Maaşallah ...Demek 3 ay oluyor....Allah güzel günlerini göstersin...
Umarım çok kısa bir süre sonra istediğin her tür giysiyi giyebilirsin.Hep birlikte azmetmemiz gerekiyor....
İradeni kutluyorum canım.İnşallah hep böyle devam etsin....
Cumartesi diye olabilir.Herkes gezmeyemi gitti nedir....
Hiç bir bilgim yok canım.Sadece sana şans dileyip dua edebilirim.İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın.Allah isterse ne kadar zorluk yaşarsan yaşa;ne kadar engel çıkarsa çıksın sana sğlıklı bir bebiş verecektir inşallah.
Derin belki bu konuda sana bilgi verebilir.Onunda bu tür deneyimleri var..
merhabalar 5 ay önce yazmıştım buraya zayıflamak istiyorum diye :)
sizlere moral ve motive olsun diye yazma ihtiyacı hissettim
95 kiloydum ve boyumda 172
hazirandan beri çabaladım ve başardım guclubacismile
şu an 78 kiloyum..yaz tatilinde spora ağırlık verdim en az 2,5 ltre su içtim öğünlerime dikkat ettim
tatlıyı ekmeği hayatımdan çıkardım her gün 1 saatten fazla yürüdüm aerobik yaptım spor salonuna gittim
o kadar mutluydumki bunları yaparken aynaya baktığımda her geçen gün kendimi bambaşka biri görmeye başlamıştım bunu kendi sağlığım için yapmam gerekiyo dedim her sbaah güne başlarken
üzerimden 17 kilocuk bin ton ağırlık gibi :) gitti
ve hedefim 10 kilo daha vermek :)
öğrencilerim okul başladığında tanımadılar beni hocam harika olmuşsunuz diye hayranlıkla baktılar her kelimeleri ben,m için övgü oldu tabi..
artık giydiklerim yakışıyo hayata daha pembe gözle bakabiliyorum
en azından kendimi daha çok seviyorum artık :))
hepinize sevgilerimi sunuyorum
yılmayın azmedin :lepi:
Çok tebrik ederim öğretmenim a.s. :lepi:
Her bir kelimeyi büyük bir heyecanla, imrenerek okudum opuyorumnanaktan
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Darısı tüm herkesin başına :dance:
ablacım vallahi şoka girdim ama bugün dahada mutluyum çünki dikkat edeceğim çok kararlıyım iki hanelere düşeceğim belkide benim için bir başlangıç oldu çok daha istekliyim şu anda çünki doğum yaptığım kiloma dönmüşüm meğer ben moralim bozuldukça dah a çok yiyorumama artık hergün tartılmayacağım bende....bende düşünüyorum banunun menüsünü yapmayı....Her zaman ki aceleciliğim işte......Allah kabul etsin;kolaylıklar versin canım....
Hadi şifa olsun inşallah canım...Sarımsaklı şampuan şaçları uzatıyormuş...
DERİN;güzel kardeşim stres yapma ve moralini yüksek tut lütfen..7 kilo fazla gösteren tartı kesinlikle yanlıştır.Doğru olsa giysilerine sığmaz ve hemen fark ederdin bu kadar kiloyu.Ayrıca verenler nasıl veriyor.30-40-50 kilo veriyorlar.Dile kolay...BANU 145 50 kilo vermiş;MAAŞALLAH.....Biz niye veremiyoruz biliyormusun hemen moralimizi bozup yelkenleri indiriyoruz.Bu sefer gardımızı güçlü tutalım ve verelim lanet kiloları.Banu'nun menüsünü uygulasana çok güzel gidiyor.Her gün de paylaşıyor menüsünü...Hadi üzülme artık...Şeniz
Sen teyzeyi memleketine postala ivedilikle.Amca seni özlemiştir falan de....:roflol::roflol::roflol:
Var canım....
Toparlanmana çok sevindim;göreyim seni....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
hoşgeldin citolgünaydın
sabah tartıldım kilomu dogru tahmin etmişim yenacım
ikincisi şu mevlut konusunu 2 kere okudum anlamadmya
nursena hoşbulduk bacım
bebde kocaman olmuştur
allah analı babalı büyütmek nasip etsin
sabah ne yedim
el kadar pide yarım yumurta 3 zeytin yeşil
azda peynir
çay
Derincim benimde başıma aynısı geldi büyük ihtimalle pili bitmiştir ben değiştirdim düzeldi.Birdahada sürekli o tartıda tartıl seni 7 kilo eksik bile verse kaç kıilo zayıfladığını göstericek.Birde sadece haftyada bir tartıl benim gittiğim dr kızıyodu kilo odaklı olmak daha çok sters yapıp kilo verdirmez derdi çok doğru hergün tartılınca 200 gr fazla çıksak offff deyip diyetimi kaçıtıyodum.Moralini yüksek tut Öğlen yemek yeme yaptıklarından azar azar al çünkü birde öğlen yeyip onlardan yersen daha kötü ama kendine güveniyorsan yemem diye ye ben öğlenleri 1 dilekm ve çorba içiyorum bayağada tok tutuyor sanada tavsiye ederim.
ablacım vallahi şoka girdim ama bugün dahada mutluyum çünki dikkat edeceğim çok kararlıyım iki hanelere düşeceğim belkide benim için bir başlangıç oldu çok daha istekliyim şu anda çünki doğum yaptığım kiloma dönmüşüm meğer ben moralim bozuldukça dah a çok yiyorumama artık hergün tartılmayacağım bende....bende düşünüyorum banunun menüsünü yapmayı....
hoşgeldin citol
evet canım pili bitti heralde ....evet artık hergün tartılmayacağım karar verdim . canım çorbayı akşam yesek nasıl olur çünki akşamı daha hafif geçirmek istiyorumda....
Farketmez derincim Öğle akşam menüleri değişebilir.Yanında bol salata ye hatta salatanı önce ye ben öyle yapıyorum.
banucum vallahi ben 120 kiloda iken rapor çıkartmıştım değişmediyse eğer 3 sene önce
evet canım genelde öle yaparım heralde akşam hafif geçmesi için bakalım nasıl denk gelirse....yarın pazarımız var bol bol sebzemi alacağım inşallah
çorba olarak neyi tercih ediyorsun
sabah 7 de kalktım ve daha şimdi oturıuyorum kızımla ilgilen evi temizle misafir ağırla birde annemler yemeğe geldi az önce gittiler kızımıda uyuttum şimdi yarım saatnette takılıp uyumak istiyorum..
bu arada leslieye başlamak için sabırsızlanıyorum inşallah yarın başlıyorum artık
merhabalar 5 ay önce yazmıştım buraya zayıflamak istiyorum diye :)
sizlere moral ve motive olsun diye yazma ihtiyacı hissettim
95 kiloydum ve boyumda 172
hazirandan beri çabaladım ve başardım guclubacismile
şu an 78 kiloyum..yaz tatilinde spora ağırlık verdim en az 2,5 ltre su içtim öğünlerime dikkat ettim
tatlıyı ekmeği hayatımdan çıkardım her gün 1 saatten fazla yürüdüm aerobik yaptım spor salonuna gittim
o kadar mutluydumki bunları yaparken aynaya baktığımda her geçen gün kendimi bambaşka biri görmeye başlamıştım bunu kendi sağlığım için yapmam gerekiyo dedim her sbaah güne başlarken
üzerimden 17 kilocuk bin ton ağırlık gibi :) gitti
ve hedefim 10 kilo daha vermek :)
öğrencilerim okul başladığında tanımadılar beni hocam harika olmuşsunuz diye hayranlıkla baktılar her kelimeleri ben,m için övgü oldu tabi..
artık giydiklerim yakışıyo hayata daha pembe gözle bakabiliyorum
en azından kendimi daha çok seviyorum artık :))
hepinize sevgilerimi sunuyorum
yılmayın azmedin :lepi:
:lepi:
Süper vallahi içm rahatladı hangi hastahanedendi ben çapadan çıkarıyorum opuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt:sm_cool:inşallah bende sorunsuz çıkarırım.
ben daha çok ıspanak çorbası tercih ediyorum.İçine 2 veya 3 kaşık un koyuyorum.tabi mercimeyide çok tercih ediyorum Dr bana dediği çorbalarda çok büyük kalori farkı yokmuş.Fakat az yağlı yap.
Muhakkak başla ben yapıyorum çok faydası var.Hemde yürüyüş gibi sıkıcı değil.Çok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?