Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok doğru Allah isterse herşey olur.

merhabalar 5 ay önce yazmıştım buraya zayıflamak istiyorum diye :)
sizlere moral ve motive olsun diye yazma ihtiyacı hissettim
95 kiloydum ve boyumda 172
hazirandan beri çabaladım ve başardım guclubacismile
şu an 78 kiloyum..yaz tatilinde spora ağırlık verdim en az 2,5 ltre su içtim öğünlerime dikkat ettim
tatlıyı ekmeği hayatımdan çıkardım her gün 1 saatten fazla yürüdüm aerobik yaptım spor salonuna gittim
o kadar mutluydumki bunları yaparken aynaya baktığımda her geçen gün kendimi bambaşka biri görmeye başlamıştım bunu kendi sağlığım için yapmam gerekiyo dedim her sbaah güne başlarken
üzerimden 17 kilocuk bin ton ağırlık gibi :) gitti
ve hedefim 10 kilo daha vermek :)
öğrencilerim okul başladığında tanımadılar beni hocam harika olmuşsunuz diye hayranlıkla baktılar her kelimeleri ben,m için övgü oldu tabi..
artık giydiklerim yakışıyo hayata daha pembe gözle bakabiliyorum
en azından kendimi daha çok seviyorum artık :))
hepinize sevgilerimi sunuyorum
yılmayın azmedin :lepi:

Çok tebrik ederim öğretmenim a.s. :lepi:
Her bir kelimeyi büyük bir heyecanla, imrenerek okudum opuyorumnanaktan
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Darısı tüm herkesin başına :dance:

Çok tebrik ederim öğretmenim a.s. :lepi:
Her bir kelimeyi büyük bir heyecanla, imrenerek okudum opuyorumnanaktan
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Darısı tüm herkesin başına :dance:

teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktan
arada girip okuyorum
takipçinizim
sizlerinde başardım öykülerini duymak bana onur verecek
sevgilerimle opuyorumnanaktan

Bugünkü menüm

SABAH: 1 Adet peynirli tost
ÖĞLEN: 1 Tabak ıspanak,4-5 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ARA: 1 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir
AKŞAM:1 Tabak lorla yapılmış omlet(yağsız)
ARA: 1 Elma yerim diye planlıyorum.

50 dak koşu bandında yürüyüş..

ablacım vallahi şoka girdim ama bugün dahada mutluyum çünki dikkat edeceğim çok kararlıyım iki hanelere düşeceğim belkide benim için bir başlangıç oldu çok daha istekliyim şu anda çünki doğum yaptığım kiloma dönmüşüm meğer ben moralim bozuldukça dah a çok yiyorumama artık hergün tartılmayacağım bende....bende düşünüyorum banunun menüsünü yapmayı....
hoşgeldin citol

evet canım pili bitti heralde ....evet artık hergün tartılmayacağım karar verdim . canım çorbayı akşam yesek nasıl olur çünki akşamı daha hafif geçirmek istiyorumda....

Tartımı değiştirmem gerek. Artık doğru tartmıyor sanki :uhm:

Farketmez derincim Öğle akşam menüleri değişebilir.Yanında bol salata ye hatta salatanı önce ye ben öyle yapıyorum.

sabahı yazmıştım öğle
çok az kıymalı taze fasulye yoğurt ve minicik bir dilim tam buğday ekmeği
ikindi bir tane milföy ve kedi dili bisküvi ile tiramusu küçük bir dilim pohaça ve kurabiyeye dokunmadım büyük bir başarı ve evdeki okadr ikrama rağmen bunlarla yetindim .daha iki gün önce kurabiye yapmıştım gün bounca 6 tane kurabiye yemiştim yuhhh yaniiiii dediğinizi duyar gibiyim ama beni mahvedende hamurişleri zaten.
akşam ,
balık pilaki salata bir kase tarhana çorbası salata bir dilim ekmek
nar ve elma

sabah 7 de kalktım ve daha şimdi oturıuyorum kızımla ilgilen evi temizle misafir ağırla birde annemler yemeğe geldi az önce gittiler kızımıda uyuttum şimdi yarım saatnette takılıp uyumak istiyorum..

bu arada leslieye başlamak için sabırsızlanıyorum inşallah yarın başlıyorum artık

Farketmez derincim Öğle akşam menüleri değişebilir.Yanında bol salata ye hatta salatanı önce ye ben öyle yapıyorum.

evet canım genelde öle yaparım heralde akşam hafif geçmesi için bakalım nasıl denk gelirse....yarın pazarımız var bol bol sebzemi alacağım inşallah
çorba olarak neyi tercih ediyorsun

:lepi:
banucum vallahi ben 120 kiloda iken rapor çıkartmıştım değişmediyse eğer 3 sene önce

Süper vallahi içm rahatladı hangi hastahanedendi ben çapadan çıkarıyorum opuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt:sm_cool:inşallah bende sorunsuz çıkarırım.

evet canım genelde öle yaparım heralde akşam hafif geçmesi için bakalım nasıl denk gelirse....yarın pazarımız var bol bol sebzemi alacağım inşallah
çorba olarak neyi tercih ediyorsun

ben daha çok ıspanak çorbası tercih ediyorum.İçine 2 veya 3 kaşık un koyuyorum.tabi mercimeyide çok tercih ediyorum Dr bana dediği çorbalarda çok büyük kalori farkı yokmuş.Fakat az yağlı yap.

Selam hanımlar...
Mşallah ne güzel menüler,herkes dikkat ediyor bakıyorum...

Son düzenleme:

Muhakkak başla ben yapıyorum çok faydası var.Hemde yürüyüş gibi sıkıcı değil.Çok eğlenceli

Bugünkü menüm
Sabah:1 dilekm dom sal peynir
Ara :1 mandalina
Öğle :1 tabak ezogelin çorbası 1 dilekm
Akşam :1 tabak karnıbahar 1 dilekm salata
Ara :1 tane kırmızı erik 2 si birada nescafe
45 dk leslie 2 bard yeşil çay 2.5 litre su
Hastalandım bu arada canımtatlı istiyor ama yemiycem yemiycem yemiycemmmmm......

Tebrik ederim canım inşalalh bizlerde başarırız.hihoyyyt

kızlar benim bugün yediklerim ve kalorileri size fazla gelebilir ama benim kilomdaki birinin günlük kalori ihtiyacı 2730 kaloriymiş dilara koçağın sitesinde yazıyor
Kahvaltı 317 cal.
kaymak 5 gr. 34 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
maydanoz 50 gr. 22 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
susam 5 gr. 29 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
İlk Ara Ogun 120 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
Öğle Yemeği 740 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
maydanoz 50 gr. 22 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
İkinci Ara Öğün 281 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
yaş pasta - çikolatalı 0.5 dilim 200 cal.
zeytinyağlı lahana sarması 0.5 ad. 31 cal.
Akşam Yemeği 90 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
TOPLAM KALORİ 1548 cal.
1 kg verbilmek için 7000 kalori az almam gerktiğine göre bence gayet iyi 2700-1550=1150kalori eksik aldım demekki bugün

Son düzenleme:
:lepi:

Süper vallahi içm rahatladı hangi hastahanedendi ben çapadan çıkarıyorum opuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt:sm_cool:inşallah bende sorunsuz çıkarırım.

ben daha çok ıspanak çorbası tercih ediyorum.İçine 2 veya 3 kaşık un koyuyorum.tabi mercimeyide çok tercih ediyorum Dr bana dediği çorbalarda çok büyük kalori farkı yokmuş.Fakat az yağlı yap.

Muhakkak başla ben yapıyorum çok faydası var.Hemde yürüyüş gibi sıkıcı değil.Çok eğlenceli

canım ben ege üniversitesinden çıkarmıştım bize izmir yakın olduğu için .eşimde sorun vardı .hiç unutmuyorum bir hafta kendine gelememişti adam ancak tüp bebekle olur demişler çocuğunuz bir hafta kendine gelemedi adam...canım benim spermlerinde hareket yetmezliği vardı sizde kimde sorun ve bir sene sonra doğal yolla çocuğumuz oldu işte ozaman onlara gidip göstereceksin insanı çökertiyorlar olacağı varsada olmuor stresten.inşalah biran önce sende kucağına alırsın canım

banucum ben sebze çorbalarını içemiyorum ama mercimeği çok severim. domates çorbası yaparım tarhana olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…