Günaydın kızlaarrr
11de uyandım kahvaltı hazırla ye kaldır bulaşıkları temizle, yazlıkları kaldır kışlıkları indir çekmeceleri düzenle derken bu saat olmuş. Sabah kalktığımda leslie yapacak halim yoktu bacaklarımı hissetmiyordum bile. Şimdi 3 makina çamaşır yıkıycam annem rahatsız evdeki her işi ben yapıyorum. Dengeli beslenme olayına dalacağım show habere çıkan 10 ayda 50 kg veren kadın kendini yiyip bitirmemiş valla sabah normal bir kahvaltı öğleyin elma salata çorba,akşam 6 kaşık sebze yemeği salata elma yemiş çok iyide vermiş kilolarını. Banunun listesi galiba çorbalı yoğurtlu olan ben onu yapacağım dengeli beslenme ve sporla vereceğim inşallahhh.
Baskülümü yatağımın altındaki bazama sakladım haftada 1 çıkarır tartılırım göz önünde olunca şeytan dürtmesin diye.
Birazdan leslieye başlayacağım en az 30 dakika =)) rejimde olmayı seviyorum ben yaaa hayata bir disiplin getiriyor huzur veriyor.
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
0.5 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
3 dilim denge light ekmek
3 tane zeytin
Krallar gibi yaptım kahvaltımı =))) ilk günden gözümü korkutmuyım yavaş yavaş adapte olmaya çalışayım diye =))
Şimdi mercimek çorbası yapayım. Eskiden ne çok yemek yapardım ben yaaa tekrar yemek işine el atmam lazım çorba ve sebze yemeği yiyebilmek için. Evde 90 kilonun altında insan yok zaten hepimize rejim şart sempatiksalakcinni
ben de bu sabah 1 yumurtayla omlet yaptım 1 t.k zeytinyagı ile 1 dlm beyaz ekmek yarım domates yedim(saat 11 de)
dışarıdaydım.kaban ve pantolon aldım artık alışveriş yapmayı seviyorum.
şimdi geldim açlıktan karnım gurulduyoduu 3 çizi 1 elma yedim
yarım saate kadar da balık yapıyorum fırında o olur onu yicem salata yaparım sanırım yanına da
tüm gece uyanıgım gece ne yiyip ne içcem bilmiyorum.yemek olarak ne götürsem yanıma acaba???
sanırım tost yaparım beyaz peynirle gece acıkırsam yemek için kahvaltı niyetine bir de meyve götürürüm bol bol
Meyvenin fazlası da yararlı değil. Bence ekmek arası peynirli tost, haşlanmış yumurta iyi. Şok marketlerde küçük paketlerde bir öğün için uygun olabilecek gramda yoğurtlar satılıyor, markası yanılmıyorsam Birşah'tı. Ondan alıp yiyebilirsin ya da küçük pipetli sütlerde alıp içebilirsin :dance: Ekmek arası yağsız köfte götürebilirsin. Birçok alternatif var a.s Ama gece gece karbonhidrata fazla yüklenme, pankreasın gece vakti dinlenmesi gerek :))
Tombulkelebekim, sen karbonhidrat diyetinden sonuç alamadın sanırım. Ben birebir karbonhidrat diyeti yapmıyorum çünkü orda karbonhidrat ve protein ayrımı var. Aynı öğünde hem ekmek hem yumurta yiyemiyorsun ama ben öyle yapmıyorum, yan yiyiyorum. Sen ne kadar zaman yapmıştın ve neden bıraktın? Bence yapılabilecek en iyi diyet. Şeker bağımlılığını da ancak böyle engellersin.
Canım ben 15 gün yaptım hemde çok dikkat ederek yaptım ama kilo veremedim yani toplasan 2 kg gitmedi gidenlerde geri geldi zaten. Şimdilik sağlıklı beslenerek vermeye çalışacağım zaten eskiden verdiğim 30 kiloyuda o şekilde vermiştim tartılmıycam elimden geldiğince 15 günde bir tartılmaya çalışıcam çorba sebze yemeği yoğurt ve salata olması gerekenler yani bunlarla besleneceğim. Düzenli beslenince kilo veririrm diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
bu tarz diyetle emin ol haftada 2 kilo gider ben yapıyorum süper gidiyor.Bu hafta eski dietisyenimin verdiği harvard diyetini yapıcam bir haftada 4 veya 5 kilo verdiriyor.Hemde zor bir diet değil ilgilenenler olursa yazarım.denenmiş bir diet inşalah bu seferde veririm:Saruboceq:
bende karbonhidrat almayım diyorum gece
activia yogurdum var 1 tane ondan 1 porsiyon da meyve götürsem
gece vardiyasında 10 kişi falan oluyo bakalım bugün neler söyleyecekler dışardan pizzalar hamburger menüler sandviçler çig köfteler
yanımda olabildiğinde fazl şey götürüyorum ki canım istedikçe onlara yükleniyim diye.
bu tarz diyetle emin ol haftada 2 kilo gider ben yapıyorum süper gidiyor.Bu hafta eski dietisyenimin verdiği harvard diyetini yapıcam bir haftada 4 veya 5 kilo verdiriyor.Hemde zor bir diet değil ilgilenenler olursa yazarım.denenmiş bir diet inşalah bu seferde veririm:Saruboceq:
2 mil lesliemi yapıp geliyorum hemen ... Tabi yine tıkanıp kalmazsam
Hade bakeeemmm gelinnn nerdesinizzz ??? +90 bu kadar sessiz olmazdı :uhm:
1 mil ancak yapabildim yaaa 30 dakikayı tamamladım oturdum yavaş yavaş başlamak lazım zaten
Kahvaltımı yazmıştım zaten...
Öğleyin
büyük bir kase mercimek çorbası
küçük bir kase yoğurt
1 dilim denge light ekmek
Ara
1 şeftali
Acayip şiş midem yaa akşam için birşey yemeyeceğim belki yatarken yoğurt yerim. Su içme konusunda sıkıntım var havalar soğudu su da soğuk canım hiç su içmek istemiyor 1 lt ancak içmişimdir bugün. 1 tane de maden suyu.
guclubacismileMerhabalar ben her daim burdayım.Bu diyeti 2 yıl önce gittiğim diyetisyenim vermişti o hafta ona gelip listeyi tam yapanlar 4 ila 5 kilo vermişlerdi.Liste şöyle
Sabah:1//2 muz 1/2 yumurta 1 dilim ekmek
Ara: 1 meyva
Öğle :100 gr hindi eti (sote haşlanmış )1 dilekm
Ara :1 meyva
Akşam :Öğlenin aynısı
Ara :1 bardak light süt
Hindi bulamayanlar tavuk etide olabilir.Ben Tavuğun içine bol taze soğan kuru soğan ve biber koyucam 100 grlık yemeği çoğaltıcam yanında bol salata bence süper doyurur.Birde yemeğinizden önce salatanızı yeyin Tabi az yağlı
Bu pazartesi bu listeye yuycam inşallah gene veririm.Birde leslie var tabi ozaman sporda yapmıyordum.
Canım sen bunu yapmışmıydın peki o zamanlar 4-5 kg vermişmiydin :uhm: valla yapılabilir ama önce benim midemi küçültmem lazım ama yapacağım bu senin diyetini yerimseniben sen başla inşallaaah ver 4 kg hemen yapcam hemen hihoyyyt
Maaşallah ...Demek 3 ay oluyor....Allah güzel günlerini göstersin...günaydın citol bebek 1 hafta sonra 3 ayını bitirecek inşallah
mevlütte yena okutuyo bugün evinde ayy pilaw yapicek hemde
bendaha yeni kalktım bebek uyumadı gece allak bullak oldum
Umarım çok kısa bir süre sonra istediğin her tür giysiyi giyebilirsin.Hep birlikte azmetmemiz gerekiyor....bu arada bgun coook moralım bozuk kızlar ya bugun bır yakınımızın dugunu var ama benım bu kılolar yuzunden yıyecek bır seyım yok dugune uygun.:sinifsinif: hemen ılo vermek ıstıyorummmm bende guzel kıafetlet gıymek ıstıyorummmmm:sinifsinif::sinifsinif:
İradeni kutluyorum canım.İnşallah hep böyle devam etsin....Ben de dün akşam şölendeydim sanki. Patates salatası, sigara böreği, amerikan salatası, köstebek pasta, her çeşit köfte ve kebap, börek vs. bir sürü şey vardı :çok üzgünüm: Ben bunların hepsini sverim, fıstık ve çekirdeği daha çok severim :)) Hepsi vardı ama sadece pastadan biraz yedim, mayonezin karbonhidratı düşük olduğu için 1 çatal aldım, biraz da fruko içtim. Ama misafirliğe gideceğim için karbonhidrat hakkımı doldurmamıştım. Oradakilerle dolddurmuş hem de diyetimi bozmamış oldum :)) Önemli olan nefsine hakim olmak. Ben canım bir şey çektiğinde ben kilo vereyim de onlar zaten hep orada olacak sonra yerim diyorum :)) Gerçekten öyle. Yiyecekler hep orada beni bekliyor olacak ama ben hayatımı daha güzel yaşamak için bir süre, en azından ölçülü yeme disiplinine ulaşıncaya kadar onlarda uzak kalacağım :)) Sadece biraz sabır canım :1hug:
Cumartesi diye olabilir.Herkes gezmeyemi gitti nedir....Bu akşam burası gerçekten çok sessiz :)
Bende seninle aynı fikirdeyim.İlk hafta olmaz evet yapmıştım vermiştim inşalalh bu seferde olur.Tabi muhakkak listeye tam uymak lazım özelikle bu tarz diyetlerde bu diyetin amacı az kaloriyle belli miktarı yok etmekmiş.Benim çok acelem var tüpbebek için rapor çıkartıyorum bugün öğrendim kilodan dolayı çıkmayabiliyormuş.
Bu arada bu konuda bilgisi olan varsa ne olur yazsın bana kafayı yiycem valla....eyvahedigeldismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumben
Bilmeyenler için yoğurdun faydası ;
YAĞ YAKMAYA DA YARDIMCI
ABD’de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
“Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor”
Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.
Sonuçları Uluslararası Obezite Dergisi’nin Nisan sayısında yayınlanacak araştırmayla ilgili bilim adamları, düşük yağ oranlı süt ürünlerinden oluşan kalsiyum ve protein ağırlıklı diyetin, yağ yakma ve kilo vermek için ideal olduğunu vurguluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?