canım ben ege üniversitesinden çıkarmıştım bize izmir yakın olduğu için .eşimde sorun vardı .hiç unutmuyorum bir hafta kendine gelememişti adam ancak tüp bebekle olur demişler çocuğunuz bir hafta kendine gelemedi adam...canım benim spermlerinde hareket yetmezliği vardı sizde kimde sorun ve bir sene sonra doğal yolla çocuğumuz oldu işte ozaman onlara gidip göstereceksin insanı çökertiyorlar olacağı varsada olmuor stresten.inşalah biran önce sende kucağına alırsın canım
banucum ben sebze çorbalarını içemiyorum ama mercimeği çok severim. domates çorbası yaparım tarhana olabilir
slm kızlar bu leslie sitesine girdim sanırım reklem için bi 15 dk video var eşimle çok hoşuma gitti yaptık gece gece ingilizce yazıyo nası indiriyosunuz ne yapmam lazım çok hoşuma gitti vallahi heycanlandım vallahi bir an önce kavuşmam lazım bebek var yümem imkansız bii yerde yaşıyorum evden dışarı çıkamıyorum yardım edin
Pardon o siteden Zor olur sende zayıfla lesli yaz internete Sende zayıfla diye bir site var oraya üye ol ordan indir hem orda açıklamalarıda var.Merhaba canım leslie 3 mili indir siteye gir orda part1part2part3vsvs var seçtiğin milin altındaki tğm partları indir ondan sonra açılıyor biraz uzun sürüyor ama değer süper vallahi yürüyüşten nefret ediyodum ama bunu zevkle yapıyorum.
Selam hanımlar...
Mşallah ne güzel menüler,herkes dikkat ediyor bakıyorum...
Benimde sorun eşimde sperm sayıları düşük.Benimde bir kere oldu ama gitti.Vallahi tarhanada olur mercimekte ama tarhana beni çok acıktırıyo.
Tartımı değiştirmem gerek. Artık doğru tartmıyor sanki :uhm:
benimde iki kez olmuştu canım ama büyümediler. leslieyi ben geçen kışta yapıyordum ama yaramaz bir kızım olduğu için her seferinde bırakıyordum yazında yaptım en fazla başladığım zaman 15gün sürüyor umarım bu sefer zayıflamadn bırakmam.bebekten dolayı ne spor salonuna gidebiliyorum nede yrüyüşe o yüzden leslie çok güzel
Merhaba canım;
Ben kendi adıma hafta sonları kaçırıp ;tüm hafta boyunca bu kaçamağın cezasını çektiğim için artık hafta sonu kaçırmamaya çalışıyorum.Bu cuma artık bir varlık göstermek istiyorum.
Mevlüdün nasıl geçti canım.Yorgunsundur şimdi...
hadi gözünaydın YENAcım mevlüdün bitti=))
Böyle durumlarda insan çok stressleniyor gerçekten.
Allah kabul etsin inşaallah canım...
Yenacım mevlüt yapmışsın Allah kabul etsin.
yenaa doğru söle bakem kaç tabak yedin pilavdan hımmm lokmada varmıydı üstüne
Ben de film izliyordum AŞK DERSİ
İzlemeyenler varsa önerebilirim gerçekten ders veren bir film ergenlik çağındaki kızlar için faydalı olacağını düşünüyorum uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi. Uykum yok belki bir tane daha güzel bir film bulabilirim.
Çok güzel geçti beyzusum,hocanın sesi ve tekniği çok güzeldi hepimiz hüşu içinde dinledik hiç sıkılmadan..Allah kabul etsin..:Saruboceq:
Yorgunluk ne demek..Çook yoruldum hakkaten,kiloylada alakalı,çok yorulduğum için ayak bileklerim çok sızlıyor...tabiii bunca kiloyu taşıyınca naapsın zarif bilekler...:roflol:
Amin meyracım..Sık sık uğra canım seni özlüyoruz..
Amin canım..
Hehehehe söylüyorum öğlen 1 tabak,akşam 1 tabak=2 tabak, yanında tavuk ve yoğurt..3-4 bardak limonata üzerinde fıstık...
Ayırca 2 bardak kola...
Evettt zopaları göreyim şimdi her türlü eleştiri,kınama kabulümdür...:)))))
Kim oynuyo,yerlimi,yabancımı.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?