Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah...sadece arkanda değil,sağın solun önün çevrili.mobese kamerası gibiyiz.ona göre..

doğacım ben de henüz tanışamadım leslie hanımla umarım yakın zamanda tanışırız kendisiyle

canım sende zayıfla leslie yazınca çıkan siteden indiriyorsun..ama ben çalıştıramadım.benim pc vista home basic .vistayla uyumlu değil galiba.her türlü sürücüyü denedim.

BEYZUS,NURSENA iyi geceler kızlar..
BEYZUSUM afiyet olsun..plavı götürmüşsün..
iyi geceler geçmişi okuyum dedim uykum geldi ne çok yazmışınız tebrik ederim kilo verenleri
citol hoş geldin sende benim gibi kilo veremeyip topiğe geri dönenlerdenmişsin ben seni 60 kiloya indinde onadn giittim sandıydım şaka bi yana inşallah veririrz berabercene bacım
inşallah...sadece arkanda değil,sağın solun önün çevrili.mobese kamerası gibiyiz.ona göre..

annna o zaman siz benim biraz önce 1 grisini yedimi gördünüz:sm_cool:

İyi geceler hatunlar.
Her ne kadar kendimi hazır hissetmesemde yarın başlıyorum rejime ve spora umarım hırs gelirde bırakmadan devam edebilirim.

günaydın
sabah tartıldım kilomu dogru tahmin etmişim yenacım

ikincisi şu mevlut konusunu 2 kere okudum anlamadmya

nursena hoşbulduk bacım
bebde kocaman olmuştur
allah analı babalı büyütmek nasip etsin

sabah ne yedim
el kadar pide yarım yumurta 3 zeytin yeşil
azda peynir
çay

Merhaba :)

Dünden beri internete girip de yazılanları okuma fırsatım olmadı. Şimdi sadece bir selam vermek istedim. Zamanım olunca yazdıklarınızı tek tek okuyacağım :) Diyetim çok güzel gidiyor.Tartya çıkmamam lazım ama dayanamayp her gün çıkıyorum :) Bugün 88'leri gördüm çok mutluyum kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile Herkese karbonhidrat diyetini tavsiye ederim. En kısa zamanda gelceğim.Herkese fit günler a.s.

günaydın citol bebek 1 hafta sonra 3 ayını bitirecek inşallah
mevlütte yena okutuyo bugün evinde ayy pilaw yapicek hemde
bendaha yeni kalktım bebek uyumadı gece allak bullak oldum

güaydın herkeze
benim tartının ayarı bozulmuş heralde sabah yarım saat tartıldım belki hızlı üzerine basınca 121e kadar gördüm ben dijital tartı diye normal şekilde çıkıyordum .ama 119 çıktım 118 120 en fazla 121 çıktım ama hepside ayrı tarttı ya ayarında bişi var yada pili bitti neyse akşama pillerini değiştireceğim yine aynı tartarsa servise vereyim yada yenisini alacağım ama iki sene önce 100 ytl ye almıştım .hemen bu kadar çabuk bozulmaması lazım.demekki 3 kiloda yalnış tartıyorsa 125 olabilirimde .neyse eczana bana çok yakın haftada bir orada tartılırım artık evdekine şu anda güvenmiyorum

sabah
1 dilim buğday ekmeği ile bir parça peynir 4 yeşil zeytin yedim . ıhlamur dom salt birde öğleye ne ayarlıyacağımı bilmiyorum çünki misafiim geliyor 4 çeşit ikram yaptım onlarda çok yememek için öğlen yemeği yemem gerekiyor çünki hala kendime gelemedim

ben 317 cal.
kaymak 5 gr. 34 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
maydanoz 50 gr. 22 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
susam 5 gr. 29 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal

Son düzenleme:

eet canım benımde amelıyatla alınmıstı dıkıs varken sadece pipetle corba ıçebılmıstım ıyısallah hemen ıyılesırsın pipetle corbaıç sıvı seylerye sut ıç katı yıyecekler cok can yakıyor

ewet badem bencede mısafır sevmeyen bırı degılım ama bugun evde 7 tane mısafır var yatıya ,annem sabah pogca ve borek yaptı , kokudan ınsanın canı ıstıyor yaaa ohaoldumsmile ama yıyemem cok moral bozucu bıde anneme kızdım ne dıye yapıyosun benım canım ıstıyo dıye.:2: neyse su 2 haftalık et dıyetımı atlatayım 1 tane pogca yıyem o zamana kadar ısgenceye devam.hayır mısafırler var ben arkadasta kalayım desem oda devamlı ısrar edıyor bırseyler ye dıye.velhasıl mılletce ikramı sevıyoruz ama rejımde cekılmıyor
bu arada ıyı kılo vermıssın dıyetını yazar mısın banada

bu arada bgun coook moralım bozuk kızlar ya bugun bır yakınımızın dugunu var ama benım bu kılolar yuzunden yıyecek bır seyım yok dugune uygun.:sinifsinif: hemen ılo vermek ıstıyorummmm bende guzel kıafetlet gıymek ıstıyorummmmm:sinifsinif::sinifsinif:

Tünaydın arkadaşlar zeynepçim çok geçmiş olsun
bu sabah biraz geç kalktım ama lesliemi yaptım çok şükür tabi şuanda beni bekleyen bir sürü iş var.

Derincim benimde başıma aynısı geldi büyük ihtimalle pili bitmiştir ben değiştirdim düzeldi.Birdahada sürekli o tartıda tartıl seni 7 kilo eksik bile verse kaç kıilo zayıfladığını göstericek.Birde sadece haftyada bir tartıl benim gittiğim dr kızıyodu kilo odaklı olmak daha çok sters yapıp kilo verdirmez derdi çok doğru hergün tartılınca 200 gr fazla çıksak offff deyip diyetimi kaçıtıyodum.Moralini yüksek tut Öğlen yemek yeme yaptıklarından azar azar al çünkü birde öğlen yeyip onlardan yersen daha kötü ama kendine güveniyorsan yemem diye ye ben öğlenleri 1 dilekm ve çorba içiyorum bayağada tok tutuyor sanada tavsiye ederim.

Günaydın kızlaarrr
11de uyandım kahvaltı hazırla ye kaldır bulaşıkları temizle, yazlıkları kaldır kışlıkları indir çekmeceleri düzenle derken bu saat olmuş. Sabah kalktığımda leslie yapacak halim yoktu bacaklarımı hissetmiyordum bile. Şimdi 3 makina çamaşır yıkıycam annem rahatsız evdeki her işi ben yapıyorum. Dengeli beslenme olayına dalacağım show habere çıkan 10 ayda 50 kg veren kadın kendini yiyip bitirmemiş valla sabah normal bir kahvaltı öğleyin elma salata çorba,akşam 6 kaşık sebze yemeği salata elma yemiş çok iyide vermiş kilolarını. Banunun listesi galiba çorbalı yoğurtlu olan ben onu yapacağım dengeli beslenme ve sporla vereceğim inşallahhh.
Baskülümü yatağımın altındaki bazama sakladım haftada 1 çıkarır tartılırım göz önünde olunca şeytan dürtmesin diye.
Birazdan leslieye başlayacağım en az 30 dakika =)) rejimde olmayı seviyorum ben yaaa hayata bir disiplin getiriyor huzur veriyor.
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
0.5 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
3 dilim denge light ekmek
3 tane zeytin
Krallar gibi yaptım kahvaltımı =))) ilk günden gözümü korkutmuyım yavaş yavaş adapte olmaya çalışayım diye =))
Şimdi mercimek çorbası yapayım. Eskiden ne çok yemek yapardım ben yaaa tekrar yemek işine el atmam lazım çorba ve sebze yemeği yiyebilmek için . Evde 90 kilonun altında insan yok zaten hepimize rejim şart sempatiksalakcinni

Sadece 1 mil leslie yapabildim kondisyonumu kaybetmişim 1 hafta ara verdim leslieye çok yordu ya hemde toktum ondan herhalde midemi kaldıramadım yerinden neyse midem erisin 2 mil daha yapıcam.

ben de bu sabah 1 yumurtayla omlet yaptım 1 t.k zeytinyagı ile 1 dlm beyaz ekmek yarım domates yedim(saat 11 de)
dışarıdaydım.kaban ve pantolon aldım artık alışveriş yapmayı seviyorum.
şimdi geldim açlıktan karnım gurulduyoduu 3 çizi 1 elma yedim
yarım saate kadar da balık yapıyorum fırında o olur onu yicem salata yaparım sanırım yanına da

tüm gece uyanıgım gece ne yiyip ne içcem bilmiyorum.yemek olarak ne götürsem yanıma acaba???

sanırım tost yaparım beyaz peynirle gece acıkırsam yemek için kahvaltı niyetine bir de meyve götürürüm bol bol

ben de yemekten sonra leslie yapıcammm.3 mil yapıyım sonra duş alırım vaktim kalırsa 1-2 saat uyurum sonra daa işe giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…