- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Her zaman ki aceleciliğim işte......Allah kabul etsin;kolaylıklar versin canım....
Hayır tatlım yarın mevlüdümüz..Geçsede rahatlasam strese girdim inan...
Tüm hazırlıkları tamamladım...En son limonları doğrayıp şekerle beklemeye aldım yarın için,limonata yapacağız..Nohut ısladım...
Pilavı yengem gelip yapıcak yarın sabah,dillere destan pilav yapma yetenği var hatunun...
Yerken seni hatırlıycam canım...
bulgurun sana afiyet olsun,bende çok severim bulgur,hemde çok faydalı,oğlumda çok sever...
Hadi şifa olsun inşallah canım...Sarımsaklı şampuan şaçları uzatıyormuş...Saç konusunu baya bi inceledikten sonra kalktım saçıma turplu su yaptım..Tabi turpları ocakta unutup dibibi tutturmasam daha ii olurdu ama kaydirigubbakcemile3 Turp posalarını alıp suda acuk beklettim o suyla ısladım saçımı iyice..Sonra 6-7 diş sarımsağı rendeleyip şampuanıma kattım ve saçımı onla yıkadım..Şimdilik hiçbir koku yok saçımda,olmasın zaten sempatiksalakcinni saçlarımyumuşak gibi;ama turplu tarifi tam olarak yapmam gerek..Sonra Denizli'ye gidince şu sinamekili tarifi yapcam..En azından mezuniyete kaa uzasa saçlarım boshayallersmile
DERİN;güzel kardeşim stres yapma ve moralini yüksek tut lütfen..7 kilo fazla gösteren tartı kesinlikle yanlıştır.Doğru olsa giysilerine sığmaz ve hemen fark ederdin bu kadar kiloyu.Ayrıca verenler nasıl veriyor.30-40-50 kilo veriyorlar.Dile kolay...BANU 145 50 kilo vermiş;MAAŞALLAH.....Biz niye veremiyoruz biliyormusun hemen moralimizi bozup yelkenleri indiriyoruz.Bu sefer gardımızı güçlü tutalım ve verelim lanet kiloları.Banu'nun menüsünü uygulasana çok güzel gidiyor.Her gün de paylaşıyor menüsünü...Hadi üzülme artık...Şenizmontignac diyetine başlamayı düşünüyorum acaba yapabilirmiyim yaaaa bilemiyorumki pirinç patates byaz un kesinlikle yasak öğle ve akşam yemeklerşinde ekmek yok .havuç yasak .......aslında bu tür diyetleri sevmiyorum ama montignac diyeti ilgimi çekiyor işte uzun zamandır takip ediyorum orayı güzel kilolar veriliyor ..hatta yağmurgözlü arkadaşımızda o diyeti yapıyor ve veriyor offff offf ne yapacağımı bilemedim birde yarın misafirim var yine bir sürü mamalar hazırlayacağım.
Sen teyzeyi memleketine postala ivedilikle.Amca seni özlemiştir falan de....:roflol::roflol::roflol:[/COLOR .!.:[/B]BAdem13;15706883]Misafir olmak ve misafir ağırlamak diyet yapan bünyelere pek bi zararlı oluyor yyaaw kafamçokkarıştı Bizim evdeki arkadaşın annesi her gün börek pasta baklava tatlı kurabiye pasta ooooooooooooooooooeyvahedigeldismile
Kızlaaarrr bu akşam beyaz show var mıııı ???
Yenaaaaaaaaaaa kızzz çok genç görünüyorsun yaaa 2 çocuk annesi gibi de görünmüyorsun gayettee gençsin. kızınnn çok şeker maşalllaaaahhh
Sonunda görebildim çok mutluyum =)))
Benim kullandığım yazının rengi ingilizce nedir kızlar bilen varmı...
Soruyu tam olarak anladım mı bilmiyorum ama bilmiyorumkismile pembe görüyorum yazını o da pink diye geçiyor zannımca bilmiyorumkismile bence sen bunu sormadın ama yazmadan geçemedim kaydirigubbakcemile3
Benim kullandığım yazının rengi ingilizce nedir kızlar bilen varmı...
Valla Bahar'ın dediği gibi pink diyeceğim ama pink in değişik bir tonu bu canım....
İngilizcesini bilemeyeceğim ama bizim memlekette cingane pembesi derler..
Tencerem var ,tavam var
Trakyalıyım avam var...
Memleket deyince aklıma geldi.Allah akıl ,fikir versin bana ....
MAGENTA olabilirmi YENACIĞIM.....
Senin kullandığın renge tıklayınca (renk seçiminde) magenta yazıyor da...
Hehehe bende öyle biliyorum ..delireceğim,pro kartınmı var derdin var ayol..naniknanik
Yerim ben hem seni ;hem pro kartını....
cokacimcoook değil böyleŞeniz
teşekkürler canım.sormayın ya yine dikiş atıldı.geçmiş olsun ablacığım kıyama 4 tane birden:çok üzgünüm:acil şifalar dilerim
sağol birtanem..Geçmiş olsun zeynep aplammmolumunekankayizsmilea.s.
hepinizi tebrik ediyorum..devam,devammmmtebrikler kızlar=)))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. a.s. a.s.
zeynepcım gecmış olsun cok agrın varmı bana dıscım 20 lık dısımı cektırdıgım zaman arveles dıye bı agrı kesıcı vermıstı 10 dk da kesıyo agrıyı abartmıyorum.
cıtolcum send hosgeldın bende kacaktım gerı dondum
Şimdi canımı sıkan bir olay yaşadım...İnsanlar ne ilginç yaaa...
Demin kayınvaldemle tel.de görüştük...Yarın mevlüt olucak bizim...Bir akrabası gelmek istiyormuş,senin araman daha münasip olur dedi..bende arayıp davet ettim...O çok gelmek isteyen hatun bana diyoki..Şimdi annenede söyledim nilüfer bizim evin yolunu bilmiyor ben nasıl gideyim ama istiyorumda...
Şimdi nedir anlamadım..yani bu kadar dolambaçlı olmak zorundamı insanlar..Neden düz olmuyorlar,,safi entrika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?