tabak inşallah kayık tabağı deildir afiyet olsun şekerim pazartesi başlarsın yeniden sıkmaya haftasonlarından nefret ediyorum kaçıyo ucu resmen diyetinÇok güzel geçti beyzusum,hocanın sesi ve tekniği çok güzeldi hepimiz hüşu içinde dinledik hiç sıkılmadan..Allah kabul etsin..:Saruboceq:
Yorgunluk ne demek..Çook yoruldum hakkaten,kiloylada alakalı,çok yorulduğum için ayak bileklerim çok sızlıyor...tabiii bunca kiloyu taşıyınca naapsın zarif bilekler...:roflol:
Amin meyracım..Sık sık uğra canım seni özlüyoruz..
Amin canım..
Hehehehe söylüyorum öğlen 1 tabak,akşam 1 tabak=2 tabak, yanında tavuk ve yoğurt..3-4 bardak limonata üzerinde fıstık...
Ayırca 2 bardak kola...
Evettt zopaları göreyim şimdi her türlü eleştiri,kınama kabulümdür...:)))))
Günaydın başlık sakinleri :))
Günaydın herkese
Mutlu pazarlar millet...
Çok güzel hatta bayağı sıcak bir hava var..Benimkiler parka gitti...
Ortalığı toplamaya başlamadan size selam çakayım...
allah kabul etsin.afiyet olsun......götürmüşsün 2 tabak plavı.aşkolsun YENA ben burda pipetlerle çorba içerken,yani pek adil olmuyor..hadi neyse barışın hatırına..
saat sabahın altısı tabii ki benden başka kimse yok.ama size mi kızayım kendimemi bilmiyorum.yani şuraya girmeden yatamıyorum.bir ara uzandım...sağa döndüm sola döndüm uyuyamadım.dürttüler sanki,,
aman YENA'nın mevlütü vardı.aman şunun şuyu,bunun buyu derken kalktım geçmişi okudum..ağzım kulaklarımda (gerçi biraz zor açılıyor)hiçbirinizi tanımıyorum.ama benim hayatımda o kadar önemlisiniz ki.hepinizi çok seviyorum.
ha, bu arada citol'le hoşgeldin demeyi unuttum.
biraz sonra ezan okunacak..hemen kapatayım.n
yabancı yenacım 3dalda oscar adayı bir filmmiş 1961lerde geçtiği yazıyor zaten başlarken 17 yaşında bir kızın kararları ama öyle gençlik filmlerinden değil gerçekten ders olacak nitelikte ama senin kızının izlemesi için uygunmu bilemem çünkü bir kısmında bekaretten bahsediliyor 17-18 yaşlar için uygun sanırım. sürükleyici güzel tavsiye edebilirim olumunekankayizsmile
Günaydın herkese
Güzel bir sabahtan herkese günaydın günaydın günaydın hihoyyyt:lepi:
Hafta sonu olduğu için kahvaltımı biraz aksattım, şimdi yeni yiyebildim :kedi:
Kahvaltıda Yediklerim :
2 dilim tam buğday ekmeği (2 dilim de azıcık mayonezliydi, o yüzden 1 gram da mayonezden ) = 23
100 gr kadar peynir = 1
1 bardak çay = 0
Kahvaltı : 24 bayanssulusmile
Ben gündem dışı kaldım kaydirigubbakcemile3 Dün kim pilav yedi? aklinialirimsmile Birinde mevlit mi vardı? Hiçbir şeyden haberim yok ya :çok üzgünüm:
Dün ben pilav yedim...Oğlumun sünnet mevlüdü vardı...
Hımmmmm izletmem heralde..bakire ne demek diye sormuştu bir kez..Evlenmeyen kızlar bakiredir demiştim...:)
Ben oğluma hamile kalmadan önce hep sorardı anne nasıl hamile kalınır,nasıl bebek olur gibi klasik çocuk soruları...
Bende her ebeveyn gibi zorlanarak bir şekilde cevap verirdim...
Kızım 4.sınıftayken oğlum oldu..Bir gün okuldan geldiğinde anne ben nasıl çocuk yapılır öğrendim dedi.. :1shok: :kedildum..nasıl dedim,arkadaşı bir kitap getirmiş okula orda resimli ve gayet net açıklamalı anlatılıyor herşey...
sonra sizindemi öyle oldu dedi bana..:))
Nasıl utandığımı anlatamam.. feci bişeydi ya..günlerce yüzüne bakamamıştım kızımın..
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm Yena yaaa kaydirigubbakcemile3 sizindemi öyle oldu kaydirigubbakcemile3
Kızına izletme ama sen izlemek istersen hoş bir filmdi opuyorumnanaktan
saat sabahın altısı tabii ki benden başka kimse yok.ama size mi kızayım kendimemi bilmiyorum.yani şuraya girmeden yatamıyorum.bir ara uzandım...sağa döndüm sola döndüm uyuyamadım.dürttüler sanki,,
aman YENA'nın mevlütü vardı.aman şunun şuyu,bunun buyu derken kalktım geçmişi okudum..ağzım kulaklarımda (gerçi biraz zor açılıyor)hiçbirinizi tanımıyorum.ama benim hayatımda o kadar önemlisiniz ki.hepinizi çok seviyorum.
ha, bu arada citol'le hoşgeldin demeyi unuttum.
biraz sonra ezan okunacak..hemen kapatayım.namaz vakti..allah hepimize sağlıklı bir vücut ve uygun kilololar nasip etsin..
yabancı yenacım 3dalda oscar adayı bir filmmiş 1961lerde geçtiği yazıyor zaten başlarken 17 yaşında bir kızın kararları ama öyle gençlik filmlerinden değil gerçekten ders olacak nitelikte ama senin kızının izlemesi için uygunmu bilemem çünkü bir kısmında bekaretten bahsediliyor 17-18 yaşlar için uygun sanırım. sürükleyici güzel tavsiye edebilirim olumunekankayizsmile
Mutlu pazarlar millet...
Çok güzel hatta bayağı sıcak bir hava var..Benimkiler parka gitti...
Ortalığı toplamaya başlamadan size selam çakayım...
Kızlaaarrr benim midem çok bulanıyor ne yapayım sizce ???
tünaydın bayanlar
dün akşam rapor vermeyi unutmuşum
hattam lafım bilem var
alışmadık popoda don durmazmış :roflol:
nisem dün akşama kadar bir komşumla temzlik yaptık benim ewde
çok yoruldum ama
gece yatamadım belimin falan agrısından
ne yedim dün
öglen 2 parmagım kalınlıgında tavuk ve 2 dilim ekmek
3 gibi çay demledik 2 milföy yedim yanımda ama enii kesmedi biraz kıbuk kıraker yedim
akşamda fırında tavuklu sebzeli tava yapmıştım bir porsiyon ondan 1 dilim ekmek 3 kaşık plav yogurt yedim
gece elma yedim
aslında iilk gün olmasına karşın güzeldi yeme işini o kadar abartmıımki benn dün anladım
sabah saat 10 gibi süper bi kahvaltı yaptım bir elma 2 mandalin yedim ara ögünde
şimdikik bu kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?