Üzme kendini derin Benimkide tefal acaba tefallermi bir garip benimde başıma geldi o gün şok yaşıyosun ama sonra aynen devam aç kalarak zayıflanmaz sedayı seyrettim sabah kadın 10 ayda 50 kilo vermiş ve yiyerek benim listeme çok benziyor sende başla o kadın verdiyse bizler neden başarmayalım.Şimdi moralini iyi tut ve yarın sabah başla Bir başla gerisi gelir inan
YENACIĞIM;
Mevlüdün bugündü değilmi canım..Allah kabul etsin....
Sen yine mevlüt pilavını herkeze yedirip bitirmişsindir;bize kalmamıştır diye öngörüp akşam yemeğimde bulgur pilavı yedim....Allah kabul etsin benim pilavımı da BARIŞçığın pilavı niyetine yedim çünkü....cokacimcoookcokacimcoookOhhhhh karbonhidrat yedim çok mutluyum.(kızmayın abartmadım.1/2 yemek tabağı kadardı ama beni mutlu etmeye yetti):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Saç konusunu baya bi inceledikten sonra kalktım saçıma turplu su yaptım..Tabi turpları ocakta unutup dibibi tutturmasam daha ii olurdu ama kaydirigubbakcemile3 Turp posalarını alıp suda acuk beklettim o suyla ısladım saçımı iyice..Sonra 6-7 diş sarımsağı rendeleyip şampuanıma kattım ve saçımı onla yıkadım..Şimdilik hiçbir koku yok saçımda,olmasın zaten sempatiksalakcinni saçlarımyumuşak gibi;ama turplu tarifi tam olarak yapmam gerek..Sonra Denizli'ye gidince şu sinamekili tarifi yapcam..En azından mezuniyete kaa uzasa saçlarım boshayallersmile
bademcim bende 3 senedir baskülüm çok güzel diye birde kimse görüp korkmasın diye 3 haneleri kimsenin yanında ve başka tartıda tartılmam ama her sabah iç çamaşırlarımla tartılırım bugün birden şoka girdim yeni bir tartıydı bilmiyorumki yalnış olabilirmiBen şahsen hep aynı tartıda ve aynı saatte tartılmaya özen gösteriyorum..Öyle bulduğum tartıya hoop çıkmıyorum,zira sonuç korkutucu olabiliyor..Hoş bugün kendi tartımda çıkan sonuç da korkuttu beni;amaa :sinifsinif:
yarın hemen pillerini değiştireceğim canım yada tamire vereyim bu kadar fark olabilirmi yaaa resmen çöktüm sağol canım desteğin içinÜzme kendini derin Benimkide tefal acaba tefallermi bir garip benimde başıma geldi o gün şok yaşıyosun ama sonra aynen devam aç kalarak zayıflanmaz sedayı seyrettim sabah kadın 10 ayda 50 kilo vermiş ve yiyerek benim listeme çok benziyor sende başla o kadın verdiyse bizler neden başarmayalım.Şimdi moralini iyi tut ve yarın sabah başla Bir başla gerisi gelir inan
yenacım yaniii birden kendimden nefret ettim dünya başıma yıkıldı sanki hala içim yanıyoralkisalkisalkis alkisalkisalkis
Üzülme verirsin canım...Çok hızla kilo verdiğin için,normal yesen bile kilo alıyorsun..Bundan sonra daha yavaş vermeye çalış..
Ve dikkat etmeye başla artık 80'i görmeden canım..
Canım sen 3.sün ben yanlışlık yapmışım,edit olmadığı içinde düzeltemedim..Alıntı yaparak düzelttim...
Geçmiş olsun zeynepçim...
Derincim kesin yanlışlık vardır...hiiç 7 kilo fark olurmu...eczanenin yanlıştır bence...
citol kimin tuttuğunu bilmiyormusun..:)
banu lısten nasıl bıraz anlatır mısın bırde programdakı kadın neler yemiş
derın canım uzulme sen basla rejıme az ama sık sık ye sakın yememezlık etme sonra hemen pes edıyor ınsan aclıga dayanamıyor ben gunde 8-9 ogun yıyorum ve ıstedıgım kadar yıyorum (tabı sadece proteın) yınede zayıflıyorum uzulme bırde herzaman aynı tartıda tartılmanı tavsıye ederım aralarında fark var dıyetısyende tartıldım 116 geldım evde tartıldım 114 geldım ama kılo kaybını sadece herzaman tartldıgın tartıdan anlayabılırsın benım tartım sımetrı dıye bır marka marketten ucuza almısım dıgıtal ama memnunum
Oyy oyyy herkesin saçları dökülüyor yaaaa..Benimde öyle kelliğe doğru gidiyorum,obezlik yetmiyor birde kel olucam...tanrımmm tanrımm..
banu lısten nasıl bıraz anlatır mısın bırde programdakı kadın neler yemiş
derın canım uzulme sen basla rejıme az ama sık sık ye sakın yememezlık etme sonra hemen pes edıyor ınsan aclıga dayanamıyor ben gunde 8-9 ogun yıyorum ve ıstedıgım kadar yıyorum (tabı sadece proteın) yınede zayıflıyorum uzulme bırde herzaman aynı tartıda tartılmanı tavsıye ederım aralarında fark var dıyetısyende tartıldım 116 geldım evde tartıldım 114 geldım ama kılo kaybını sadece herzaman tartldıgın tartıdan anlayabılırsın benım tartım sımetrı dıye bır marka marketten ucuza almısım dıgıtal ama memnunum
montignac diyetine başlamayı düşünüyorum acaba yapabilirmiyim yaaaa bilemiyorumki pirinç patates byaz un kesinlikle yasak öğle ve akşam yemeklerşinde ekmek yok .havuç yasak .......aslında bu tür diyetleri sevmiyorum ama montignac diyeti ilgimi çekiyor işte uzun zamandır takip ediyorum orayı güzel kilolar veriliyor ..hatta yağmurgözlü arkadaşımızda o diyeti yapıyor ve veriyor offff offf ne yapacağımı bilemedim birde yarın misafirim var yine bir sürü mamalar hazırlayacağım.
Valla katılıyorum ödüm patlıyor bu ara misafir gelcek diye çünkü biliyorumki yeniyorsenağlamaMisafir olmak ve misafir ağırlamak diyet yapan bünyelere pek bi zararlı oluyor yyaaw kafamçokkarıştı Bizim evdeki arkadaşın annesi her gün börek pasta baklava tatlı kurabiye pasta ooooooooooooooooooeyvahedigeldismile
Leslie,Leslie,Leslie mafoldumben Benm de Leslie dönüş yapmam gerek kaydirigubbakcemile2Spor birinciliğimi kutladığınız için teşekkürler.Bu spordaki başarım tombulkelebekin senin sayende iyiki leslieyle beni tanışdırdın.Sana binlerce kez teşekkürler benim gibi spordan nefret e:lepi:den insanı spor saatim gelsin diye sabırsızlıkla bekler yaptın
vallahi misafiri çok severim canım ama ikram yüzünden ödüm kopuyor yaaa çünki ben yapınca yemeden duramıyorum .ama yarın inşallah duracağım tadına bakacağım okadarMisafir olmak ve misafir ağırlamak diyet yapan bünyelere pek bi zararlı oluyor yyaaw kafamçokkarıştı Bizim evdeki arkadaşın annesi her gün börek pasta baklava tatlı kurabiye pasta ooooooooooooooooooeyvahedigeldismile
Valla katılıyorum ödüm patlıyor bu ara misafir gelcek diye çünkü biliyorumki yeniyorsenağlama
canım banada bugun arkadaslar zayıflamıssın dedıler hatta pantalonumun belı o kadar bol geldıkı bugun ben cok vermedım daha 2 ılocuk verdım ama pilates işe yarıyor galıba zayıflamasan bıle ınceltıyor.sen devam et en kısa surede sporada basla bu leslı nedır onuda merak etmedım degıl bırı acıklarsa sevınırım.bu arada ıyısallah ıse alınırsın gelısmelerı bıldır
Spor birinciliğimi kutladığınız için teşekkürler.Bu spordaki başarım tombulkelebekin senin sayende iyiki leslieyle beni tanışdırdın.Sana binlerce kez teşekkürler benim gibi spordan nefret e:lepi:den insanı spor saatim gelsin diye sabırsızlıkla bekler yaptın
Merhaba canım benim listemi uygulamak çok basit sabah 1 dil ekmek dpm sal peynir
Ara 1 meyva Öğle çorba 1 dilekm Ara meyva veya kepekli büsküvi
Akşam sebze yemeği salata yoğurt 1 dil ekm Ara süt veya meyva
Sabah dinlediğim kadını listeside hemenhemen aynı yalnız onda öğle akşam ekmek yerine meyva var Birde günde 3 fincan yeşil çay sonraki haftalarda sabah öğle aynı akşamlara bir hafta et bir hafta kurubaklagil olarak devam ediyor geçen sene ben böyle 50 kilo verdim Neyazıkki 15 kilo geri aldım o zaman sporda yapmıyordum hemde ama tabi kilom hesaplarsan çok uçuktu.Şimdi spor destekli gidiyorum.Eğer sende bu tarz bir listeye uyarsan hem aç kalmadan hem vitaminsiz kalmadan zayıflarsın.
Bu arada bazı ara öğünlerde mavi yeşilin çikolatasınıda yiyebilirsin kalorisi bir ara öğünden çok az(kalori olarak)
Ben artık yatar,iyi geceler cümle +90 ahalisi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?