

Derincim kesin yanlışlık vardır...hiiç 7 kilo fark olurmu...eczanenin yanlıştır bence...

iyi akşamlar kızlar
ben geldim
listeyi kim tutuyorsa benide yazsın bakalım
yarın sabah kilomu bildircem
gecikmeli bildirmişim gibi kabul edin listeye yazın
yoksa ben motive olamam

citol kimin tuttuğunu bilmiyormusun..:)

Kızlar ben kilo verdim Tartımın beni yanlış tartığını aslında 110 değil 115.500 olduğumu çok üzülerek yazmıştım.Bu hafta 2 kilo verdim

Banucum listeden düzelttim...Bayağı iyi vermişsin tebrikler...

valla bilmiyorum yawruşummm
senmi yoksaamm
izmirin papatyası olumunekankayizsmile

Sen kaç kilosun ondan haber ver...Naaptın tel.den sonra yedinizmi yine ..:roflol: :roflol:

yo sadece akşam yemeginde 3 dilim kaşarla az ekmek aldım
bi kaç bardak çay içtim 2 tane kraker aldım agzıma. bi avuçta çekirdek çitledim bide sen yaz ben 116 olarak listeye yena sabah bildirdim say
bi torpil yap artık aklinialirimsmile

Tamam canım ekledim...Sen döndüysen listeyi vereyim tekrar sana,ne dersin..:)

İyi ama fazla almamışsın yine..

amann bi dur liste niyim isteyen yok :mymeka:
40 yaşından sonra çocuk dogurmaya benzer benim listeyi geri almam :roflol:
bu ara tahmini olarak düşünüyorum kilomu tartı alayım enilersin olmassa çok fark olursa arada

bu ara tahmini olarak düşünüyorum kilomu tartı alayım enilersin olmassa çok fark olursa arada

Ahahahaha senin tahmini kilonmuydu o...İlahi citol yaaa..:roflol:

Neyseee umarım daha azsındır..:))))

Bonus'ta gelsinde kilo veremeyenler ekibi tamamlansın..:roflol: :roflol:.

Haftanın 1.Nıghtwınglover ...........:hooray: :lepi: :teytey: a.s. buyrunnnnnnnnn

Haftanın 2. zynpkr ......................:hooray: hihoyyyt a.s.

Haftanın 3.Blackandwhıte..........................:hooray: :lepi:
:teytey:

tebrikler kızlar=)))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s.

tebrikler=))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s.

inşaallah beyzuş abla.

canım banada bugun arkadaslar zayıflamıssın dedıler hatta pantalonumun belı o kadar bol geldıkı bugun ben cok vermedım daha 2 ılocuk verdım ama pilates işe yarıyor galıba zayıflamasan bıle ınceltıyor.sen devam et en kısa surede sporada basla bu leslı nedır onuda merak etmedım degıl bırı acıklarsa sevınırım.bu arada ıyısallah ıse alınırsın gelısmelerı bıldır

valla bilmiyorum yawruşummm
senmi yoksaamm
izmirin papatyası olumunekankayizsmile
Hoşgeldiiiinnnnnnnn.Topiğimizin bir başka neşe kaynağı daha geri döndü.Özledik bacım..Bizi buradan başka yer paklamaz.Gitmeyelim bir daha.Bende bir ara gittim.Ağzımın payını alıp geri geldim;hem de sen uyarmıştın beni.Ah aklım ah..Neyse bir daha bir yere gitme.....
İlahi citol...Çok yaşa sen....:roflol::roflol:
Çok sevindim canım....Bu sana iyi motivasyon olur.Sakın ucunu bırakma...hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey:

YENACIĞIM;
Mevlüdün bugündü değilmi canım..Allah kabul etsin....
Sen yine mevlüt pilavını herkeze yedirip bitirmişsindir;bize kalmamıştır diye öngörüp akşam yemeğimde bulgur pilavı yedim....Allah kabul etsin benim pilavımı da BARIŞçığın pilavı niyetine yedim çünkü....cokacimcoookcokacimcoookOhhhhh karbonhidrat yedim çok mutluyum.(kızmayın abartmadım.1/2 yemek tabağı kadardı ama beni mutlu etmeye yetti):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…