Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabak inşallah kayık tabağı deildir afiyet olsun şekerim pazartesi başlarsın yeniden sıkmaya haftasonlarından nefret ediyorum kaçıyo ucu resmen diyetin
Günaydın başlık sakinleri :))

a.s.

Mutlu pazarlar millet...

Çok güzel hatta bayağı sıcak bir hava var..Benimkiler parka gitti...

Ortalığı toplamaya başlamadan size selam çakayım...

Günaydın herkese

Mutlu pazarlar millet...

Güzel bir sabahtan herkese günaydın günaydın günaydın hihoyyyt:lepi:

Hafta sonu olduğu için kahvaltımı biraz aksattım, şimdi yeni yiyebildim :kedi:

Kahvaltıda Yediklerim :

2 dilim tam buğday ekmeği (2 dilim de azıcık mayonezliydi, o yüzden 1 gram da mayonezden ) = 23

100 gr kadar peynir = 1

1 bardak çay = 0

Kahvaltı : 24 bayanssulusmile

allah kabul etsin.afiyet olsun......götürmüşsün 2 tabak plavı.aşkolsun YENA ben burda pipetlerle çorba içerken,yani pek adil olmuyor..hadi neyse barışın hatırına..

İnan kendimi çok rezil hissettim şu an..Nasıl gözüm dönmüşse yerken hiçbirinizi hatırlamadım...

Canım benim kıyamam ben sana,sana geldiğimizde en güzel pilavları yeriz birlikte..Zaten dün yediğim pek güzel değildi...sempatiksalakcinni

Değilmi zeynepçim öyle oluyo..r akraba,kardeş gibi olduk artık...Kader arkadaşıyız ya ondan zaar..:)))

Hımmmmm izletmem heralde..bakire ne demek diye sormuştu bir kez..Evlenmeyen kızlar bakiredir demiştim...:)

Ben oğluma hamile kalmadan önce hep sorardı anne nasıl hamile kalınır,nasıl bebek olur gibi klasik çocuk soruları...
Bende her ebeveyn gibi zorlanarak bir şekilde cevap verirdim...
Kızım 4.sınıftayken oğlum oldu..Bir gün okuldan geldiğinde anne ben nasıl çocuk yapılır öğrendim dedi.. :1shok: :kedildum..nasıl dedim,arkadaşı bir kitap getirmiş okula orda resimli ve gayet net açıklamalı anlatılıyor herşey...
sonra sizindemi öyle oldu dedi bana..:))
Nasıl utandığımı anlatamam.. feci bişeydi ya..günlerce yüzüne bakamamıştım kızımın..

Günaydın herkese

Tünaydınnnn..:)

Ben gündem dışı kaldım kaydirigubbakcemile3 Dün kim pilav yedi? aklinialirimsmile Birinde mevlit mi vardı? Hiçbir şeyden haberim yok ya :çok üzgünüm:

Ben gündem dışı kaldım kaydirigubbakcemile3 Dün kim pilav yedi? aklinialirimsmile Birinde mevlit mi vardı? Hiçbir şeyden haberim yok ya :çok üzgünüm:

Dün ben pilav yedim...Oğlumun sünnet mevlüdü vardı...

Dün ben pilav yedim...Oğlumun sünnet mevlüdü vardı...

Öyle mi!! Allah kabul etsin Yenacım :1hug: Allah damatlığını da göstersin de kaynana olasın :))Bana da azıcık ayırsaydın, pilavın tadını unuttum nerdeyse kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm Yena yaaa kaydirigubbakcemile3 sizindemi öyle oldu kaydirigubbakcemile3
Kızına izletme ama sen izlemek istersen hoş bir filmdi opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm Yena yaaa kaydirigubbakcemile3 sizindemi öyle oldu kaydirigubbakcemile3
Kızına izletme ama sen izlemek istersen hoş bir filmdi opuyorumnanaktan

Yaa öyle oldu işte...:)))

Tamam ben izliycem en kısa zamanda, bayağıdır film izlemiyorum...Yorumumu eklerim...

amin.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende çok uzun süredir film izlemiyorum gerçekten, 4sene oluyo hakketen bu süre zarfı. önceden çok izlerdim, birden bire ne olduysa bana bıraktım film izlemeyi falan. belki bu dediğin filmi izlerim, bir film izleyim diyordum kendi kendime bende, izleyecek olursam bende yenacım gibi yazarım yorumumu buraya=)

Mutlu pazarlar millet...

çak canım çak... selam canem=))

Kızlaaarrr benim midem çok bulanıyor ne yapayım sizce ???

yaaa ufff bugünle birlikte 3gündür benimde midem çok bulanıyooo??
nedenini anlayamadım, başka bi sıkıntı yok sadece mide bulantısı var. :sm_confused:

hamile gibi dermişim=D tövbe tövbee.... evli olsam hadi dicem ama henüz daha evli değilim yaaani kaydirigubbakcemile3

üşütme yine galiba...

tünaydın bayanlar
dün akşam rapor vermeyi unutmuşum
hattam lafım bilem var
alışmadık popoda don durmazmış :roflol:

nisem dün akşama kadar bir komşumla temzlik yaptık benim ewde
çok yoruldum ama
gece yatamadım belimin falan agrısından
ne yedim dün
öglen 2 parmagım kalınlıgında tavuk ve 2 dilim ekmek
3 gibi çay demledik 2 milföy yedim yanımda ama enii kesmedi biraz kıbuk kıraker yedim
akşamda fırında tavuklu sebzeli tava yapmıştım bir porsiyon ondan 1 dilim ekmek 3 kaşık plav yogurt yedim
gece elma yedim
aslında iilk gün olmasına karşın güzeldi yeme işini o kadar abartmıımki benn dün anladım

sabah saat 10 gibi süper bi kahvaltı yaptım bir elma 2 mandalin yedim ara ögünde
şimdikik bu kadarr

bu arada bu hafta sonu okulu astım
ben lisedeykende çok asardım=)) herkes derdi birgünde kaçarken sen yakalan şu nöbetci hocalardan birine, nasıl kaçıyon öyle yaa derlerdi....
işte şans galiba=))

birde bugün yatılı misafirimiz olan kuzenimin bugün dersane sınavı var 3te, onu sınavına götürüp getiricem, kısmen annelik yapıcam ona bugün biraz=)
sınavdayken bekliyeceğim salonda, daha 10yaşında gidip gelmeyi bilecek yaşta değilde.

tünaydın canım=)) aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…