ilk günüm rejimde zor geçiyo kızlar ya ben ne kadar alışmışım abur cubur yemeye dayanamıyomm olacak yavaş yavaş olacak sanırım sanki mutfağa gittimmi arkamda siz varsınız gibi hissedeip dönüyom geri allahım ne olur gene zayıflayayım
doğacım ben de henüz tanışamadım leslie hanımla umarım yakın zamanda tanışırız kendisiyle
iyi geceler geçmişi okuyum dedim uykum geldi ne çok yazmışınız tebrik ederim kilo verenleriBEYZUS,NURSENA iyi geceler kızlar..
BEYZUSUM afiyet olsun..plavı götürmüşsün..
inşallah...sadece arkanda değil,sağın solun önün çevrili.mobese kamerası gibiyiz.ona göre..
günaydın
sabah tartıldım kilomu dogru tahmin etmişim yenacım
ikincisi şu mevlut konusunu 2 kere okudum anlamadmya
nursena hoşbulduk bacım
bebde kocaman olmuştur
allah analı babalı büyütmek nasip etsin
sabah ne yedim
el kadar pide yarım yumurta 3 zeytin yeşil
azda peynir
çay
teşekkürler canım.sormayın ya yine dikiş atıldı.
sağol birtanem..
hepinizi tebrik ediyorum..devam,devammmm
sağol birtanem.bende aynı ilacı kullanıyorum.ama benim alt çenedeki her iki yandaki dişler ameliyatla alındı.ve dikiş atıldı.haftaya perşembe dikiş alınacak.bugün kurufasulye plav vardı.bir kaşık alayım dedim.yiyemedim.süte biskivü batırıyorum.yada pipetle çorba içiyorum.zaten azcık sert birşey gelse beynim oynuyor.
:1no2:
Misafir olmak ve misafir ağırlamak diyet yapan bünyelere pek bi zararlı oluyor yyaaw kafamçokkarıştı Bizim evdeki arkadaşın annesi her gün börek pasta baklava tatlı kurabiye pasta ooooooooooooooooooeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?