Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenaaaaaaaaaaa kızzz çok genç görünüyorsun yaaa 2 çocuk annesi gibi de görünmüyorsun gayettee gençsin. kızınnn çok şeker maşalllaaaahhh
Sonunda görebildim çok mutluyum =)))

Her zaman ki aceleciliğim işte......Allah kabul etsin;kolaylıklar versin canım.... Hadi şifa olsun inşallah canım...Sarımsaklı şampuan şaçları uzatıyormuş... DERİN;güzel kardeşim stres yapma ve moralini yüksek tut lütfen..7 kilo fazla gösteren tartı kesinlikle yanlıştır.Doğru olsa giysilerine sığmaz ve hemen fark ederdin bu kadar kiloyu.Ayrıca verenler nasıl veriyor.30-40-50 kilo veriyorlar.Dile kolay...BANU 145 50 kilo vermiş;MAAŞALLAH.....Biz niye veremiyoruz biliyormusun hemen moralimizi bozup yelkenleri indiriyoruz.Bu sefer gardımızı güçlü tutalım ve verelim lanet kiloları.Banu'nun menüsünü uygulasana çok güzel gidiyor.Her gün de paylaşıyor menüsünü...Hadi üzülme artık...Şeniz
Sen teyzeyi memleketine postala ivedilikle.Amca seni özlemiştir falan de....:roflol::roflol::roflol:
Kızlaaarrr bu akşam beyaz show var mıııı ???

Var canım....
Toparlanmana çok sevindim;göreyim seni....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Yenaaaaaaaaaaa kızzz çok genç görünüyorsun yaaa 2 çocuk annesi gibi de görünmüyorsun gayettee gençsin. kızınnn çok şeker maşalllaaaahhh
Sonunda görebildim çok mutluyum =)))

Çoook teşekkür ederim canım,iyi moral oldu...canımı sıkan bir olay yaşamıştım..:)
Süper oldu..:)

Son düzenleme:
Benim kullandığım yazının rengi ingilizce nedir kızlar bilen varmı...

Soruyu tam olarak anladım mı bilmiyorum ama bilmiyorumkismile pembe görüyorum yazını o da pink diye geçiyor zannımca bilmiyorumkismile bence sen bunu sormadın ama yazmadan geçemedim kaydirigubbakcemile3

Soruyu tam olarak anladım mı bilmiyorum ama bilmiyorumkismile pembe görüyorum yazını o da pink diye geçiyor zannımca bilmiyorumkismile bence sen bunu sormadın ama yazmadan geçemedim kaydirigubbakcemile3

Baharcım pink diye biliyorum bende..Ama pinki işaretledim,sarı bir renk oldu..O yüzden bende şaşırdım ve sordum...:))))))

yazı tipini ayarlamaya çalışıyorumda,

Valla Bahar'ın dediği gibi pink diyeceğim ama pink in değişik bir tonu bu canım....

İngilizcesini bilemeyeceğim ama bizim memlekette cingane pembesi derler..

Tencerem var ,tavam var
Trakyalıyım avam var...
Memleket deyince aklıma geldi.Allah akıl ,fikir versin bana ....

MAGENTA olabilirmi YENACIĞIM.....
Senin kullandığın renge tıklayınca (renk seçiminde) magenta yazıyor da...

Hehehe bende öyle biliyorum ..delireceğim,pro kartınmı var derdin var ayol.. naniknanik

geçmiş olsun ablacığım kıyama 4 tane birden:çok üzgünüm:acil şifalar dilerim
teşekkürler canım.sormayın ya yine dikiş atıldı.
Geçmiş olsun zeynep aplammmolumunekankayizsmilea.s.
sağol birtanem..
tebrikler kızlar=)))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s.

hepinizi tebrik ediyorum..devam,devammmm

sağol birtanem.bende aynı ilacı kullanıyorum.ama benim alt çenedeki her iki yandaki dişler ameliyatla alındı.ve dikiş atıldı.haftaya perşembe dikiş alınacak.bugün kurufasulye plav vardı.bir kaşık alayım dedim.yiyemedim.süte biskivü batırıyorum.yada pipetle çorba içiyorum.zaten azcık sert birşey gelse beynim oynuyor.
:1no2:

İyi geceler hanımlar...

Son düzenleme:
sağol birtanem.bende aynı ilacı kullanıyorum.ama benim alt çenedeki her iki yandaki dişler ameliyatla alındı.ve dikiş atıldı.haftaya perşembe dikiş alınacak.bugün kurufasulye plav vardı.bir kaşık alayım dedim.yiyemedim.süte biskivü batırıyorum.yada pipetle çorba içiyorum.zaten azcık sert birşey gelse beynim oynuyor.
:1no2:[/QUOTE]

Kıyamam sana.....Allah yardımcın olsun canım..Çok zor ....Allah dayanma gücü versin inşallah....Şeniz

zeynepçim inşallah bir an önce hallolur diş problemin...

Çok zor canım,Allah yardımcın olsun..demek pipetle çorba içiyorsun..:teselli:

Son düzenleme:

,işgüzarlığın daniskası..
canım mevlütün varmış.allah kabul etsin.bende gelecektim ama davet etmediğin için gelemiyorum dermişim..kızma biraz güldüreyim dedim.yoksa gelsem iki dişli halimle barış korkar..kim bu gulabani teyze diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…